bouss Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Ωραία!!! Όταν εχεις καποιες πρωτες εντυπώσεις πες μας ποια ακριβως εβαλες κ πως σου φαίνεται απο λαγκ, μπαταρία κλπ ;) Η μπαταρία του συγκεκριμένου είναι σχεδόν κατεστραμμένη και δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Άλλωστε τη συσκευή έχω αιώνες να την χρησιμοποιήσω σαν βασική και δεν θυμάμαι τίποτα. Σαν συμπεριφορά τώρα, μια χαρά πηγαίνει (ανάλογα με τα χρόνια της), εκτός της εφαρμογής του facebook που κομπιάζει αρκετά και του dialer που είναι έτσι κι έτσι. Έχω βάλει blinkfeed launcher και HTC πληκτρολόγιο και λειτουργούν και τα δύο μια χαρά. Bugs δεν βρήκα, απλά λόγω μικρής ανάλυσης δεν μπορώ από την lockscreen να δω τις έξτρα επιλογές σε μεγάλες ειδοποιήσεις (πχ να διαγράψω ένα mail) αφού η οθόνη δεν φτάνει! Έχω μια ακόμα μπαταρία, original και σχεδόν καινούρια αλλά όταν τη βάζω να φορτίσει μου βγάζει το σήμα μιας μπαταρίας που αναβοσβήνει και μάλλον δεν την φορτίζει. Η συσκευή τη στιγμή που είναι στην πρίζα ζεσταίνεται αλλά δεν ανάβει. Επειδή ζεσταίνεται φοβάμαι να την αφήσω μην έχω καμιά δυσάρεστη εξέλιξη. Έχετε καμία γνώμη; Edited May 17, 2015 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Τελικά, κατέληξα (για αυτή τη βδομάδα :) ) στην http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6072677#post6072677 με το setup του @coreyhalkis και είμαι πολύ ευχαριστημένος! την είχα βγάλει μπας και έσπρωχνα τη συσκευή, αλλά δύσκολο τελικά το βλέπω. Στα χέρια μου θα τα παίξει! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Neatrom forever.... ξυπνήστε αδέρφια! :) Έχεις δίκιο, αλλά με την κιτ κατ έχω διπλάσια μπαταρία. Εκτός αν γίνεται να κάνω κάτι με την neat και δεν το ξέρω. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έχεις δίκιο, αλλά με την κιτ κατ έχω διπλάσια μπαταρία. Εκτός αν γίνεται να κάνω κάτι με την neat και δεν το ξέρω. . Βρε αν μου καθόταν καλά η KK με Neat θα ήμουν; :lol: 2 μέρες μπαταρία btw, καλά δεν είναι; :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γειά σας, Πέρασα την neatrom 6.4 πάνω από την 6.3 (μόνο με cache, dalvik delete) αλλά μου βγάζει πολλά σφάλματα και το τηλέφωνο ουσιαστικά δεν χρησιμοποιειται. Κάποια από αυτά είναι google.process.gapps ή κάποιο άλλο παρόμοιο has stopped. Έχει να κάνει με το installation, πρέπει να περάσω gapps (αν ναι, κάποιο λινκ) ή κάτι άλλο (οπως πχ δεν έκατσε καλά). Τι λέτε? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γειά σας, Πέρασα την neatrom 6.4 πάνω από την 6.3 (μόνο με cache, dalvik delete) αλλά μου βγάζει πολλά σφάλματα και το τηλέφωνο ουσιαστικά δεν χρησιμοποιειται. Κάποια από αυτά είναι google.process.gapps ή κάποιο άλλο παρόμοιο has stopped. Έχει να κάνει με το installation, πρέπει να περάσω gapps (αν ναι, κάποιο λινκ) ή κάτι άλλο (οπως πχ δεν έκατσε καλά). Τι λέτε? Δεν πρέπει να περάσεις τίποτα επιπλέον Αφού δεν σου έκατσε με dirty flash, κράτα backup apps & data με titanium και στην συνέχεια κάνε ένα CLEAN install της ROM Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδες καλημερα ... σε neat rom προτεινετε στοκ κερνελ η κατι αλλο? θα φλασαρω την ρομ στο κινητο ενος φιλου μου και ρωταω αν υπαρχει καλυτερη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδες καλημερα ... σε neat rom προτεινετε στοκ κερνελ η κατι αλλο? θα φλασαρω την ρομ στο κινητο ενος φιλου μου και ρωταω αν υπαρχει καλυτερη επιλογη! apolo... επέλεξε τον απο το aroma... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Στη συνέχεια, μετά την εγκατάσταση της rom, μπορείς να τον αναβαθμίσεις στην τελευταία του έκδοση μέσω του παρακάτω λινκ. Βέβαια, όχι πως έχει κάποιο πρόβλημα η έκδοση που έρχεται μαζί με τη rom. https://www.copy.com/s/t%3AyTOopqyQTUjy3vil%3Bp%3A%252FApolo/Apolo%204.x%20(for%20Samsung%20ROMS%204.1.2)/TWRP%202.6.3%20(recovery%20in%20English) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δυστηχως, ο pedestre δημιουργος του Apolo σταματαει την δουλεια για το S2 επειδη χαλασε το S2! Πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60949265&postcount=5778 Μην χαλασει το δικο σας γτ σε λιγο θα ανεβασω το Chroma για το S2! Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Πρόσφατα έκανα την αλλαγή σε Nexus 6, μέσω της προσφοράς της Wind. Δεν θα πω τίποτα, πέρα του ότι η συσκευή είναι απόλαυση. Το μέγεθος το συνήθισα αμέσως. Από επιδόσεις δεν χρειάζεται συζήτηση. Όταν με το καλό κάνετε τη μετάβαση σε νέα συσκευή, φροντίστε να είναι σε stock android, ή μια ελαφρώς παραλλαγή του. Φυσικά τον θρύλο τον έχω ακόμα σε λειτουργία, χωρίς sim, για βασικά πραγματάκια εντός σπιτιού καμιά φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δυστηχως, ο pedestre δημιουργος του Apolo σταματαει την δουλεια για το S2 επειδη χαλασε το S2! Πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60949265&postcount=5778 Μην χαλασει το δικο σας γτ σε λιγο θα ανεβασω το Chroma για το S2! Που θα το ανεβάσεις; Τι είναι αυτό; Πόσο άσχετος μπορεί να είμαι; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δυστηχως, ο pedestre δημιουργος του Apolo σταματαει την δουλεια για το S2 επειδη χαλασε το S2! Πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60949265&postcount=5778 Μην χαλασει το δικο σας γτ σε λιγο θα ανεβασω το Chroma για το S2! Ο pedestre τα παράτησε, ο Sale τα παράτησε και εγώ τώρα τελευταία δεν νοιώθω καλά... :lol: Πρόσφατα έκανα την αλλαγή σε Nexus 6, μέσω της προσφοράς της Wind. Δεν θα πω τίποτα, πέρα του ότι η συσκευή είναι απόλαυση. Το μέγεθος το συνήθισα αμέσως. Από επιδόσεις δεν χρειάζεται συζήτηση. Όταν με το καλό κάνετε τη μετάβαση σε νέα συσκευή, φροντίστε να είναι σε stock android, ή μια ελαφρώς παραλλαγή του. Φυσικά τον θρύλο τον έχω ακόμα σε λειτουργία, χωρίς sim, για βασικά πραγματάκια εντός σπιτιού καμιά φορά. Ωωωωωωω! Μεγειά!!!!!! Καλοδούλευτο!!!! :) Που θα το ανεβάσεις; Τι είναι αυτό; Πόσο άσχετος μπορεί να είμαι; Είσαι άσχετος δεν είσαι;;;; ... Τί είπαμε πως είναι αυτό; :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ωωωωωωω! Μεγειά!!!!!! Καλοδούλευτο!!!! :) Thank you. Άντε σύντομα και οι υπόλοιποι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εντέλει μάθαμε τίποτα για αυτό το chroma? είναι ...σκούρο; ανοικτό; Κάτι για το Ν6 είδα πως είναι αλλά πως μπορεί να γίνει port για το δικό μας; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εντέλει μάθαμε τίποτα για αυτό το chroma? είναι ...σκούρο; ανοικτό; Κάτι για το Ν6 είδα πως είναι αλλά πως μπορεί να γίνει port για το δικό μας; Εγω το κανα Port και δουλευει τελεια. Θελω να φτιαξω κατι bugs και ανεβαινει. Οποιος θελει για Testing να αφησει ενα πμ εδω. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγω το κανα Port και δουλευει τελεια. Θελω να φτιαξω κατι bugs και ανεβαινει. Οποιος θελει για Testing να αφησει ενα πμ εδω. Σωραίος! Αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι, ακόμη. Νέα ROM? Κερνελ? Βρα παιδιά, μια απορία. Έβαλα την CM11 Linaro την τελευταία από εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-11-t2686887 και όταν κάνουν update τα G Services, γ@$@$@# ο δίας και βγάζει συνεχώς error message σε σημείο να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή. 'Εχει κανείς το ίδιο θέμα; δοκίμασα clear τα πάντα και εγκατάσταση από το 0 αλλά πάλι τπτ... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Άλλαξε το GPS mode σε device only, και παρακολούθησέ το ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Άλλαξε το GPS mode σε device only, και παρακολούθησέ το ξανά. Μπα, τπτ. Βασικά το κάνω off και με το που το κάνω on πάλι λέει high accuracy ενώ προηγουμένως το έχω κουμπώσει σε device only. Ταγικό... το μνμ βγαίνει κάθε 2 δευτερόλεπτα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μπα, τπτ. Βασικά το κάνω off και με το που το κάνω on πάλι λέει high accuracy ενώ προηγουμένως το έχω κουμπώσει σε device only. Ταγικό... το μνμ βγαίνει κάθε 2 δευτερόλεπτα. Εμένα έτσι λύθηκε. Κράτα το πατημένο από το quick tile και βάλε το στο device only, χωρίς να το κλείσεις. Απ' ότι έχω διαβάσει είναι γενικό θέμα, αλλά ίσως επηρεάζει μόνο custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εμένα έτσι λύθηκε. Κράτα το πατημένο από το quick tile και βάλε το στο device only, χωρίς να το κλείσεις. Απ' ότι έχω διαβάσει είναι γενικό θέμα, αλλά ίσως επηρεάζει μόνο custom roms. Πάλι το ίδιο κάνει... Και μετά από reboot. Το κάνει και σε CM12; γνωρίζει κανείς; όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων στα google services και reboot τη συσκευή, μήπως στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων στα google services και reboot τη συσκευή, μήπως στρώσει. Τώρα που το είχα αφήσει ώρα χωρίς να ασχοληθώ μαζί του, φαίνεται πως έστρωσε. Αλλά πρέπει να βάλει γρήγορα update η Google. Θενκς και πάλι! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τώρα που το είχα αφήσει ώρα χωρίς να ασχοληθώ μαζί του, φαίνεται πως έστρωσε. Αλλά πρέπει να βάλει γρήγορα update η Google. Θενκς και πάλι! Δεν επηρεάζει τους πάντες. Δηλαδή, σε συσκευή με stock 5.1.1 με τα τελευταία services δεν έχει κάνει το παραμικρό. Οπότε, δεν ξέρω αν το fix πρέπει να έρθει από τη Google, ή από τους devs. Όπως και να έχει, μακάρι να λύθηκε προσωρινά με τις παραπάνω αλλαγές, γιατί όντως είναι πολύ εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έχω δώσει το s2 στη γυναίκα αλλά τελευταία έχει διαφορά θέματα το κινητό. Αυτήν τη στιγμή τρέχει σε carbon rom 4.4.4. Για να δοκιμάσω να περάσω lollipop τι χρειάζεται; γίνεται με ένα απλό φλασαρισμα από recovery; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts