ccinderella Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 παρατηρησα για 2η φορα σημερα το εξης..το βαζω το βραδυ στην μπριζα...κλειστα wi-fi / δεδομενα + ολες οι εφαρμογες...ξυπναω...και παταω να δω τι ωρα ειναι...με το που το πατησα απο 100% επεσε σε 1 λεπτο στα 98%... σας φαινετε λογικο?? Mηπως οφειλεται σε καποια εφαρμογη ή game που να τρεχει απο πισω? κατι πρεπει να παιζει απο πισω. το πρωι το ειχα 100% και μετα απο 20 λεπτα youtubemusic επεσε στα 98. αν ειναι εντελως φορτισμενο απο το 100% στα 99% αργει να πεσει αρκετα συγκριτικα με το ποσο αργει να πεσει απο το 30% στα 29% Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 γιαυτο μου εκανε εντυπωση ccinderella!! γιατι ηταν εντελως φορτισμενο στα 100% και με το που πατησα το homebutton επεσε στα 99% και μετα απο 1 λεπτο στο 98%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 παρατηρησα για 2η φορα σημερα το εξης..το βαζω το βραδυ στην μπριζα...κλειστα wi-fi / δεδομενα + ολες οι εφαρμογες...ξυπναω...και παταω να δω τι ωρα ειναι...με το που το πατησα απο 100% επεσε σε 1 λεπτο στα 98%... σας φαινετε λογικο?? +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ρύθμιση στην ώρα και το find my phone. Φωτεινότητα σε τι επίπεδο την έχεις; Το find my phone σε καμία περίπτωση μην το απενεργοποιήσετε. Δουλεύει και κάνει αυτό που υπόσχεται! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα.Και εγω περασα τιν 5.1.1 και παρατηρησα μεγαλη αλλαγη προς το χειροτερο ομως,μειωση αναμονης στην μπαταρια,οταν ανοιγω το wifi to 1% πεφτει περιπου σε 2,5 με 3 λεπτα σε αντιθεση με πριν που επεφτε σε περιπου 5 λεπτα.Και γενικα τωρα που μιλαω ειμαι στο 53% και με χρηση 2ωρες και 37 λεπτα και αναμονη 21 ωρες και 58 λεπτα,και εχω μιλησει 20 λεπτα στο τηλ και εχω στειλει και 5 με 6 μυνηματα και εχω ανοιξει το wifi για 50λεπτα, μπηκα στο fb και επαικσα και λιγο ποκερ.Ενω πριν θα ειχα σιγουρα 10%παραπανω μπαταρια.Γιατι συμβαινει αυτο?Μηπως θα χρειαστει να κσαναπερασω τιν 5.1?Και αν ναι πως θα το κανω αυτο?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπερα.Και εγω περασα τιν 5.1.1 και παρατηρησα μεγαλη αλλαγη προς το χειροτερο ομως,μειωση αναμονης στην μπαταρια,οταν ανοιγω το wifi to 1% πεφτει περιπου σε 2,5 με 3 λεπτα σε αντιθεση με πριν που επεφτε σε περιπου 5 λεπτα.Και γενικα τωρα που μιλαω ειμαι στο 53% και με χρηση 2ωρες και 37 λεπτα και αναμονη 21 ωρες και 58 λεπτα,και εχω μιλησει 20 λεπτα στο τηλ και εχω στειλει και 5 με 6 μυνηματα και εχω ανοιξει το wifi για 50λεπτα, μπηκα στο fb και επαικσα και λιγο ποκερ.Ενω πριν θα ειχα σιγουρα 10%παραπανω μπαταρια.Γιατι συμβαινει αυτο?Μηπως θα χρειαστει να κσαναπερασω τιν 5.1?Και αν ναι πως θα το κανω αυτο?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δεν γίνεται να πας στην 5.1 πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/spigen-sgp-iphone-4-4s-neo-hybrid-2s-mix-match-series-infinity-white.html την εχει χρησιμοποιησει καποιος?? αν ναι , εντυπωσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/spigen-sgp-iphone-4-4s-neo-hybrid-2s-mix-match-series-infinity-white.html την εχει χρησιμοποιησει καποιος?? αν ναι , εντυπωσεις??? Εχω παρει την satin silver. Αψογη σε ολα της!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ενός φίλου μου, του έπεσε το iphone 4s από το μηχανάκι και ευτυχώς έσπασε μόνο το εξωτερικό γυαλί, η οθόνη δουλεύει κανονικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να κάνουμε τώρα ? Να το πάω κάπου, μμπορώ να το βρω απο το ebay και να το αλλάξουμε μόνοι μας ? Ευχαριστώ. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 αν θες να το ρισκάρεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ή για πιο σίγουρα, http://www.iphonerepair.gr/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Παιδια καλημερα ειμαι ασχετος με το Iphone!!!!!!δεν το εχω σπασει εχει μεσα 5,1 Πως μπορω να να ριξω μεσα φωτογραφιες απο το laptop???????????????????? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Παιδια καλημερα ειμαι ασχετος με το Iphone!!!!!!δεν το εχω σπασει εχει μεσα 5,1 Πως μπορω να να ριξω μεσα φωτογραφιες απο το laptop???????????????????? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Δες στο παρακάτω λινκ :) http://carpenoctum.gr/how-tos/sync-photos-from-itunes-to-iphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeo67 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα iphone 4s και βρίσκομαι στη διαδικασία εκμάθησης των λειτουργιών του. Θα ήθελε την βοήθειά σας στο εξής. Διαβάζω πολλούς που μιλούν για την μπαταρία και πιο συγκεκριμένα για την ένδειξη του πόσο τοίς εκατό(%) ενέργειας απομένει σε αυτήν. Στη δική μου συσκευή η ένδειξη αυτη δεν υπάρχει δίπλα απο το εικονίδιο της μπαταρίας. Πως μπορώ να την εμφανισω, ώστε να βλέπω το ποσοστο (πχ 40%) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 καλησπερα!! θα πας....ρυθμισεις...γενικα...χρηση....χρηση μπαταριας/ποσοστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeo67 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 καλησπερα!! θα πας....ρυθμισεις...γενικα...χρηση....χρηση μπαταριας/ποσοστο. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Καλησπέρα σας, εν τέλει με την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων τι ισχυει?? Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Καλησπέρα σας, εν τέλει με την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων τι ισχυει?? ότι ίσχυε πάντα. Δεν έχει αναφορά παράδοσης μηνυμάτων το ios. Μόνο με jb μπορείς να έχεις αναφορές παράδοσεις ή αν έχεις vodafone μπορείς πριν από κάθε μήνυμα να βάζεις το *# για να σου ερχεται μήνυμα με την αναφορα παράδοσης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeo67 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εφόσον στην περιοχη που βρισκόμαστε εχουμε σήμα 3G , αυτο φαινεται στην οθονη του τηλ με καποιο σηματάκι; Επιπλέον σχετικά με την πρωτη φόρτιση τι ισχυει; Μολις το τηλ δειχνει φορτισμενο το αποσυνδεουμε απο το ρευμα αμεσα η μπορουμε να το αφησουμε και επιπλεον χρονο; Στις επομενες φορτισεις; μολις εχουμε το 100% το αποσυνδεουμε αμεσα η δεν εχει σημασια; Edited May 19, 2012 by kgeo67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ότι ίσχυε πάντα. Δεν έχει αναφορά παράδοσης μηνυμάτων το ios. Μόνο με jb μπορείς να έχεις αναφορές παράδοσεις ή αν έχεις vodafone μπορείς πριν από κάθε μήνυμα να βάζεις το *# για να σου ερχεται μήνυμα με την αναφορα παράδοσης. Για COSMOTE είναι *0# Υπάρχει επίσης και κάτι αντίστοιχα για τη Wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εφόσον στην περιοχη που βρισκόμαστε εχουμε σήμα 3G , αυτο φαινεται στην οθονη του τηλ με καποιο σηματάκι; Επιπλέον σχετικά με την πρωτη φόρτιση τι ισχυει; Μολις το τηλ δειχνει φορτισμενο το αποσυνδεουμε απο το ρευμα αμεσα η μπορουμε να το αφησουμε και επιπλεον χρονο; Στις επομενες φορτισεις; μολις εχουμε το 100% το αποσυνδεουμε αμεσα η δεν εχει σημασια; Δίπλα από την ένδειξη σήματος υπάρχει πάντα ο τύπος δεδομένων. Δείχνει έτσι το 3G ή όποιο άλλο τύπο ισχύει για την περιοχή που είσαι ή το σήμα του wifi αν είσαι συνδεδεμένος με κάποιο wifi. Για τη μπαταρία, μπορείς το τηλέφωνο να το βγάλεις από τη φόρτιση ή να το αφήσεις στο φόρτιση. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Edited May 19, 2012 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeo67 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Δίπλα από την ένδειξη σήματος υπάρχει πάντα ο τύπος δεδομένων. Δείχνει έτσι το 3G ή όποιο άλλο τύπο ισχύει για την περιοχή που είσαι ή το σήμα του wifi αν είσαι συνδεδεμένος με κάποιο wifi. Για τη μπαταρία, μπορείς το τηλέφωνο να το βγάλεις από τη φόρτιση ή να το αφήσεις στο φόρτιση. Δεν υπάρχει πρόβλημα. το 3G είναι ενεργοποιημένο, παρ'ολα αυτα το σηματακι του 3G δεν το βλέπω. Διπλα απο τις μπάρες του σηματος γραφει τον πάροχο δηλ COSMOTE, τιποτε άλλο. Οκ και το σηματακι για το WiFi. Σημαίνει κάτι αυτό; Επίσης ξέρεις πόσα ηχεία έχει; Στο κάτω μέρος ειναι και τα δυο ηχεία η όχι; γιατί ακο΄θω μόνο το ένα. Μήπως το άλλο είναι μικρόφωνο; Edited May 19, 2012 by kgeo67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 το 3G είναι ενεργοποιημένο, παρ'ολα αυτα το σηματακι του 3G δεν το βλέπω. Διπλα απο τις μπάρες του σηματος γραφει τον πάροχο δηλ COSMOTE, τιποτε άλλο. Οκ και το σηματακι για το WiFi. Σημαίνει κάτι αυτό; Επίσης ξέρεις πόσα ηχεία έχει; Στο κάτω μέρος ειναι και τα δυο ηχεία η όχι; γιατί ακο΄θω μόνο το ένα. Μήπως το άλλο είναι μικρόφωνο; Κανονικά, εάν δε σου εμφανίζει το 3G θα πρέπει να σου εμφανίζει ένα "Ε" (EDGE) ή μια κουκκίδα (GPRS). Αν έχεις το Wi-Fi και είσαι συνδεδεμένος, θα σου δείχνει τις 3 μπάρες για την ισχύ του σήματος. Όσο για τα ηχεία, έχει ένα ηχείο και το άλλο είναι μικρόφωνο. Σωστά το είπες. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 το 3G είναι ενεργοποιημένο, παρ'ολα αυτα το σηματακι του 3G δεν το βλέπω. Διπλα απο τις μπάρες του σηματος γραφει τον πάροχο δηλ COSMOTE, τιποτε άλλο. Οκ και το σηματακι για το WiFi. Σημαίνει κάτι αυτό; Επίσης ξέρεις πόσα ηχεία έχει; Στο κάτω μέρος ειναι και τα δυο ηχεία η όχι; γιατί ακο΄θω μόνο το ένα. Μήπως το άλλο είναι μικρόφωνο; Προτεραιότητα εξ ορισμού έχει το wifi. Το 3G ή όποιο άλλο σηματάκι θα το δεις στην περίπτωση που δεν είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο wifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Οταν κλεινει η οθονη δυστυχως δεν εχει προτεραιοτητα το wifi..γυρνα σε 3g...την επαθα με το tune in radio...μονο αν το χεις στο ρευμα μενει παντα σε wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts