Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν το jailbreak προκαλει μικροπροβληματα στο iphone,οπως το να κολλαει, μειωση στην αναμονη της μπαταριας κ.τ.λ.Επισης ποσα περισσοτερα προγραμματα προσφερει το cydia απο οτι το appstore?Αξιζει να το κανω jailbreak?Ας μου πει καποιος που το εχει κανει ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα.Ευχαριστω.

μικροπροβλήματα δεν προκαλεί αν γνωρίζεις τι πρέπει να περάσεις και για πιο λόγο πρέπει να το περάσεις.

μείωση στην αναμονή αντίθετα θα έλεγα καθώς με το jailbreak έχεις πολλές δυνατότητες τροποποίησης στο να αποφύγεις process που "τρώνε" μπαταρία.

το cydia δε σου προσφέρει προγράμματα τα οποία έχουν σχέση με το appstore.σου προσφέρει αρκετά utilities-tweaks με τα οποία μπορείς να κάνεις αυτά που δεν μπορείς να βρεις και να κάνεις με το appstore.

απο εκεί και πέρα όταν είσαι σε jailbreak και γεμίσεις το κινητό με διάφορα καλούδια το iphone γίνεται πιο αργό,ναι.σε χρόνο εκκίνησης της συσκευής μέχρι και στο μενού όταν πατάς να μπεις στις ρυθμίσεις ας πούμε η όταν θες να τακτοποιήσεις τα εικονίδια σου πχ βλέπεις ένα αισθητό lag.

αν είσαι χρήστης που του αρέσει να σκαλίζει και να τροποποιεί γενικά.αλλά να έχει χρόνο και διάθεση με το να μαθαίνει κάθε μέρα καινούργια πράγματα η να περιμένει ένα jailbreak η να αντιμετωπίσει ένα πιθανό πρόβλημα απο κάποιο tweak στο cydia χωρίς να κάνει κάθε λίγο και λιγάκι restore τότε ναι,πηγαινε σε jailbreak.

αν είσαι ο απλός χρήστης που θέλει απλά ένα ταχύτατο λειτουργικό χωρίς την παραμικρή μελλοντική υποψια κολλήματος και έχεις την οικονομική διάθεση να πληρώνεις εφαρμογές που το μεγαλύτερο μέρος τους αποτελείται από πολύ ωραία παιχνίδια τότε ναι μην κάνεις jailbreak και αξιοποίησε την συσκευή σου ως έχει

:)

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση σας.Θα το σκεφτω πολυ αν θα το κανω jailbreak.Ο σημαντικος λογος που μπορει να το κανω ειναι οτι δεν εχω την οικονομικη ευχαιρια για να αγοραζω εφαρμογες παιχνιδια και προγραμματα απο το app store που απο οτι εχω δει μερικες ειναι ακριβες(navigon).Και παλι ευχαριστω.

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση σας.Θα το σκεφτω πολυ αν θα το κανω jailbreak.Ο σημαντικος λογος που μπορει να το κανω ειναι οτι δεν εχω την οικονομικη ευχαιρια για να αγοραζω εφαρμογες παιχνιδια και προγραμματα απο το app store που απο οτι εχω δει μερικες ειναι ακριβες(navigon).Και παλι ευχαριστω.

Μα ποιός σου είπε ότι όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια από το app store είναι επί πληρωμή ?

Το ξερω φιλος οτι εχει και δωρεαν εφαρμογες απλα μερικες που με ενδιεφεραν οπως το navigon και αλλες ηταν με πληρωμη.

Υπάρχουν εκτός απο τις δωρεάν και χιλιάδες με 0,79 και μάλιστα κάποιες είναι κορυφαίες . Για πλοήγηση επίσης υπάρχουν εφαρμογές με 10 και 20 ευρώ. Τέλος μπορείς κάθε εφαρμογή να την μοιραζεσαι με συγγενείς ή φίλους αφού μπορεί να μπει δωρεάν σε μέχρι 5 συσκευές .
Δημήτρης

Υπάρχουν εκτός απο τις δωρεάν και χιλιάδες με 0,79 και μάλιστα κάποιες είναι κορυφαίες . Για πλοήγηση επίσης υπάρχουν εφαρμογές με 10 και 20 ευρώ. Τέλος μπορείς κάθε εφαρμογή να την μοιραζεσαι με συγγενείς ή φίλους αφού μπορεί να μπει δωρεάν σε μέχρι 5 συσκευές .

Εννοείς έχοντας όλοι το ίδιο Apple ID γιατί αν είχες βρεις δαφορετικό τρόπο θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον...

Εννοείς έχοντας όλοι το ίδιο Apple ID γιατί αν είχες βρεις δαφορετικό τρόπο θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον...

Ναι το ίδιο ID την ώρα που κατεβαζεις ή κάνεις update την εφαρμογή.

Δημήτρης

μολις εκανα και εγω το upgrade απο 4 16 σε 4s 64 ... για να δουμε. . .
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Αν κατά τη διάρκεια της νύχτας αφήνω το τηλέφωνο σ' ένα dock station (καθημερινά) θα δημιουργήσω πρόβλημα στη μπαταρία του; Ευχαριστώ

Οι φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών που αποθηκεύονται στο icloud.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

Όταν κάνουμε απεγκατάσταση κάποιας εφαρμογής μένουν “σκουπίδια” στη μνήμη?

Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για “καθάρισμα”?

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Καλημέρα,

Όταν κάνουμε απεγκατάσταση κάποιας εφαρμογής μένουν “σκουπίδια” στη μνήμη?

Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για “καθάρισμα”?

Έχετε να προτείνετε κάτι?

μένουν κάποια σκουπίδια ναι αλλά αν δεν έχεις jailbreak δεν θα σε ενοχλήσουν καθόλου.

και αν δεν με απατάει η μνήμη μου δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για καθάρισμα σκουπιδιών ούτε σε jailbreak

Edited by skordilis
ορθογραφικο λαθος

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,

δεν έχω JB.

οπότε όπως καταλαβαίνω δε μου τρώνε χώρο, είναι ελάχιστα και χωρίς να δημιουργούν κάποιο πρόβλημα.

Έχω ένα πρόβλημα σε iPhone 4S (iOS 5.0.1 καθαρό) με την επιλογή ''Προσωπικό hotspot'' δεν εμφανίζεται κάτω από την επιλογή ''wifi'' στις ρυθμίσεις!

Όταν πάω ''Δίκτυο'' ενεργοποιώ τα ''Δεδομένα'' η επιλογή όμως ''Προσωπικο hotspot'' δεν έχει διακόπτη on/off, αλλά γυρίζει κολλημένο χωρίς να βγαίνει ο διακόπτης. Τι μπορώ να κάνω;

Έχω ένα πρόβλημα σε iPhone 4S (iOS 5.0.1 καθαρό) με την επιλογή ''Προσωπικό hotspot'' δεν εμφανίζεται κάτω από την επιλογή ''wifi'' στις ρυθμίσεις!

Όταν πάω ''Δίκτυο'' ενεργοποιώ τα ''Δεδομένα'' η επιλογή όμως ''Προσωπικο hotspot'' δεν έχει διακόπτη on/off, αλλά γυρίζει κολλημένο χωρίς να βγαίνει ο διακόπτης. Τι μπορώ να κάνω;

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς αλλά όπως και αν είναι, πριν το κάνεις restore που λέει και ο φίλος παραπάνω κάνε του πρώτα μία επανεκκίνηση μήπως στρώσει.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Με sim Vodafone δεν είχα αυτή την επιλογή. Με sim Cosmote δουλεύει κανονικά. Η Vodafone μέχρι πρόσφατα δεν επέτρεπε να δίνεις internet από το κινητό σου σε άλλη συσκευή. Αν έχεις Vodafone ίσως πρέπει να αλλάξεις τα carrier settings.

Γιώργος

Keep on riding...

Με sim Vodafone δεν είχα αυτή την επιλογή. Με sim Cosmote δουλεύει κανονικά. Η Vodafone μέχρι πρόσφατα δεν επέτρεπε να δίνεις internet από το κινητό σου σε άλλη συσκευή. Αν έχεις Vodafone ίσως πρέπει να αλλάξεις τα carrier settings.

Wind έχω, σε άλλη συσκευή με την ίδια sim έχει την επιλογή κανονικά κάτω από το wifi και μέσα στα δεδομένα έχει την επιλογή με τον διακόπτη.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω σε αυτό το 4S την επιλογή ''Προσωπικό hotspot'', ώστε να εμφανιστεί κάτω από το ''wifi'' και μέσα στα ''δεδομένα'' να βγάλει τον διακόπτη που τώρα κάνει αναζήτηση;

Wind έχω, σε άλλη συσκευή με την ίδια sim έχει την επιλογή κανονικά κάτω από το wifi και μέσα στα δεδομένα έχει την επιλογή με τον διακόπτη.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω σε αυτό το 4S την επιλογή ''Προσωπικό hotspot'', ώστε να εμφανιστεί κάτω από το ''wifi'' και μέσα στα ''δεδομένα'' να βγάλει τον διακόπτη που τώρα κάνει αναζήτηση;

Πήγαινε settings > general > reset > reset networks settings και λογικά θα επανέλθουν όλα. Αυτό θα σου κάνει επαναφορά των ρυθμίσεων συνδεσιμότητας. Θα σβήσει wifi δίκτυα, τους κωδικούς τους κτλ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μπορείς να έχεις διαφορετικό apple ID για FaceTime, Imessages, game center, iCloud, αλλά ίδιο apple ID για AppStore.

Δεν ξέρω αν αυτό σου φαίνεται ενδιαφέρον.

Edited by dedalos
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Αντιμετώπιζω το εξής παράξενο ,όταν συνδέσω ακουστικά , αν πάρω τηλέφωνο ακούω και απο τα δυο αν ακούσω μουσική ακούω μόνο απο το ένα . Είναι θέμα ρύθμισης;
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αντιμετώπιζω το εξής παράξενο ,όταν συνδέσω ακουστικά , αν πάρω τηλέφωνο ακούω και απο τα δυο αν ακούσω μουσική ακούω μόνο απο το ένα . Είναι θέμα ρύθμισης;

μιλας για aftermarket ακουστικα? και αν οχι ειναι στερεοφωνικα η ειναι handsfree?

μιλας για aftermarket ακουστικα? και αν οχι ειναι στερεοφωνικα η ειναι handsfree?

ειναι hands free αγορασμενο απο πλαισιο για την ακριβεια .

χθεσινα ..

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned