GeorgeAl92 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Eχω το superuser αλλα το προβλημα ειναι οταν παταω SU-Busybox-Installer.zip δεν το εγκαθιστα απλως βγαζει ενα νεο μενου με Νο και μου λεει οτι η ενεργεια δεν μπορει να ακυρωθει και τιποτα αλλο. Μαλλον δεν το περνα ενω με odin και τα λοιπα θυμαμαι οτι περνουσαν πληροφοριες. Εχω το superuser αλλα νομιζω οτι κατι εκανα λαθος στο root διοτι το SU-Busybox-Installer.zip οταν το πατησα ανοιξε νεο μενου που ελεγε Νο και απω πανω οτι δεν μπορει να ακυρωθει η πραξη. Καποια λυση με αυτη τη μεθοδο διοτι με odin ξερω να κανω αλλα δεν θελω. Καποια ιδεα; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Mπες στο download mode με τα 3 κουμπιά και κοίτα πάνω πάνω στη 2η γραμμή. Εγω που ειχα περασμενη την lp7 οφφισιαλ μεσω κιες κ χθες την ξαναπερασα φλασαροντας μεσω οντιν. Πειραχτηκε ο μετρητης? Ποιος ειναι ο ρολος του κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εγω που ειχα περασμενη την lp7 οφφισιαλ μεσω κιες κ χθες την ξαναπερασα φλασαροντας μεσω οντιν. Πειραχτηκε ο μετρητης? Ποιος ειναι ο ρολος του κτλ? Αν λειτουργούσες πάντα με official καταστάσεις, όχι δεν πειράχτηκε ο μετρητής. Όπως καταλαβαίνεις μετράει πόσες φορές "πειράχτηκε" το κινητό και είναι για να το βλέπουν στο service (στο βγάζουν εκτός εγγύησης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Αν λειτουργούσες πάντα με official καταστάσεις, όχι δεν πειράχτηκε ο μετρητής. Όπως καταλαβαίνεις μετράει πόσες φορές "πειράχτηκε" το κινητό και είναι για να το βλέπουν στο service (στο βγάζουν εκτός εγγύησης). Παντα οφφισιαλ ηταν. Κ η αναβαθμιση απο gb σε παγωτο μεσω κιες κ το φλασαρισμα ξανα της λπ7 μεσω οντιν ηταν οφφισιαλ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited April 28, 2012 by Superuser SMS Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Παντα οφφισιαλ ηταν. Κ η αναβαθμιση απο gb σε παγωτο μεσω κιες κ το φλασαρισμα ξανα της λπ7 μεσω οντιν ηταν οφφισιαλ. Οπότε είσαι οκ...Για επιβεβαίωση μπορείς να μπεις σε download mode και να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Οπότε είσαι οκ...Για επιβεβαίωση μπορείς να μπεις σε download mode και να το δεις. Φοβαμαι νσ μπω σε mode χωρις να το φλαρασω μετα μπας και γινει καμια στραβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Φοβαμαι νσ μπω σε mode χωρις να το φλαρασω μετα μπας και γινει καμια στραβη. Δε γίνεται τίποτα αν δε φλασάρεις, μπορείς να μπεις άφοβα. Eχω το superuser αλλα το προβλημα ειναι οταν παταω SU-Busybox-Installer.zip δεν το εγκαθιστα απλως βγαζει ενα νεο μενου με Νο και μου λεει οτι η ενεργεια δεν μπορει να ακυρωθει και τιποτα αλλο. Μαλλον δεν το περνα ενω με odin και τα λοιπα θυμαμαι οτι περνουσαν πληροφοριες. Εχω το superuser αλλα νομιζω οτι κατι εκανα λαθος στο root διοτι το SU-Busybox-Installer.zip οταν το πατησα ανοιξε νεο μενου που ελεγε Νο και απω πανω οτι δεν μπορει να ακυρωθει η πραξη. Καποια λυση με αυτη τη μεθοδο διοτι με odin ξερω να κανω αλλα δεν θελω. Καποια ιδεα; Αν έχεις το superuser είσαι root. Γιατί νομίζεις ότι έκανες κάτι λάθος; Αν εγκαταστήσεις κάποιο app που θέλει su permissions δε σου δίνει; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Δε γίνεται τίποτα αν δε φλασάρεις, μπορείς να μπεις άφοβα. Μετα πως βγαινω? Παταω μια φορα το power on ή πατημένω? Τι γινεται? EDIT: καταλαβαινει το κινητο ποτε μπαινει custom rom και ποτε οχι και μετραει ο μετρητης? Μετραει ποσες φορες φλασαρες με odin ειτε οφφισιαλ ειτε οχι? Εγω τωρα που φλασαρα με την οφφισιαλ λπ7 ξανα, δεν θα επρεπε να ανεβει ο μετρητης? Γενικα, τι γινεται? Edited April 28, 2012 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Μετα πως βγαινω? Παταω μια φορα το power on ή πατημένω? Τι γινεται? EDIT: καταλαβαινει το κινητο ποτε μπαινει custom rom και ποτε οχι και μετραει ο μετρητης? Μετραει ποσες φορες φλασαρες με odin ειτε οφφισιαλ ειτε οχι? Εγω τωρα που φλασαρα με την οφφισιαλ λπ7 ξανα, δεν θα επρεπε να ανεβει ο μετρητης? Γενικα, τι γινεται? Το κρατάς πατημένο και κάνει reboot. Η απλά βγάζεις τη μπαταρία. Ο μετρητής ανεβαίνει όταν βάλεις custom rom. Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται να έχεις φρικαρει τόσο, αφού γίνεται να τον μηδενίσεις εύκολα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Μετα πως βγαινω? Παταω μια φορα το power on ή πατημένω? Τι γινεται? κρατας πατημενο το power για 8 περιπου δευτερα. καταλαβαινει το κινητο ποτε μπαινει custom rom και ποτε οχι και μετραει ο μετρητης? Μετραει ποσες φορες φλασαρες με odin ειτε οφφισιαλ ειτε οχι? Εγω τωρα που φλασαρα με την οφφισιαλ λπ7 ξανα, δεν θα επρεπε να ανεβει ο μετρητης? Γενικα, τι γινεται? για να μην σου ανεβαινει ο μετρητης, μαλλον καταλαβαινει την διαφορα custom-official Το κρατάς πατημένο και κάνει reboot. Η απλά βγάζεις τη μπαταρία. Ο μετρητής ανεβαίνει όταν βάλεις custom rom. Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται να έχεις φρικαρει τόσο, αφού γίνεται να τον μηδενίσεις εύκολα... ρε θηριο εισαι σφαιρα!! :lol: με τον ηχο βρηκες κατι? :worry: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 29, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Το κρατάς πατημένο και κάνει reboot. Η απλά βγάζεις τη μπαταρία. Ο μετρητής ανεβαίνει όταν βάλεις custom rom. Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται να έχεις φρικαρει τόσο, αφού γίνεται να τον μηδενίσεις εύκολα... Δεν εχω φρικαρει, απλα δεν ξερω πως καταλαβαινει το οφφισιαλ απο κοστουμ αφου και η δυο απο οντιν περνιουνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δεν εχω φρικαρει, απλα δεν ξερω πως καταλαβαινει το οφφισιαλ απο κοστουμ αφου και η δυο απο οντιν περνιουνται. imo, προφανως και τσεκαρει το validity καποιου αρχειου το οποιο ειναι τροποποιημενο στην custom. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ρε θηριο εισαι σφαιρα!! :lol: με τον ηχο βρηκες κατι? :worry: Δεν έχει βγει για τη συσκευή σου mod, αν έχει δεν το έχω δει πουθενά. Μπορείς να ψάξεις κι εσύ στο xda. Όλα τα τηλέφωνα της Samsung το έχουν πάντως, και στα περισσότερα δε βγαίνει. Δεν εχω φρικαρει, απλα δεν ξερω πως καταλαβαινει το οφφισιαλ απο κοστουμ αφου και η δυο απο οντιν περνιουνται. E... το καταλαβαίνει το odin ότι δεν είναι official, έχουν κάποιες ψηφιακές υπογραφές τα firmwares της samsung, και αυξάνεται ο μετρητής όταν δεν τις βλέπει το odin. Αν π.χ. φλασάρεις custom πράγματα από clockworkmod recovery, δεν αυξάνεται ο μετρητής. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αγχώνονται με το μετρητή, *μηδενίζει*!! :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 E... το καταλαβαίνει το odin ότι δεν είναι official, έχουν κάποιες ψηφιακές υπογραφές τα firmwares της samsung, και αυξάνεται ο μετρητής όταν δεν τις βλέπει το odin. Αν π.χ. φλασάρεις custom πράγματα από clockworkmod recovery, δεν αυξάνεται ο μετρητής. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αγχώνονται με το μετρητή, *μηδενίζει*!! :p ΟΚ, θα το δω αυριο το πρωι απο mode γιατι τωρα μου εκλεισε απο μπαταρια και θα το βαλω πριν κοιμηθω να ειναι ετοιμο το πρωι για δραση. :lol: Τι θα πρεπει να δω και που για αυτον τον μετρητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Δεν έχει βγει για τη συσκευή σου mod, αν έχει δεν το έχω δει πουθενά. Μπορείς να ψάξεις κι εσύ στο xda. Όλα τα τηλέφωνα της Samsung το έχουν πάντως, και στα περισσότερα δε βγαίνει. Τσεκαρα Αλεξ μου.. Δεν βρηκα κατι...:( Το αστειο ειναι πως μολις τελειωνει και κανει την λουπα να ξαναπαιξει, ως δια μαγειας παιζει κανονικα!!! :wacko: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Τσεκαρα Αλεξ μου.. Δεν βρηκα κατι...:( Το αστειο ειναι πως μολις τελειωνει και κανει την λουπα να ξαναπαιξει, ως δια μαγειας παιζει κανονικα!!! :wacko: Μα φυσικά, εκεί είναι το θέμα, όταν "αρχίζει" να χτυπάει. Δεν υπάρχει λόγος να παίξει χαμηλά τη 2η φορά, χτυπάει ήδη. Το χαμηλό είναι για να μη σε ξεκουφάνει ή να σε τρομάξει όταν σε παίρνουν και αρχίζει να χτυπάει. Ξέρω προσωπικά πολλούς που το θέλουν αυτό, και στα παλιά Nokia που υπήρχε επιλογή για ascending ringtone το βάζανε μόνοι τους. Είναι λάθος της Samsung να μη δίνει την επιλογή να το βγάλεις σ'αυτούς που δεν το θέλουν, αλλά έτσι έχουν αποφασίσει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Μα φυσικά, εκεί είναι το θέμα, όταν "αρχίζει" να χτυπάει. Δεν υπάρχει λόγος να παίξει χαμηλά τη 2η φορά, χτυπάει ήδη. Το χαμηλό είναι για να μη σε ξεκουφάνει ή να σε τρομάξει όταν σε παίρνουν και αρχίζει να χτυπάει. Ξέρω προσωπικά πολλούς που το θέλουν αυτό, και στα παλιά Nokia που υπήρχε επιλογή για ascending ringtone το βάζανε μόνοι τους. Είναι λάθος της Samsung να μη δίνει την επιλογή να το βγάλεις σ'αυτούς που δεν το θέλουν, αλλά έτσι έχουν αποφασίσει. και τωρα υπαρχει κανονικα σαν επιλογη σε πολλα!! Ας ελπισουμε στο 3 να το εχουνε διορθωσει.. Προσωπικα πιο πολυ τρομαζω απο το αποτομο up που κανει!! υγ: Εχω φαει φουλ κραξιμο απο την γυναικα... πιο πολυ εχω ασχοληθει με το δικο της, παρα εκεινη...:lol: παω να πιασω το δικο μου και μου φαινεται tiny.. εγω φταιω???:p Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδιά σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω AOKP ( είχα την Hydrogen και δεν έμεινα ευχαριστημένος , μου έκανε αρκετά προβλήματα) είμαι μεταξύ της Hydra-H²o v1.0.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403044 και της Resurrection Remix ics v1.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854&page=2701 ποια απο τις δυο μου προτεινετε.Περισσοτερο με ενδιαφερει η μπαταρια αλλα και τα λιγοτερα bugs Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 σίγουρα θα το γράφει κάπου στο νήμα αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα,θα ήθελα να μάθω αν σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το root και το flashing πώς μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση? π.χ όπως έκανα με το iphone.επίσης θέλω καμιά ιδέα για το ποιά ρομ να βάλω (γρήγορη.σταθερή κτλ) εγώ σκέφτομαι αυτήν Resurrection Remix ICS ROM version 1.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδιά σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω AOKP ( είχα την Hydrogen και δεν έμεινα ευχαριστημένος , μου έκανε αρκετά προβλήματα) είμαι μεταξύ της Hydra-H²o v1.0.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403044 και της Resurrection Remix ics v1.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854&page=2701 ποια απο τις δυο μου προτεινετε.Περισσοτερο με ενδιαφερει η μπαταρια αλλα και τα λιγοτερα bugs Εγώ θα σου προτείνω την cm9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδιά σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω AOKP ( είχα την Hydrogen και δεν έμεινα ευχαριστημένος , μου έκανε αρκετά προβλήματα) είμαι μεταξύ της Hydra-H²o v1.0.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403044 και της Resurrection Remix ics v1.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854&page=2701 ποια απο τις δυο μου προτεινετε.Περισσοτερο με ενδιαφερει η μπαταρια αλλα και τα λιγοτερα bugs Την πρώτη. O westcrip τελευταία μας κάνει νερά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Την πρώτη. O westcrip τελευταία μας κάνει νερά. φιλε γιατι το λες; δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι την εβαλα σημερα και δεν βλεπω καποιο προβλημα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Για να ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ και να κανουμε το τηλ ειτε ICS ειτε GINGER να χτυπαει χωρις αυξανόμενη ενταση ΕΔΩ ------> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455483 την εκδοση 3.52 θελετε και ακολουθηστε βημα βήμα οτι λεει . ΓΙΑ OFFICIAL ICS : παμε με ροοτ manager και κανουμε copy τα αρχεια που ζητάει 2 αρχεια απο το system (phone.apk και phone.odex ) εαν δεν κανω λαθος. Τραβαμε επισης τον φακελο framework. Τα βάζουμε στο pc μας σε ενα folder και μετα τρεχουμε το προγραμματακι και παμε βημα βημα οτι λέει ... ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ 2 zip . ENA με τα ΜΑΜΑ settings αμα τυχον κατι δεν παει καλα η θελουμε να γινει οπως ηταν και ENA ME TO MOD!! ΠΡΙΝ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ παμε με ροοτ manager και ΚΑΝΟΥΜΕ RENAME το Phone.odex σε κατι αλλο ... ΔΕΝ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ MOD απο το application ΑΛΛΑ μπανοντας σε CWM στην εκκίνηση!! ΠΡΩΤΑ clean davlnk cache και μετα flash το νεο update zip Με το MOD. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις ΟΔΗΓΙΕΣ του XDA... ειναι πολυ απλο να γίνει αλλά επίσης ευκολα μπορει να δημιουργησετε προβλημα αμα δεν προσεχετε τι κανετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 φιλε γιατι το λες; δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι την εβαλα σημερα και δεν βλεπω καποιο προβλημα Οχι καποιο προβλημα δεν εχει , ειναι πολυ smooth , εγω το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι η κακη μπαταρια ,Περιμένω την εμπειρια σου απο το συσκεκριμενο θεμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλησπερα, Εχω περασει την τελευταια Omega με τον siyah kernel, μολις τωρα πηγα να ανοιξω το game hub και το τηλ νεκρωσε,επανηλθε μετα παρατεταμενο πατημα του home button. Eκανα επανεκκινηση αλλα παλι οταν παω να το ανοιξω παλι τα ιδια. Ποια ειναι η γνωμη σας,να το απεγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts