Tasos19s Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχω κάνει αυτή τη διαδικασία παρά πολλές φορές. Από το iOS 6 ακόμα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Έχει παρατηρήσει κανένας ότι στις επαφές αν κάνω μια αλλαγή σε κάποια επαφή η δημιουργήσω μια καινούργια την προσθέτει τέρμα επάνω άσχετα που το έχω ορίσει να μου τις εμφανίζει ονομαστικά. Δηλαδή όλες τις επαφές μου τις εμφανίζει κανονικά από το Α-Ω ενώ 2,3 που έχω κάνει κάτι αλλαγές τώρα μου τις εμφανίζει πάνω πανω πριν από όλες τις άλλες. 7.0.3 έχω τι παίζει ακριβώς; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... iPhone 4, iOS 7.0.3 Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... iPhone 4, iOS 7.0.3 Τι να πω. Έχω κάνει και restore πριν 3 μέρες να πεις ότι ήταν από αυτό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τι να πω. Έχω κάνει και restore πριν 3 μέρες να πεις ότι ήταν από αυτό. Μόλις το δοκίμασα πάλι, σε επαφή που είναι περασμένη με λατινικούς χαρακτήρες κιόλας, μιας και το έχω στα Αγγλικά το OS και τις επαφές μου τις βγάζει με Αγγλική αλφαβητική σειρά. Τις επαφές που είναι περασμένες με ελληνικούς χαρακτήρες, μου τις βγάζει (και μου τις έβγαζε πάντα δλδ) κάτω-κάτω μετά τη # με Ελληνική αλφαβητική σειρά. Προσέθεσα π.χ. ένα twitter field, αλλά η σειρά παρέμεινε η ίδια... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μόλις το δοκίμασα πάλι, σε επαφή που είναι περασμένη με λατινικούς χαρακτήρες κιόλας, μιας και το έχω στα Αγγλικά το OS και τις επαφές μου τις βγάζει με Αγγλική αλφαβητική σειρά. Τις επαφές που είναι περασμένες με ελληνικούς χαρακτήρες, μου τις βγάζει (και μου τις έβγαζε πάντα δλδ) κάτω-κάτω μετά τη # με Ελληνική αλφαβητική σειρά. Προσέθεσα π.χ. ένα twitter field, αλλά η σειρά παρέμεινε η ίδια... Εγώ τις έχω όλες στα ελληνικά και το λειτουργικό κι αυτό στα ελληνικά άρα μπορεί να έχει να κάνει μ αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις με το αγγλικό που έχεις εσύ. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλησπερα.εχω το 4s 8gεχω περασει κανονικα την ios 7 πανω ολα λειτουργουν κομπλε εκτος απο το facebook.. οσες φορες την ημερα και να μπω δεν με κραταει μεσα για πανω απο 3-4 δευτερολεπτα... Τι μπορει να συμβαινει;;εκανα restore..τιποτα,εσβησα-ξανακατεβασα την εφαρμογη ενα σωρο φορες τιποτα... Εντωμεταξυ το κουφο ειναι πως κατεβασα την εφαρμογη και στο ipad 3 που εχω και μου κανει ακριβως το ιδιο.... Μια λυση βρε παιδιααα αυτο παει 10 μερες τωρα !!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλησπερα.εχω το 4s 8gεχω περασει κανονικα την ios 7 πανω ολα λειτουργουν κομπλε εκτος απο το facebook.. οσες φορες την ημερα και να μπω δεν με κραταει μεσα για πανω απο 3-4 δευτερολεπτα... Τι μπορει να συμβαινει;;εκανα restore..τιποτα,εσβησα-ξανακατεβασα την εφαρμογη ενα σωρο φορες τιποτα... Εντωμεταξυ το κουφο ειναι πως κατεβασα την εφαρμογη και στο ipad 3 που εχω και μου κανει ακριβως το ιδιο.... Μια λυση βρε παιδιααα αυτο παει 10 μερες τωρα !!! Σε wifi ή σε δεδομένα; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δυστυχως παντου!! Δεν ξερω τι φταει... Istagram, 4square δουλευουν αψογα. Το fb μεχρι 2 δευτερα κ μετα με πεταει εξω!εχω χαλαστει παρα πολυ! Κ το ιδιο αντιμετωπιζω κ στο ipad 3 που εχω με το fb.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δυστυχως παντου!! Δεν ξερω τι φταει... Istagram, 4square δουλευουν αψογα. Το fb μεχρι 2 δευτερα κ μετα με πεταει εξω!εχω χαλαστει παρα πολυ! Κ το ιδιο αντιμετωπιζω κ στο ipad 3 που εχω με το fb.. Το ρούτερ το έκανες επανεκκίνηση? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παίδες καλησπέρα! Ειναι κάτοχος iPhone 4S Όταν επιλέγω να ειδοποιηθώ για κάτι, μέσω των υπομνήσεων, όταν φτάσω σε συγκεκριμένη τοποθεσία, δεν ενημερώνομαι ποτέ! Τα δεδομένα, και το 3G τα έχω συνεχώς ενεργοποιημένα! Μήπως γνωρίζει κάποιος, που μπορεί να κάνω λάθος;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παίδες καλησπέρα! Ειναι κάτοχος iPhone 4S Όταν επιλέγω να ειδοποιηθώ για κάτι, μέσω των υπομνήσεων, όταν φτάσω σε συγκεκριμένη τοποθεσία, δεν ενημερώνομαι ποτέ! Τα δεδομένα, και το 3G τα έχω συνεχώς ενεργοποιημένα! Μήπως γνωρίζει κάποιος, που μπορεί να κάνω λάθος;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Τι εννοείς σε συγκεκριμένη τοποθεσίας μπορείς να το κανεις πιο συγκεκριμένο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Τι εννοείς σε συγκεκριμένη τοποθεσίας μπορείς να το κανεις πιο συγκεκριμένο; Εννοεί ότι στις υπενθυμίσεις ενεργοποιεί την επιλογή ειδοποίηση στην τοποθεσία. Παίδες καλησπέρα! Ειναι κάτοχος iPhone 4S Όταν επιλέγω να ειδοποιηθώ για κάτι, μέσω των υπομνήσεων, όταν φτάσω σε συγκεκριμένη τοποθεσία, δεν ενημερώνομαι ποτέ! Τα δεδομένα, και το 3G τα έχω συνεχώς ενεργοποιημένα! Μήπως γνωρίζει κάποιος, που μπορεί να κάνω λάθος;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Έχεις ενεργοποιημένα τα location services και τον αντίστοιχο διακόπτη των υπενθυμίσεων στο μενού των location services? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εννοεί ότι στις υπενθυμίσεις ενεργοποιεί την επιλογή ειδοποίηση στην τοποθεσία. Έχεις ενεργοποιημένα τα location services και τον αντίστοιχο διακόπτη των υπενθυμίσεων στο μενού των location services? Οι υπηρεσίες τοποθεσίας ειναι στο on, και ο αντίστοιχος διακόπτης των υπομνήσεων ειναι στο on. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οι υπηρεσίες τοποθεσίας ειναι στο on, και ο αντίστοιχος διακόπτης των υπομνήσεων ειναι στο on. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Όταν καταχωρείς το σημείο στο οποίο θέλεις να σε ενημερώσει σίγουρα το δέχεται και το αποθηκεύει? Μήπως δεν καταχωρήθηκε και γι αυτό δεν σε ενημέρωσε? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Όταν καταχωρείς το σημείο στο οποίο θέλεις να σε ενημερώσει σίγουρα το δέχεται και το αποθηκεύει? Μήπως δεν καταχωρήθηκε και γι αυτό δεν σε ενημέρωσε? Τι εννοείς να το αποθηκεύει; Όταν επιλέγω το σημείο, και ολοκληρώνω την διαδικασία, απλά πατάω "τέλος" στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης. Στο τέλος μου εμφανίζει τις υπομνήσεις στην πρώτη σελίδα. Νομίζω οτι έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Τι εννοείς να το αποθηκεύει; Όταν επιλέγω το σημείο, και ολοκληρώνω την διαδικασία, απλά πατάω "τέλος" στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης. Στο τέλος μου εμφανίζει τις υπομνήσεις στην πρώτη σελίδα. Νομίζω οτι έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου...! Αυτό εννοώ με το αποθηκεύει, αν κρατάει την τοποθεσία που επιλέγεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lukas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ειναι με ios7 αλλα καποιος εχει βαλει τον κωδικο λαθος αρκετες φορες και δεν ανοιγει!!! Τι κάνω για ξεκλειδωμα? η να βρω πιανου ειναι? καποιος βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ειναι με ios7 αλλα καποιος εχει βαλει τον κωδικο λαθος αρκετες φορες και δεν ανοιγει!!! Τι κάνω για ξεκλειδωμα? η να βρω πιανου ειναι? καποιος βοηθεια? Για να βρεις ποιανού είναι λίγο δύσκολο. Συνδεσε το στον υπολογιστή με το iTunes και κανε restore. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδες, θα μπορεσουμε λετε καποτε να μπορουμε να περασουμε ξανα την 6.1.3? δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το 7, ειδικα στο θεμα μπαταριας (εχω κανει ολες τις μοντες) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 αυτό που θες να κάνεις είναι hard reset --> http://bit.ly/tnHV2Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 αυτό που θες να κάνεις είναι hard reset --> http://bit.ly/tnHV2Q 1) Το hard reset είναι μια απλή επανεκκινηση. Αυτό που χρειάζεται είναι factory reset 2) Αν εχει ενεργοποιημένη το find my iphone, σε iOS 7 δεν μπορεί να κανει τίποτα. Δεν θα τον αφήσει το iTunes να κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με restore. Ακόμη κι να το βάλει σε DFU και κανει restore, κατα την ενεργοποίηση θα χρειαστεί το παλιό Apple ID. Με αλλά λόγια η συσκευή είναι άχρηστη. Επαναλαμβάνω μόνο αν εχει ενεργοποιήσει το find my iPhone αυτα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδες, θα μπορεσουμε λετε καποτε να μπορουμε να περασουμε ξανα την 6.1.3? δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το 7, ειδικα στο θεμα μπαταριας (εχω κανει ολες τις μοντες) Ισως αργότερα αν αναβαθμιστεί το Redsnow και άλλα τέτοια εργαλεία να υποστηρίζουν απλο 4ς και πάνω αλλά και να υπάρχουν τα shsh κρατημένα που μάλλον δεν θα τα έχεις για την 6.1.3 αφού δεν υπήρχε jailbreak. 6.1.2 ίσως είχες. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Απο ios 5 δυναμαι να κανω restore παλι σε ios 5 ή έστω σε ios 6; εχω τα shsh και για 5 και για 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Απο ios 5 δυναμαι να κανω restore παλι σε ios 5 ή έστω σε ios 6; εχω τα shsh και για 5 και για 6 Κατέβασε το τελευταίο Redsnow και μέσα στα extras θα βρεις το restore. Κατέβασε από το google την έκδοση που θέλεις και μετά κανε το restore δεν εχεις να χάσεις τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts