freedomandloveSW Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Δηλαδη μετα το κεντρο δεν πας απευθειας Καπανδριτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αν έχεις βύσμα όλα γίνονται.:p Συνήθως όμως το τι έχεις μια ειδικότητα,δεν σημαίνει ότι θα απασχολήσαι μ'αυτήν κατά την διάρκεια της θητείας σου.Πας παραμεθόρια είτε σε παρόμοια θέση (κατευθυνόμενων βλημάτων) είτε γενικών καθηκόντων, και επιστρέφοντας (σαν παλιός) είτε πάς στα Χωκ ή οπουδήποτε αλλού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ρε παιδιά και μένα ο κολλητός μου πήγε απευθείας στα χωκ στο καπανδρίτι πρίν ένα χρόνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 οπως σου ειπαν ακριβως ειναι... με το καταλληλο βυσμα πας και κατευθειαν αττικη στα τυλ... εγω ειμαι εκει τωρα αλλα εκανα παραμεθωριο μιας και το βρηκα μετα το βυσμα και με εφερε με "τυπικη" διαδικασια (δηλαδη με χαρτια για κατ'εξαιρεση απλα τα προωθησε ο ανθρωπος για εγκριση) συνηθως φευγεις για παραμεθωριο και μετα αναλογως το βυσμα σε φερνουν κοντα... παντως στα ΤΥΛ οι περισσοτεροι που ηρθαν κατευθειαν το δικαιουντουσαν απλα το βυσμα το επικυρωνει κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ναι αλλα για να κανει καποιος κατ'εξαιρεση δεν πρεπει να υπαρχουν καποιοες προυποθεσεις; Θυμαμαι στο κεντρο μας ελεγαν τι πρεπει να ισχυει για να σε φερουν κοντα στο σπιτι σου. Εγω προς το παρον ειμαι στον Λαγο 16 εμα και τα πραγματα ειναι χαλια εδω, ψαχνομαι οπου μπορω για βυσμα μπας και με πανε πουθενα αλλου αλλα δεν ξερω πως μπορουν να σε διωξουν. Απο οτι εχω ακουσει μπορεις να φυγεις με αποσπαση, μεταθεση και κατ'εξαιρεση (?) αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται...αλλοι λενε οτι πρεπει να κατσεις ενα μηνα στην μοναδα και μετα φευγεις. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 να ρωτησω κατι,καποτε υπηρχε η εξαγορα της θητειας μετα απο καποιους μηνες,πχ εκανες 4 μηνες και μπορουσες να εξαγορασεις τους υπολοιπους,ξερουμε αν υπαρχει ακομα κατι τετοιο? κανεις καμια πληροφορια? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ναι αλλα για να κανει καποιος κατ'εξαιρεση δεν πρεπει να υπαρχουν καποιοες προυποθεσεις; Θυμαμαι στο κεντρο μας ελεγαν τι πρεπει να ισχυει για να σε φερουν κοντα στο σπιτι σου. Εγω προς το παρον ειμαι στον Λαγο 16 εμα και τα πραγματα ειναι χαλια εδω, ψαχνομαι οπου μπορω για βυσμα μπας και με πανε πουθενα αλλου αλλα δεν ξερω πως μπορουν να σε διωξουν. Απο οτι εχω ακουσει μπορεις να φυγεις με αποσπαση, μεταθεση και κατ'εξαιρεση (?) αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται...αλλοι λενε οτι πρεπει να κατσεις ενα μηνα στην μοναδα και μετα φευγεις. Αν εχεις καλο βυσμα ολες ξεπερνιουνται ( διαδικασιες και τα λοιπα ) , στο Λαγο δυσκολα τα πραγματα , κουραγιο φιλε , αν βρεις καλο βυσμα κανε οτι μπορεις να φυγεις , αλλα προσεχε που θα σε στειλει ή που θα πεις οτι θα πας , γιατι πολλοι την πατησαν ετσι , εφυγαν απο εκει ψηλα και ηρθαν κοντα στο σπιτακι τους και το βλεπανε με κυαλια !!! ή στην καλυτερη το στρατοπεδο ηταν πολυ προβλεπε και τρεχανε ολη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 κανεις καμια πληροφορια? οχι εκτος αν εισαι πανω απο 35... εξαγορα για τους κοινους θνητους δεν υπαρχει γιαυτο και υπαρχουν αρκετα φαντασματα... //θα σας τυχει στο κεντρο να παρατηρησετε οτι υπαρχουν καποια ονοματα που θα ακουγονται αλλα ποτε δε εχουν μπει μεσα στο στρατοπεδο, παρολα αυτα μια χαρα φαινονται οτι υπηρετουν. Αν εχεις καλο βυσμα ολες ξεπερνιουνται ( διαδικασιες και τα λοιπα ) , στο Λαγο δυσκολα τα πραγματα , κουραγιο φιλε , αν βρεις καλο βυσμα κανε οτι μπορεις να φυγεις , αλλα προσεχε που θα σε στειλει ή που θα πεις οτι θα πας , γιατι πολλοι την πατησαν ετσι , εφυγαν απο εκει ψηλα και ηρθαν κοντα στο σπιτακι τους και το βλεπανε με κυαλια !!! ή στην καλυτερη το στρατοπεδο ηταν πολυ προβλεπε και τρεχανε ολη μερα φυσικα και εχεις δικιο σχεδον σε ολα... τη δικια μου κατ'εξαιρεση φυσικα και θα την απερριπταν γιατι για το στρατο πχ οτι εχω αλλεργικο βρογχικο ασθα το θεωρουν αμελητεο για να δικαιουσαι μεταθεση ακομα και να παθαινεις κρισεις εκει ψηλα (που ειναι ο λαγος ε 40 χιλιομετρακια πιο πανω στη καβυλη :p ) και οταν ο γιατρος σου λεει οταν του ζητας καποιο χαρτι για να προτεινει να φυγεις σου εξηγει με πλαγιο τροπο "οτι δε θα το καταφερεις" πολυ απλα καταλαβαινεις οτι ειναι σα να σου λεει βρες και εσυ ενα βυσμα να στα προωθησει τα πραγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλημέρα. Ρε παιδιά λελετζα εφαρμογή για s60 5th editiοn έχει κανεις; εχω βρει μια αλλά δε μου βγάζει αποτέλεσμα. Μου λέει να μάθω να μέτραω και τέτοια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) βαλε σωστα την ημερομηνια και προσεξε τα ετη :P ειναι .jar και στη στελνω με mail αν θες. Edited January 5, 2011 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μαλιστα καταλαβα, θα δω τι μπορω να κανω μπας και φυγω απο εδω περα γιατι αν μεινω για 9μηνο εδω πανω και στην συγκεκριμενη μοναδα σιγουρα θα φυγω με προβλημα ψυχολογικο :ninja:. Αν βρω κανενα βυσμα δεν με ενδιαφερει να παω καπου κοντα στο σπιτι μου αρκει να παω καπου που και ας εχει παραπανω υπηρεσιες να ειναι φυσιολογικα τα πραγματα και να σου συμπεριφερονται ανθρωπινα. Στην συγκεκριμενη μοναδα που ειμαι σε τρεχουν συνεχεια και εισαι συνεχεια "τεντα" γιατι αλλιως τις φυλακες τις μοιραζουν σαν καραμελες. Χωρια που σε λιγο καιρο θα φυγουν οι 8μηνοι και φανταζομαι και τα βυσματα οποτε και θα εχει εμπλοκη και θα ειναι και χαλια μεσα... Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το καλύτερο Βύσμα είναι το εκκλησιαστικό. Κάνουν "θαύματα" !! Κρίμα που δεν είχα όταν υπηρετούσα, τώρα μου προέκυψε ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μάλλον το βρήκα φίλε ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις πόσες μέρες άδειας δικαιούμαστε στο 9μηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 15 κανονικη (συνηθως τις 3 στις χρεωνουν για την ορκωμοσια εκτος και αν ειστε τυχεροι και δεν τις γραψει ο στρατολογος του κεντρου) , 12 ειδικη (θεωρουνται οι : φοιτητικη , αγροτικη , αναρρωτικη , προσωπικη και ειναι στο χερι του δικοικητη να στις δωσει αυτες, μπορει και οχι δηλαδη αναλογως που εισαι και ποσο καλος ειναι) και αν πας παραμεθωριο ειναι 2 μερες για καθε μηνα που κλεινεις εκει περα... μια λεπτομερεια να σημειωσω για να ξερετε οταν πατε και αν θελετε να εκμεταλλευτειτε κατι : αν σκεφτεστε να χρησιμοποιησετε το νοσοκομειο για να γλυτωνετε θητεια να θυμαστε κατι πολυ γαματο , οτι οταν ειστε με εισαγωγη σε νοσοκομειο οι μερες μετρανε κανονικα λες και εισαστε σε στρατοπεδο και οχι σαν αναρρωτικη... με λιγα λογια αν σας τυχει κατι και πεσετε σε καλο γιατρο μπορει για καποιο λογο να σας κανει εισαγωγη για 10 μερες αλλα να σας αφηνει να βγαινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 να συμπληρωσω ετσι για το τυπικο μηπως και δεν το ειδε καποιος ενδιαφερομενος οτι βγηκε η καταταξη στο army.gr για την Α εσσο του φεβρουαριου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) ποιες ημερομηνιες θα γινει η καταταξη; edit: ενταξει το βρηκα http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=62682&cat_id=13 Edited January 7, 2011 by gilardino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 να συμπληρωσω ετσι για το τυπικο μηπως και δεν το ειδε καποιος ενδιαφερομενος οτι βγηκε η καταταξη στο army.gr για την Α εσσο του φεβρουαριου... Περιπου πανω κατω ποτε μπαινει η νεα σειρα? Αρχες Φεβρουαριου? Ευχαριστω! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Πέρσι,οι πρώτες δύο ΕΣΣΟ μπήκαν περίπου 8 με 11 του μηνός και οι υπόλοιπες δυο 15-18 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 7 φεβρουαριου ξεκιναει η κανονικη σειρα... οι εξ'αναβολης (αυτοι που μπηκαν και πηραν μετα αναβολη) λογικα πανε μια βδομαδα πιο νωρις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verzebul Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 7 φεβρουαριου ξεκιναει η κανονικη σειρα... οι εξ'αναβολης (αυτοι που μπηκαν και πηραν μετα αναβολη) λογικα πανε μια βδομαδα πιο νωρις... Γεια σας , ειμαι καινουργιος εδω και θα θελα να κανω μια ερωτηση . Εχω αναβολη μεχρι το 2014 , αν παω εστω και αυριο να την διακοψω υπαρχει περιπτωση να με παρουν τον φεβρουαριο η ειναι πολυ αργα.Συγνωμη για την ενοχληση και Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Κανονικά,για να μπεις το Φλεβάρη έπρεπε να την είχες κόψει το Νοέμβρη.Κανονικά αλλά στην Ελλάδα ζούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Γεια σας , ειμαι καινουργιος εδω και θα θελα να κανω μια ερωτηση . Εχω αναβολη μεχρι το 2014 , αν παω εστω και αυριο να την διακοψω υπαρχει περιπτωση να με παρουν τον φεβρουαριο η ειναι πολυ αργα.Συγνωμη για την ενοχληση και Ευχαριστω πολυ. αν την κοψεις τωρα μπαινεις μαιο... αν την κοψεις μετα που θα μπει η σειρα του φλεβαρη θα μπεις αυγουστο... τωρα αποκλειεται γιατι ειναι πολυ μεγαλη σειρα και δε νομιζω να σε παρουν εκτος και αν το ζητησεις αλλα και παλι νομιζω οτι δε γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Ναι αλλα για να κανει καποιος κατ'εξαιρεση δεν πρεπει να υπαρχουν καποιοες προυποθεσεις; Θυμαμαι στο κεντρο μας ελεγαν τι πρεπει να ισχυει για να σε φερουν κοντα στο σπιτι σου. Εγω προς το παρον ειμαι στον Λαγο 16 εμα και τα πραγματα ειναι χαλια εδω, ψαχνομαι οπου μπορω για βυσμα μπας και με πανε πουθενα αλλου αλλα δεν ξερω πως μπορουν να σε διωξουν. Απο οτι εχω ακουσει μπορεις να φυγεις με αποσπαση, μεταθεση και κατ'εξαιρεση (?) αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται...αλλοι λενε οτι πρεπει να κατσεις ενα μηνα στην μοναδα και μετα φευγεις. Και στου διαολου τη μανα και ασχημες συνθηκες. Και υστερα μιλαμε και εμεις οτι καναμε θητεια. Κουραγια παληκαρια,9 μηνες ειναι θα περασουν γρηγορα και μετα θα τα θυμαστε και θα γελατε. 2010 α εσσο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 εχει περασεις κανει προσφατα απο ειδικες δυναμες? επειδη ψαχνω πληροφοριες και δεν εχω βρει καποιο, ενδιαφερομαι πιο πολυ για ΜΑΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 To μόνο που ξέρω είναι ότι ξυπνάνε τους φαντάρους 3 το βράδυ και κάνουν πορεία με το βρακί...Γιατί θες να πας σε τέτοιο σώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts