kostas981 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 νομίζω οτι φταίει το βύσμα ακουστικών και εγω ετσι νομιζω. το προβλημα μου ειναι οι απιστευτες δακτυλιες που αφηνω στην οθονη. δεν τολμω να το αγγιξω...λεμε τωρα. πολυ ευαισθητη ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 και εγω ετσι νομιζω. το προβλημα μου ειναι οι απιστευτες δακτυλιες που αφηνω στην οθονη. δεν τολμω να το αγγιξω...λεμε τωρα. πολυ ευαισθητη ρε παιδια. +1000 παρήγγειλα screen protector που ευαγγελίζεται ότι είναι fingerprint free. Για να δούμε... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Βασικα εχω την εντυπωση οτι η σκονη μπαινει απο τη συνδεση του πλαστικου η αλλιως wannabe μεταλλικου περιβληματος με την οθονη. Μεταλλικο ειναι, μου επεσε με την γωνια και στραβωσε το πλαισιο, εκανε λακουβα. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Βασικα εχω την εντυπωση οτι η σκονη μπαινει απο τη συνδεση του πλαστικου η αλλιως wannabe μεταλλικου περιβληματος με την οθονη. ..... Χα χα εγραψες μεγαλε ! +1000 παρήγγειλα screen protector που ευαγγελίζεται ότι είναι fingerprint free. Για να δούμε... Καλα και το πιστεψες οτι ειναι fingerprint free ? Αποκλειεται,εκτος κι αν ειναι ακριβο! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 3, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Oτι κ να ναι σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό το χάλι της και καλά oleophobic οθόνης των κινέζων. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Sheik λιγο νωρις το παρατηρησες φιλε!!Νομιζω σχεδον σε ολα ετσι ειναι οποτε μην ανχωνεσαι!;) Oh yes, κι εμενα ετσι ακριβως ειναι, απ' τα δεξια φαινεται φως στο πλαι, το ειχα δει απ την 1η μερα αλλα ημουν σιγουρος οτι ετσι ειναι (δυστυχως), μου ειχαν ηδη κανει μια αντικατασταση λογω του οτι ελειπε το τζαμακι της καμερας και ειπα σιγαμην ξαναπαω... Όμως ρε παιδες εμενα σκονη δεν περναει καθολου (εχω θηκη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Και μένα έχει αυτό το άνοιγμα κάτω αριστερά... αλλά παρόλο που δεν έχω θήκη (ακόμα) δεν έχει μαζέψει σκόνη...! Edited January 3, 2012 by Thanosar13 Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Σκονη ουτε εμενα εχει μαζεψει ποτε. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Σκονη ουτε εμενα εχει μαζεψει ποτε. Τα ιδια και σε μενα!Δεν εχω θηκη. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMaragr Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Επειδη ο Κινεζος μαλλον θα παρει το δρομο της επιστροφης για τα πατρια εδαφη του, μπορει καποιος να μ πει πως μπορω να κανω back up τις εφαρμογες μ για να μην τις ξαναφορτωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Επειδη ο Κινεζος μαλλον θα παρει το δρομο της επιστροφης για τα πατρια εδαφη του, μπορει καποιος να μ πει πως μπορω να κανω back up τις εφαρμογες μ για να μην τις ξαναφορτωνω? Με το Titanium Backup αλλά απαιτεί να είσαι root. Εναλλακτικά με το MyBackup αλλά με λιγότερες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Με το Titanium Backup αλλά απαιτεί να είσαι root. Εναλλακτικά με το MyBackup αλλά με λιγότερες δυνατότητες. Συγκεκριμένα αν έχεις την MIUI, έχω την εντύπωση πως είναι από μόνη της Root... άρα ότι καλύτερο το Titanium Backup..! Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ρε παιδιά με τη σκόνη τι γίνεται τελικά? Αξίζει να στείλω πίσω το κινητό ή είναι γενικά πρόβλημα του μοντέλου? Πραγματικά μόνο εγω το θεωρω μειωνέκτημα? Φιλε μου εγω εχω παντα τα κινητα σε υφασματινη θηκη, στιλ καλτσακι, και συγκεκριμενα σε αυτο το κινητο εχω ζελατινα οθονης. Δεν εχει μπει ουτε ενας κοκκος σκονης. Το εχω 3 μηνες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMaragr Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχει μήπως κανείς άποψη για αυτή τη θήκη( http://www.amazon.co.uk/HUAWEI-IDEOS-X5-U8800-PROTECTORS/dp/B005EHQU08/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1325671734&sr=1-1 )? Φαίνεται να καλύπτει καλά το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 το μόνο κακό σε αυτήν την θήκη είναι ότι θα γίνεται ογκώδες το κινητό.Πολλά παιδιά πρότειναν την sikai tpu case,την περιμένω και εγώ να μου έρθει οπότε ψάξε και αυτήν! http://www.ebay.com/itm/SiKai-TPU-case-Huawei-IDEOS-X5-U8800-case-LCD-case-/200641625561 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχει μήπως κανείς άποψη για αυτή τη θήκη( http://www.amazon.co.uk/HUAWEI-IDEOS-X5-U8800-PROTECTORS/dp/B005EHQU08/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1325671734&sr=1-1 )? Φαίνεται να καλύπτει καλά το κινητό. το μόνο κακό σε αυτήν την θήκη είναι ότι θα γίνεται ογκώδες το κινητό.Πολλά παιδιά πρότειναν την sikai tpu case,την περιμένω και εγώ να μου έρθει οπότε ψάξε και αυτήν! http://www.ebay.com/itm/SiKai-TPU-case-Huawei-IDEOS-X5-U8800-case-LCD-case-/200641625561 Ακριβως. Η θηκη που προτεινει απο αμαζον ο φιλος θα το κανει παντοφλα. Εγω πήρα μια σαν σικαι (ακριβως η ιδια αλλα δεν γραφει πουθενα σικαι) και ειναι τελεια πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Και εγώ απ΄ ότι έχω ακούσει οι SIKAI και Nillkin είναι οι καλύτερες θήκες. Εγώ προσωπικά περιμένω απο το ebay την Nillkin... http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200658625652&ssPageName=ADME:L:COSI:US:1123#ht_8741wt_1164 Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ααααααααααααα θα το σπασω εχω την 540 και δε μπορω να κανω ρουτ. ποια ειναι η ακριβως προηγουμενη?522 αν θυμαμαι καλα δε μπορω να την βρω πουθενα να τη κατεβασω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δοκίμασε και έτσι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423422 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 κανω κατι λαθος και βγαζει αυτα? http://img502.imageshack.us/img502/466/rootc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για περιπτώσεις σαν τη δική σου(και δική μου) έδωσα το παραπάνω link. Κάτι παίζει με την επικοινωνία της συσκευής με το adb, και σαν αποτέλεσμα αποτυγχάνει η διαδικασία με τον αυτόματο τρόπο. Σε σένα φαίνεται ότι αρχικά τρέχει το αρχείο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός root, αλλά τελικά αποτυγχάνει και έτσι όταν πάει να αντιγράψει τα άλλα απαραίτητα αρχεία, βλέπει ότι τελικά δεν έχει ενεργοποιηθεί, οπότε και δεν μπορεί να γράψει στους καταλόγους του συστήματος. Με το χειροκίνητο τρόπο που περιγράφω στο link(ο οποίος χρησιμοποιεί όλες τις εντολές του runme.bat) πάντως δεν βγαίνει κανένα σφάλμα και η διαδικασία πετυχαίνει με την πρώτη. Το έχω δοκιμάσει ήδη 4 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 στο cmd τι κανω? τα κανω ολα με τη μια copy paste οσα εχει στο code? το δοκιμασα και δεν δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) όχι οι εντολές δίνονται μία μία. Αν ήταν για όλες μαζί, χρησιμοποιούσες το runme.bat της εφαρμογής, που στην ουσία αυτό κάνει. Κατ' αρχήν ναι μεν χρησιμοποιείς το command prompt, αλλά μερικές εντολές δίνονται από το κέλυφος των windows, και άλλες από το κέλυφος του android. Όταν πληκτρολογήσεις το adb shell μπαινεις στο κέλυφος του android, ενώ όταν δίνεις εντολές adb push, χρησιμοποιείς το κέλυφός των windows για να στείλεις αρχεία στη συσκευή με τη βοήθεια της γέφυρας επικοινωνίας adb. Άλλωστε το αρχείο που χρησιμοποιείται για το rooting είναι το zergRush, το οποίο σίγουρα μπορεί να κάνει ροοτ τη συσκευή. Edited January 5, 2012 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 τι κανω? αυτο,και καθαρισες http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE ας μπει στο πρωτο post να μην το ψαχνουμε καθε φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 αυτο,και καθαρισες http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE ας μπει στο πρωτο post να μην το ψαχνουμε καθε φορα Γράψτο λίγο πιο αναλυτικά και το ανεβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts