echelon2011 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση στην 2,3 βελτιώθηκε το θέμα της βιντεοκάμερας. Τα λιγοστά βίντεο που έχω τραβήξει, δεν έχουν τα γνωστά κολλήματα και παίζουν άψογα αν εξαιρέσει κανείς τον ήχο amr. Συνεχίζει όμως να υφίσταται πρόβλημα που είχα εξ' αρχής στο autofocus το οποίο βρίσκει την σωστή εστίαση, αμέσως μετά την χάνει ελαφρώς, και στο τέλος οι τραβηγμένες φωτογραφίες βγαίνουν ελαφρά outoffocus. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Δοκίμασα το Lgcamera που είχα παλιά με 2.2 αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει πια στην 2.3. Έχετε βρει κάποιο ελαφρύ και αξιόπιστο πρόγραμμα γενικά για την κάμερα, που να γράφει με αξιοπρεπή ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Στα specz της συσκευής λέει: Protection : Scratch-resistant glass, oleophobic coating Οι δακτυλιές που αφήνει δεν περιγράφονται...:wacko::lol: Υπάρχει λύση με screen protectors ή μία από τα ίδια; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 πως μπορω να περασω settings gia voip στην 2,3,5 και που τα περναω?μπορω κατευθειαν στο κινητο 'η θελει καποιο προγραμμα?αν ναι ποιο προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα, Εχω υπολογιστη mac και οταν συνδεω το κινητο δεν βλεπω τους φακελους που εχει μεσα το Android \ Καμια λυση υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα, Εχω υπολογιστη mac και οταν συνδεω το κινητο δεν βλεπω τους φακελους που εχει μεσα το Android \ Καμια λυση υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αυτο ειναι για sync των αρχειων εγω χρειαζομαι File transfer Android File transfer μου κανει !!!!! http://www.android.com/filetransfer/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 μαλλον δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Στα specz της συσκευής λέει: Οι δακτυλιές που αφήνει δεν περιγράφονται...:wacko::lol: Υπάρχει λύση με screen protectors ή μία από τα ίδια; anyone ? :help: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Σήμερα πήρα το κινητό στα 199 απο wind.Φόραγε πάνω την 2.2.2 Custom και θα περιμένω για την official 2.3.5 μόλις βγει.Του έβαλα κατευθείαν καμια 15αρια εφαρμογές.Το κινητό πάει σφαίρα στα πάντα.Στο multi tasking τα πάει πάρα πολύ καλά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που ακύρωσα την παραγγελία για το SE neo v που το sar του είναι στα ύψη και πήγα σε αυτό.Επίσης η φωτογραφία που βγάζει είναι παραπάνω απο αποδεκτή.Κανένα restart στις 4 ώρες που το είχα(τώρα φορτίζει).Στο youtube τα video είναι απίστευτα και το wifi πάει σφαίρα χωρίς να υπάρχουν DC. Edited December 28, 2011 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf7 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Σήμερα πήρα το κινητό στα 199 απο wind.Φόραγε πάνω την 2.2.2 Custom και θα περιμένω για την official 2.3.5 μόλις βγει.Του έβαλα κατευθείαν καμια 15αρια εφαρμογές.Το κινητό πάει σφαίρα στα πάντα.Στο multi tasking τα πάει πάρα πολύ καλά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που ακύρωσα την παραγγελία για το SE neo v που το sar του είναι στα ύψη και πήγα σε αυτό.Επίσης η φωτογραφία που βγάζει είναι παραπάνω απο αποδεκτή.Κανένα restart στις 4 ώρες που το είχα(τώρα φορτίζει).Στο youtube τα video είναι απίστευτα και το wifi πάει σφαίρα χωρίς να υπάρχουν DC. Αυτήν την αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις μέσω του κινητού; Και πού βλέπεις το πότε θα είναι διαθέσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ρε παιδιά όταν το κινητό ανοίγει από γρήγορη εκκίνηση,καμία φορά δεν προλαβαίνω να βάλω το πίν της σιμ και έτσι ανοίγει χωρίς δίκτυο κόσμοTe και αναγκαζομαι και το πάνω restart,καμία λύση να κάνω sim unlock όταν το κινητό είναι ανοιχτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) anyone ? :help: Θα δοκιμάσω όταν μου έρθουν τα screan protector που έχω παραγγείλει. Εναλλακτικά to γνωστό πανάκι για καθάρισμα γυαλιών και ίσως είναι χρήσιμο ένα capacitive stylus, ειδικά για τα sms Ρε παιδιά όταν το κινητό ανοίγει από γρήγορη εκκίνηση,καμία φορά δεν προλαβαίνω να βάλω το πίν της σιμ και έτσι ανοίγει χωρίς δίκτυο κόσμοTe και αναγκαζομαι και το πάνω restart,καμία λύση να κάνω sim unlock όταν το κινητό είναι ανοιχτό? Όντως η οθόνη ξεκλειδώματος κρατά πολύ λίγο. Κάτι αντίστοιχο παθαίνω και όταν το βάλω νύχτα σε flightmode. Όταν το βάζω πάλι σε δίκτυο, δεν ζητάει pin αλλά κάνει μόνο επείγουσες κλήσεις. Και χειροκίνητα να ψάξω δίκτυο, δεν εγγράφεται με τίποτα σε αυτό. Μετά θέλει restart για να μπει στο δίκτυο. Η μόνη λύση που βρήκα είναι η απενεργοποίηση του κλειδώματος της sim από το μενού τοποθεσία και ασφάλεια. Τώρα βέβαια για λόγους ασφάλειας θα πρέπει να κλειδώνουμε εναλλακτικά το τηλέφωνο. Το μόνο είδος κλειδώματος που βρήκα στα μενού, είναι αυτό της οθόνης, μα κάτι τέτοιο θα ήταν ενοχλητικό... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 30, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Όντως η οθόνη ξεκλειδώματος κρατά πολύ λίγο. Αυτό είναι πολύ έντονο; Το προορίζω για την γυναίκα μου...η οποία δεν το έχει και πολύ με την τεχνολογία. Θα προλαβαίνει ή θα έχω γκρίνια; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Πιστεύω θα την ενοχλησει.να φανταστεις εγώ που ξέρω ότι έχω λίγο χρόνο για να βάλω το πιν ,πάλι καμία φορά δεν το προλαβαίνω.καμία λύση ρε παιδιά :screwy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 να απενεργοποιήσετε το pin? δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το έχετε...εγώ το έχω καταργήσει εδώ και 8 χρόνια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 να απενεργοποιήσετε το pin? δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το έχετε...εγώ το έχω καταργήσει εδώ και 8 χρόνια. Σωστός ! Κι εγω το εχω καταργησει απο το 2001, δεν βρισκω χρησιμοτητα, μια φορα που μου κλεψαν κινητο το εκλεισαν αμεσως-δεν εκαναν τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Εγώ χθες αγόρασα το κινητό από την WIND, αλλά έχω κάποια προβληματάκια... :( Καταρχήν μου κάνει συχνά επανεκκίνηση και δεν ανάβουν τα touch πλήκτρα της οθόνης... Όποιος γνωρίζει τι παίζεται ας βοηθήσει λίγο. Να αναφέρω πως έχω κάνει και root αλλά έχω αλλάξει και την rom.. Ευχαριστώ...! Edited December 31, 2011 by Thanosar13 Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Εγώ χθες αγόρασα το κινητό από την WIND, αλλά έχω κάποια προβληματάκια... :( Καταρχήν μου κάνει συχνά επανεκκίνηση και δεν ανάβουν τα touch πλήκτρα της οθόνης... Όποιος γνωρίζει τι παίζεται ας βοηθήσει λίγο. Να αναφέρω πως έχω κάνει και root αλλά έχω αλλάξει και την rom.. Ευχαριστώ...! Εγώ φίλε μου που το πήρα πριν λίγες μέρες απο wind στα 199 δεν του έχω αλλάξει rom ούτε root δεν το έχω κάνει αλλά έχω περάσει περίπου 70 εφαρμογές δεν έχει κάνει καμία επανεκκίνηση και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Αν μπορείς πέρνα ξανα την official 2.2.2.Aπο όσα έχω διαβάσει η 2.3.5 της huawei δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα.Περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου βγάλει να κάνω update μέσω wifi στην 2.3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Εγώ φίλε μου που το πήρα πριν λίγες μέρες απο wind στα 199 δεν του έχω αλλάξει rom ούτε root δεν το έχω κάνει αλλά έχω περάσει περίπου 70 εφαρμογές δεν έχει κάνει καμία επανεκκίνηση και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Αν μπορείς πέρνα ξανα την official 2.2.2.Aπο όσα έχω διαβάσει η 2.3.5 της huawei δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα.Περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου βγάλει να κάνω update μέσω wifi στην 2.3.5. απο που προκυπτει οτι θα βγαλει απο μερα σε μερα η wind τη 2.3 ? εγω δεν πολυελπιζω Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Αυτο με την οθονη του pin παντως εμενα δεν το κανει. Τι εννοειτε κραταει λιγο? Εμενα αμα δε βαλεις pin, δεν φευγει... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Αυτό με τα πλήκτρα που δεν ανάβουν... έχει να πει κανένας τίποτα.. ? :( Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 απο που προκυπτει οτι θα βγαλει απο μερα σε μερα η wind τη 2.3 ? εγω δεν πολυελπιζω Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Κοίτα παντού διαβάζω ότι μέχρι τέλος Δεκέμβρη(σήμερα δηλαδή) θα βγεί official έκδοση για την 2.3.5.Για αυτό περιμένω να κάνω update μέσω wifi.Custom rom που κυκλοφορούν στο net δεν βάζω γιατί δεν θέλω πχ να χάσω το touchpal η κάποια άλλη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Αυτό με τα πλήκτρα που δεν ανάβουν... έχει να πει κανένας τίποτα.. ? :( τα πληκτρα αφης λειτουργουν με τον αισθητηρα φωτισμου. σε χαμηλο φωτισμο θα επρεπε να αναβουν και στο φως της μερας να μην αναβουν. Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Αυτό με τα πλήκτρα που δεν ανάβουν... έχει να πει κανένας τίποτα.. ? :( Αν δεν αναβουν ουτε την ημερα ουτε το βραδυ τότε να πας στην wind γιατι πιθανον να ειναι βλαβη φίλε μου. Αυτο με την οθονη του pin παντως εμενα δεν το κανει. Τι εννοειτε κραταει λιγο? Εμενα αμα δε βαλεις pin, δεν φευγει... Τα παιδιά αναφέρονται στην περίπτωση που το ανοίγουν αφου προηγουμενως το εχουν τερματίσει με την ειδικη εντολη για γρηγορη εκκινηση (αυτη η εντολη δεν υπαρχει στις μαμίσιες ρομ). -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 1, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMaragr Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παιδιά καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Δεν έχει περάσει μήνας ακόμη που έχω το κινητό και βλέπω ότι έχει αρχίσει και γεμίζει σκόνη το δεξί πάνω άκρο της οθόνης. Είδα σε παλαιότερα ποστ ότι και άλλοι Huaweήτες συνάντησαν το ίδιο πρόβλημα. Τί να κάνω? Αντιμετωπίζεται με κάποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts