Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτό το δοκίμασες;

Που είναι αυτό ;Αφού μόλις πατάω στο εικονίδιο κλειδώνει η συσκευή.

Edit : Άκυρο το βρήκα. :thumbup:

Edited by vitriolis

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαίρεται!

Το ξέρω ότι δεν είναι ερώτηση που περιμένω "συγκεκριμένες" απαντήσεις αλλά και μια ερώτηση που νομίζω ρωτάτε συχνά πυκνά, αλλά θέλω την γνώμη σας για custom rom.

Μέχρι τώρα είμαι με official stock roms. Ήμουν έτοιμος να περάσω την Omega μιας και βλέπω συνέχεια άτομα εδώ να την προτείνουν, αλλά είδα την cyanogenmod από κάποιο φίλο και εντυπωσιάστηκα. Γρήγορη και πολύ smooth. Αλλά μου είπε ότι έχει 2-3 πραγματάκια που δεν δουλεύουν (για το ράδιο μου είπε ότι δεν δουλεύει - δεν θυμάμαι τα άλλα που μου είπε).

Η Omega έχει κάποια functionalities που δεν δουλεύουν?

Εσείς ποια νομίζεται ότι είναι καλύτερη? :)

Εγω πριν περασω την ics, φορουσα στο κινητο την omega 10,4.

Δεν παρατηρησα προβληματα η bugs, δουλευε αψογα και ηταν πολυ γρηγορη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έχω ενα πρόβλημα απ'τη στιγμή που άρχισα να περνάω ics roms στο κινητό, custom αλλά και official. Κάποιες φορές και σε άσχετες χρονικές στιγμές, όταν πάω να κάνω κλήση οποιουδήποτε αριθμού (απ'τις επαφές και μη), μου βγάζει το μήνυμα "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο" ή "not registered in network" και δεν με αφήνει να καλέσω. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με επανεκκίνηση. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον; Ξέρει κανείς τι φταίει;

Υ.Γ: Αυτή τη στιγμή φοράω την I9100XXLPQ περασμένη απ' το odin

Edited by djfotisl7
σημαντική πληροφορία για το πρόβλημα

Έχω ενα πρόβλημα απ'τη στιγμή που άρχισα να περνάω ics roms στο κινητό, custom αλλά και official. Κάποιες φορές και σε άσχετες χρονικές στιγμές, όταν πάω να κάνω κλήση οποιουδήποτε αριθμού (απ'τις επαφές και μη), μου βγάζει το μήνυμα "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο" ή "not registered in network" και δεν με αφήνει να καλέσω. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με επανεκκίνηση. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον; Ξέρει κανείς τι φταίει;

Υ.Γ: Αυτή τη στιγμή φοράω την I9100XXLPQ περασμένη απ' το odin

Τι δίκτυο έχεις;Όσοι ανέφεραν αυτό το πρόβλημα είχαν όλοι Cosmote

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Cosmote έχω κι εγώ...

Έχει βρεθεί κάποια λύση τελικά;

Cosmote έχω κι εγώ...

Έχει βρεθεί κάποια λύση τελικά;

Πάντως με cosmote στην Καστοριά δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα.

Εγω εχω κατεβασει το Smart keyboard PRO και εχω ελληνικα. Εχω βαλει και το skin Android 4.0 και ειναι μια χαρα. Αν βεβαια θες να εχεις ελληνικα με το μαμα πληκτρολογιο μπορεις να παρεις το LatinIME.apk απο καποια AOKP rom που απ'οσο ξερω εχουν ελληνικα στο πληκτρολογιο και με εναν RootExplorer να το περασεις στο /system/app. Αν και ο τελευταιος τροπος αν δεν εισαι πολυ γνωστης του θεματος, καλυτερα να μην το κανεις....

Εβαλα το perfect keyboard και ολα καλα, Τελεια η ROM πολυ ευχαριστημενος...ποιο skin ειναι αυτο (android 4.0)?

Καλησπέρα κούκλες,

Παρατήρησα στο xda πως κυκλοφορούν διάφοροι kernels, συμβάτοι υποτίθεται και με stock και με custom roms. Έχει κανείς σχετική εμπειρία? Κυρίως με ενδιαφέρει από άποψη μεγαλύτερης συμβατότητας του USB OTG.

Kαλησπερα στη παρεα.

Με την oficial ICS δεν εμεινα ευχαριστημενος αφου το κινητο συχνα πυκνα crasarei η κολαει πραγμα που

οσο και να το παιδευες στο gingerbrand δεν το εκανε.

Με ενοχλουν και πολλα ακομα αλλα το θεμα μου ειναι να μου προτηνετε μια custom να του περασω δοκιμασμενη και

οσο το δυνατον καλυτερη,

Ευχαριστω.:)

επειδή η μπαταρία τελειώνει για πλάκα με stock kernel, αν τον αλλάξω με siyah ή

speedmode, υπάρχει τρόπος για επαναφορά στον stock, ή μόνο με ξαναfhaρισμα με odin γίνεται;

επειδή η μπαταρία τελειώνει για πλάκα με stock kernel, αν τον αλλάξω με siyah ή

speedmode, υπάρχει τρόπος για επαναφορά στον stock, ή μόνο με ξαναfhaρισμα με odin γίνεται;

Τα πειράματα μόνος σου θα τα κάνεις. Σε κάθε κινητό κάθεται διαφορετικά. Προσωπικά φοράω Siyah

Τα πειράματα μόνος σου θα τα κάνεις. Σε κάθε κινητό κάθεται διαφορετικά. Προσωπικά φοράω Siyah

δεν κατάλαβες τι ρώτησα.

εννοώ αν υπάρχει ο stock ics kernel της lp7 σε Tar για να τον φλασάρεις

με odin, σε περίπτωση που δε σου κάνει ο custom.

Εγώ έχω περάσει Dynamic rom με Abyss κερνελ και ειδικά στην αναμονή δεν πέφτει καθόλου η μπαταρία. Είχα 80% μετά απο 24 ώρες. Αλλά έχω μια ερώτηση. Έχει Trebuchet Launcher αλλά δεν μπορώ να αλλάξω σχεδόν τίποτα. Ούτε resize τα εικονίδια ουτε στα preferences του launcher. Έχω κάνει κάτι λάθος?

δεν κατάλαβες τι ρώτησα.

εννοώ αν υπάρχει ο stock ics kernel της lp7 σε Tar για να τον φλασάρεις

με odin, σε περίπτωση που δε σου κάνει ο custom.

εδω θα βρεις τον στοκ κερνελ για την ρομ σου σε μορφη tar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

Καλησπερα παιδια.Εχω την omega 10.4 και επειδη εχω καιρο να ασχοληθω γενικα με τις εκδοσεις και τετοια θα ηθελα αν ξερει κανεις να μου προτεινει αν υπαρχει την πιο σταθερη ics.Η αναλογη Omega ειναι καλη?Υπαρχουν bugs?

Υ.Γ Το galaxy s II εχω απλα συνδεθηκα καταλαθος απο μια φιλη :)

:wink: ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

και αν σε ενδιαφερει υπαρχει και ο Phenomenal apla ο καλυτερος για μπαταρια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520&highlight=phenomenal απο την στιγμη που τον εβαλα και μετα 2 φορτισεις πολυ μεγαλη διαφορα απο ολους μακραν

Edited by apostolos3

Υπάρχει κάποιο site που να συγκρίνει ή να κάνει review για διάφορες custom rom για το SGS2?

Εδώ και λίγες μέρες είπα να το γυρίσω και εγώ σε custom rom, αλλά είναι λίγο σπαστικό να κάθομαι να δοκιμάζω μια-μια μέχρι να δω ποια μου κάνει!! :)

καλησπερα.δεν ξερω αν επρεπε να γραψω εδω την ερωτηση μου ειμαι καινουριος.εχω ενα samsung galaxy s2 αγορασμενω απο wind.εχω περασμενη την rom turkbey και θελω να επαναφερω το κινητο στην εργοστασιακη εκδοση.γινεται αυτο με hard reset ωπος εχω δει σε κατι video στο youtube?η υπαρχει αλλος τροπος.ευχαριστω πολυ.γιατι μεσω Kies μου λεει οτι το κινητο δεν μπορει να αναβαθμιστει.

Omega,πολυ σταθερη και Ελληνικη...:)

Φιλε πιοα απο τις τρεις προτινεις??

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)