Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@manolog & johnsta:

Όταν πήγα στρατό και μπαίναν 6 σειρές ετησίως, ο κανονισμός έλεγε ότι το χαρτί σου έρχεται τον πρώτο Ιανουάριο (πρώτη σειρά του έτους τότε,τώρα Φεβρουάριο είναι) που θα έχεις κλείσει το 19ο έτος της ηλικίας σου.

Από τότε δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά και μάλλον ισχύει "ο πρώτος Φεβρουάρης του 19ου έτους ηλικίας του άρρεν"[/QUOΣ

Σε ευχαριστω για την απαντιση varx!

Δλδ απο οτι καταλαβα το χαρτι θα μου ερθει το φεβρουαριο...ε?:confused:

αχ...κριμα το μαλλακι τοσο ωραιο που θα χρειαστει να το κοψεις

:X

Ο αδερφος μου παντως που ειναι το 88 (Μαρτη) και ειχε παει στο Ρουφ για αναβολη λογω σχολης,το Σεπτεμβρη,του ειπαν να παει απο τη νεα χρονια.:)
ΜΑΧ.

ρε παιδεια καλημέρα τι λεέι για στρατο η σπαρτη

oλα τα κεντρα εχουν στο περιπου το ιδιο βαθμο δυσκολιας! μετα ειναι το "μανικι".παντως το μηχανικο εχει τρεξιμο αλλα γλυτωνεις αλλα.

και επισης φευγεις Εβρο και σε μερικα νησια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος που δεν έχει αναβολή,μόλις κλείσει το 18ο έτος μετά από πόσο καιρό παρουσιάζεται για κατάταξη;Είναι στάνταρ αυτό το διάστημα;

Εμένα μου είχε έρθει το χαρτί για πρώτη φορά στη γιορτή μου και επειδή δεν με βρίσκανε από τη στρατολογία, όταν το πήρα στα χέρια μου παρουσιαζόμουν σε 3 μέρες και ήταν παρασκευή!!

Ήταν 6 μήνες αφού έκλεισα τα 18. Ευτυχώς πρόλαβα να πάρω αναβολή.

Βέβαια..πέρασαν κάποια χρόνια από τότε και τώρα ξαναήρθε το κολόχαρτο και ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ Σιμιτζής!

Έχει κανείς πληροφορίες για την ειδικότητα;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Ο αδερφος μου παντως που ειναι το 88 (Μαρτη) και ειχε παει στο Ρουφ για αναβολη λογω σχολης,το Σεπτεμβρη,του ειπαν να παει απο τη νεα χρονια.:)

Και εγώ Μάρτη '88 για τον ίδιο λόγο και μου έχει έρθει το χαρτί της αναβολής -μέχρι το 2015- νομίζω από τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη..

Γιατί το κουράζουν το παλικάρι ? :confused:

Κάποιος που δεν έχει αναβολή,μόλις κλείσει το 18ο έτος μετά από πόσο καιρό παρουσιάζεται για κατάταξη;Είναι στάνταρ αυτό το διάστημα;

Καλείται εντός του έτους που κλέινει τα 19. Πχ κάποιος που έχει γενηθεί το το 1988 θα κληθεί εντός του 2007.

Από όσο ξέρω το διάστημα αυτό δεν είναι στάνταρ. Δηλαδή μπορεί να κληθείς με οπιαδήποτε σειρά από τις τέσσερις. Εξαρτάται κυρίως σε ποιό στρατολογικό γραφείο ανήκεις. Πχ στην κλήση της αεροπορίας για την 2007Α ΕΣΣΟ αναφέρεται

"Τους στρατεύσιμους της κλάσης 2009 (γεννημένοι το έτος 1988), που είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (αρμοδιότητος ΣΓ Α΄ Αθηνών), Αιτωλοακαρνανίας, Αχαϊας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Λακωνίας, Πέλλας, Σερρών, και Χαλκιδικής.

Που εγώ καταλαβαίνω ότι σημαίνει ότι μόνο όσοι ανήκουν στα στρατολογικά γραφεία των παραπάνω νομών θα κληθούν να παρουσιαστούν με αυτή τη σειρά (από την Αττική για παράδειγμα μόνο όσοι ανήκουν στο Α στρατολογικό γραφείο ΑΘΗΝΩΝ) ενώ οι υπόλοιποι θα κληθούν με κάποια επόμενη σειρά.

Βέβαια κάποια άλλα παιδιά λένε ότι καλείσαι έτσι και αλλιώς με την πρώτη σειρά του έτους που κλείνεις τα 19, αν και δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα τηλέφωνο στη στρατολογία θα σου λύσει με βεβαιότητα την απορία.

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

oλα τα κεντρα εχουν στο περιπου το ιδιο βαθμο δυσκολιας! μετα ειναι το "μανικι".παντως το μηχανικο εχει τρεξιμο αλλα γλυτωνεις αλλα.

και επισης φευγεις Εβρο και σε μερικα νησια.

Σιγά μην είναι ίδιο το υγειονομικό στην Άρτα με τους μαύρους στην Αυλώνα. :p

ρε παιδεια καλημέρα τι λεέι για στρατο η σπαρτη

Τα χειρότερα. Πήγαινε ντυμένος Ναπολέων μήπως και σε διώξουν :ooch:

Σιγά μην είναι ίδιο το υγειονομικό στην Άρτα με τους μαύρους στην Αυλώνα. :p

ego diladi pou eimai gia igeionomiko arta stis 12 tou mina.. ti leei? pos tha einai ekei? any ideas? :worry:

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Τα χειρότερα. Πήγαινε ντυμένος Ναπολέων μήπως και σε διώξουν :ooch:

Μη λές τέτοια τώρα! Παρουσιάζομαι στη Σπάρτη Εφοδιασμού μεταφορών!

Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο σώμα, αλλά και για το κέντρο της σπάρτης ότι είναι τεράστιο , έχει από τα καλύτερα καψιμί μέσα με Pingpong κτλ και ο διοικητής είναι φίλος:lol: :lol:

Mου αλαξανε το απολητηριο του στρατου και απο πρασινο εγεινε κιτρινο :rolleyes:

Γνωριζει κανεις τι ειναι το κιτρηνο απολητηριο? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ego diladi pou eimai gia igeionomiko arta stis 12 tou mina.. ti leei? pos tha einai ekei? any ideas? :worry:

Πάρε και μια τσουγκράνα μαζί σου. :p

Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο σώμα, αλλά και για το κέντρο της σπάρτης ότι είναι τεράστιο , έχει από τα καλύτερα καψιμί μέσα με Pingpong κτλ και ο διοικητής είναι φίλος:lol: :lol:

Σαν κέντρο είναι μέτριο απο εγκαταστάσεις και ιστορίες. Όχι δύσκολο. Αχανές και άκυρο...

Όσο για το Ping pong, δεν θα έχεις και πολύ χρόνο να παίζεις, και κανα απογευματάκι που θα είσαi free θα παίζουν οι παλιοί. :D

Μια χαρά είναι φίλε μου για διακοπές οτι πρέπει...

Εκεί παρουσιάστηκα κι εγώ, το περισσότερο γέλιο που έχω ρίξει ποτέ στη ζωή μου, απίστευτες πλάκες, οτι πρέπει για να χαλαρώσεις λιγάκι.....

Mου αλαξανε το απολητηριο του στρατου και απο πρασινο εγεινε κιτρινο :rolleyes:

Γνωριζει κανεις τι ειναι το κιτρηνο απολητηριο? :)

τα απολυτηρια ειναι τα εξης:

ΠΡΑΣΙΝΟ - Π1

ΒΥΣΣΙΝΙ - Π2

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - Π3

ΚΥΑΝΟΥΝ -Π4

ΛΕΥΚΟ

Προφανως το δικο σου ειναι πορτοκαλι.Καλυτερο απο το πρασινο.Οταν γινεται ασκηση επιστρατευσης , φευγει πρωτο το Π1 , μετα το Π2 κ.ο.κ

Ace of Hearts..

Πλάκα έκανα προφανώς. Καλά είναι.

Να επισκεφτείς δίπλα το Βασίλη για Playstation, ταινιούλες :shifty: :rolleyes:, μπιλιαρδάκι και ίντερνετ :cool:

paidia mathate gia tin autoktonia xthes vrady sto pedio volis sto nauplio?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

OUST ρε ψάρακλα, πας να μας τρομάξεις. Τα ξέρουμε αυτά για τις αυτοκτονίες ! :p

gkr41 αυτά θέλω! Βεβαίως δεν θα πάμε απροετοίμαστοι.. Tιmplus και ιντερνετ από κινητό επιβάλλεται :)

De me noizei re paidia an thelete pistepste to,an exete filo 297 mixaniko rwtiste tn anelave skopia stis 20.00kai meta apo ligo autoktonise!apo oti lene dn tha yanafylaxe4 eke4 fantaro7.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Πάει ο παλιός φαντάρος,

απολύεται κι αυτός,

ήρθε ο νέος με τα λέπια,

και την ποντικοουρά...

Καλή σκοπιά, καλή σκοπιά,

σε όρχο, καύσιμα και πυρομαχικά...

Φιλος που παρουσιαστικε εκει,επομενη μεταθεση στον Εβρο.Εχει πολυ χαρτουρα η υποθεση καθως ηταν στις αποθηκες.

ΜΑΧ.