vrwmiaris Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εντάξει το βρήκα, δεν μπορώ να βρω άκρη όταν κάνω pinch to zoom να μεγεθύνει ακριβώς την σελίδα για να την διαβάζω, όχι να χρειάζεται να την μειώσω με τα δάκτυλα Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εντάξει το βρήκα, δεν μπορώ να βρω άκρη όταν κάνω pinch to zoom να μεγεθύνει ακριβώς την σελίδα για να την διαβάζω, όχι να χρειάζεται να την μειώσω με τα δάκτυλα Εννοείς το Ρυθμίσεις (μέσα στον browser εννοείται ;)) - Για προχωρημένους - Αυτόματη προσαρμογή σελίδων;:confused: Έχει κι άλλες ρυθμίσεις για το zoom εκεί πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μάκη για το ζουμ μιλάω μόνο, τα άλλα εντάξει είναι Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μαλλον εννοει αυτο που εχουν αρκετοι browser, να πατας διπλό και να αλλαζει και το κειμενο μολις ζουμαρει.. Πολυ βολεύει αυτο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 @maki206 Tωρα που εισαι αρκετο καιρο με την LPY,εχεις δει εστω και καποια μικρη διαφορα στην θερμοκρασια (hard use) της συσκευης ? Και αν ναι ? Ποση σε C.. Την θεωρεις τελικα καλυτερη απο την LPX ? Kαθαρα η προσωπικη σου αποψη θα με ενδιεφερε,με οποιο περιθωριο λαθους.. Σε ποια σημεια ? Σε ευχαριστω παρα πολυ,να εισαι καλα ! Κοίτα, το hard use που κάνω εγώ στη συσκευή είναι πολύωρο σερφάρισμα στο ίντερνετ με wifi (μπορεί να κλείσω και 2-3 ώρες με αναμμένη οθόνη κάποιες φορές) και κανένα παιχνιδάκι, σήμερα ας πούμε έπαιξα το Angry Birds Star Wars για καμμιά ώρα γεμάτη. Ίσως εσύ να ζητάς κάτι παραπάνω.. πάντως σε αυτά που προανάφερα η συσκευή δεν ζεσταίνεται καθόλου, εντάξει.. ίσως ένα ελάχιστο στο σημερινό παιχνίδι, ίσα που έγινε όμως αισθητό και χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω αν προήλθε απ'τη μπαταρία ή το ίδιο μου το χέρι. Στην lpx θα έλεγα ότι ζεσταινόταν λίγο στο πολύωρο σερφάρισμα, όχι όμως κάτι το ανησυχητικό. Ειδικά για όσους περάσαμε απ'την 4.0.3 πρώτα..;) Θερμοκρασίες δεν μέτρησα ποτέ. Ένα σημείο σε σύγκριση με την "Χ" μου φάνηκε λίγο μελανό και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται, κοιτώντας τη ram στην lpx την έβλεπα συνήθως γύρω στο 570/827mb ενώ στην lpy γύρω στα 611-630/827mb, παρ'όλα αυτά όμως η συσκευή εξακολουθεί να πετάει σε ότι την βάζω εγώ να κάνει. Το scroll απίθανο και στον TW αλλά και στον TSF που έχω συνήθως.:) Κατά τ'άλλα το είχα ξαναπεί, αισθάνομαι ότι βρίσκεται ένα μικρό κλικ πιο πάνω απ'την ήδη άψογη κατ'εμέ lpx. Και θα το ξαναπώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω σε μια από τις δυο (με προτίμηση μέχρι στιγμής στην lpy) μέχρι να φύγει η συσκευή από τα χέρια μου. Κάτι που δεν ανάφερα ποτέ κι αν μπορεί να δώσει μια εικόνα παραπάνω.. δούλεψα για λίγο ένα Galaxy S3 με Jelly Bean και στο scollάρισμα τουλάχιστον προτιμώ το S2 μου όπως είναι αυτή τη στιγμή. Ότι άλλο θέλετε από έναν απλό χρήστη..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Απο την σελιδα της Adobe κατεβασα το Flash Player 11.1 for Android 2.x and 3.x (11.1.111.24) αλλα δεν παίζει.. Εχω το τελευταίο επίσημο Ελληνικό unbranded firmware 4.0.3 XWLP7 hellp...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Απο την σελιδα της Adobe κατεβασα το Flash Player 11.1 for Android 2.x and 3.x (11.1.111.24) αλλα δεν παίζει.. Εχω το τελευταίο επίσημο Ελληνικό unbranded firmware 4.0.3 XWLP7 hellp...... Κατέβασες το flash της 2-3 και έχεις έκδοση 4... Γιατί να μη παίζει άραγε! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 StratosGR αυτο το Link που εχεις βαλει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 εκει που λεει adobe flash player 11 for Android 4... μαλλον θα παιζει στο φιλο fikast ! Ετσι νομιζω,αν και δεν το ξεβρω.. :p Μιας και δεν τα εχω δοκιμασει,ολα τα οσα εχεις εκει...:p Από την ίδια σελίδα είναι. Απλά στη ρομ μου έβαλα κατευθείαν το αρχείο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Κατέβασες το flash της 2-3 και έχεις έκδοση 4... Γιατί να μη παίζει άραγε! :cool: Πω πω γκάφα... Πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έσκασε leaked stock 4.1.2 Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έσκασε leaked stock 4.1.2 και μετά από λίγη χρήση δείχνει πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 και μετά από λίγη χρήση δείχνει πολύ καλό. Δουλεύει απροβληματιστα?Να φλασαρω άφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Από όσο διαβάζω ναι.απλά μετά αν θες να γυρίσεις σε άλλη ρομ μόνο μέσω Odin καθώς δεν υπάρχει cwm ακόμα Edit: πολλοί αναφέρουν ότι δίνει και 50gb dropbox για 2 χρόνια Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Από όσο διαβάζω ναι.απλά μετά αν θες να γυρίσεις σε άλλη ρομ μόνο μέσω Odin καθώς δεν υπάρχει cwm ακόμα Edit: πολλοί αναφέρουν ότι δίνει και 50gb dropbox για 2 χρόνια υπαρχει και cwm και root για την leak 4.1.2 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Οταν εχουμε το τριγωνακι με το θαυμαστικο στο boot πρεπει πρωτα να τρεξουμε το triangle away κ μετα να περασουμε την καινουρια JB (leaked ή official οταν βγει) ; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορεί κάποιος να πει με λίγα λόγια πως παίρνουμε ένα full backup ώστε μετά από φλασάρισμα αν θέλω να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το κινητό μου ακριβώς χωρίς να πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσω όλα? Αν βαριέστε να γράψετε δώστε κάποιο λινκ να διαβάσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορεί κάποιος να πει με λίγα λόγια πως παίρνουμε ένα full backup ώστε μετά από φλασάρισμα αν θέλω να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το κινητό μου ακριβώς χωρίς να πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσω όλα? Αν βαριέστε να γράψετε δώστε κάποιο λινκ να διαβάσω :p Απο cwm παρε ενα backup κ οποτε θελεις κανεις restore παλι μεσα απο cwm Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορεί κάποιος να πει με λίγα λόγια πως παίρνουμε ένα full backup ώστε μετά από φλασάρισμα αν θέλω να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το κινητό μου ακριβώς χωρίς να πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσω όλα? Αν βαριέστε να γράψετε δώστε κάποιο λινκ να διαβάσω :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) λοιπόν μετά απο μερικές ώρες με την νέα jb..... μπαταρία δείχνει για αρχή να τα πάει όπως και στις τελευταίες papakos και του Στράτου (pulse). ;ίσως και καλύτερα. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μου έβγαλε κάνα 30 λεπτο παραπάνω αναμμένη οθόνη. Πολλές νέες λειτουργίες από το galaxy s3 (smart stay, gestures και πάει λέγοντας). Αυτόματος φωτισμός δουλεύει τέλεια τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Κατανάλωση μνήμης δείχνει να είναι ψηλά αλλά το κινητό πετάει. Customize στα sms Launcher από το gs3 Lockscreen από το gs3 χωρίς το ripple effect calendar απο το gs3 το widjet δουλεύει μόνο στον stok launcher χωρίς flash player (κατεβάστε το από την adobe) καλύτερες φώτο???????? πραγματικά δείχνει λες και έχει εξαφανιστεί η ροζίλα στο κέντρο του φακού? μπορεί να είναι και placebo. καινούργιο πρόγραμμα για fm ράδιο. Πιο ωραίο κατά την γνωμη μου. καινούργιο πρόγραμμα για εγγραφή ήχου, και πάλι πιο ωραίο. Το allshare παίζει επιτέλους χωρίς προβλήματα καινούργια equalizer στο music player (sound alive), ασχέτως αν δεν μου αρέσει το music player s planner καλύτερο touch τουλάχιστον καλύτερο κατα την γνώμη μου απο ics. To touch παρουσιάζει προβλήματα όσο έχετε το κινητό στην φόρτιση (ακούει διαφορετικά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα) Βασικά δεν έχω παρατηρήσει ακόμα το παραμικρό κόλλημα. το τηλέφωνο πετάει (ΣΤΡΑΤΟΟΟΟΟΟ ΑΚΟΥΣΣΣ???). Το μόνο που θα ήθελα είναι οι πανοραμικές 360 φώτο αλλά αυτό νομίζω είναι στην 4.2 Η leak rom είναι multilanguage. To brick bug δείχνει να υπάρχει ακόμα εκεί αλλά δεν έχω βρεί κάποιον να επιβεβαιώνει αν έχει φτιαχτεί απο την samsung με κάποιο άλλο τρόπο. root kernel root χωρίς αλλαγή kernel προσοχή αν κάποιος το έχει αγοράσει απο κανα εξωτερικό και ήταν κλειδωμένο σε κάποια εταιρία το τηλ θα ξανακλειδώσει. το smart stay δεν δείχνει να δουλεύει πάντα σωστά. πολλές φορές απλά κρατάει ανοιχτή την οθόνη ακόμα και αν δεν το κοιτάω. Ποιος νοιάζεται να μου πείς. Edited November 16, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 λοιπόν μετά απο μερικές ώρες με την νέα jb..... μπαταρία δείχνει για αρχή να τα πάει όπως και στις τελευταίες papakos και του Στράτου (pulse). ;ίσως και καλύτερα. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μου έβγαλε κάνα 30 λεπτο παραπάνω αναμμένη οθόνη. Πολλές νέες λειτουργίες από το galaxy s3 (smart stay, gestures και πάει λέγοντας). Αυτόματος φωτισμός δουλεύει τέλεια τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Κατανάλωση μνήμης δείχνει να είναι ψηλά αλλά το κινητό πετάει. Customize στα sms Launcher από το gs3 Lockscreen από το gs3 χωρίς το ripple effect calendar απο το gs3 το widjet δουλεύει μόνο στον stok launcher χωρίς flash player (κατεβάστε το από την adobe) καλύτερες φώτο???????? πραγματικά δείχνει λες και έχει εξαφανιστεί η ροζίλα στο κέντρο του φακού? μπορεί να είναι και placebo. καινούργιο πρόγραμμα για fm ράδιο. Πιο ωραίο κατά την γνωμη μου. καινούργιο πρόγραμμα για εγγραφή ήχου, και πάλι πιο ωραίο. Το allshare παίζει επιτέλους χωρίς προβλήματα καινούργια equalizer στο music player (sound alive), ασχέτως αν δεν μου αρέσει το music player s planner καλύτερο touch τουλάχιστον καλύτερο κατα την γνώμη μου απο ics. To touch παρουσιάζει προβλήματα όσο έχετε το κινητό στην φόρτιση (ακούει διαφορετικά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα) Βασικά δεν έχω παρατηρήσει ακόμα το παραμικρό κόλλημα. το τηλέφωνο πετάει (ΣΤΡΑΤΟΟΟΟΟΟ ΑΚΟΥΣΣΣ???). Το μόνο που θα ήθελα είναι οι πανοραμικές 360 φώτο αλλά αυτό νομίζω είναι στην 4.2 Η leak rom είναι multilanguage. To brick bug δείχνει να υπάρχει ακόμα εκεί αλλά δεν έχω βρεί κάποιον να επιβεβαιώνει αν έχει φτιαχτεί απο την samsung με κάποιο άλλο τρόπο. root kernel root χωρίς αλλαγή kernel Εγώ ακούω.Εσύ θα δωρίσεις συσκευή; :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εγώ ακούω.Εσύ θα δωρίσεις συσκευή; :D δεκέμβριο γυρνάω ρε φίλε. Νομίζω δεν θα είναι τόσο δύσκολο να βρούμε τρόπο να σου βρούμε μία συσκευή. Θα σε πειράξει αν δεν είναι καινούργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 δεκέμβριο γυρνάω ρε φίλε. Νομίζω δεν θα είναι τόσο δύσκολο να βρούμε τρόπο να σου βρούμε μία συσκευή. Θα σε πειράξει αν δεν είναι καινούργια? Βασικά αυτό που εννοώ είναι ότι δεν έχω τηλέφωνο για να κάνω τις δοκιμές μου. Αλλά είμαστε off topic :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Βασικά αυτό που εννοώ είναι ότι δεν έχω τηλέφωνο για να κάνω τις δοκιμές μου. Αλλά είμαστε off topic :cool: νομίζω ακριβώς σε αυτό απαντάω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 To brick bug δείχνει να υπάρχει ακόμα εκεί αλλά δεν έχω βρεί κάποιον να επιβεβαιώνει αν έχει φτιαχτεί απο την samsung με κάποιο άλλο τρόπο. root kernel root χωρίς αλλαγή kernel Αν δηλαδή το κάνω hard reset με το κωδικό *2767*3855# θα brickάρει ? Αν βάλω τον παραπάνω kernel που έχει στο link θα λειτουργεί και θα μπορώ να κάνω hard reset ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Αν δηλαδή το κάνω hard reset με το κωδικό *2767*3855# θα brickάρει ? Αν βάλω τον παραπάνω kernel που έχει στο link θα λειτουργεί και θα μπορώ να κάνω hard reset ? πραγματικά δεν ξέρω να σου απαντήσω. Τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες. κατα τα αλλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts