billys_541 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το ηχείο του 4s είναι πιό δυνατό από του 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Έχω ένα 4s αγορασμένο από Κωτσοβολο το οποίο ειναι ακόμη εντός εγγύησης αλλα τώρα τελευταία μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με το διακόπτη δόνησης στα αριστερά.. Θα πρέπει να απευθυνθώ στον Κωτσοβολο ή υπάρχει κάποια εταιρεία που να αντιπροσωπεύει την Apple στην Αθήνα; Ευχαριστώ αν των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Έχω ένα 4s αγορασμένο από Κωτσοβολο το οποίο ειναι ακόμη εντός εγγύησης αλλα τώρα τελευταία μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με το διακόπτη δόνησης στα αριστερά.. Θα πρέπει να απευθυνθώ στον Κωτσοβολο ή υπάρχει κάποια εταιρεία που να αντιπροσωπεύει την Apple στην Αθήνα; Ευχαριστώ αν των προτέρων :) ο διακόπτης αριστερά είναι για την ηχητική σίγαση του τηλεφώνου, όχι για την δόνηση. Μήπως εννοείς κάτι άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 ο διακόπτης αριστερά είναι για την ηχητική σίγαση του τηλεφώνου, όχι για την δόνηση. Μήπως εννοείς κάτι άλλο ? Αυτό εννοούσα, λάθος διατύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Παιδιά δεν υπάρχει τρόπος στον σαφάρι να κάνουμε κάποιο text to flow νομίζω πως λέγατε.να μην σκρολαρω δηλαδή δεξιά αριστερά για να διαβάσω μια πρόταση.να τα στοιχίζει δηλαδή καπως Μάλλον πως δεν υπάρχει τρόπος και πρέπει να συνηθησω τις εκδόσεις για κινητά.κατι άλλο να ρωτήσω.με το wifi στην 6.0 υπάρχει κάποιο σφάλμα;ενώ έχω σήμα δυο γραμμές κ εκεί που σερφάρω για κάποια ώρα δ φορτώνει σελίδα κ πρέπει να κλείσω κ να ανοίξω ξανά το wifi.η σε δημόσια wifi δ συνδέεται εύκολα εκεί που με άλλες πιο φτηνές συσκευές συνδέομουν. Εχει κάποιο πρόβλημα; Edited January 19, 2013 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Εχει προβλημα με αρκετα wifi το ios 6, ειτε με 4s ειτε με το 5 που εχω δοκιμασει,ενω με αλλα λειτουργικα πανε τρενο τα συγκεκριμενα wifi...απογοητευομαι σιγα σιγα... Edited January 19, 2013 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroula2008 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΤΟ 4S (16GB) ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ 150 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, 15 ΒΙΝΤΕΟ Κ 6 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΞΕΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΜΝΗΜΗ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited January 19, 2013 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πας ρυθμισεις-γενικα-χρηση και βλεπεις τι παιζει....αν και πολυ φοβαμαι γιαυτα τα 15 βιντεο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroula2008 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 τα βιντεο ειναι το πολυ 3 λεπτα το πιο μεγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλησπέρα σας, αφού λοιπόν μετά από μια εβδομάδα απόκτησης του 4S βρήκα λίγο χρόνο, είπα να διαβάσω λίγο το φόρουμ για να μου λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με το νέο αυτό για μένα gadget. Ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος και μπορώ να πω πως μπήκα αμέσως στο κλίμα του κινητού. Φυσικά σε σχέση με τα παλαιότερα κινητά είδα κάποια μειονεκτήματα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. Σας έχω κάποιες ερωτήσεις όμως που θα ήθελα να μου απαντήσετε αν μπορείτε και γνωρίζετε διότι δεν πήρα σαφείς απαντήσεις από τα διάφορα σχόλιά σας: 1. Απογοητευμένος με το gps και τα επι πληρωμη προγραμματα (ΗΜΑΡΤΟΝ 89,99€ για ενα προγραμμα, αγοραζω νεα συσκευη gps με τα ιδια χρηματα!!!!). Κατεβασα καποια δωρεαν προγραμματα αλλα δεν λενε κατι... Ομως ειδα με 10€ το NAVV Greece και με λιγα παραπανω το DontPanic... καλα τα σχολια στο Appstore αλλα θα ηθελα ενα παιδι εμπειρο απο εδω μεσα να μου πει τι εντυπωσεις εχει απο τα παραπανω προγραμματα στο κινητο του. Με ενα πιθανο μελλοντικο jailbreak, γνωριζετε ποια προγραμματα ειναι δωρεαν (πχ Navi που εχω ακουσει τα καλυτερα) ώστε να μην αγορασω ακομα και να περιμενω το jb? 2. Γενικα το jb προσφερει τα προγραμματα του Appstore σπασμενα και δωρεαν ή χρησιμα tweaks και εφαρμογες που αντικαθιστουν εκεινες του Appstore? Για παραδειγμα διασημα παιχνιδια οπως Angry Birds, Tap the Frog κλπ που κοστιζουν 0,89 τα "παιρνεις" δωρεαν στο jb? (Ρωταω για να μην ξεκινησω την ασκοπη χρηση της καρτας μου γιατι θελω να κατεβασω αρκετα) 3. Η γνωμη σας για τα προγραμματα OPlayer HD και av player που διαβασα σε παλια ποστ? Τα αρχεια srt πως εισαγονται? 4. Mp3 καταφερα να περασω στο κινητο αλλα γενικα το Ιtunes με μπερδευει πολυ ακομα, ταινια δεν εχω καταλαβει πως περναμε (και srt). Μπορει καποιος να μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κανουμε απο την στιγμη που συνδεουμε το κινητο με τον Windows υπολογιστη? Θελω να δω αρχεια Divx κατεβασμενα απο torrent... 5. Μπορει καποιος να μου πει αν το findmyphone οντως ειναι λειτουργικο (εχει τυχει σε κανεναν σας να το χασει και να το βρει μεσω αυτου) ή αδικα μου τρωει μπαταρια? Ενας εμπειρος χρηστης iphone μπορει να παρακαμψει ευκολα το findmyphone και να κανει δικο του το κλεμμενο ή χαμενο iphone? 6. Ποιος ειναι ο κωδικος που βαζουμε μπροστα απο τα μηνυματα για την wind για να εχουμε αναφορα παραδοσης? (για vodafone και cosmote βρηκα) 7. Το πισω μερος του κινητου μου εχει μια μεγαλη γραντζουνια (οχι τραγικη). Διαβασα εδω οτι γινεται η δουλεια με 25-45€ http://www.iphonerepair.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-iPhone/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-iPhone-4s/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%8C%CF%88%CE%B7%CF%82-iPhone-4s.html. Τι σημαινει ομως "Αντιγραφο" και τι "ΟΕΜ" οπως γραφει στο site? Μπορω να αγορασω εγω απο το ebay πισω μερος και να το κανω μονος ? Ποια keywords να χρησιμοποιησω για να παρω καλο part? 8. Τι ειναι το springtomize και το respring? 9. Εναν οδηγο πώς συνδεω το κινητο μου με το pc και να το χρησιμοποιησω ως modem μεσω το itunes με την χρηση του 3G ή Wifi δικτυου του κινητου? (οπως γινεται με το Nokia PC Suite) 10. To iCloud στην ουσια αντικαθιστα τον συγχρονισμο του Itunes και ειναι μια online εφαρμογη που ο,τι αλλαγη κανω στο κινητο μου, ενημερωνει αυτοματα τον iCloud λογαριασμο μου μεσω ιντερνετ? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) @ stagml 2. Μέσω του jailbreak έχεις πρόσβαση σε utilities όπως το πασίγνωστο SBSettings, θέματα (themes), εφαρμογές (δωρεάν και μη) οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο AppStore για διάφορους λόγους, καθώς επίσης και σε σπασμένες εφαρμογές. Το τελευταίο προσωπικά δεν το συνιστώ. Καλό είναι να ανταμείβουμε το κόπο των προγραμματιστών. Τέλος, να θυμάσαι πως αν κάνεις jailbreak, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις επαναφορά (reset) (hard reset στο Symbian) μέσω της αντίστοιχης επιλογής στη συσκευή. Μόνο μέσω του iTunes συνδέοντας της συσκευή με τον υπολογιστή σου! 3 & 4. Ας τα πάρουμε από την αρχή! Το iOS και ο ενσωματωμένος media player (εικονίδιο Βίντεο) έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει –με hardware acceleration – τα εξής είδη αρχείων βίντεο: H264, M4V, MP4 και MOV. Για να μεταφέρεις τέτοια αρχεία στη συσκευή, θα κάνεις ό,τι ακριβώς έκανες και με τα mp3 σου. Συνδέεις το iPhone με τον υπολογιστή έχοντας ανοικτό το iTunes. Με απλό drag and drop επιλέγεις τα αρχείο βίντεο που θέλεις και τα πετάς στο iPhone, το οποίο εμφανίζεται στη αριστερή στήλη. Ωστόσο αν θέλεις να αναπαράγεις αρχεία της μορφής DivX/XDiv, AVI, WMV, MKV κτλ, θα πρέπει να τα μετατρέψεις πρώτα σε μια από τις προαναφερθείσες μορφές και ύστερα να τα μεταφέρεις μέσω του iTunes στη συσκευή σου. Γι' αυτή τη δουλεία υπάρχουν αρκετοί δωρεάν media converters (π.χ. handbrake) στο διαδίκτυο. Τέλος, αν θέλεις να προσθέσεις υπότιτλους, θα πρέπει να τους ενσωματώσεις στο βίντεο. Δεν μπορείς να τους έχεις σε ξεχωριστό αρχείο. Οι πρόσθετοι media players, που υπάρχουν στο AppStore, έρχονται να καλύψουν αυτή ακριβώς την αδυναμία του iOS. Δηλαδή, σου δίνουν τη δυνατότητα να αναπαράγεις αρχεία μη εγγενώς υποστηριζόμενα όπως είναι τα DivX/XDiv, AVI, WMV, MKV. Επίσης οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις τους υπότιτλους ως ξεχωριστό αρχείο. Για αρχή κατέβασε τον OPlayer Lite (o OPlayer HD είναι για iPad) ο οποίος είναι δωρεάν και δες αν μένεις ευχαριστημένος. Όσο αφορά τους υπότιτλους, υποστηρίζει τους αρκετούς τύπους (SUB, SRT κλπ). Απλά σιγουρέψου πως το αρχείο των υπότιτλων έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο του βίντεο. Δες παρακάτω μερικές συνηθισμένες ερωταπαντήσεις. ✔ How do I put files into OPlayer? To add files to your OPlayer app, you have to go to iTunes, and select the “Apps” tab. At the bottom of this page, there’s a “File sharing” section – just select OPlayer in the list, and add files from there. Note that you don’t have to sync your iPhone or iPad to iTunes to add movies. Just drop files in the “File sharing” tab, and they’ll be uploaded immediately. You can even use a friend’s iTunes to add videos to your own iPhone. Also, adding files over WiFi is supported. Indeed, WiFi is significantly slower than USB, and ruins the battery life. ✔ What kind of streams does OPlayer play? OPlayer is able to play RTSP/MMS/FTP/SAMBA streams, If you want to use OPlayer to open the streaming from your website, add "oplayer:" prefix in the URL. ✔ I want to open an attachment from mail app with OPlayer? If you want to watch an attachment in OPlayer(from Mail for example), just do a long press on the attachment. A menu will pop-up that will let you pick OPlayer as a player. ✔ iTunes won’t see the files under OPlayer? You need to enable backup in the settings page to see files in iTunes. ✔ Why HD MKV movies don’t play smoothly? Currently, only iPhone4s supports 720p MKV file, that’s to be expected. The other iDevices have limited computing power, and cannot handle the complex task of decoding HD movies in real time. ✔ The audio and the video is not in sync? That is because the CPU is not power enough to do video decoding, you can try to enable "Skip Frame" in the file detail page. ✔ Is there a TV-out support? Yep, but TV-out function only supported by iPod gen4, iPhone4, iPhone4S and iPad 1/2. ΥΓ: Οι πρόσθετοι media players δεν έχουν τη δυνατότητα hardware acceleration. Με απλά λόγια δεν εκμεταλλεύονται την κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν τον κεντρικό επεξεργαστή και έτσι να καταπονούν τη μπαταρία περισσότερο από ότι ο ενσωματωμένος media player. 5. Υπό συνθήκες, το Find My iPhone είναι όντως λειτουργικό. Προϋπόθεση είναι να έχεις ανοικτό το Wi-Fi καθώς και να έχεις ενεργοποιήσει τον κωδικό ξεκλειδώματος, ώστε αν τυχών κλαπεί η συσκευή σου, ο κλέφτης να μην μπορεί να την κλείσει ή να μπει στο μενού της συσκευής. Τέλος, δεν τρώει μπαταρία. 6. Δες εδώ. 7. Αντίγραφο: μη γνήσιο εξάρτημα. OEM (Original Equipment Manufacturer): Γνήσιο εξάρτημα 8. Το Springtomize είναι ένα utility (θέλει jailbroken συσκευή) μέσω του οποίου τροποποιείς το springboard. Το springboard είναι η home screen, δηλαδή το μενού του iOS. Περισσότερα εδώ. Από την άλλη, σκέψου το Respring σαν επανεκκίνηση (restart). Περισσότερα εδώ. 9. Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε διαδικασία tethering, γνωστή στο iOS ως Personal Hot Spot. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται το iTunes. Δες εδώ ή εδώ. 10. Όχι ακριβώς. Δες εδώ. Εξηγεί τα πάντα για το iCloud. Edited January 22, 2013 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 @ stagml 2. Μέσω του jailbreak έχεις πρόσβαση και σε utilities όπως το πασίγνωστο SBSettings, θέματα (themes), εφαρμογές (δωρεάν και μη) οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο ...... 10. Όχι ακριβώς. Δες εδώ. Εξηγεί τα πάντα για το iCloud. Θεωρω οτι με καλυψες 100% και ηδη τα εκανα οσα εγραψες. Σε ευχαριστω πολυ! Για το Νο.1 Ερωτημα θα απευθυνθω στον τομεα προγραμματων πλοηγησης. Να σαι καλα! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 τα βιντεο ειναι το πολυ 3 λεπτα το πιο μεγαλο Μέσα από το μενού της συσκευής ή μέσω του itunes (με συνδεδεμένη τη συσκευή βέβαια) μπορείς άνετα να δείς αν και πόσο χώρο έχεις ελέυθερο καθώς και πόσο χώρο καταλαμβάνει η κάθε κατηγορία (φωτογραφίες, μουσική, βίντεο κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ειστε ευχαριστημενοι απο την αποκριση του Home Button? Εμενα καποιες φορες θελει πιο "αργη" ταχυτητα ειδικα το διλπο κλικ για να ακουσει... Μηπως θελει καθαρισμα? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ειστε ευχαριστημενοι απο την αποκριση του Home Button? Εμενα καποιες φορες θελει πιο "αργη" ταχυτητα ειδικα το διλπο κλικ για να ακουσει... Μηπως θελει καθαρισμα? Αναλόγως πως και πόσο καιρό το δουλεύεις , αν το χρησιμοποιείς ως επί το πλήστων με βρόμικα χέρια, ίσως το χρειάζεται ένα καθάρισμα, δοκίμασε πρώτα να πατάς το κουμπί της ενεργοποίησης παρατεταμένα μέχρι να βγει η επιλογή για τερματισμό , μετά το home button παρατεταμένα μέχρι να φύγει η επιλογή του τερματισμού. Κάνε το μια επαννεκίνηση και ίσως είναι φυσιολογικό , ειδάλλως καθάρισμα μετά , κάνε ένα γκουγκλάρισμα έχει πολλούς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ΕΤΟΙΜΗ και η 6.1 Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ΕΤΟΙΜΗ και η 6.1 Δεν καταλαβα την παραμικρη διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Υπάρχει περίπτωση με την καινούργια αναβάθμιση να βελτιώνεται η αυτονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Υπάρχει περίπτωση με την καινούργια αναβάθμιση να βελτιώνεται η αυτονομία? Μπα φίλε εγώ αντιθέτως παρατήρησα χειρότερη στην αναμονή πάλι , και το έκανα και μέσω itunes αναβάθμιση , τώρα θα δείξει γιατί μια μέρα πέρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ειμαι σε σκεψεις για το 4s... Θελω να ρωτησω αν τρεχει χωρις προβλημα την 6.0.1,οπως επισης και την αντοχη της μπαταριας με νορμαλ χρηση κλησεων,μηνυματων και ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ειμαι σε σκεψεις για το 4s... Θελω να ρωτησω αν τρεχει χωρις προβλημα την 6.0.1,οπως επισης και την αντοχη της μπαταριας με νορμαλ χρηση κλησεων,μηνυματων και ιντερνετ. την τρεχη απροβληματιστα, εδω το 3GS πεταει με το ios 6.0 να φανταστεις;) με νορμαλ χρηση κοντα στις 2 μερες θα σε παει αν δεν το λιωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 την τρεχη απροβληματιστα, εδω το 3GS πεταει με το ios 6.0 να φανταστεις;) με νορμαλ χρηση κοντα στις 2 μερες θα σε παει αν δεν το λιωνεις. τι άλλο περιμένει ο κόσμος απο μια μπαταρια ενος κινητου? να κραταει 8 μερες? εδω τα λαπτοπ σε 4 ωρες εχουν τερματισει χωρις ρευμα! Μια χαρα ειναι η 6.1 και ειναι και προδρομος για το ερχομενο jb για οσους ενδιαφερονται! Το μονο αρνητικο ειναι η μη υποστηριξη LTE για 4S Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 τι άλλο περιμένει ο κόσμος απο μια μπαταρια ενος κινητου? να κραταει 8 μερες? εδω τα λαπτοπ σε 4 ωρες εχουν τερματισει χωρις ρευμα! Μια χαρα ειναι η 6.1 και ειναι και προδρομος για το ερχομενο jb για οσους ενδιαφερονται! Το μονο αρνητικο ειναι η μη υποστηριξη LTE για 4S Αφού δεν έχει κεραία LTE το 4s. Κατά τα άλλα, αν έχει κάποιος ενεργειακές ανάγκες όσο είναι on the go, υπάρχουν λύσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 τι άλλο περιμένει ο κόσμος απο μια μπαταρια ενος κινητου? να κραταει 8 μερες? εδω τα λαπτοπ σε 4 ωρες εχουν τερματισει χωρις ρευμα! Μια χαρα ειναι η 6.1 και ειναι και προδρομος για το ερχομενο jb για οσους ενδιαφερονται! Το μονο αρνητικο ειναι η μη υποστηριξη LTE για 4SΠρέπει να υπάρχει ενσωματωμένος δέκτης για το lte. Το 4s δεν έχει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εμενα παντως η 6.1 μου εφτιαξε το προβλημα με το wifi...ενω εμπαινε, η συνδεση φαινοταν νεκρη σε αρκετα wifi...και το αλλο κινητο μου(android) παραλληλα εμπαινε...δοξα το θεο...ασε που νομιζω οτι παει πιο σβελτα το ios...μπαταρια τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts