Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι είναι θέμα μπαταρίας.... οι μπαταρίες του S2 είναι πολυκαιρισμένες (πρόσφατα άλλαξα και εγώ μπαταρία και ήταν ίδια φουρνιά με την μανίσια μου).

Μπορείς να την πας σε ένα Γερμανό να στην μετρήσουν...

Μάλλον πρέπει να το τεστάρεις με μια άλλη μπαταρία να δεις αν σου σβήνει...

Απο κει και πέρα, πολλά S2 τα έχουν παίξει απο υπερθέρμανση...

Να σου έκανε corrupt την ROM δεν νομίζω...

Να στο έψησε η υπερθέρμανση... πιθανό...

Εγώ θα δοκίμαζα άλλη μπαταρία... και αν δεν διορθωνόταν θα δοκίμαζα να φλασάρω μια στοκ με Οντίν μπας και έχουν γίνει corrupt τα battery logs και τρελαίνουν την συσκευή....

Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ αυτό και τελικά όντως είχε κάνει corrupt την rom!Συγκεκριμένα έπαιζα παιχνίδι ενώ η συσκευή φόρτιζε!Φλάσαρα από την αρχή με odin!

Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις,η μπαταρια αγοραστηκε απο μαγαζχακι με ηλεκτρονικα που ψωνιζω συνεχεια(μαμησια) με κοστος 15€,τελικα πρεπει να το ξεκινησω απο την αρχη; και τι προτεινετε να φλασαρω,χθες φλασαρα τον τελευταιο κερνελ που υπαρχει και να βαλω κιτκατ αλλα παλι τα ιδια,αν σας ειναι ευκολο να μου στειλετε συγκεκριμενα τι να φλασαρω μπας και δω και γω φως!!!! Την μπαταρια την μετρησα και ειναι οκ με πολυμετρο αλλα θα κανω πατεντα και θα βαλω αλλη στα 3,7V μεγαλης χωριτηκοτητας Edited by skaftikos

Παιδες ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις,η μπαταρια αγοραστηκε απο μαγαζχακι με ηλεκτρονικα που ψωνιζω συνεχεια(μαμησια) με κοστος 15€,τελικα πρεπει να το ξεκινησω απο την αρχη; και τι προτεινετε να φλασαρω,χθες φλασαρα τον τελευταιο κερνελ που υπαρχει και να βαλω κιτκατ αλλα παλι τα ιδια,αν σας ειναι ευκολο να μου στειλετε συγκεκριμενα τι να φλασαρω μπας και δω και γω φως!!!! Την μπαταρια την μετρησα και ειναι οκ με πολυμετρο αλλα θα κανω πατεντα και θα βαλω αλλη στα 3,7V μελαης χωριτηκοτητας

αρχικά φλάσαρε μια στοκ ΜΕ ODIN για να καθαρίσει το εργαλείο (κάνε όλα τα wipes)

ρούταρεμε philz

κράτα το 1-2 μέρες έτσι να δεις ότι δεν σου σβήνει

και στην συνέχεια στήσε όποια custom γουστάρεις...

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

να μην φλασαρω με odin; αυτη που λες ειναι καλυτερη;

Φλασάρεις με odin μια στοκ ρομ. Αυτό σου είπε :)

Αυτά...

Στον skaftikos αναφέρεσαι έτσι;

Εγώ την πήρα απο Skoutz (μαμά)

Όχι, για σενα πηγαινε.

Νομιζα ότι ειχες παρει imitation από ebay

Τελικά,ηταν μπαταριαμτην εδωσα πισω και θα μου πουν,τι και πως,εβαλα πανω αλλη και ειναι μια χαρα τωρα,ηταν πραγματι πολυκαιρισμενη γιατι ειδα μια ημερομηνια του 11 και το επαθα το εγκεφαλικο,σημερα με μια του 14 στα χερια μου και βλεπουμε,εβαλα ρομ της ομνι και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος μεχρι τωρα,ειδωμεν!!!

Τελικά,ηταν μπαταριαμτην εδωσα πισω και θα μου πουν,τι και πως,εβαλα πανω αλλη και ειναι μια χαρα τωρα,ηταν πραγματι πολυκαιρισμενη γιατι ειδα μια ημερομηνια του 11 και το επαθα το εγκεφαλικο,σημερα με μια του 14 στα χερια μου και βλεπουμε,εβαλα ρομ της ομνι και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος μεχρι τωρα,ειδωμεν!!!

Κατσε, αμυγδαλα. Γιατι εβαλες ομνι;

Αλέξανδρος...:cool:

Κατσε, αμυγδαλα. Γιατι εβαλες ομνι;

Γιατί θέλει να υποφέρει! :lol:

Γιατί θέλει να υποφέρει! :lol:

Το παλικαρι υπεφερε αρκετα, και τωρα θελει να ξαναυποφερει στυλ Ολιβερ Κουιν(arrow). Καλο ακουγεται.

ακουω προτασεις γιατι ακομα πειραματιζομαι,μεχρι στιγμης μια χαρα παιζει η ομνι,αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο παρακαλω πειτε μου να δοκιμασω,ευχαριστωωωωω!!!

ακουω προτασεις γιατι ακομα πειραματιζομαι,μεχρι στιγμης μια χαρα παιζει η ομνι,αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο παρακαλω πειτε μου να δοκιμασω,ευχαριστωωωωω!!!

Neatrom για JB based

Slimsaber για ΚΚ

Tesla 5.1.1 για LP(εχει PRO layers)

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=38667

Στα δικα μας,ρε παιδια ειναιαληθεια;

http://www.realtytoday.com/articles/41506/20151008/android-5-1-1-lollipop-final-ota-update-for-samsung-galaxy-s2-could-be-this-month.htm

http://en.yibada.com/articles/72433/20151009/samsung-galaxy-s2-android-5-1-lollipop-update-october.htm

Για τρολιά το κόβω!!! :lol: :lol: :p

NeatROM... τέλος!

Βρε παιδιά δεν έχουμε πάρει ΚΚ γιατί να δώσει LP? γιατί να "χαλάσει" εργατοώρες για μα συσκευή 4ετίας; Οι μάζες κάθε χρόνο θέλουν νέα ναυαρχίδα και το S7 έρχεται όπου να 'ναι... Ευτυχώς που υπάρχουν ορεξάτοι τύποι και έχουμε δει αξιόλογες ΚΚ και LP για τη συσκευή μας :)

ΥΓ. Τα Pro Layers τι είναι;

Αυτά...

Βρε παιδιά δεν έχουμε πάρει ΚΚ γιατί να δώσει LP? γιατί να "χαλάσει" εργατοώρες για μα συσκευή 4ετίας; Οι μάζες κάθε χρόνο θέλουν νέα ναυαρχίδα και το S7 έρχεται όπου να 'ναι... Ευτυχώς που υπάρχουν ορεξάτοι τύποι και έχουμε δει αξιόλογες ΚΚ και LP για τη συσκευή μας :)

ΥΓ. Τα Pro Layers τι είναι;

Οταν η γοογλ σε "γδυνει" με support παλιες συσκευες με LP και M και εχεις την σαμμυ που σου λεει γλυκολογα "ελα να παρεις αυτο εδω, θα σου αρεσει πολυ, θα περασεις υπεροχα" και οταν λυγει η υποστηριξη να σου λεει "Να με κλασεις στα τετοια μου" Καλα να κανει να φερει το L Στο s2...

Το PRO layers ειναι σαντο CM Theme engine στα L

Δε μπορεί, θα αναπαράγουν όλοι μάλλον το ίδιο αρχικό άρθρο που πιθανόν θα αναφέρονταν σε κανένα s4 και κατά λάθος πήγε σε s2!!!! :X

:tease:

Δε μπορεί, θα αναπαράγουν όλοι μάλλον το ίδιο αρχικό άρθρο που πιθανόν θα αναφέρονταν σε κανένα s4 και κατά λάθος πήγε σε s2!!!! :X

Σωστός!

Αποκλείεται το S2 να πάρει το παραμικρό update (ακόμα και security patch), Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι ! ! ! :O

Ρε παιδιά, το κεντρικό κουμπί μου κάνει νερά τελευταία και θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να υποκούσει. Ξέρει κάποιος ποιό εξάρτημα να αντικαταστήσω;
Αυτά...

Ρε παιδιά, το κεντρικό κουμπί μου κάνει νερά τελευταία και θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να υποκούσει. Ξέρει κάποιος ποιό εξάρτημα να αντικαταστήσω;

Αν δεν κάνω λάθος, το home button στο S2 είναι κολλημένο με την οθόνη. Αυτό σημαίνει πως θέλει και η οθόνη αλλαγή, άρα δεν συμφέρει.

Αν δεν κάνω λάθος, το home button στο S2 είναι κολλημένο με την οθόνη. Αυτό σημαίνει πως θέλει και η οθόνη αλλαγή, άρα δεν συμφέρει.

Όχι ρε αδερφε, κάτι τέτοιο εννοώ http://www.ebay.com/itm/Home-Button-Keypad-Keyboard-Flex-Cable-for-Samsung-Galaxy-S2-i9100-/321583126583?hash=item4adfd91837

Αυτά...

Ίσως να κάνω και λάθος, αλλά αυτή την εντύπωση έχω.

Ψάξε το λίγο ακόμα πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, και περίμενε μήπως γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα.

Αυτό είναι το ανταλλακτικό, το θέμα είναι πως παρεμβάλλεται μεταξύ του midframe και του εμπρόσθιου κρυστάλλου της οθόνης που είναι κολλημένο...Άρα για να το αλλάξεις θα πρέπει να ξεκολλήσει το κρύσταλλο και να το αντικαταστήσεις με το part που βρήκες.

Ψάξε στο youtube " Samsung i9100 S2 Glass repair removal" για να πάρεις μια εικόνα για το πώς είναι το τμήμα της οθόνης.

Edited by felix_w

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)