karlito13 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδια στο link που λέει που παρουσιαΖεσε όπλο σώμα λέει πεζικο και κέντρο κατάταξης ΚΕΕΜ,η Σπάρτη πεζικο ειναι?ή εφοδιασμού μεταφορων?δεν θα μπορώ δλδ να πάρω ειδικότητα μάγειρας κτλ που περνεις από εκει?ή θα είμαι πεζικαριος που παρπυσιαζομε εκεί αντί να πάω πχ κορινθο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Κανείς που να υπηρέτησε ή υπηρετεί Ν. Σάντα; Εχει φτιάξει η κατάσταση ή ακόμα μαυρίλα όπως είμουν εγώ; Κάτι άκουσα ότι είναι χειρότερα τώρα. 294 φίλε εκεί τώρα είναι όλα τα βύσματα, το στρατόπεδο πολύ καλό!!!! δεν είναι πλέον στρατόπεδο κατάταξης, αν έχεις γερο βύσμα πας εκεί και γίνεσαι κόκκινος, αερομεταφερόμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν μας λές τι γίνεται από εκπαίδευση όμως.... επειδή η Μονάδα ανήκει σε Ταξιαρχία που είναι σε δύναμη κρούσης του ΝΑΤΟ:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδια στο link που λέει που παρουσιαΖεσε όπλο σώμα λέει πεζικο και κέντρο κατάταξης ΚΕΕΜ,η Σπάρτη πεζικο ειναι?ή εφοδιασμού μεταφορων?δεν θα μπορώ δλδ να πάρω ειδικότητα μάγειρας κτλ που περνεις από εκει?ή θα είμαι πεζικαριος που παρπυσιαζομε εκεί αντί να πάω πχ κορινθο? γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν μας λές τι γίνεται από εκπαίδευση όμως.... επειδή η Μονάδα ανήκει σε Ταξιαρχία που είναι σε δύναμη κρούσης του ΝΑΤΟ:X η εκπαίδευση είπαν οτι μοιάζει με αυτήν των ειδικών δυνάμεων. ορισμένοι αναφέρουν ότι εχει και μεγαλύτερο ψυχολογικό πόλεμο από ότι στις ειδικές δυνάμεις. είχα στο νου μου αν κοβόμουν από ειδικές δυνάμεις να πήγαινα εκεί, αλλά ύστερα έμαθα ότι ανήκουν στο πεζικό οι κόκκινοι. οπότε αν κάποιος θέλει τέτοιες ασκήσεις καλύτερα πας ειδικές δυνάμεις για να πάρεις και τα μόρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εγώ είχα ένα φίλο στις μεταθέσεις και του είπα να με στείλει Ν. Σάντα για να είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη να βλέπω τα ματς του ΑΡΗ. Χίλιες φορές εκεί από ένα απλό στρατόπεδο. Οι ΕΠΟΠ λέγανε ότι η εκπαίδευση είναι χειρότερη από τον Ειδικών Δυνάμεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Το ΚΨΜ το παίρνανε φαντάροι από το λόχο μου. Οπότε πιάνω τον υπεύθυνο και τον παρακαλώ να το πάρω για 1 μήνα. Οι ΚΨΜτζηδες δεν είχαν δικαίωμα άδειας εκείνο το μήνα. Παίζουμε λοιπόν με την ΑΕΚ κύπελλο στο μπάσκετ. Ζητάω 24ωρη άδεια για να κάνω κάτι δουλειές στη Θεσ/νίκη. Μου τη δίνουν και κατεβαίνω Αθήνα για το ματς. Φεύγοντας με σταματάνε 5 μηχανές μεγάλου κυβισμού, με κλέβουν και με χτυπάνε στο κεφάλι. Το βράδυ παίρνω λάθος τραίνο και φτάνω Θεσ/νικη στις 7.30 ενώ έπρεπε να είμαι στο στρατόπεδο στις 6.00. Λεφτά για ταξί δεν είχα, οπότε παίρνω τηλέφωνο λέγοντας ότι μου την πέσανε γύφτοι με μαχαίρια και με ληστέψανε. Έκανα το λάθος και δεν πήγα από το αστυνομικό τμήμα να έχω άλλοθι. Φτάνω στο στρατόπεδο στις 10.00 και έγινε χαμός. Είχαν καταλάβει ότι έφυγα Αθήνα για το ματς και για 1 μήνα δεν ξαναβγήκα ΣΚ ενώ η υπηρεσία πήγαινε 1-1 ή 2-1. Προσοχή λοιπόν μη βρουν το αδύνατο σημείο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 σαν την διαφήμιση από το κρουασάν ακούγεται που δεν είχε λεφτά και γύρισε όλο τον κόσμο!! Μήπως γνωρίζεται καμία καλή μετάθεση για αθήνα υλικού πολέμου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Και κάτι άλλο που τώρα το θυμήθηκα. Κλειρονόμαστε με τη Barcelona στο μπάσκετ. Μιλάω με την παρέα μου και λέμε να πάμε. Κάνω λοιπόν αίτηση αυτή τη φορά από το καλοκαίρι έτσι ώστε να πάω νομότυπα. Από τις πολλές πορείες παθαίνω ζημιά στη μέση και κάθε μέρα πήγαινα στο 424 για φυσιοθεραπεία. Βγαίνει άσκηση για σχοινάκια μια βδομάδα πριν φύγω για Βαρκελώνη. Βλέπω στον πίνακα ανακοινώσεων ότι έχει το όνομά μου μέσα. Πάω φουριόζος στο λοχαγό με τον οποίο είχα τις χειρότερες σχέσεις, και του λέω ότι δεν μπορώ να πάω λόγω του ότι κάνω φυσιοθεραπείες και ότι είμαι ελεύθερος ασκήσεων για 1 περίπου μήνα. Μου λέει ότι αν δεν πάω στην άσκηση δεν θα μου δώσει την άδεια για τη Βαρκελώνη. Εγώ είχα πληρώσεις αεροπορικά, ξενοδοχεία και είχα φτιαχτεί ψυχολογικά. Τόσο καιρό δεν είχα πάρει άδεια για να πάω 5 μέρες Βαρκελώνη. Του λέω λοιπόν με έντονο ύφος να μου υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι αν πάθω κάτι είναι υπαίτιος. Γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Εκείνη την ώρα είναι έτοιμο όλο το στρατόπεδο να ξεκινήσει για την άσκηση και εγώ τσακονόμουν με το λοχαγό. Πάω στην πύλη, τους λέω ότι πάω στην ταξιαρχία, είναι στο απέναντι στρατόπεδο, πάω στον ταξίαρχο και του λέω πώς έχει η κατάσταση. Φωνάζει ο ταξίαρχος γιατρό, λοχαγό, διοικητή και τον υπεύθυνο του γραφείου που είναι υπεύθυνο για τις άδειες. Σούζα όλοι. Με ρωτάει ο ταξίαρχος γιατί θέλω να πάω Βαρκελώνη, και του λέω ότι θέλω να πάω να δω το ματς. Μου δίνει μια βδομάδα άγραφη άδεια να πάω στην Αθήνα να ξεκουραστώ. Γυρνάω στο στρατόπεδο μετά από μια βδομάδα και είχαν εξαφανιστεί όλα τα πράγματα που είχα χρεωμένα. Γίνεται πανικός, τα πράγματα μπορεί να είχαν αξία και 500€...Γυρνάει ο λοχαγός και μου λέει ότι ήρθε το τέλος μου. Πάω λοιπόν ξανά στον ταξίαρχο και του λέω ότι αν δεν μου δώσει την ίδια μέρα μετάθεση-απόσπαση για το λόχο στρατηγείου εγώ θα πάρω αναβολή. Ολο το στρατόπεδο τα είχα μαζί μου πιστεύοντας ότι είμαι βύσμα και λουφαδόρος. Μου δίνει ο ταξίαρχος απόσπαση και συνάμα ΣΚ μιας και δεν μπορούσα Παρασκευή μεσημέρι να χρεωθώ όπλο και να κάνω υπηρεσία. Γυρνάω, κάνω μια μέρα υπηρεσία και την άλλη μέρα πρέπει να πάρω άδεια για Βαρκελώνη. Έλα ντε που η απόσπαση δεν ήταν από το ΓΕΣ αλλά από τον ταξίαρχο και έπρεπε να πάω στο στρατόπεδο να πάρω την άδεια. Οι αδειούχοι φεύγανε το μεσημέρι, εγώ την άδεια την πήρα 7 το απόγευμα και το βράδυ πετούσα. Πάω στη Βαρκελώνη, χακάρουν την χρεωστική μου και μου κλέβουν 1500€. Ολη μέρα στα τηλέφωνα και στα φαξ με την τράπεζα. Μου δανείσανε λεφτά τα άλλα παιδιά, γιατί για να μπουν χρήματα από Ελλάδα χρειάζονται 2-3 εργάσιμες μέρες. Γυρνάω από Βαρκελώνη και βγαίνω με ένα φίλο μου. Αρχίζω τις ρετσίνες και πίνω ούτε λίγο ούτε πολύ 10 μπουκάλια ρετσίνα. Τύφλα στο μεθύσι, αρχίζω να ξερνάω και το βράδυ με πηγαίνουν σε πολιτικό νοσοκομείο για να μην γράψουν ότι είναι από μέθη και έχω μετέπειτα πρόβλημα με τη μονάδα. Το βράδυ τελειώνει η μπαταρία και δεν μπορούν από το στρατόπεδο να με βρουν. Ο φίλος μου τους είπε ότι μέθυσα και πήγα στο νοσοκομείο....Με καψε...Γυρνάω στη μονάδα 3 μέρες έπρεπε να μείνω στο ΣΤΕΠ. Τις 2 μέρες δεν μου φέρανε ούτε φαγητό....ΧΑΜΟΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδια στο link που λέει που παρουσιαΖεσε όπλο σώμα λέει πεζικο και κέντρο κατάταξης ΚΕΕΜ,η Σπάρτη πεζικο ειναι?ή εφοδιασμού μεταφορων?δεν θα μπορώ δλδ να πάρω ειδικότητα μάγειρας κτλ που περνεις από εκει?ή θα είμαι πεζικαριος που παρπυσιαζομε εκεί αντί να πάω πχ κορινθο? Στη Σπάρτη έχει και ΠΖ και ΕΜ.Εσύ είσαι πεζικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Στο ιδιο στρατοπεδο δεν ειναι και τα 2?****το χαθηκε να ημουνα εφοδιασμου μεταφορων?απο εκει εχω δικαωμα να γινω συτιστης οδηγος μαγειρας κτλ,γτ τετοιες ειδικοτητες εμαθα πως βγενοτν απο ΕΜ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 σαν την διαφήμιση από το κρουασάν ακούγεται που δεν είχε λεφτά και γύρισε όλο τον κόσμο!! Μήπως γνωρίζεται καμία καλή μετάθεση για αθήνα υλικού πολέμου;; χμ λογικα δεν ειναι στον αγ. στεφανο η καλυτερη μεταθεση?νομιζω εκει υπαρχουν υλικοπολεμιτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καμία καλή μετάθεση από εφοδιασμού και μεταφορων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 σαν την διαφήμιση από το κρουασάν ακούγεται που δεν είχε λεφτά και γύρισε όλο τον κόσμο!! Μήπως γνωρίζεται καμία καλή μετάθεση για αθήνα υλικού πολέμου;; 1o , 2ο , 3o, 4o ΤΥΛ ολα περιοχη αγιο στεφανο με μαλακασα ειναι υλικου και παρα πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Βέβαια το ότι είναι υλικοπολεμίτης δε σημαίνει ότι θα πάει αποκλειστικά σε τέτοιο στρατόπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 αν ερθει αθηνα κατα 99% θα τον στειλουν σε ενα απο αυτα... βεβαια ναι υπαρχει το ΓΕΣ , ΥΠΕΘΑ οπου πηγαν και γνωστοι πριν απο λιγο καιρο απο εβρο οπου ειμασταν μαζι αλλα εκει λογικα πηγαινεις.... αν εισαι απο βυσμα καθαρα ομως χωρις να ειναι απο τυπικη διαδικασια (πχ 8μηνο) τοτε ναι μπορεις να πας οπου θες και συνηθως σαυτο που ειναι κοντα στο σπιτι σου ή σε αυτο που το βυσμα σου ξερει οτι θα περασεις καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Στο ιδιο στρατοπεδο δεν ειναι και τα 2? χαθηκε να ημουνα εφοδιασμου μεταφορων?