Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι κάτοχος του pro εδω και μια εβδομάδα.

Απόλυτα ευχαριστημένος απο τη συσκευή, εκτός απο μια μικρή λεπτομέρεια...

Έχει παρατηρήσει κανείς σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης;

Προσωπικά έιχα ένα "σκουπιδάκι" απο την πρώτη μέρα το οποίο σήμερα απέκτησε παρέα...

Δέν είμαι "ψείρας" απλά σκέφτομαι τι θα συμβεί αν συνεχίσει το φαινόμενο.

Εχει κανείς καμια ιδέα για τον τρόπο που εισχώρησε στο κινητό η σκόνη;

Μαγκιά δεν είναι να έχεις κάποιον να σε ακολουθεί.

Μαγκιά είναι να τον έχεις πλάι σου...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει ξανααναφερθεί εδώ αλλά δε θυμάμαι αν ήταν ένας ή περισότεροι που το συναντήσαν

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Είμαι κάτοχος του pro εδω και μια εβδομάδα.

Έχει παρατηρήσει κανείς σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης;

ναι,στο δικο μου εχω εντοπησει στην πανω αριστερη :mad:

αλλα δεν βαριεσαι! χειμωνας ειναι τωρα,λιγο το κακο :lol:

το καλοκαιρακι που θα εχει πιασει αραχνες-σκορπιους και ολα τα υπολοιπα θα δω τι θα κανω :D

Στη σελίδα της Huawei:

http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3780&tb=0[/b]

υπάρχει ανάμεσα σε άλλα και το αρχείο:

kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar με ημερομηνία 21/11/2011

είναι το επίσημο firmware του Gingerbread; Και αν ναι πως το φορτώνουμε;

παιδιά εχω μπερδευτει, γεμίζω προγραμματα και η εσωτερική sd είναι αδεια εντελως.

κατεβασα κατι εφαρμογες τυπου app2sd αλλα καμια δεν μεταφερει στην εσωτερική sd τις εφαρμογες...πως θα το κανω?

ευχαριστω:)

παιδιά εχω μπερδευτει, γεμίζω προγραμματα και η εσωτερική sd είναι αδεια εντελως.

κατεβασα κατι εφαρμογες τυπου app2sd αλλα καμια δεν μεταφερει στην εσωτερική sd τις εφαρμογες...πως θα το κανω?

ευχαριστω:)

Φανταζομαι οτι εχεις βαλει κ "εξωτερικη" sd? Αν ναι δυστυχως ειναι μια αδυναμια του συστηματος. Απο οτι εχω διαβασει (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) το τηλεφωνο εχει συνολο 2+gb μνημη, τα οποια ειναι χωρισμενα σε 2 "partition", το ενα "internal sd" κ "phone storage". Οταν βαζεις "εξωτερικη - αγορασμενη εξτρα" sd card, το τηλεφωνο δεν βλεπει την Internal sd κ βλεπει μονο την εξωτερικη κ το (internal) phone storage. Απο οτι εχω δει μονος τροπος να παρακαμψεις αυτο το "προβλημα" ειναι να αλλαξεις το μεγεθος των 2 partition. Δηλαδη μειωνεις την internal sd κ αυξανεις την phone storage ωστε ακομα κ με περασμενη εξωτερικη sd να μπορεις να χρησιμοποιησεις μεγαλυτερο κομματι της μαμισιας μνημης του κινητου σου. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αντιστρεπτο κ κολωσα λιγο οταν τα διαβασα, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι με 10ευρω αγοραζεις 8gb καρτα κ με 20 16αρα. Η συσκευη υποστηριζει μεχρι 32gb sd card.

Μπορείς να επστρέψεις στα defauld partitions με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείται για την αύξηση της phone storage. Από τη στιγμή που η εσωτερική κάρτα δεν χρησιμοποιείται στην ουσία, είναι καλύτερο να είναι περισσότερος ο χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών, δεδομένου ότι όταν γεμίζει η συσκευή αρχίζει να σέρνεται. Εγώ τον έχω αυξήσει σε 1.5GB πάντως, μιας και μετά από μερικούς μήνες χρήσης συνειδητοποίησα ότι η εσωτερική sd ήταν ακόμη άδεια και δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ.

εξωτερικη εχω 4αρα η οποια γεμισε και τωρα πχ παω να εγκαταστησω ενα παιχνιδι και λογω χωρου δεν μπορει να μπει...

Την εχω γεμισει με τραγουδια.:p

Αλλά εγώ δεν θέλω να έχω μεγαλο αποθηκευστικο εσωτερικο χωρό γιατι οπως προαναφερθηκε με ενα update της ρομ διαγραφονται ολα και ετσι δεν θελω να περναω εφαρμογες κτλ στον εσωτερικο χωρο αλλά στην εσωτ sd ή εξωτ sd

τι προτεινεται?

εξωτερικη εχω 4αρα η οποια γεμισε και τωρα πχ παω να εγκαταστησω ενα παιχνιδι και λογω χωρου δεν μπορει να μπει...

Αλλά εγώ δεν θέλω να έχω μεγαλο αποθηκευστικο εσωτερικο χωρό γιατι οπως προαναφερθηκε με ενα update της ρομ διαγραφονται ολα και ετσι δεν θελω να περναω εφαρμογες κτλ στον εσωτερικο χωρο αλλά στην εσωτ sd ή εξωτ sd

τι προτεινεται?

Με το update θα σβηστούν και οι εφαρμογες που βρίσκονται στην sd. Οι εφαρμογές όταν εγκαθίστανται στην sd γράφονται σε ένα φάκελο με όνομα .android_secure του οποίου τα περιεχόμενα δεν είναι ορατά. Τα περιεχόμενα αυτού του φακέλου λοιπόν διαγράφονται. Αν δε θέλεις να αλλάξεις τα διαμερίσματα, μπορείς επίσης, απλά να μεταφέρεις κάποιες φωτο και βίντεο στην εσωτερική, ώστε να απελευθερώσεις χώρο στην εξωτερική για εφαρμογές.

τι προτεινεται?

απο οτι θυμαμαι υπαρχει επιλογη οπου διαλεγεις που θα γινονται εγκατασταση οι εφαρμογες. Οι διαθεσιμες επιλογες ειναι α. μονο στην εσωτερικη μνημη, β. μονο στην sd, γ. αυτοματη επιλογη απο το τηλεφωνο. Δυστυχως δεν μπορω να βρω τωρα που ακριβως ειναι :)

Η επιλογή αυτή, αν θυμάμαι καλά υπάρχει σε κάποιες custom roms. Αν έχεις CM7 θα είναι στις cyanogenmod settings.

Η επιλογή αυτή, αν θυμάμαι καλά υπάρχει σε κάποιες custom roms. Αν έχεις CM7 θα είναι στις cyanogenmod settings.

εχω "μαμα" 2.2.2 wind (κ δεν ειχα ποτε κ τιποτα αλλο) κ την εχω δει αυτη την επιλογη, απλα εχω φαει τον κοσμο κ δεν μπορω να την ξαναβρω :D

εχω "μαμα" 2.2.2 wind (κ δεν ειχα ποτε κ τιποτα αλλο) κ την εχω δει αυτη την επιλογη, απλα εχω φαει τον κοσμο κ δεν μπορω να την ξαναβρω :D

καπου πατας παρατεταμενα και στην βγαζει αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως.

διαχειριση εφαρμογων και πατα το apk ....θαρρω

Ρε παιδια ελεος και γω αυτην την επιλογη εχω φαει τον κοσμο και δεν την βρισκω πλεον. Ειμαι 100% βεβαιος οτι υπηρχε γιατι για καποιο διαστημα την ειχα αλλαξει σε "παντα στην sd". Δε θυμαμαι αν ειχα την 2.2 ομως τοτε...Ισως στη 2.3 να μην υπαρχει πλεον.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ρε παιδια στην 2.3 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη οπως στην 2.2.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια στην 2.3 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη οπως στην 2.2.

σε μενα με 2.3.5 υπαρχει στο>εφαρμογες>προτιμωμενη θεση εγκαταστασης ;)

σε μενα με 2.3.5 υπαρχει στο>εφαρμογες>προτιμωμενη θεση εγκαταστασης ;)

Σε μενα δεν υπαρχει. Μηπως φταιει το αρχειακι update.app του step 3 της αναβαθμησης? Εγω το εχω εγκαταστησει. Εσυ?

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μενα δεν υπαρχει. Μηπως φταιει το αρχειακι update.app του step 3 της αναβαθμησης? Εγω το εχω εγκαταστησει. Εσυ?

kai gw to εχω βαλει,περιεργο! :wacko:

Σε μενα δεν υπαρχει.

ανεβαζω και 2 φωτο για να δειτεhttp://img440.imageshack.us/img440/6854/20111217175954805.png

http://img217.imageshack.us/img217/5305/20111217175920027.pnghttp://img6.imageshack.us/img6/4553/20111217181159016.png

KAI ενα screenshot απο την εφαρμογη dreamandroid(για οσους εχουν dreambox δεκτη)

http://img833.imageshack.us/img833/842/20111217181705344.png

Edited by gp_r5gt

Μπορεί να μας ενημέρωση κανείς τη δεν λειτούργει με την 2,3,5 και αν αξίζει τον κόπο η μετάβαση από 2,2,2,

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΣΥΓΝΟΜΗ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΝ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ POST.

EXV TO HUAWEI U8800 PRO ΠΑΝΤΟΘ ΔΙΑΒΑΖΩ OTI EXEI 512 MB RAM. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ TOTAL RAM 368. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΠΟΘ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 512. ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΣΥΓΝΟΜΗ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΝ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ POST.

EXV TO HUAWEI U8800 PRO ΠΑΝΤΟΘ ΔΙΑΒΑΖΩ OTI EXEI 512 MB RAM. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ TOTAL RAM 368. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΠΟΘ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 512. ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?

Αν θυμαμαι καλα και δεν κανω λαθος και ας με διορθωσει καποιος,τοσο ειναι γιατι την υπολοιπη την δεσμευει το συστημα.

Μην ανησυχεις.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Έχω το IDEOS X5 Pro λίγες μέρες τώρα από WIND χωρίς να το πειράξω καθόλου.

Είμαι νέος στα android smartphones χωρίς εμπειρία στο περιβάλλον αλλά παρατηρώ κάτι που δεν μου αρέσει.

Η περιστροφή της οθόνης δεν γίνεται άμεσα μόλις η οθόνη έρθει από κατακόρυφη σε οριζόντια θέση ή το ανάποδο αλλά υπάρχει μια καθυστέρηση. Μερικές φορές μάλιστα δεν περιστρέφεται καθόλου η οθόνη αλλά παραμένει στον αρχικό προσανατολισμό.

Πρέπει να το πάω πίσω στο κατάστημα WIND για έλεγχο ή μου διαφεύγει κάτι: κάποια ρύθμιση στο λειτουργικό ή μήπως έτσι αντιδρούν όλα τα smartphones γενικά (σας είπα άπειρος χρήστης).

Ευχαριστώ

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro