vasilis_phone Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 χαίρετε, έχω στην κατοχή μου ένα μεταχειρισμένο iphone 4s απο την κοπέλα μου.. το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μερικές μέρες ενώ φορτίζει κανονικά από υπολογιστή δεν φορτίζει καθόλου από μπριζα τοίχου.. 1.ο φορτιστής δουλεύει κανονικά 2. δοκίμασα και άλλους φορτιστές και τα ίδια καμιά λύση στο πρόβλημά μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 χαίρετε, έχω στην κατοχή μου ένα μεταχειρισμένο iphone 4s απο την κοπέλα μου.. το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μερικές μέρες ενώ φορτίζει κανονικά από υπολογιστή δεν φορτίζει καθόλου από μπριζα τοίχου.. 1.ο φορτιστής δουλεύει κανονικά 2. δοκίμασα και άλλους φορτιστές και τα ίδια καμιά λύση στο πρόβλημά μου??? Αυτό το κουφό πάλι πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασες να αλλάξεις φορτιστή όπως είπες αλλά να είναι πάλι original? Αυτός που έχεις που ξέρεις ότι δουλεύει; Το καλώδιο είναι το ίδιο στις δοκιμές σου; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αυτό το κουφό πάλι πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασες να αλλάξεις φορτιστή όπως είπες αλλά να είναι πάλι original? Αυτός που έχεις που ξέρεις ότι δουλεύει; Το καλώδιο είναι το ίδιο στις δοκιμές σου; ναι δοκίμασα 3 φορτιστές original και άλλο ένα καλώδιο η σκέψη μου είναι ότι το πρόβλημα είναι στην διάφορα φόρτισης pc-0.5A φορτιστής τοιχου 1-2Α δεν θυμάμαι καλά αλλα δεν μπορώ να βρω λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ναι δοκίμασα 3 φορτιστές original και άλλο ένα καλώδιο η σκέψη μου είναι ότι το πρόβλημα είναι στην διάφορα φόρτισης pc-0.5A φορτιστής τοιχου 1-2Α δεν θυμάμαι καλά αλλα δεν μπορώ να βρω λύση Ο φορτιστης 1Α δινει Αντιμετωπιζες τιποτα προβληματα με την μπαταρια τελευταια? Δεν μπορω να σκεφτω κατι για το συγκεκριμενο προβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ο φορτιστης 1Α δινει Αντιμετωπιζες τιποτα προβληματα με την μπαταρια τελευταια? Δεν μπορω να σκεφτω κατι για το συγκεκριμενο προβλημα μου κραταει μια μερα με wifi και 3-4 ώρες στο 3g η μπαταριά είναι σίγουρα 2 ετών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 μου κραταει μια μερα με wifi και 3-4 ώρες στο 3g η μπαταριά είναι σίγουρα 2 ετών Μια χαρα φαινονται τα νουμερα αυτα. Τι να πω ισως καποιος που γνωριζει θα απαντησει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μια χαρα φαινονται τα νουμερα αυτα. Τι να πω ισως καποιος που γνωριζει θα απαντησει μήπως είναι βρόμικη η θύρα φόρτισης? πως καθαρίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 χαίρετε, έχω στην κατοχή μου ένα μεταχειρισμένο iphone 4s απο την κοπέλα μου.. το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μερικές μέρες ενώ φορτίζει κανονικά από υπολογιστή δεν φορτίζει καθόλου από μπριζα τοίχου.. 1.ο φορτιστής δουλεύει κανονικά 2. δοκίμασα και άλλους φορτιστές και τα ίδια καμιά λύση στο πρόβλημά μου??? Σε άλλη πρίζα δοκίμασες; Χαζή ερώτηση βέβαια :) Επίσης όταν λες φορτιστή, εννοείς σκέτο καλώδιο άλλαξες ή και παριζάκι μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σε άλλη πρίζα δοκίμασες; Χαζή ερώτηση βέβαια :) Επίσης όταν λες φορτιστή, εννοείς σκέτο καλώδιο άλλαξες ή και παριζάκι μαζί; όλους τους συνδυασμούς δοκίμασα σε καλώδια και μπριζακια ..δεν είναι εκεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημέρα Χθες αγόρασα ένα iphone 4s 8 gb το ios είναι στην 7.1 (11D167) Ενώ στο σπίτι μου με όλα τα άλλα smart έχω 5 γραμμές σήμα χωρίς να υπάρχουν αυξομειώσεις σε αυτά το iphone είναι συνήθως στις 4 και μερικές φορές ανεβοκατεβαίνει από 3-4 (όχι συνεχώς αλλά το κάνει) Να θεωρήσω ότι είναι θέμα αναβάθμισης ή πάω service (ποιος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος η infoquest, διεύθυνση εάν γνωρίζετε ) Ευχαριστώ Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημέρα Χθες αγόρασα ένα iphone 4s 8 gb το ios είναι στην 7.1 (11D167) Ενώ στο σπίτι μου με όλα τα άλλα smart έχω 5 γραμμές σήμα χωρίς να υπάρχουν αυξομειώσεις σε αυτά το iphone είναι συνήθως στις 4 και μερικές φορές ανεβοκατεβαίνει από 3-4 (όχι συνεχώς αλλά το κάνει) Να θεωρήσω ότι είναι θέμα αναβάθμισης ή πάω service (ποιος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος η infoquest, διεύθυνση εάν γνωρίζετε ) Ευχαριστώ Κανένα πρόβλημα δεν έχει. Τα αλλά που έχεις μπορεί να έχουν 6 γραμμές και εκεί να πιάνει 4-5. Το iPhone 5 γραμμές έχει ΕΣΥ πιάνεις 3-4 άρα είσαι στο 70-80% Μια χαρά είναι. Άμα έχεις και καμία θήκη με μαγνήτη κόβει λιγο. Γενικά μην δίνεις σημασία σε τόσο μικρά πράγματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καμιά λύση για το πρόβλημα μου υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καμιά λύση για το πρόβλημα μου υπάρχει ? Λογικά θα πρέπει να το δει τεχνικός εάν θέλεις στείλε μου pm για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 μάλλον τελικά είναι στην μπαταριά το πρόβλημα.. χτες 65% έπεσε πολύ γρήγορα στο 40% πήγε στο 10% και έκλεισε ..και όταν το ξανάνοιξα μου έδειχνε 20% Που να πάω να αλλάξω μπαταριά ? θα διορθωθεί και το πρόβλημα της φόρτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 μάλλον τελικά είναι στην μπαταριά το πρόβλημα.. χτες 65% έπεσε πολύ γρήγορα στο 40% πήγε στο 10% και έκλεισε ..και όταν το ξανάνοιξα μου έδειχνε 20% Που να πάω να αλλάξω μπαταριά ? θα διορθωθεί και το πρόβλημα της φόρτισης? Πήγαινε το σ ένα κατάστημα καλύτερα. Εμείς ότι και να πούμε θέλει δοκιμή να γίνει με καινούργια μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 σκέφτομαι για public .. είναι αξιόπιστο? γιατι εχω ακούσει διάφορα για τα service και απο μεγάλα μαγαζιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 σκέφτομαι για public .. είναι αξιόπιστο? γιατι εχω ακούσει διάφορα για τα service και απο μεγάλα μαγαζιά ουτε καν.το public το παιρνει και τον στελνει αλλου.θα το πας ενα ανεπισημο service point της aplle και ρωτα τον admin να σου προτεινει.εγω π.χ. δεν εχω μπλεξει ακομη με service και δεν ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) για ired εχετε ακουσει κάτι? Edited January 19, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 για ired εχετε ακουσει κάτι? Εγω το πήγα στο irepair Ηρακλείου και σε 5 λεπτά ήταν έτοιμο με κόστος 35€. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει στην περιοχή σου τέτοιο κατάστημα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 εβαλα το ibackupbot εδω τα στοιχεια μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 εβαλα το ibackupbot εδω τα στοιχεια μπαταριας εχει χασει πολυ η μπαταρια , εισαι για αλλαγη και κατα την γνωμη μου παρε μια μπαταρια και ενα κιτ επισκευης.συνολο κανα 15 αρι και βαλτην μονος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 εβαλα το ibackupbot εδω τα στοιχεια μπαταριας Είναι για πέταμα η μπαταρία σου. Σε ποια πόλη είσαι; Βρες ένα κατάστημα εκεί γύρω και θα σου περάσουν άλλη είναι πολύ εύκολο 4 βιδες και 10 λεπτά χρόνος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θεωρείτε ότι για κάποιον που χρησιμοποιεί πολύ βασικές και κυρίως social media εφαρμογές το τηλέφωνο αξίζει με iOS5? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θεωρείτε ότι για κάποιον που χρησιμοποιεί πολύ βασικές και κυρίως social media εφαρμογές το τηλέφωνο αξίζει με iOS5? ε ναι. αλλα για μενα καλυτερα να βαλει την 6.αλλα ποιος βρισκει κινητο με τοσο παλιο ios.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ είμαι με ios 6.1.1 jb και δεν το κουναω απο εδώ. Μου κάνει ταχύτατα ότι ακριβώς χρειάζομαι. Άλλαξα μπαταρία πρόσφατα μόνος μου και το τηλ πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts