Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ξανακούσει κάτι σχετικό με αυτό που λες.

Αλλά υποθέτω ότι έχοντας ένα νέο email και δημιουργώντας, για σίγουρα, το λογαριασμό από υπολογιστή(και όχι από το iPhone) δεν θα είχες τέτοιο πρόβλημα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, έτσι χάνεις όσες εφαρμογές έχεις αγοράσει?

Αν και δε μου έχει συμβεί ποτέ αυτό, προφανώς και όταν κάνεις log in με το νέο σου Apple ID είναι κενό. Παίζει να χάσεις κι αυτές που έχεις.

Αλλά γιατί να αλλάξετε ID? Τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε ; Ανακτήστε τους κωδικούς από τα χαμένα/blockαρισμένα IDs και ξεμπερδεύετε.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπέρα παίδες!

Πως μπορώ να εγκαταστήσω δικά μου θέματα στο iphone 4s?

Υπάρχουν κάποια τα οποία προτείνετε εσείς?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:)

Καλησπέρα παίδες!

Πως μπορώ να εγκαταστήσω δικά μου θέματα στο iphone 4s?

Υπάρχουν κάποια τα οποία προτείνετε εσείς?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

Για να περάσεις θέματα στο iphone θα πρέπει να το κάνεις jailbreak και μέσα από το cydia να κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση θέματα που υπάρχουν εκεί.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

δεν τις χανεις (φυσικα κανε ενα backup στο itunes πρωτα καλου κακου). Απλα μπορείς να αλλάζεις apple id στο iphone καθε 90 μερες, οχι πιο συχνα!

This world sucks... Have your own bpm...

Μηπως ξερει καποιος να μου πει το εξης:προσπαθω να βαλω εναν λογαριασμο mail αλλα δεν μου το παιρνει...λεει λανθασμενος κωδικος.Εχει σχεση μηπως το γεγονος οτι στο itunes ειναι σε αλλο mail φτιαγμενο?

Για να περάσεις θέματα στο iphone θα πρέπει να το κάνεις jailbreak και μέσα από το cydia να κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση θέματα που υπάρχουν εκεί.

σε ευχαριστώ πολύ!

Μηπως ξερει καποιος να μου πει το εξης:προσπαθω να βαλω εναν λογαριασμο mail αλλα δεν μου το παιρνει...λεει λανθασμενος κωδικος.Εχει σχεση μηπως το γεγονος οτι στο itunes ειναι σε αλλο mail φτιαγμενο?

Μπορείς να γίνεις πιο σαφής...

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να εισέλθεις στο Apple ID σου; Να δημιουργήσεις νέο γραμματοκιβώτιο στην εφαρμογή Mail του iPhone ώστε να λαμβάνεις τα e-mail σου;

Αν είναι το πρώτο, για να εισέλθεις στο λογαριασμό σου Apple, θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το e-mail το οποίο είναι ορισμένο ως Apple ID μαζί με τον αντίστοιχο κωδικό.

Αν είναι το δεύτερο, πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Mail, Επαφές, ... > Προσθήκη. Αν έχεις e-mail σε κάποιο πάροχο που είναι προ-ρυθμισμένος, απλά εισήγαγε τα στοιχεία σου. Αλλιώς κάνε μια αναζήτηση μέσω του Google μήπως τυχών χρειάζονται επιπλέον ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτο κανω το δευτερο...προσπαθω να ανοξω λογ/σμο mail αλλα δεν μου το παιρνει λεει λανθασμενος κωδικος(ενω ο κωδικος ειναι σωστος).Κανω την ιδια διαδικασια σε ενα αλλο Iphone kai μου το παιρνει κανονικα.Μηπως θελει καποια ρυθμιση καπου αλλου?

Εγω με 5.0.1 ειμαι,δεν κανω ιδιαιτερη χρηση στο κινητο και με κλειστο 3g τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια.Θα δοκιμασω και με ανοιχτα 3g να δω,αν και πολυ φοβαμαι πως δεν θα την βγαλει την μερα

Εγώ με αρκετή χρήση βέβαια το φορτίζω κάθε βράδυ και ζητάει και λίγο κάθε απόγευμα κατα τις 18:00. Με το 4αρι έβγαζα τη μέρα και είχα και 25% ακομα μπαταρία...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ξανακούσει κάτι σχετικό με αυτό που λες.

Αλλά υποθέτω ότι έχοντας ένα νέο email και δημιουργώντας, για σίγουρα, το λογαριασμό από υπολογιστή(και όχι από το iPhone) δεν θα είχες τέτοιο πρόβλημα.

Σε ευχαριστω φιλε μου

Nexus S The best

καλησπερα!!

μια ερωτηση ενας φιλος μου εχει το 4s ειδα οταν το περνανε

τηλ.αναβε πισω το led απο την camera....εχει επιλογη??η ειναι απο καποιο app??

στο 4 γινεται αυτο??

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!!

στο 4 γινεται αυτο??

ευχαριστω!!

Είναι λειτουργία του iOS και το βρίσκεις στην διαδρομή Settings > general > Accessibility > LED flash for alerts. Ναι υπάρχει κανονικά και στο 4!

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα!!

στο 4 γινεται αυτο??

ευχαριστω!!

Settings/General/Accessibility/LED Flash for Alerts

Υ.Γ.: Με πρόλαβαν :)

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

καλησπερα!!

στο 4 γινεται αυτο??

ευχαριστω!!

ρυθμίσεις/γενικά/προσβασιμοτητα/λάμψη σε υπενθυμίσεις

αυτό πρέπει να είναι...

Πειτε μσς πως ειναι η μπαταρια παιδια τωρα?αν μπορουν να πουν 7-8 ατομα πως παει η μπαταρια με 3g και 2g

Καλησπέρα στα παιδιά!

Για να είμαι είμαι σίγουρος, θέλω να ρωτήσω, πως θα κάνω back up στο pc όλο το αρχείο που έχω στο 4s (εφαρμογές, επαφές, φώτος, βίντεος κτλ.);;;

Πια διαδικάσία πρέπει να ακολουθήσω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:cool:

Καλησπέρα στα παιδιά!

Για να είμαι είμαι σίγουρος, θέλω να ρωτήσω, πως θα κάνω back up στο pc όλο το αρχείο που έχω στο 4s (εφαρμογές, επαφές, φώτος, βίντεος κτλ.);;;

Πια διαδικάσία πρέπει να ακολουθήσω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:cool:

συνδεεις το iphone με το pc με καλωδιο, ανοιγεις το itunes και στα δεξια που βγαζει τη συσκευη σου κανεις δεξι κλικ πανω της>back up!

Πειτε μσς πως ειναι η μπαταρια παιδια τωρα?αν μπορουν να πουν 7-8 ατομα πως παει η μπαταρια με 3g και 2g

με 3g και φουλ χρηση ιντερνετ, imessage, τηλεφωνα και λιγο παιχνιδια (βαρυα τυπου infinity blade) κραταει μια μερα με την 5.1 και ολα ανοικτα, wifi, location, notification! με κλειστο το 3g μιαμιση μερα με ιδια χρηση!

συνδεεις το iphone με το pc με καλωδιο, ανοιγεις το itunes και στα δεξια που βγαζει τη συσκευη σου κανεις δεξι κλικ πανω της>back up!

σε ευχαριστώ πολύ!

με 3g και φουλ χρηση ιντερνετ, imessage, τηλεφωνα και λιγο παιχνιδια (βαρυα τυπου infinity blade) κραταει μια μερα με την 5.1 και ολα ανοικτα, wifi, location, notification! με κλειστο το 3g μιαμιση μερα με ιδια χρηση!

Εμένα με κανα τριωρο μουσική, κανα διωρο ομιλια με 2g, καμμια δεκαρια mail με 3g, λιγο σερφαρισμα με 3g , επιστρεφω στο σπιτι στο 40%.Πριν με τα ιδια, γυριζα απο 20%-10%

Ο καιρός γαρ εγγύς

καλησπερα παιδια,

μου επεσε χθες το iphone και γδαρθηκαν οι γωνιες απο το back cover και μια γωνια απο το silver frame. Θελω να τα αλλαξω και καλεσα την apple στην θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι με 130 τα αλλαζουν και τα δυο. Το θεμα μου ειναι οτι εγω το κινητο το εχω παρει απο Αγγλια και πισω στο back cover εχει κατι γραμματακια που λεει καποια πραγματα (που δεν ξερω τι σημαινουν:P) και σκευτομαι οτι αν το αλλαξω, δεν θα εχει τα ιδια γραμματακια-αριθμους. Παιζει καποιο ρολο αυτο?Ισως για την γνησιοτητα του iphone?την εγγυηση ή οτιδηποτε? Επισης απο οτι μου ειπαν αυτοι, θα ανοιξουν το κινητο εντελως για να αλλαξουν το silver frame. Να τους εμπιστευτω?μπορει να κανουν καποια ζημια? Τι να προσεξω?

Ευχαριστω

Καλησπέρα, παιδιά! Είμαι καινούρια στην παρέα και η αλήθεια είναι ότι έχω λατρέψει το νέο μου iphone. Για πρώτη φορά χρήστης της τεχνολογίας Apple, μπορώ να καταλάβω γιατί είναι η ναυαρχίδα στα smartphones. Ωστόσο παρατήρησα αυτό το πρόβλημα με τη μπαταρία. Δεν έχω κάνει την αναβάθμιση, καθώς από πείρα σε παλαιότερα κινητα και αναβαθμίσεις λογισμικών, παρατηρούσα ότι πολλές φορές το updating έφτιαχνε κάτι και χαλούσε κάτι άλλο. Πόσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση στην 5.1 έκδοση; Και αν την έχετε κάνει, είδατε διαφορά προς τοκαλύτερο, δηλ. και στην μπαταρία αλλά και γενικότερα; Ευχαριστώ... Φαντάζομαι σύντομα θα επανέλθω και με άλλες απορίες. Ηδη έχω μπει στη διαδικασία να μαθαίνω ότι τα πάντα γίνονται από την εφαρμογή itunes, κάτι το οποίο δε θεωρούσα πριν το πάρω καθόλου δεδομένο... Είχα συνηθίσει να συμπεριφέρομαι στα κινητά μου σαν να είναι εξωτερικοί δίσκοι, κάτι το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις απλοποιούσε τις καταστάσεις...

Καλησπερα

Εχω κανει αναβαθμιση και η διαφορα ως προς την μπαταρια ειναι σιγουρα προς το καλυτερο.Βεβαια παντα εξαρταται τι χρηση κανει ο καθε user του κινητου.

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned