Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές πως Ο Go σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καταναλώνει πολύ ram οπότε θα έχεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, ίσως και lags εδώ και εκεί.

Αυτά είναι γούστα βέβαια, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και μόνος σου και να καταλήξεις σύμφωνα με το τι βολεύει εσένα.

Περισσότερα για τους launchers στο κατάλληλο νήμα όπου αν ψάξεις λίγο θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.

http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

Eυχαριστώ! Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας!

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές πως Ο Go σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καταναλώνει πολύ ram οπότε θα έχεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, ίσως και lags εδώ και εκεί.

Αυτά είναι γούστα βέβαια, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και μόνος σου και να καταλήξεις σύμφωνα με το τι βολεύει εσένα.

Περισσότερα για τους launchers στο κατάλληλο νήμα όπου αν ψάξεις λίγο θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.

http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

20MB παραπάνω καταναλώνει ο GO. Προσωπικά δοκίμασα και τον nova αλλά δεν τον βρήκα καλύτερο. Ίσα ίσα που στα transitions ήταν πιο αργός απο τον GO. Η αλήθεια είναι οτι ο GO δεν είναι και η προσωποποίηση της ελαφρότητας. Στο X5 προτιμούσα τον pro γι αυτό το λόγο αλλά στο SII δεν βλέπω να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα όντως γούστα είναι αυτά.

Καλησπέρα παιδιά! Έκανα χθες root το κινητό & με το Titanium Backup pro & το Greenify έκανα κάποιες αλλαγές... έμαθα οτι με flasharisma Kernel θα κάνω O.C τον CPU & πολλά άλλα... Αξίζει ?

Καλησπέρα παιδιά! Έκανα χθες root το κινητό & με το Titanium Backup pro & το Greenify έκανα κάποιες αλλαγές... έμαθα οτι με flasharisma Kernel θα κάνω O.C τον CPU & πολλά άλλα... Αξίζει ?

Στην καλύτερη θα έχεις σταθερή συσκευή, με OC και BLN και άλλα καλούδια...

Στην χειρότερη θα έχεις restarts και SODs

Κράτα ένα nandroid πρώτα για καλό και για κακό...

θα σου πρότεινα να αφήσεις για την ώρα τον kernel και να βρεις μια καλή custom rom (αφού σε τρώει να παίξεις)

:p

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδια ερωτηση... έβαλα το TegraK και έκανα O.C το S2 μου απο 1.2 στα 1.55 με 1.45V

3 ώρες και είναι Stable... Κανένα καλό widget που να δείχνει συνεχώς στα πόσα δουλεύει ο CPU έτσι ώστε να ξέρω οτι υπάρχει το O.C ?

Και στη notification bar να το δείχνει δε με χαλάει

Με κάτι σχόλια που διάβασα για τη chameleon, είπα να την περάσω. Από χθες λοιπόν, μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ με τη συσκευή. Σαν launcher έβαλα το nova, μιας και δε βρήκα κάπου να παραμετροποιείται ο στοκ. Αυτά που έχω εντοπίσει, και δεν είναι σοβαρά ζητήματα, είναι τα εξής:

• υπάρχει προεγκατεστημένος music player και είμαι τόσο στραβός που δεν τον βλέπω;

• το λευκό θέμα στις επαφές, ενώ όλο τα υπόλοιπα είναι σε σκούρες αποχρώσεις, με χαλάει λίγο στο μάτι. Αλλάζει κάπως;

Παιδια ερωτηση... έβαλα το TegraK και έκανα O.C το S2 μου απο 1.2 στα 1.55 με 1.45V

3 ώρες και είναι Stable... Κανένα καλό widget που να δείχνει συνεχώς στα πόσα δουλεύει ο CPU έτσι ώστε να ξέρω οτι υπάρχει το O.C ?

Και στη notification bar να το δείχνει δε με χαλάει

CPU Spy Plus και για notification bar Cool Tool.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Your system framework was cracked by another application

Αυτό βλέπω με το tegrak & δεν μπορώ να κάνω overclock αφου έκανα μια χαζομάρα με ενα crackarismeno google play μαζι με το PowerAmp που κατέβασα... ξέρει κανείς πως το φτιάχνω ?

Τελικά έβαλα το PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.93.6-signed στο S2 μου... με ποιο προγραμμα μπορώ να κάνω O.C όπως το TEGRAK ? Δηλαδή παραπάνω απο 1200MHZ... SetCPU δεν με αφήνει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα! Ειμαι με deodexed 4.1.2 και χρησιμοποιουσα τον dorimanx λογο του bln!αλλα μου κανει πολλα κολληματα αυτος ο karnel..εχετε να προτείνετε κανεναν αλλον που να ειναι συμβατός με την rom μου? Μονο το bln με ενδιαφέρει!

Καλησπέρα! Ειμαι με deodexed 4.1.2 και χρησιμοποιουσα τον dorimanx λογο του bln!αλλα μου κανει πολλα κολληματα αυτος ο karnel..εχετε να προτείνετε κανεναν αλλον που να ειναι συμβατός με την rom μου? Μονο το bln με ενδιαφέρει!

Και γω για τον ιδιο λόγο έβαλα siyah πυρήνα.Καλά πάει μέχρι τωρα.Βέβαια δεν ειναι τοσο καλος στη μπαταρια οσο του phil αλλά χαλάλι για το bln :cool:

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Και γω για τον ιδιο λόγο έβαλα siyah πυρήνα.Καλά πάει μέχρι τωρα.Βέβαια δεν ειναι τοσο καλος στη μπαταρια οσο του phil αλλά χαλάλι για το bln :cool:

Κανει ο siyah για την δικη μου ρομ?

Κανει ο siyah για την δικη μου ρομ?

Κάνει για όλες τις deodexed

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Παιδια υπάρχει κάποιο icon pack για την CM10.1?

Βασικά θέλω να κάνω το εικονίδιο People να μοιάζει με τα υπόλοιπα στο lock screen:

Screenshot_2013-05-30-16-32-24.png

Παιδια υπάρχει κάποιο icon pack για την CM10.1?

Βασικά θέλω να κάνω το εικονίδιο People να μοιάζει με τα υπόλοιπα στο lock screen

Εδώ. Σκρόλαρε λίγο προς τα κάτω στο πρώτο post και θα δεις "CM10 Lockscreen Shortcut Icon Pack".

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εδώ. Σκρόλαρε λίγο προς τα κάτω στο πρώτο post και θα δεις "CM10 Lockscreen Shortcut Icon Pack".

Ευχαριστώ για το link! Δεν είχε όμως icon για contacts/people. Είχε όμως για Skype και Whatsup που και αυτά είναι χρήσιμα!

Τελικά στο "Choose icon source" υπάρχει επιλογή "System icons" και εκεί έχει icon για contacts!!

Εχεις καποιο link για να κατεβασω τον siyah?

me απλό google search γράφοντας "siyah kernel" θα το έβρισκες αμέσως....

Τέσπα, εδώ είσαι στο 4ο ποστ, εκεί που λέει SiyahKernel S2-v6.0beta4

Πρόσεχε μην κατεβάσεις κανένα κέρνελ για S3 και έχεις άλλα μετά. :p

είναι σε 2 εκδόσεις, tar, για odin και .zip για CWM απέφυγε το 1ο για να μην γράψει το κοντέρ και σου βγάλει και κίτρινο θαυμαστικό:)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Για σας φοράω την jelly bam 7.2.0

Η κάμερα μου δεν βγάζει καλά, έχει να κάνει με την Rom?

Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να αλλάξω ρομ;

Καμία απάντηση για μένα; :-(

Galaxy SII

me απλό google search γράφοντας "siyah kernel" θα το έβρισκες αμέσως....

Τέσπα, εδώ είσαι στο 4ο ποστ, εκεί που λέει SiyahKernel S2-v6.0beta4

Πρόσεχε μην κατεβάσεις κανένα κέρνελ για S3 και έχεις άλλα μετά. :p

είναι σε 2 εκδόσεις, tar, για odin και .zip για CWM απέφυγε το 1ο για να μην γράψει το κοντέρ και σου βγάλει και κίτρινο θαυμαστικό:)

Ευχαριστω φιλος!

Καμία απάντηση για μένα; :-(

Δε. Ξέρω έχω παρατήρησε ς ότι Ο gio έχει παρατήσει τις ρομ και έχει ανοίξει εταιρία στο ίντερνετ και ζητά να ενισχύσει ο κόσμος που φορά jbam, αυτό δεν σε λέει κάτι;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δε. Ξέρω έχω παρατήρησε ς ότι Ο gio έχει παρατήσει τις ρομ και έχει ανοίξει εταιρία στο ίντερνετ και ζητά να ενισχύσει ο κόσμος που φορά jbam, αυτό δεν σε λέει κάτι;

Ωχ. Κάτι μου λέει πως πρέπει να αλλάξω ρομ...

Απλά λύστε μου την απορία, η ποιότητα της κάμερας έχει να κάνει κ με την ρομ;

Galaxy SII

Νομιζω πως ναι...γιατι εμενα με την 4.0.3 eur ηταν πολυ καλυτερη κ βιντεο κ φωτο ενω τωρα με την 4.1.2 nordic πολυ περιεργη...

Η κάμερα είναι hardware... άρα είναι θέμα του εκάστοτε λογισμικού για την βέλτιστη εκμετάλλευση του...

Α λοιπόν μια custom rom δεν διαχειρίζεται σωστά τον οδηγό του hardware θα έχει χειρότερα αποτελέσματα απο κάποια άλλη...

Απο την άλλη αν ο developer της custom φτιάξει έναν βελτιωμένο driver για το hardware θα έχει άριστα αποτελέσματα και πάει λέγοντας...

Με λίγα λόγια, ΝΑΙ στην ερώτηση σου! :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)