tsoukas77 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλησπερα σας, εφτασε στα χερια μου ενα iphone 4s το οποιο εχω σκοπο να χρησιμοποιησω ως τριτο τηλεφωνο,μονο για μια συγκεκριμενη εταιρικη χρηση.Τρεχει ios 6. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ταχυτητα του.Αν οχι εφαμιλλο με 6s,σιγουρα με το 6.Επισης,πολυ πιο γρηγορο απο καποια Huawei και Samsung των €250. Aυτο μονο ηθελα να επισημανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλησπερα σας, εφτασε στα χερια μου ενα iphone 4s το οποιο εχω σκοπο να χρησιμοποιησω ως τριτο τηλεφωνο,μονο για μια συγκεκριμενη εταιρικη χρηση.Τρεχει ios 6. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ταχυτητα του.Αν οχι εφαμιλλο με 6s,σιγουρα με το 6.Επισης,πολυ πιο γρηγορο απο καποια Huawei και Samsung των €250. Aυτο μονο ηθελα να επισημανω.Γιατί φοράει λογισμικό της εποχής και ήταν ναυαρχίδα... Για βάλτου κάτι μεγαλύτερο σε λογισμικό να δεις πως θα πατωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλησπερα σας, εφτασε στα χερια μου ενα iphone 4s το οποιο εχω σκοπο να χρησιμοποιησω ως τριτο τηλεφωνο,μονο για μια συγκεκριμενη εταιρικη χρηση.Τρεχει ios 6. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ταχυτητα του.Αν οχι εφαμιλλο με 6s,σιγουρα με το 6.Επισης,πολυ πιο γρηγορο απο καποια Huawei και Samsung των €250. Aυτο μονο ηθελα να επισημανω. Δουλεύει σφαίρα αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές Εαν κάποιος το θέλει μόνο για τηλέφωνα τότε ναι αλλιώς δεν άξιζε τον κόπο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Αγόρασα από Αγγλία ebay με 38 ευρώ με μεταφορικά ένα iphone 4s 8GB , με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σε dock ηχείου που είχα παλαιότερα ως internet radio. Οι εφαρμογές radio θα παίζουν άραγε, μιας και είναι κινητό του 2012? Από ότι θυμάμαι είναι από τα καλύτερα iphone που είχαν φτιαχθεί, πολύ compact και παίζει να το χρησιμοποιώ και σαν δεύτερο αναλόγως των συνθηκών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Αγόρασα από Αγγλία ebay με 38 ευρώ με μεταφορικά ένα iphone 4s 8GB , με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σε dock ηχείου που είχα παλαιότερα ως internet radio. Οι εφαρμογές radio θα παίζουν άραγε, μιας και είναι κινητό του 2012? Από ότι θυμάμαι είναι από τα καλύτερα iphone που είχαν φτιαχθεί, πολύ compact και παίζει να το χρησιμοποιώ και σαν δεύτερο αναλόγως των συνθηκών. Κάποιες εφαρμογές δουλεύουν ναι Δεν θα έχεις πρόβλημα για την χρήση που το θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 παιδια σαν ασχετος στα iphone αν παρεις ενα 4s για facebook youtube και να διαβαζεις κανα νεο σε κανα site θα δουλευει νορμαλ η θα εχει θεματα και κοληματα ... το facebook θα ειναι σε browser οχι στην εφαρμογη ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 παιδια σαν ασχετος στα iphone αν παρεις ενα 4s για facebook youtube και να διαβαζεις κανα νεο σε κανα site θα δουλευει νορμαλ η θα εχει θεματα και κοληματα ... το facebook θα ειναι σε browser οχι στην εφαρμογη ευχαριστω!! Μια χαρά είναι. Αρκεί να έχεις και καλή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 παιδια σαν ασχετος στα iphone αν παρεις ενα 4s για facebook youtube και να διαβαζεις κανα νεο σε κανα site θα δουλευει νορμαλ η θα εχει θεματα και κοληματα ... το facebook θα ειναι σε browser οχι στην εφαρμογη ευχαριστω!! Αναλογα την τιμη που θα το παρεις και το αν δεν σε ενοχλουν οι 3,5 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 παιδια σαν ασχετος στα iphone αν παρεις ενα 4s για facebook youtube και να διαβαζεις κανα νεο σε κανα site θα δουλευει νορμαλ η θα εχει θεματα και κοληματα ... το facebook θα ειναι σε browser οχι στην εφαρμογη ευχαριστω!! Ανάλογα σε ποια έκδοση είναι Αν παρόλα αυτά μπαίνεις από σελίδες δεν θα έχεις θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 παιδια εχω το 4ς και εσπασε οθονη και καπακι,λογω το οτι ειμαι λατρης του συγκεκριμενου μοντελου και μαρεσει γενικα σαν χομπι να προσοαθω να τα φτιαξω δοκιμασα να ανοιξω το καπακι..η μια βιδα ελλειπε απο παλια την αλλη βιδα,τι μαχαιρι δοκιμασα τι τσιμπιδακι τι κοπιδι,μεχρι και κατι κατσαβιδακια για κινητα πηρα (λογω του χομπι)αλλα για λιγο δεν το πιανουν,ξερετε τι αλλο μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 παιδια εχω το 4ς και εσπασε οθονη και καπακι,λογω το οτι ειμαι λατρης του συγκεκριμενου μοντελου και μαρεσει γενικα σαν χομπι να προσοαθω να τα φτιαξω δοκιμασα να ανοιξω το καπακι..η μια βιδα ελλειπε απο παλια την αλλη βιδα,τι μαχαιρι δοκιμασα τι τσιμπιδακι τι κοπιδι,μεχρι και κατι κατσαβιδακια για κινητα πηρα (λογω του χομπι)αλλα για λιγο δεν το πιανουν,ξερετε τι αλλο μπορω να κανω?? Δεν πήρες τα σωστά εργαλεία Ψιλό αστεράκι χρειάζεται Τώρα που την χάλασες πιθανόν θέλει καλλιτεχνία για να το ανοίξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 αν παω σε καποιο καταστημα,θα μου το ξεβιδωσουν λες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 αν παω σε καποιο καταστημα,θα μου το ξεβιδωσουν λες?? Κι εσυ άμα το παλέψεις κάτι θα καταφέρεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 εχουν καει πιξελ στην οθονη και θελω να την αλλαξω. Εχετε να προτινετε καποιο καταστημα με οικονομικη λυση με καλης ποιοτητας οθονη? Θα χασω/αλλαξει κατι απο τις δυνατοτητες του κινητου αν αλλαξω οθονη? ευχαριστω και καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Εγώ είχα αγοράσει μια από το eBay. Πολυ καλύτερη στα χρώματα από την αρχική, λειτουργεί αψογα σε ολα εκτός από το proximity που δεν λειτουργεί με tempered. Με μεμβράνη και χωρίς λειτουργεί αψογα. Αν θυμάμαι την είχα αγοράσει 15-20 ευρώ Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Εγώ είχα αγοράσει μια από το eBay. Πολυ καλύτερη στα χρώματα από την αρχική, λειτουργεί αψογα σε ολα εκτός από το proximity που δεν λειτουργεί με tempered. Με μεμβράνη και χωρίς λειτουργεί αψογα. Αν θυμάμαι την είχα αγοράσει 15-20 ευρώ Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπαινω σε διαδιασια να την βαλω μονη μου... Κανενα αξιοπιστο καταστημα? Η τι να προσεξω στην οθονη που προσφερει το καθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Δεν μπαινω σε διαδιασια να την βαλω μονη μου... Κανενα αξιοπιστο καταστημα? Η τι να προσεξω στην οθονη που προσφερει το καθενα?Πληροφοριακά πλέον τα εργατικά σε αυτό είναι ποιο ακριβά από την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Πληροφοριακά πλέον τα εργατικά σε αυτό είναι ποιο ακριβά από την οθόνη +1 + οτι τι να ελεγξει; Οι περισσοτερες οθονες κινεζιες ειναι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 +1 + οτι τι να ελεγξει; Οι περισσοτερες οθονες κινεζιες ειναι. μονο αν παω στην apple η οθονη θα ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 μονο αν παω στην apple η οθονη θα ειναι καλη? Θα σου βαλουν οθονη εξουσιοδοτημενου (με οτι αυτο συνεπαγεται σε θεμα εγγυησης και ποιοτητας service) αλλα θα την πληρωσεις ακριβα. Το θεμα ειναι μεχρι ποσα εισαι διατεθημενη να δωσεις. Αλλιως οκ υπαρχουν αρκετα μαγαζια που κανουν αυτη τη δουλεια, απλως η οθονες ειναι του κιλου, δεν εχουν δηλαδη επισημο προμηθευτη. Σημερα παιρνουν απο εναν με 10€ πχ και τον αλλον μηνα παιρνουν οθονες απο αλλον με 9.2€. Δεν λεω πως δεν θα κανουν δουλεια, αλλα αν σου χαλασει μη μπας και του πεις "τι οθονη μου εβαλες ρε κερατα;" :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Θα σου βαλουν οθονη εξουσιοδοτημενου (με οτι αυτο συνεπαγεται σε θεμα εγγυησης και ποιοτητας service) αλλα θα την πληρωσεις ακριβα. Το θεμα ειναι μεχρι ποσα εισαι διατεθημενη να δωσεις. Αλλιως οκ υπαρχουν αρκετα μαγαζια που κανουν αυτη τη δουλεια, απλως η οθονες ειναι του κιλου, δεν εχουν δηλαδη επισημο προμηθευτη. Σημερα παιρνουν απο εναν με 10€ πχ και τον αλλον μηνα παιρνουν οθονες απο αλλον με 9.2€. Δεν λεω πως δεν θα κανουν δουλεια, αλλα αν σου χαλασει μη μπας και του πεις "τι οθονη μου εβαλες ρε κερατα;" :p Χαχαχα! Ενταξει καταλαβα! Απλα εψαχνα ενα μαγαζι που να βαζει καλης ποιοτητας οθονη, οχι του κιλου ας πουμε οπως λες, και να ειναι πιο κατω η τιμη απο την istorm. Μια μεση λυση ας πουμε. Αν ειναι καλη μεχρι 30-40 ευρω, και 50 για σουπερ :P Πηγα public και κωτσοβολο που δινουν εγγυση, αλλα δεν ειχαν στοκ κ δεν φερνουν πλεον για αυτο το μοντελο λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Χαχαχα! Ενταξει καταλαβα! Απλα εψαχνα ενα μαγαζι που να βαζει καλης ποιοτητας οθονη, οχι του κιλου ας πουμε οπως λες, και να ειναι πιο κατω η τιμη απο την istorm. Μια μεση λυση ας πουμε. Αν ειναι καλη μεχρι 30-40 ευρω, και 50 για σουπερ :P Πηγα public και κωτσοβολο που δινουν εγγυση, αλλα δεν ειχαν στοκ κ δεν φερνουν πλεον για αυτο το μοντελο λενε. Τι να ζητήσει κανείς για το 4s? Κι αν βάλεις μια οθόνη της σειράς δηλαδή τόσο κακό είναι αφού η συσκευή ίσα ίσα κάνει μόνο τα βασικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Αν είσαι τόσο δεμένος με το 4s μπορεις να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο με έως 40€ και να μεταφέρεις τα πάντα από το itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Χαχαχα! Ενταξει καταλαβα! Απλα εψαχνα ενα μαγαζι που να βαζει καλης ποιοτητας οθονη, οχι του κιλου ας πουμε οπως λες, και να ειναι πιο κατω η τιμη απο την istorm. Μια μεση λυση ας πουμε. Αν ειναι καλη μεχρι 30-40 ευρω, και 50 για σουπερ :P Πηγα public και κωτσοβολο που δινουν εγγυση, αλλα δεν ειχαν στοκ κ δεν φερνουν πλεον για αυτο το μοντελο λενε. irepair και ired κανα 40€ εχουν απ' οτι βλεπω και το irepair δινει και εγγυηση εφ' ορου ζωης Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Καλησπέρα. Ένας θείος μου έχει ένα 4s και του έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην προσπάθειά μου να του ξαναπεράσω κάποιες εφαρμογές (Viber , youtube , chrome) μου βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας. Υπάρχει άλλος τρόπος (dίχως jailbreak) να τον βοηθήσω; Υ.Γ. Χρήστης Android εξού και η άγνοια. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts