mirrorofsorrow Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Η δημοσκόπηση άλλαξε ελαφρώς αφού προστέθηκαν νέες επιλογές και μηδενίστηκε ο μετρητής. Μπορείτε όλοι να ψηφίσετε ξανά και να παραθέσετε τις απόψεις σας για όλες τις διαθέσιμες custom rom της συσκευής. Καλή συνέχεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Απ΄ ότι βλέπω η Ginger Stir Fry υπάρχει 2 φορές στις επιλογές, μία ως Ginger Stir Fry και μία ως GSF. Ας γίνει η μία από τις 2 για την Blue Ginger for ZTE BLADE μόνο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εγώ που φοράω Ginger Stir Fry (beta 14), που ψηφίζω, GSF ή Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE Blade.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 εγώ gsf beta 27 με τον καινούριο kernel, με repartioning και 512 ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Στην δημοσκόπηση γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται ποια μέλη ψήφισαν την κάθε επιλογή? Το έχω δει σε άλλα forums και το θεωρώ χρήσιμο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Πήρα ένα blade και του πέρασα την GSF r3 (2.3.5). Σχετικά με την GSF bX (2.3.4) είχε πει (10/Οκτ/2011) ο developer της ρομ να σταματήσουμε την δική του και να βάλουμε CM7 Τώρα που έβγαλε την GSF r3, τι διαφορές έχει με CM7; Έχει κανείς άποψη; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Πήρα ένα blade και του πέρασα την GSF r3 (2.3.5). Σχετικά με την GSF bX (2.3.4) είχε πει (10/Οκτ/2011) ο developer της ρομ να σταματήσουμε την δική του και να βάλουμε CM7 Τώρα που έβγαλε την GSF r3, τι διαφορές έχει με CM7; Έχει κανείς άποψη; Που την βρήκες την GSF r3 για να καταλάβουμε ποια rom φοράς. H GSF έφτασε μέχρι την beta27 και πλέον δεν αναπτύσσεται από τον Wbaw. Όπως και να 'χει η CM7.1 προσφέρει σίγουρα περισσότερα. Mην πας να μπλέξεις όμως με nightlies, βάλε την stable. Edit: Την βρήκα την Ginger SF r3 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Που την βρήκες την GSF r3 για να καταλάβουμε ποια rom φοράς. H GSF έφτασε μέχρι την beta27 και πλέον δεν αναπτύσσεται από τον Wbaw. Όπως και να 'χει η CM7.1 προσφέρει σίγουρα περισσότερα. Mην πας να μπλέξεις όμως με nightlies, βάλε την stable. Edit: Την βρήκα την Ginger SF r3 εδώ Η GSF r3 είναι πολύ πιό γρήγορη από την CM7.1, αλλά με λιγότερα καλούδια (power status bar, theme engine, etc). Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Είμαι στην GSF b21, με τον kernel του burstlam, μπορώ άραγε να πάω στην r3 μόνο με cache wipe? Αν όχι, αξίζει πιστεύετε να κάνω τον κόπο του full wipe? Γενικά όλα κυλάνε πολύ smoothly όπως είμαι... Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 την elite s4 και ειναι και πολυ ομορφη. η cm7 μου εκανε διαφορα κολληματακια και αμεσω γυρισα στην elite. το δουλευω στα 729mhz oc με spb shell 3d και παει σφερα. το καλυτερo value for money τηλεφωνο ever.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrakopo Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Εγω του φοραω την Moldovan Mile-High-Mountain-Pie RLS9 (Android 2.3.5), την εχω παρει απο εδω (http://android.modaco.com/topic/347215-romgen1-2-3-moldovan-mile-high-mountain-pie-rls9-android-235/) την θεωρω απιστευτα σταθερη, χωρις κανενα μειονεκτημα.Προτεινω να την δοκιμασετε, και περιμενω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Εγω του φοραω την Moldovan Mile-High-Mountain-Pie RLS9 (Android 2.3.5), την εχω παρει απο εδω (http://android.modaco.com/topic/347215-romgen1-2-3-moldovan-mile-high-mountain-pie-rls9-android-235/) την θεωρω απιστευτα σταθερη, χωρις κανενα μειονεκτημα.Προτεινω να την δοκιμασετε, και περιμενω εντυπωσεις. Και?απο μπαταρια και γενικα σημα κλπ πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrakopo Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Και?απο μπαταρια και γενικα σημα κλπ πως ειναι? πολυ ικανοποιητικο και το σημα και η μπαταρια... ( με νορμαλ συνθηκες μου κραταει τρεις μερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Elite rom forever Με spb launcher και το κινητο παει σφαιρα με ξεκλειδωτη ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrakopo Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Elite rom forever Με spb launcher και το κινητο παει σφαιρα με ξεκλειδωτη ραμ. Παρακληση... πες περισσοτερες λεπτομεριες...ειναι για gen1,gen2 ?...και δωσε και καποιο link αν δεν σου κανει κοπο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 εγώ έχω ξεμείνει στην Sweedish Spring RLS5. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που έχω μείνει εκεί, αλλά το κινητό δεν κάνει κολλήματα,και έχει ικανοποιητική μπαταρία, και ταχύτητα. Αλήθεια έχει βγεί κάτι πιο αξιόπιστο και τόσο σταθερό σε 2.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 http://android.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/ οτι καλυτερο κυκλοφορει στην.....αγορα για το blade:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 http://android.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/ οτι καλυτερο κυκλοφορει στην.....αγορα για το blade:):):):):) +1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 http://android.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/ οτι καλυτερο κυκλοφορει στην.....αγορα για το blade:):):):):)[ ετσι λες εσυ:p Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) http://android.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/ οτι καλυτερο κυκλοφορει στην.....αγορα για το blade:):):):):) ετσι λες εσυ:p Κι εσύ τί λες? Για πείτε γνώμες, ψάχνω να βάλω νέα ROM... Edited May 9, 2012 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ics. Ψαξτο λίγο.διάβασε τα ποστ Swyped from my blade using Tapatalk 2 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ics. Ψαξτο λίγο.διάβασε τα ποστ Swyped from my blade using Tapatalk 2 Εγκρίνω και επαυξάνω...... Ευχαριστώ για την πρόταση. Τελικά διάλεξα προσωρινά την Swedish Snow RLS7 γιατί προσωρινά ήθελα κάτι σταθερό και σίγουρο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Γεια σας παιδια.εχω το zte blade και οπως οι περισσοτεροι εχουν πειραματιστει μαζι του.εγω αφου πειραματιστηκα αρκετα το κινητο μου κολλησε και το εστειλα για service και μου το εφτιαξαν αν και δεν το περιμενα και πολυ γρηγορα μαλιστα!! πλεον θελω να το ξαναπειραξω! ειναι 2.2 με την official της wind και το μονο που εχω κανει ειναι να αυξησω την μνημη ram.εχω κατεβασει το rom manager και το rom manager premium το εχω ρουταρει κιολας..ποια ρομ μου προτεινετε να βαλω? θα ηθελα να μου πειτε και αναλυτικα την διαδικασια μην τυχον κανω και παλι καποιο λαθος. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:στο παρελθον ειχα χρησιμοποιησει την swedish snow RLS7 αλλα ειχα προβλημα με το wifi. Ευχαριστω προκαταβολικα Φιλικα Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Έχει κανα δυό μέρες που έβαλα την 2,3,5 (που είναι βασισμένη στην Official) δες εδώ αλλά ψάξτο και λίγο στο ίδιο νήμα Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 για ποια rom αναφερεσαι φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts