Jump to content

Polls @ myphone.gr: iPhone 4S, αποτυχία ή... (προ)μελετημένη επιτυχία;


saliez
 Κοινοποίηση

Μείνατε ικανοποιημένοι από το καινούριο iPhone; Θα το αποκτήσετε;  

701 members have voted

  1. 1. Μείνατε ικανοποιημένοι από το καινούριο iPhone; Θα το αποκτήσετε;

    • Ναι θα το πάρω
      72
    • Μάλλον, δεν ξέρω
      42
    • Όχι σίγουρα
      370
    • Θα περιμένω το επόμενο iPhone
      186
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ
      31


Recommended Posts

Aloha myphoners, καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την άποψη μου για το καινούριο iPhone 4S και φυσικά ένα poll «πακέτο» για να δούμε τι πραγματικά πιστεύει το myphone. Πριν ξεκινήσω ας κάνω μία αναδρομή στις σχετικές ειδήσεις που δημοσιεύσαμε, ο AGK[/member] [thread=317175]έκανε ζωντανή αναμετάδοση στο event[/thread] αλλά και η υπόλοιπη συντακτική ομάδα (Mythozz[/member], doganos[/member]) ανέβασε άμεσα λεπτομερές άρθρο για την [thread=317184]ανακοίνωση της καινούριας συσκευής της Apple[/thread]. Επίσης για όσους ενδιαφέρονται ο mirrorofsorrow[/member] ανέβασε ήδη ένα preview της συσκευής.

 

Πριν μπούμε στο ζουμί του θέματος όμως, [thread=317282]η αγορά, οι καταναλωτές, οι επενδυτές[/thread] και γενικά απ' ότι κατάλαβα όλοι, απογοητεύτηκαν. Καταλαβαίνω απόλυτα τους καταναλωτές και φυσικά.. τους πελάτες της Apple και ως ένα σημείο συμπάσχω θα έλεγα (ως gadget freak και εγώ), αλλά τουλάχιστον οι επενδυτές θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα. Από οικονομικής άποψης, το iPhone 4S θα γεμίσει τα.. ήδη γεμάτα ταμεία της Apple. Φθηνότερα συμβόλαια με τα εργοστάσια παραγωγής, ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις για το καλούπι αλλά και για τον επεξεργαστή που βρίσκουμε στο iPad 2. Αν συνυπολογίσουμε τις καινούριες αγορές (Κίνα και λοιπή Ασία), το αρκετά φθηνότερο υπάρχον iPhone 4, το ολοκαίνουριο iOS 5 με όλα τα καλούδια που φέρνει και τέλος την έκδοση 64GB τότε το συμπέρασμα είναι ένα. Το καινούριο πολυπόθητο gadget - που τυχαίνει να είναι και θαυμάσιο τηλέφωνο - θα κάνει πολύ πετυχημένες πωλήσεις, αν όχι καλύτερες. Οκ, δεν είμαι οικονομικός αναλυτής, αλλά το iPhone - η Apple - πουλάει, τελεία και παύλα.

 

Μας νοιάζει όμως αν και πόσο καλά θα πάει το iPhone 4S; Δεδομένα. Μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, περισσότεροι developers για apps και φυσικά το.. Image! Για να δούμε όμως τους λόγους που απογοητεύτηκε το καταναλωτικό κοινό:

  • Μια μεγάλη μερίδα - και εγώ μαζί τους - περιμένανε μεγαλύτερη οθόνη
  • Υπήρχαν φήμες για δύο συσκευές, ένα φθηνό και ένα Premium
  • Αλλαγμένο design, ένα πιο λεπτό και πιο κυρτό, σαν το 3GS
  • Εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Ας δούμε τα πράγματα ένα ένα. Το iPhone το 2007 κυριολεκτικά εφηύρε την έννοια του τηλεφώνου και πως τη χρησιμοποιούμε και όχι μόνο αυτό, με τα τότε δεδομένα η οθόνη ήταν τεράστια. Σήμερα όμως, η τεχνολογία έχει προχωρήσει, οι 3.5'' του ιPhone απλά.. δεν είναι αρκετές και όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν έχει χρησιμοποιήσει μεγαλύτερη οθόνη για να δει τις ευκολίες της. Και πριν με κατηγορήσετε για τελείως υποκειμενική στάση - άποψη μου είναι εξάλλου - και πως είναι ήδη μεγάλο το μέγεθος του, να πω το εξής. Σε ελάχιστα μεγαλύτερο μέγεθος, χωράνε 3.9'' και για την Apple με την σχεδιαστική ομάδα που έχει.. δεν είναι δύσκολο.

 

Πάνω στις δύο συσκευές σχεδόν βγήκε αληθινή, αν ακριβολογούμε κιόλας δύο φθηνές συσκευές, το 4 και το 3GS. Αν και πραγματικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει το 3GS, νομίζω πως το 4άρι αξίζει εύκολα τα παραπάνω χρήματα. Εξάλλου πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει πιο φθηνή συσκευή η Apple, το ατού της είναι στο Premium και στο αντί - Fragmentation. Όσον αφορά στο Design, νομίζω πως εφόσον δεν άλλαξε το μέγεθος της οθόνης, δεν χρειαζόταν να το αλλάξει.

 

Η πιο δυσάρεστη έκπληξη, αν και λίγο αναμενόμενη εδώ που τα λέμε, τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Για να καταλάβετε αυτό που θέλω να πω, ας φέρω δύο «τυχαία» παραδείγματα. Το Samsung Galaxy S II και το iPad 2 έχουνε και τα δύο παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και έχουνε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, Μάϊο και 26 Μαρτίου αντίστοιχα. Μάλιστα το iPad 2 χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή. Συμπέρασμα; Έχουμε μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο (αν οι φήμες είναι σωστές) που θα μπορούσε άνετα να κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι και που ο ανταγωνισμός ήδη προσπερνά αυτή τη τεχνολογία. Πριν μπείτε στο τρυπάκι να γράψετε «It's the software stupid», να σας πω πως το iPhone 4 όταν είχε βγει ναι μεν στηριζόταν στο Software αλλά είχε τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της εποχής του.

 

Η Apple κατά την ταπεινή άποψη μου, έπεσε θύμα του ίδιου της του Marketing. Άφησε τόσο καιρό τις φήμες να αιωρούνται και δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών. Εσείς μείνατε ικανοποιημένοι από τη καινούρια συσκευή της Apple; Θα την αποκτήσετε ή θα περιμένετε την επόμενη;

 

O λόγος σε εσάς.

Edited by saliez

Contact: a.pap@doeyetea.eu

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 135
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την άποψη μου την εξεφρασα σε άλλο άρθρο και συμπίπτει με αυτα που γράφεις.

Αυτη την φορά η apple δούλεψε με γνώμονα το καθαρό κέρδος και τους μετόχους της.

Δεν ασχολήθηκε με το τι θα ήθελε το κοινο της. Άλλωστε ο Steve πάντα έλεγε ότι "το κοινο δεν ξέρει τι θελει, εμείς πρέπει να του υποδείξουμε".

 

Πιστεύω ότι πολυ σύντομα ίσως τον Ιούνιο αφου θα έχουν βγάλει τα χρήματα που έχουν προγραμματίσει, βάση των συμφωνιών που έχουν επισυναψει με τους προμηθευτές τους, θα φροντίσουν να παρουσιάσουν κάτι πραγματικά νέο που θα ταιριάζει στο πνεύμα της apple.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Και εγω δεν χαρηκα πολυ με αυτο που ειδα, αλλα αν δω ενα 4s διπλα μου και ο/η Siri δουλευει καλα ε,θα ζηλεψω.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0
Link to comment
Share on other sites

iPhone κάθε δυο χρόνια για μένα. Για να βλέπεις και μεγάλες διάφορες απο την συσκευή που είχες με την καινούργια.
Link to comment
Share on other sites

Και εγω δεν χαρηκα πολυ με αυτο που ειδα, αλλα αν δω ενα 4s διπλα μου και ο/η Siri δουλευει καλα ε,θα ζηλεψω.

 

Φαντάζομαι πως εκτός από το 4s δίπλα σου πρέπει να είναι και κάποιος αγγλόφωνος για να δουλέψει. Γιατί τουλάχιστον εγώ με τα προφορά μου δε νομίζω να καταφέρω και πολλά... Κατά τα άλλα το siri αν δουλεύει καλά είναι με διαφορά το πιο εντυπωσιακό feature. Αν και λογικά θέλει προπόνηση (όχι του κινητού, αλλά του χρήστη) ώστε να δει με ποιες λέξεις - εκφράσεις λειτουργεί καλύτερα.

Λεωνίδας
Link to comment
Share on other sites

Καλή ιδέα το Siri δεν λεω απλά Ελληνικως δεν θα μιλάει και ούτε θα ακούει...Οι απανταχου ΙPhone users θα κανουν εξάσκηση την προφορα τους στα αγγλικα :p . Απλά εφεντζιδικο για εμας στην Ελλαδα, για άλλες χωρες σιγουρα χρησιμο.
Link to comment
Share on other sites

Και εγω δεν χαρηκα πολυ με αυτο που ειδα, αλλα αν δω ενα 4s διπλα μου και ο/η Siri δουλευει καλα ε,θα ζηλεψω.

Δεν θέλεις ένα iphone που να τρέχει το ίδιο καλά με το Ipad σου?? Ε???;)

 

Ένα λευκό (αυτήν την φορά) 16αρι για μένα! :D

Προς τα εκεί με κόβω κι εμένα.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο (αν οι φήμες είναι σωστές) που θα μπορούσε άνετα να κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι και που ο ανταγωνισμός ήδη προσπερνά αυτή τη τεχνολογία. Πριν μπείτε στο τρυπάκι να γράψετε «It's the software stupid», να σας πω πως το iPhone 4 όταν είχε βγει ναι μεν στηριζόταν στο Software αλλά είχε τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της εποχής του.
Το 4 πούλησε γιατί ήταν 4.

Γιατί είχε ολοκαινούριο καταπληκτικό design. Γιατί είχε retina. Και επειδή ήταν πιο γρήγορο

Όχι γιατί είχε καλύτερη CPU και μνήμη (επειδή αναφέρεσαι σε χαρακτηριστικά)

Αν και δεν έχω στοιχεία, είμαι σίγουρος οτι το 90% των κατόχων του δεν ξέρει στα πόσα τρέχει ο επεξεργαστής του ή τι μνήμη έχει.

Και εγώ που ξέρω δηλαδή τι να λέει? δεν είναι συγκρίσιμα με άλλα λειτουργικά.

 

Ο ανταγωνισμός μιλάει με ghz και mb ram ενώ η apple με ταχύτητα, με εμπειρία χρήσης.

 

Κι όταν βλέπεις (παραδοσιακά δυστυχώς) οτι με τα μισά specs (3GS) πετυχαίνεις καλύτερη εμπειρία χρήσης απο βαρβάτους ανταγωνιστες 2+χρόνια μετα...τρέχεις για να προσπερνάς απλά τον εαυτό σου και όχι την τεχνολογία.

 

Η Apple κατά την ταπεινή άποψη μου, έπεσε θύμα του ίδιου της του Marketing. Άφησε τόσο καιρό τις φήμες να αιωρούνται και δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών.
Ταπεινή άποψη μεν, ιεροσυλία δε! :lol:
Link to comment
Share on other sites

..Η Apple .., έπεσε θύμα του ίδιου της του Marketing. Άφησε τόσο καιρό τις φήμες να αιωρούνται και δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών. ..

 

:secret::secret:

Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;)
Link to comment
Share on other sites

τελικα το iphone 5 το πηρε μονο αυτος που καταφερε να το κλεψει στο bar πριν καποιες μερες , α τον τυχερακια , ολοι εμεις θα πρεπει να περιμενουμε κανενα χρονο ...:lol::lol:
Link to comment
Share on other sites

Σε τι τιμές πλέον να περιμένουμε το 4αρι;

Σίγουρα μειωμένες, για αρκετούς αυτή ήταν η μεγάλη είδηση του event...

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

Link to comment
Share on other sites

για μενα καλυτερα να πας για 4αρι μεταχειρισμενο παρα να το παρεις καινουργιο.. εξαλλου θα το προσφερουν με 8 gb. και στην τιμη που θα το δινουν μπορεις να βρεις μεταχειρα λευκο 32 αρι (ισως και φτηνοτερα )
Link to comment
Share on other sites

Η λογική αυξάνω τα χαρακτηριστικά και πουλάω δεν έχει λογική ούτε για την apple ούτε για κανέναν πια.

Δηλαδή τι θα κάνουν για να πουλήσουν τα νέα κινητά τους οι εταιρίες στο μέλλον;

Πήγαν την οθόνη κοντά στις 5 ίντσες... πιο πάνω δεν πάει αν θέλουμε να λέγεται κινητό...

Πήγαν σε 2/4 πυρήνες...

Τι άλλό να βάλουν; Και να θέλουν δεν έχουν κάτι. Νομίζω όλες έχουν πέσει θύμα του ότι έφτασαν πια στο όριο που και να θέλουν δεν έχουν τι να βάλουν.

Link to comment
Share on other sites

Αλέκο, σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μου φαίνεται σαν να μην έχεις κάπως ολοκληρώσει τη σκέψη σου. Πάντως, το θέμα είναι ότι το 4s έχει την τελευταία λέξη της μόδας (2πύρηνη cpu-gpu, 8mp Κάμερα) και το κυριότερο, ότι θα τρέχει το ios σαν νεράκι (το ξέρω από το Ipad2 ). τι άλλο επομένως να ζητήσω? 4πύρουνο :p επεξεργαστη? Μα γιατί? αφού δεν υπάρχει το software για να τον αξιοποιήσει-χρησιμοποιήσει.

Και εδώ που τα λέμε, ο 2πήρυνος μπήκε μόνο και μόνο για λόγους σύγκρισης, γιατί το android πραγματικά χρειάζεται το hw του sgs2 για να τρέξει καλά. Αντίθετα το ios ΌΧΙ! Ούτε επίσης και τα wp7 που με hw 3ετίας τρέχουν τόσο ομαλά και άνετα!!!

Με 2 λόγια θέλω να πω ότι το hw του 4s για το ios είναι θηριώδες. αντίθετα, το hw του sgs2 (γιατί με αυτό δεν γίνονται οι συγκρίσεις? μην κρυβόμαστε) για το android απλά είναι απαραίτητο! (Εντάξει, όχι ότι δεν τρέχει και με λιγότερο hw, αλλά εννοώ για να τρέξει καλα, αξιόπιστα και χωρίς λαγκ και κολληματάκια )

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

μην υποτιμάτε την apple επειδη εκανε μια παρουσιαση χαμηλοτερη των προσδοκιών που η ιδια εχει δημιουργήσει. Μιλαμε μια εταιρία με τους πιο "πιστούς" πελάτες και με απειρο χρημα. Δειτε μονο πως συγκρατησε στο τελος τη μετοχη της που κατέρρεε χθες. Αποκλείει κανείς, αν δει να χανει ποσοστο στις πωλήσεις, να κανει μια δραστική μείωση στην τιμή του iphone4?

 

Πάντως, το θέμα είναι ότι το 4s έχει την τελευταία λέξη της μόδας (2πύρηνη cpu-gpu, 8mp Κάμερα) και το κυριότερο, ότι θα τρέχει το ios σαν νεράκι (το ξέρω από το Ipad2 ). τι άλλο επομένως να ζητήσω? 4πύρουνο επεξεργαστη?

 

μεγαλύτερη οθονη. Οι μεγαλυτεροι ανταγωνιστες του εχουν 4.3'' και ερχεται ενας με 4.6''. Κι αν θεωρείς οτι ειναι υπερβολικές για τηλέφωνο θα απαντήσω οτι ο Α5 ειναι υπερβολικός για 3.5'' οθόνη

Edited by bill79
Link to comment
Share on other sites

Η λογική αυξάνω τα χαρακτηριστικά και πουλάω δεν έχει λογική ούτε για την apple ούτε για κανέναν πια.

Δηλαδή τι θα κάνουν για να πουλήσουν τα νέα κινητά τους οι εταιρίες στο μέλλον;

Πήγαν την οθόνη κοντά στις 5 ίντσες... πιο πάνω δεν πάει αν θέλουμε να λέγεται κινητό...

Πήγαν σε 2/4 πυρήνες...

Τι άλλό να βάλουν; Και να θέλουν δεν έχουν κάτι. Νομίζω όλες έχουν πέσει θύμα του ότι έφτασαν πια στο όριο που και να θέλουν δεν έχουν τι να βάλουν.

αυτό δεν είναι δικαιολογία πόσο μάλλον απο τη στιγμή που κρατάνε ίδια την τιμή!

χώρος για βελτίωση υπάρχει αύθονος, βάρος, αυτονομία, ήχος κτλ κτλ

Link to comment
Share on other sites

Δεν βρισκω κανενα λογο απογοητευσης απ τον κοσμο!

Οσον αφορα την οθονη ειτε 3,5 ειτε 4 ιντσες ουτε browsing της προκοπης κανεις ουτε παιχνιδια ευχαριστιεσαιμστην ουσια.Οποε προτιμω τις 3,5 και αν θελω παραπανω υπαρχουν και συσκευες πιο εξιδικευμενες χωρις να ειναι τηλεφωνα.

Στα υπολοιπα το 4ς ετσι κι αλλιως δεν υστερει πουθενα.Εγω με το 4ρι μου θα μεινω αντιθετως οποιος δεν εχει το 4 και εχει την οικονομικη δυνατοτητα πιστευω αξιζει να παρει το καινουργιο.

Ασχετα αν απο αυτη την κινηση η apple κοιταει την τσεπη της που λογικο ειναι στην τελικη πιστευω τελικα δεν επιβαρυνει και τους καταναλωτες σε ανουσιες αγορες.Να πληρωσουν ας πουμε για hardware το οποιο θα τους ειναι αχρηστο.

Link to comment
Share on other sites

ήδη η μετοχή της Apple ανέκαμψε κερδίζοντας στο διπλάσιο το χθεσινό χαμένο έδαφος:: σημαίνει κάτι? ΟΧΙ, αλλά θα μπορούσε να μας υποψιάσει ότι οι μέτοχοι μπορεί να γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε και πιθανότατα ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το iPhone. Όπως και με το Lion, το iOS5 και το iCloud, δεδομένων των δυνατοτήτων της εταιρείας και της κεφαλαιακής της επάρκειας, οι καινοτομίες που εισάγει είναι πολύ μικρότερες των αναμενόμενων αλλά και του background που έχει επιδείξει. Προσωπικά, αν τα παραπάνω δεν είναι ένδειξη κούρασης και η αρχή μίας κάμψης, θα σήμαινε ότι:

 

(1) είναι σίγουρα τιμητικό, as an obituary που λεν οι αγγλο-σάξωνες, να φύγει ο Steve (ίσως και από τη ζωή) μέσα στις δάφνες του ¨μεσία" της Apple αλλά και της silicon val. Σαν να του λένε: μεγάλε σαν εσένα δεν υπήρξε άλλος και δες: οι διάδοχοί σου, 5-6 μαζεμένοι, δεν κάνουν 1 Steve (για την ώρα βέβαια)

 

(2) η εταιρεία πρέπει να προχωρήσει και να παρουσιάσει κάτι καινοτόμο: αυτό πιστεύω ότι δουλεύουν ή θα έπρεπε να δουλεύουν. Specs και συναφή φληναφήματα πρέπει να ξαναμπούν στη ζωή μας. Έχουν δίκιο οι φίλοι πιο πάνω που επιμένουν ότι το iPhone μετατόπισε τη συζήτηση από την τεχνολογία. Είδαμε αρκετά και πολύ καλά λειτουργικά τελευταία. Ακόμη καλύτερα προγράμματα από developpers. Καιρός να δούμε και νέες τεχνολογίες: Το Siri είναι μία ένδειξη και μόνο. Εύκαμπτες οθόνες, λεπτότερα κινητά και συσκευές που η λειτουργία τους σαν τηλέφωνα θα είναι πραγματικά δευτερεύουσα. Είναι ΠΟΛΥ απαραίτητη μία τέτοια εξέλιξη για να δώσει ώθηση στην κατασκευή, στο hardware, αλλά κυρίως στην κατανάλωση ολοκληρωτικά νέων αντικειμένων/ συσκευών. Είμαστε σε μία παγκόσμια ύφεση και πρέπει να ενισχυθεί η κατανάλωση για να βοηθηθεί η έξοδος από αυτή. Χρειαζόμαστε τόσο καινοτόμα προϊόντα ώστε να μας δημιουργούν την ανάγκη ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά.

 

(3) AAPL:: Η μετοχή της εταιρείας βρίσκεται εν μέσω ύφεσης πολύ κοντά στα ιστορικά υψηλά της. Αυτό είναι ανήκουστο και κακό. Η μετοχή δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα της εταιρείας, ειδικά όταν μόλις 2 χρόνια πρίν ήταν κάτω από το 50% της σημερινής αξίας της και ελάχιστα πιο πριν έφθανε σε τιμές 85-90$

 

ελπίζω στο 2012 λοιπόν (αν δεν μας χτυπήσει μετεωρίτης, δεν έρθουν οι εξωγήινοι, δεν ξεκινήσει ο 3ος ΠΠ και δεν έρθει η συντέλεια του κόσμου)

Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά παιδιά, αλλά η οθόνη είναι μικρή. Όποιος έχει δουλέψει σε 4" ΔΕΝ γυρνάει σε 3,5" για κανέναν λόγο. Πραγματικά πριν πάρω το galaxy s πίστευα ότι είναι μεγάλη κτλ. αλλά τελικά είναι απίστευτη.

 

Μόνο την οθόνη και το design να άλλαζαν και όλοι τώρα θα μιλούσαν για ΤΡΕΛΗ επιτυχία.

 

4" ρε apple... κρίμα..

Link to comment
Share on other sites

Να γράψω και γω την γνώμη μου για το πολυαναμενόμενο iPhone 4S και όχι για το 5 όπως περίμεναν οι περισσότεροι .Για μια ακόμα φορά η Apple κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα στο event της, μόνον με την φήμη ότι θα ρίξει στην αγορά ένα καινούριο iPhone.

Γνώμη μου είναι ότι το τηλέφωνο , netbook , laptop, εργαλείο , παιχνιδομηχανή που λέγεται iPhone , είναι και θα είναι για αρκετά χρόνια ο βασιλιάς των κινητών για ένα απλό λόγο.Το λειτουργικό του, το iOS γιατί δεν κολάει πουθενά και εδώ και πέντε χρόνια ο ανταγωνισμός προσπαθεί να το φτάσει , μάταια όμως.

Πιστεύω ότι η οθόνη του είναι ικανοποιητική και όποιος θέλει μεγαλύτερη ας πάρει tablet.

Ας μας πει κάποιος ένα τηλέφωνο με την ποιότητα υλικών του iPhone , με το design και την εύκολη λειτουργία του.

Δεν είναι μέτοχος της Αpple (χα,χα) έχω iPhone από την μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και όσα τηλέφωνα και αν κυκλοφορήσουν πάλι αυτό θα πάρω γιατί πολύ απλά ....iPhone is BEST

Link to comment
Share on other sites

παιδια νομιζω θα εσκαγα αν δεν το εβαζα... γελασα παρα πολυ..! κ το λεω χωρις να σνομπαρω το μηλο...!

απολαυστε: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=28891

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...