eleco Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Σε όλα έτσι γίνεται. Η κεραία του 3G είναι στο πλάι δεξιά. Η συχνότητα λειτουργίας του 3g είναι διαφορετική του gsm. Και θερμοκρασία ανεβάζει κ πιο γρήγορα τη μπαταρία αδειάζει. Καλημέρα, το δικό μου με όλα ανοικτά, κυριολεκτικά όλα, μου βγάζει μια ημέρα κανονικά :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Σε όλα έτσι γίνεται. Η κεραία του 3G είναι στο πλάι δεξιά. Η συχνότητα λειτουργίας του 3g είναι διαφορετική του gsm. Και θερμοκρασία ανεβάζει κ πιο γρήγορα τη μπαταρία αδειάζει. Συγνωμη αλλα δεν γινεται σε ολα το ιδιο .Η θερμοκρασια που μιλαμε ειναι πολυ μεγαλη αφου καιει ολο το μεταλλο γυρω γυρω..Και απο 100% μετα απο μια ωρα και κατι εχει παει 7%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 και σε εμένα συμβαίνει μετά από 15 λεπτά. Ανάλογα και το μέρος είναι ο χρόνος που θα ζεσταθεί και είναι ένα σύνηθες πρόβλημα, αλλά δεν κολλάει στο σερφάρισμα σε τίποτα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 ευχαριστώ πολύ φίλε μου-αλλά παρατηρώ ότι οι εφαρμογές είναι με πληρωμή. Δεν υπάρχει πρόγραμμα πλοήγησης δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 και σε εμένα συμβαίνει μετά από 15 λεπτά. Ανάλογα και το μέρος είναι ο χρόνος που θα ζεσταθεί και είναι ένα σύνηθες πρόβλημα, αλλά δεν κολλάει στο σερφάρισμα σε τίποτα. Παντως μιλησα με την apple και μου ειπαν οτι εχει προβλημα το κινητο και να τους το στειλω για αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskkef1 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδιά ερώτηση κρίσεως : θελω να παρω το iphone που έχω αγοράσει απο ελλάδα και να το χρησιμοποιήσω με κάρτα sim που θα αγοράσω απο γαλλική εταιρία για ναχω γαλλικό αριθμό. Θα παίξει ; ή θα χω πρόβλημα ; το δίκτυο στην ελλάδα είναι το ίδιο με την γαλλία; (τεχνολογικά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 θα το κοιτάξω και εγώ τότε Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 ευχαριστώ πολύ φίλε μου-αλλά παρατηρώ ότι οι εφαρμογές είναι με πληρωμή. Δεν υπάρχει πρόγραμμα πλοήγησης δωρεάν? europe map καπως ετσι λεγεται αν δεν κανω λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 ευχαριστώ πολύ φίλε μου-αλλά παρατηρώ ότι οι εφαρμογές είναι με πληρωμή. Δεν υπάρχει πρόγραμμα πλοήγησης δωρεάν? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιον δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης αλλά όλα είναι επί πληρωμή όπως συμβαίνει και στο Symbian, άσχετα αν τα βρίσκουμε "δωρεάν" από διάφορα sites. Αν θες να τα περάσεις "δωρεάν" τότε θα πρέπει να πας στην λύση jb και appsync. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλησπερα παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας στο εξης: εχασα εχτες το iphone 4s μου....μπαινω στο site του icloud για να το βρω μεσω του find my iphone αλλα μ βγαζει οτι ειναι offline .ερωτηση κρισεως...αν αυτος που το πηρε του εκανε restore εχει χαθει πλεον???δεν μπόρω να το ξαναβρω με τιποτα??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Εχω την εντυπωση οτι αν εκανε restore μετα οντως δε λειτουργει...μονο η sammy ηταν εξυπνη σε αυτο...με το που αλλαζε sim ο τυπος, σου εστειλνε το κινητο μηνυμα με τον αριθμο του, και επαιρνες τον κλεφτη τηλεφωνο! Ετσι εσωσα το galaxy s αν και ηταν 17χρονο μαλα&€))(... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Κανεις που να ξερει σιγουρα;;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Κανεις που να ξερει σιγουρα;;; Αν εκανε restore δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλησπερα παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας στο εξης: εχασα εχτες το iphone 4s μου....μπαινω στο site του icloud για να το βρω μεσω του find my iphone αλλα μ βγαζει οτι ειναι offline .ερωτηση κρισεως...αν αυτος που το πηρε του εκανε restore εχει χαθει πλεον???δεν μπόρω να το ξαναβρω με τιποτα??? αμα ειναι κλειστό το κινητό κι εχει κανει restore δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.. μονη ελπίδα να το ξανανοίξει οπως είναι και να ειναι ενεργοποιημένα data/υπηρεσίες τοποθεσίας..μόνο τοτε ισως γίνει κάτι και βρεις το στίγμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Διαθέσιμο για iPhone, iPad και iPod Touch το νέο update 5.1.1 μέσω Over the Air ή iTunes http://img687.imageshack.us/img687/8324/avclub1update.png • http://img835.imageshack.us/img835/1552/avclub2update.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Χμμ βασικα και το προβλημα να ξεχναει που και που να γυρισει σε 3g και το iphone δε το χει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Χμμ βασικα και το προβλημα να ξεχναει που και που να γυρισει σε 3g και το iphone δε το χει; οχι..αυτό που λες συνέβαινε στην 5.0.1 που δεν είχε τον διακόπτη 3G..στην 5.1 και σ αυτήν τώρα,τον επαναφερανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παντως μιλησα με την apple και μου ειπαν οτι εχει προβλημα το κινητο και να τους το στειλω για αντικατασταση Το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα 4S? Ή έστω σε αρκετά; Κι αν ναι, σε ποια έκδοση συγκεκριμένα; Αν αντιμετωπίσω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, μπορώ να απευθυνθώ την ίδια την Apple παρόλο που το αγόρασα από ΓΕΡΜΑΝΟ; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 γιατι γινεται εναλλαγη απο το 2G σε 3G απο μονο του?? το εχω απενεργοποιημενο μονιμα το 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 γιατι γινεται εναλλαγη απο το 2G σε 3G απο μονο του?? το εχω απενεργοποιημενο μονιμα το 3G... Όχι σε αυτή την περίπτωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ρωτησα γιατι γινεται :)!! αν γνωριζει καποιος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ρωτησα γιατι γινεται :)!! αν γνωριζει καποιος!! Αν κλείσεις με power off το τηλέφωνο, με το άνοιγμα του ενεργοποιεί το 3G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλησπερα παιδια μηπως ξερει καποιος πως κανω στο game center reset δηλαδη να διεγραφουν οι ποντοι και ολα αυτα? η ακομα πως αφερω απο το game center καποια εφαρμογη? Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα 4S? Ή έστω σε αρκετά; Κι αν ναι, σε ποια έκδοση συγκεκριμένα; Αν αντιμετωπίσω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, μπορώ να απευθυνθώ την ίδια την Apple παρόλο που το αγόρασα από ΓΕΡΜΑΝΟ; Εσυ δεν χρειαζεται να πας μιλησεις με την apple, εσυ πας αμεσως στον Γερμανο..Εγω το εχω αγορασει απο την αγγλια απο apple store το οποιο με καλυπτει η infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Τα ελληνικά iPhones είναι όλα ξεκλείδωτα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με οποιονδήποτε πάροχο οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί το δίκτυο του να είναι GSM και όχι CDMA. Τα περισσότερα δίκτυα στη Γαλλία είναι GSM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts