Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κατι;

Ειμαι με slim, kai dori

Θελω να δοκιμασω μια Samsung based, συγκεκριμένα την chameleon 3.0.2..

Εκτός απο την συγκεκριμένη διαδικασία με τα wipe πρεπει να κανω τίποτα επιπρόσθετο;

1+7 Pro

Έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στον dorimanx kernel περνώντας τον 8.20 πάνω απ' τον 8.19. Πάλι η ίδια σαπίλα, καμία σχέση με τον stock kernel του PhilZ. Βέβαια έβαλα εδώ και 2 ωρίτσες governor interactive και ΙΟ scheduler deadline, όπως είχα και στο Galaxy Nexus μου και πάει μια χαρά.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στον dorimanx kernel περνώντας τον 8.20 πάνω απ' τον 8.19. Πάλι η ίδια σαπίλα, καμία σχέση με τον stock kernel του PhilZ. Βέβαια έβαλα εδώ και 2 ωρίτσες governor interactive και ΙΟ scheduler deadline, όπως είχα και στο Galaxy Nexus μου και πάει μια χαρά.

Κανε πρώτα τα wipes πριν τον περάσεις από πάνω.δε με λες έδωσες το G nex για το s2?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κανε πρώτα τα wipes πριν τον περάσεις από πάνω.δε με λες έδωσες το G nex για το s2?

Πάντα πριν περάσω kernel κάνω wipe cache + dalvik cache. Δε φταίει αυτό. Απλά ο kernel είναι σάπιος. Δε μ' αρέσει σαν developer ο Dorimanx. Απ' το 2009 που ασχολούμαι που πήρα το πρώτο μου Android και ασχολούμαι με custom ROMs και kernels μόνο 2-3 developers έχω παραδεχτεί που φτιάχναν stable kernels και γεμάτους features. Ο Dorimanx, όπως και οι περισσότεροι, βάζει χίλια δυο πράματα και τον φορτώνει τον kernel με extra features χωρίς να τον νοιάζει αν θα είναι λειτουργικός και stable. Κι απ' ό,τι είδα όλοι κάνουν παράπονα για freeze, reboot και SOD. Ίσως βέβαια να φταιν κι αυτοί ή να είναι προβληματικός μόνο σε stock JB.

Τελικά, επέστρεψα στον stock του PhilZ χτες το βράδυ ο οποίος είναι απλά εγγύηση. Απίστευτο smoothness και δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα με το τίμημα ότι δεν έχω τα 2-3 features που χρειαζόμουν απ' τον dorimanx.

Υ.Γ. Το πως κατέληξα από GN σε GS2 είναι μεγάλη ιστορία αλλά για κάποιους προσωπικούς λόγους με καλύπτει περισσότερο το GS2.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Να ρωτήσω κατι;

Ειμαι με slim, kai dori

Θελω να δοκιμασω μια Samsung based, συγκεκριμένα την chameleon 3.0.2..

Εκτός απο την συγκεκριμένη διαδικασία με τα wipe πρεπει να κανω τίποτα επιπρόσθετο;

Κανείς να δώσει μια απάντηση μην κανω καμια χοντραδα?

1+7 Pro

Λογικά όχι. Απλά δες και τα install notes της ρομ που θες να περάσεις, μήπως έχει κάποια ιδιαιτερότητα. Αν και δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.

Οσες φορες εχω κανει μεταπηδηση απο cm rom σε samsung based κανω τα κλασσικα wipe και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.

factory reset

wipe cache

wipe dalvik

format system

format data

Βγηκε και η EHNDROIX III για το s2 και ψηνομαι να τη δοκιμασω....

Την εχει βαλει καποιος?

Οσες φορες εχω κανει μεταπηδηση απο cm rom σε samsung based κανω τα κλασσικα wipe και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.

factory reset

wipe cache

wipe dalvik

format system

format data

Βγηκε και η EHNDROIX III για το s2 και ψηνομαι να τη δοκιμασω....

Την εχει βαλει καποιος?

Όχι, δοκίμασε την και πες μας

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γιατι ενω εχω disable το fast dormancy μου ρουφαει πολυ μπαταρια γρηγορα? Εχω κοσμοτε...σε γενικες γραμμες...μεσα σε 6.5ωερες με data ανοιχτα κ ιντερνετ τοσο μου κρσταει...δλδ με enable ποσο θα βγαζει? 4 ωρες?

Γιατι ενω εχω disable το fast dormancy μου ρουφαει πολυ μπαταρια γρηγορα? Εχω κοσμοτε...σε γενικες γραμμες...μεσα σε 6.5ωερες με data ανοιχτα κ ιντερνετ τοσο μου κρσταει...δλδ με enable ποσο θα βγαζει? 4 ωρες?

Έχεις modem/RIL από άλλη χώρα/πάροχο κάτι που μπορεί να επηρεάζει δραστικά τη ταχύτητα σε data, κάλυψη σήματος κτλ οπότε και τη κατανάλωση μπαταρίας. Τώρα που βγήκε η cos μπορείτε να δείτε τι modem φοράει.

Από την άλλη ο StratosGr είχε πει πως στην Αθήνα η cosmote υποστηρίζει το fast dormancy και είναι καλύτερα να μένει ενεργοποιημένο..

Ότι ξέρεις ξέρω από εκεί και πέρα..

Αναβαθμισα σημερα στην τελευταια neatrom και παρατηρησα οτι ο default πυρηνας ειναι πιο smooth και γρηγορος απο του dorimanx.μου λειπει ομως το bln.σκεφτομαι να βαλω syriah αλλα δεν ξερω ποια εκδοση να βαλω.διαβασα οτι η τελευταια δεν ειναι συμβατη με samsung based roms.ισχυει; αν ναι τοτε ποια εκδοση να βαλω;
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Kαλησπέρα... Θέλω να μάθω καταρχήν αν είναι εύκολο... αν χρειάζεται να ΧΑΣΩ αρχεια ( δηλαδή να χρεαστεί διαδικασία backup ) και τι κερδίζω με τον α γίνω root στο S2 μου... κάτι για lagfix που διαβάζω ισχύουν σε αυτό το κινητό ? παίζει να πηγαίνει πιο γρήγορα ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Το lagfix κάνει trim τη flash μνήμη του κινητού. Αλλά κανονικά δεν χρειάζεται και αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνει απο μόνο του το android. Σε κάποιες εκδόσεις του nexus 7 είχαν πρόβλημα και χρειαζόταν το lagfix αλλά γενικά θα σου έλεγα να μην το χρησιμοποιήσεις γιατί δεν είναι και τόσο ασφαλές.

Αναβαθμισα σημερα στην τελευταια neatrom και παρατηρησα οτι ο default πυρηνας ειναι πιο smooth και γρηγορος απο του dorimanx.μου λειπει ομως το bln.σκεφτομαι να βαλω syriah αλλα δεν ξερω ποια εκδοση να βαλω.διαβασα οτι η τελευταια δεν ειναι συμβατη με samsung based roms.ισχυει; αν ναι τοτε ποια εκδοση να βαλω;

Βάλε την προτελευταία, 6.04 beta δουλεύει άριστα :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Για σας φοράω την jelly bam 7.2.0

Η κάμερα μου δεν βγάζει καλά, έχει να κάνει με την Rom?

Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να αλλάξω ρομ;

Galaxy SII

Βάλε την προτελευταία, 6.04 beta δουλεύει άριστα :)

Η 6.0.4 είχε αρκετά bugs. Τρανταχτά θυμάμαι η μη διατήρηση των ρυθμίσεων του STweaks (ή μόνο των governor/scheduler - δεν θυμάμαι) και ένα θέμα με τον ήχο σε αρκετούς. Η τελευταία είναι ότι καλύτερο για κάποιον που γουστάρει το κινητό όπως ήταν με τον default kernel, αλλά θέλει και 5-6 επιλογές παραπάνω.

Όντως δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο. Την χρησιμοποιω εδω κ καιρο κ μπορω να πω ειναι η πιο smooth rom που υπαρχει. Εξαιρετικα ελαφρια, διχως lag κ με πολυ καλη μπαταρια. Μην αλλαξεις kernel, μεινε με αυτον που ερχεται με την ρομ. Γενικα απο τοτε που την περασα εχω σταματησει να ασχολουμε με αλλες ρομ γιατι με εχει καλυψει απολυτα!! Κ επειδη ειναι stock based, εχει τις stock εφαρμογες για καμερα κ ραδιόφωνο!! Super!! :up:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Παιδιά να ρωτήσω την άποψή σας για κάτι...Άλλαξα launcher στο gs2 μου και από τον ΗΟLO LAUNCHER έβαλα τον GO LAUNCHER EX. Υπάρχει περίπτωση να τρώει περισσότερη μπαταρία ή εμένα μου φαίνεται μιας και επειδή είναι καινούριος το σκαλίζω λίγο παραπάνω? Ευχαριστώ!

Παιδιά να ρωτήσω την άποψή σας για κάτι...Άλλαξα launcher στο gs2 μου και από τον ΗΟLO LAUNCHER έβαλα τον GO LAUNCHER EX. Υπάρχει περίπτωση να τρώει περισσότερη μπαταρία ή εμένα μου φαίνεται μιας και επειδή είναι καινούριος το σκαλίζω λίγο παραπάνω? Ευχαριστώ!

Αγαπητέ φίλε. κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε στον Nova

Ο Go ήταν καλός πριν 2-3 χρόνια, τώρα πλεον είναι καθαρό bloatware...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Όντως δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο. Την χρησιμοποιω εδω κ καιρο κ μπορω να πω ειναι η πιο smooth rom που υπαρχει. Εξαιρετικα ελαφρια, διχως lag κ με πολυ καλη μπαταρια. Μην αλλαξεις kernel, μεινε με αυτον που ερχεται με την ρομ. Γενικα απο τοτε που την περασα εχω σταματησει να ασχολουμε με αλλες ρομ γιατι με εχει καλυψει απολυτα!! Κ επειδη ειναι stock based, εχει τις stock εφαρμογες για καμερα κ ραδιόφωνο!! Super!! :up:

Την εχω βαλει τελικά..

Μια χαρα τα παει..

Αν και δεν κρατήθηκα και εβαλα τον hirox medium.. :P

1+7 Pro

Αγαπητέ φίλε. κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε στον Nova

Ο Go ήταν καλός πριν 2-3 χρόνια, τώρα πλεον είναι καθαρό bloatware...

Eυχαριστώ. Θες με λίγες λέξεις να μου πεις γιατί το λες αυτό? Εμένα καλός μου φαίνεται και πολυ smooth o go...Tι ουσιαστικές διαφορές έχουν πέρα από εμφανισιακές?

.....

Tελικά έβαλα τον nova που μου είπες και είδα και ότι οι περισσότεροι αυτόν προτείνουν. Δεν λέω, πολύ καλός, γρήγορος,smooth, απλά μου λείπουν λίγο τα μεγαλύτερα εικονιδιάκια που είχε ο go! Eίναι στον nova αρκετά μικρά ε? Και απ'ό,τι είδα αλλάζουν μόνο στον nova premium...

Edited by camerakias

Eυχαριστώ. Θες με λίγες λέξεις να μου πεις γιατί το λες αυτό? Εμένα καλός μου φαίνεται και πολυ smooth...

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές πως Ο Go σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καταναλώνει πολύ ram οπότε θα έχεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, ίσως και lags εδώ και εκεί.

Αυτά είναι γούστα βέβαια, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και μόνος σου και να καταλήξεις σύμφωνα με το τι βολεύει εσένα.

Περισσότερα για τους launchers στο κατάλληλο νήμα όπου αν ψάξεις λίγο θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.

http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

Edited by Sofos_5

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)