απο εκει εχω δικαωμα να γινω συτιστης οδηγος μαγειρας κτλ,γτ τετοιες ειδικοτητες εμαθα πως βγενουν απο ΕΜ.. bomber γνωριζεις να μου απαντησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 bomber γνωριζεις να μου απαντησεις? Από το ΚΕΕΜ όντως τέτοιες ειδικότητες βγαίνουν, μάγειρες και οδηγοί. Αλλά από την στιγμή που εσένα σε στείλανε πεζικό δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί αυτό. Το ότι και τα δύο κέντρα εκπαίδευσης είναι στο ίδιο μέρος δεν παίζει κανένα ρόλο, δεν μπορείς να "διαλέξεις", είναι καθαρά τυχαίο. Θα πας στο Πεζικό και θα πάρεις μια ανάλογη ειδικότητα. Δεν είναι να αγχώνεσαι ή να χαλιέσαι πάντως, αν αρχίσεις να στραβώνεις με τέτοια πριν καν μπεις ("γιατί αυτός στο ΚΕΕΜ και όχι εγώ" κτλ.) θα περάσεις δύσκολα μέσα. Μπορεί να σταθείς πιο τυχερός τελικά και να περάσεις καλύτερα σαν πεζικάριος. Ποτέ δεν ξέρεις, ό,τι γίνει, έγινε. Ούτε φυσικά είναι το Εφοδιασμού/Μεταφορών η τέλεια λύση, θα γινόσουν οδηγός...so what; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Ξέρετε αν στην αεροπορία δικαιούμαι μετάθεση στο τόπο κατοικίας μου (6μηνη θητεία λόγω πολύτεκνης οικογένειας)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Η θητεία γίνεται 19μηνη, ο ντορος στον στρατό πάντα είναι αληθινός. http://www.elnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1492%3A-----19-&catid=44%3Agetcyprusback&Itemid=65 Λογικά έρχεται και στην Ελλάδα Edit: το παραπανω αναφέρεται στην Κυπρο Edited October 27, 2010 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Το παραπάνω αναφέρεται στην Κύπρο όπου η θητεία και πάλι μειώνεται. Από που είδες εσύ συσχετισμό με τα ελληνικά δεδομένα δεν καταλαβαίνω. Ίσα ίσα, έρχονται εκλογές και τους μειώνει τη θητεία. Εγώ δε βλέπω καμία σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 ΓΙΝΕΤΕ 19 στην Κυπρο?γτ ποσο ειναι τωρα?και στην Ελλαδα τη θα ισχυει?9μηνο?εγω που μπενω Νοεμβρη 9μηνο δεν θα κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 9μηνο θα κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ρε παιδιά λέει οτι "μειώνεται σε 19μηνο". Γιατί το συσχετίζετε με την ελλάδα και το 9μηνο; Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 ο συσχετισμος πως προκυπτει δεν καταλαβα. απλα πεταμε ενα βεγγαλικο και περιμενουμε αντιδρασεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts