Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα σιγουρα για το τελευταιο που λες! και γενικα η 24ΕΜΑ που εμεινα λιγο,ηταν απιστευτο μερος να κανεις θητεια! Και 10 μετρα μακρια, απεναντι στην 21, που ειχαν μοιρασει τους υπολοιπους ηταν κολαστηριο..
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εγω θα μπω 18/8 Αυλώνα! αντε να δουμε τι θα δουμε στα τεθωρακισμενα! ΣΟΚ :D

Καλη θητεια σε Ολους!!!

Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

μια απο τα ιδια.. Αγγαρεια φουλ και πολυυυυυυυυ περπατημα :p

αμα πετυχεις αλανια ομως μεσα δν θα σε νοιαζει τιποτα! καλη θητεια!! :D

Shit Happens!!!

Θα περπαταμε ολη μερα, κλαμα! απο 18/8 θα μας τα πρηξουν ;P
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

καπως ετσι!

βρες 2-3 τσακαλια να χαβαλεδιαζετε με ολους και ολα και θα περασετε τζαμι! ;)

Shit Happens!!!

Παιδια εγω θα μπω 18/8 Αυλώνα! αντε να δουμε τι θα δουμε στα τεθωρακισμενα! ΣΟΚ :D

Καλη θητεια σε Ολους!!!

δυο πουλακια ρωτησα τι παει να πει αυλωνα το ενα μου ειπε γαμ@τ@ το αλλο αυτοκτονα/

ζητω η 2 ιλη 3η επιλαρχια αυλωνα 1999:)

ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Είπαμε ζόρι τα Τεθωρακισμένα......αλλά όχι και για αυτοκτονία.

Ελεος με όλα τα ψαρωτικά περί Στρατού της Ραδιο Αρβύλας :!:

Κανείς δεν ξέρει εκ των προτέρων που θα πέσει ή πώς θα εξελιχθεί η θητεία του.:)

Edited by Starenios

αυλώνα->ζωάρα

23ΕΜΑ Λιτόχωρο: καλα ηταν:lol: πολυ γέλιο αλλα και πολύ αγγαρεία

ΙΣ23ΤΘΤ Αλεξανδρούπολη ...ρεσπεκτ

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ελεος με όλα τα ψαρωτικά περί Στρατού της Ραδιο Αρβύλας :!:

Κανείς δεν ξέρει εκ των προτέρων που θα πέσει ή πώς θα εξελιχθεί η θητεία του.:)

Respect! :cool:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

αυλώνα->ζωάρα

23ΕΜΑ Λιτόχωρο: καλα ηταν:lol: πολυ γέλιο αλλα και πολύ αγγαρεία

Γείτονες!:D

Στην 26 είχα μάθει περνούσαν αρκετά καλύτερα.

6-9 Σεπτεμβρίου νομίζω.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Παιδια μολις γυρισα απο διακοπες και ακομα δεν εχω βγαλει ττην ακτινογραφια 8ωρακος. Μου ειπαν οτι πλεον κι το ΙΚΑ και χωρις ραντεβου τη βγαζει, και οτι χρειαζεται να προσκομμισω και μια φωτογραφια. Αν παω αυριο σε καποιο κρατ. νοσοκομειο ή στο στρατ. στην αθηνα, 8α μου τη βγαλουν αυθημερον? Δεν χρειαζεται να παρω να κλεισω για συγκεκεριμενη μερα, ετσι?

Επειδη την αλλη εβδομαδα παρουσιαζομαι:p

Παιδια μολις γυρισα απο διακοπες και ακομα δεν εχω βγαλει ττην ακτινογραφια 8ωρακος. Μου ειπαν οτι πλεον κι το ΙΚΑ και χωρις ραντεβου τη βγαζει, και οτι χρειαζεται να προσκομμισω και μια φωτογραφια. Αν παω αυριο σε καποιο κρατ. νοσοκομειο ή στο στρατ. στην αθηνα, 8α μου τη βγαλουν αυθημερον? Δεν χρειαζεται να παρω να κλεισω για συγκεκεριμενη μερα, ετσι?

στα στρατιωτικα νοσοκομεια γινεται χαμος και πολυ πιθανο να μη σε δεχτουνε. πανε σε ενα αλλο νοσοκομειο. να εχεις 1 φωτογραφια και το χαρτι της καταταξης μαζι σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

σκαει και φορητη μοναδα ακτινογραφιας στο στρατοπεδο για τους κλασσικους Ελληναρες :p
Shit Happens!!!

σκαει και φορητη μοναδα ακτινογραφιας στο στρατοπεδο για τους κλασσικους Ελληναρες :p

μου το ειχαν αναφερει στο νοσοκομειο αλλα στο κεντρο στην θηβα δεν υπηρχε κατι τετοιο. και μιλαμε για πολυ μεγαλο κεντρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου το ειχαν αναφερει στο νοσοκομειο αλλα στο κεντρο στην θηβα δεν υπηρχε κατι τετοιο. και μιλαμε για πολυ μεγαλο κεντρο

Από τη Θήβα (και Κόρινθο) πάνε τους ξεχασιάρηδες στα 401 και 414 για ακτινογραφίες.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Από τη Θήβα (και Κόρινθο) πάνε τους ξεχασιάρηδες στα 401 και 414 για ακτινογραφίες.

οπως τα λες ειναι. απλα στην θηβα επεσε τρελο κραξιμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικές φορές το να "ξαχάσεις" να πάς με την ακτινογραφία έτοιμη είναι και καλύτερο! Μισή μέρα είσαι εκτός στρατοπέδου και γλυτώνεις τις αγγαρίες.

Το ίδιο ισχύει και για όσους πρεπει να περάσουν απο γιατρούς στο νοσοκομείο. Σας πάνε το πρωί στο νοσοκομείο με το λεωφορείο και γυρνάτε στο στρατόπεδο απόγευμα/βράδυ. Και αν δεν προλάβει να σας εξετάσει όλους ο γιατρός, ή αν έχετε να πάτε σε πολλούς γιατρούς, την επόμενη μέρα θα ξαναπάτε νοσοκομείο... κ.ο.κ

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μερικές φορές το να "ξαχάσεις" να πάς με την ακτινογραφία έτοιμη είναι και καλύτερο! Μισή μέρα είσαι εκτός στρατοπέδου και γλυτώνεις τις αγγαρίες.

Το ίδιο ισχύει και για όσους πρεπει να περάσουν απο γιατρούς στο νοσοκομείο. Σας πάνε το πρωί στο νοσοκομείο με το λεωφορείο και γυρνάτε στο στρατόπεδο απόγευμα/βράδυ. Και αν δεν προλάβει να σας εξετάσει όλους ο γιατρός, ή αν έχετε να πάτε σε πολλούς γιατρούς, την επόμενη μέρα θα ξαναπάτε νοσοκομείο... κ.ο.κ

Κάνε ότι σου είπε o agiorgitis.

Μήπως θα σε διώξουν αν πας χωρίς ακτινογραφία;:lol:

αυτο που αναφερεις οσο αφορα το στρατοπεδο της θηβας ηταν τεραστια ταλαιπωρια. ναι μεν ησουνα εκτος στρατοπεδου, αλλα ησουνα 10 ωρες στον ηλιο χωρις να μπορεις να βγαλεις καν το χιτωνιο. και εννοειται οτι δεν μπορουσες να βγεις εκτος της περιφραξης του νοσοκομειου

[sIGPIC][/sIGPIC]

στην τρίπολη πάντως που έβλεπα να έρχονται τα λεωφορεία απο σπάρτη, ναύπλιο, καλαμάτα κλπ, έρχονταν το πρωί και έφευγαν το απόγευμα. Οι στρατιώτες σε έναν χώρο με δέντρα, ούτε ήλιος ούτε τίποτα. Καφέ-σάντουιτς απο το κυλικείο του νοσοκομείου + κρουασάν που τους έδιναν οι συνοδοί...!

Βέβαια ακτινογραφίες λογικά θα έβγαζαν στην πόλη τους, και άρα δεν ισχύει το παραπάνω, αλλά έβλεπα κάποιους να έχουν παραπεμπτικά για 6-7 γιατρους και προλάβαιναν να πάνε μονο σε 2-3 τη μέρα. Και σε μερικές περιπτώσεις έπαιρναν νέο παραπεμτικό για αθήνα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ολες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο,και υπάρχει και κόσμος με προβλήματα υγείας που θέλουν επιβεβαιωση από επιτροπές κλπ.-Οι συνθήκες ταλαιπωρίας ή μη είναι σχετικές του χώρου που βρίσκεσαι,αλλά πχ να είσαι από άλλη πόλη να παρουσιαστείς Σπαρτη.....και να καταλήξεις Αθήνα για εξετάσεις και να επιστρέψεις.... μάλλον ταλαιπωρία είναι....καθώς έξοδος δεν περιλαμβάνεται :)

Γείτονες!:D

Στην 26 είχα μάθει περνούσαν αρκετά καλύτερα.

Ναι, αλλα αυτοι δεν είχαν διανυκτέρευση για Θεσσαλονίκη-Βέροια-Λάρισα :shifty:

(μιλαμε για εποχες πριν ενα χρονο.307:cool:)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro