istrios Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 βαλε του σοφου απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353 Είσαι άψογος!...έχει και την DNF που ήθελα να την δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Το dnf τι διαφορα εχει ρε σεις απο την nee? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Το dnf τι διαφορα εχει ρε σεις απο την nee? Η αλήθεια είναι πως τη δοκίμασα για κανένα 2ωρο αλλά διαφορά δεν είδα. Για να έχει διαφορετικό changelist βέβαια όλο και κάτι έχουν αλλάξει.. Στο ίντερνετ επίσης δεν βρήκα κάτι. Απίστευτο πάντως, για άλλη μια φορά ξένες χώρες φτάνουν στο 2ο, με 3ο update με fixes και η δική μας ούτε καν.. Τέλος, κατά γενική ομολογία η LSN φαίνεται να είναι η ιδανική έκδοση μέχρι στιγμής από κάθε άποψη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Η αλήθεια είναι πως τη δοκίμασα για κανένα 2ωρο αλλά διαφορά δεν είδα. Για να έχει διαφορετικό changelist βέβαια όλο και κάτι έχουν αλλάξει.. Στο ίντερνετ επίσης δεν βρήκα κάτι. Απίστευτο πάντως, για άλλη μια φορά ξένες χώρες φτάνουν στο 2ο, με 3ο update με fixes και η δική μας ούτε καν.. Τέλος, κατά γενική ομολογία η LSN φαίνεται να είναι η ιδανική έκδοση μέχρι στιγμής από κάθε άποψη. Οταν βγω απο το νοσοκομειο πρωτο θεος θα την δοκιμασω κι εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 το ξερω αλλα δεν ειναι τσαμπα, καποιος να με βοηθησει με τα αλλα που ρωταω? Αν ψάξεις στο google θα βρεις και την full εντελώς τσάμπα. Μα γιατί δεν ψάχνεστε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Απο ποια χωρα ειναι η lsn dnf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εδω και καποιες μερες εχω περασει την cm10.1 και παρατηρησα οτι ο media scanner δουλευει για αρκετο χρονικο διαστημα μετα απο reboot. Δοκιμασα εκκαθαριση δεδομενων στον media scanner αλλα παλι τα ιδια. Με rootbox δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? υπαρχει αλλη λυση εκτος απο το να απενεργοποιησεις τον media scanner? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εδω και καποιες μερες εχω περασει την cm10.1 και παρατηρησα οτι ο media scanner δουλευει για αρκετο χρονικο διαστημα μετα απο reboot. Δοκιμασα εκκαθαριση δεδομενων στον media scanner αλλα παλι τα ιδια. Με rootbox δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? υπαρχει αλλη λυση εκτος απο το να απενεργοποιησεις τον media scanner? Δεν μου παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα... Δοκίμασες να το κάνεις freeze? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αμα τον κανω freeze δεν ξεκιναει μετα απο καθε boot αλλα ετσι δεν θα φορτονει στη gallery μια εικονα που θα ου στειλει καποιος με bt η οτιδηποτε νεο αρχειο προσθεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αμα τον κανω freeze δεν ξεκιναει μετα απο καθε boot αλλα ετσι δεν θα φορτονει στη gallery μια εικονα που θα ου στειλει καποιος με bt η οτιδηποτε νεο αρχειο προσθεσω. Καλά να πάθεις αφού άφησες την rb :p:p Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εγώ δεν το έχω απενεργοποιημένο.. Μόνο το greenify έχω βάλει να κλείνει τις μόνιμες εφαρμογές.. Βλέπεις κάποια κατανάλωση στην μπαταρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Τελικα flashara την τελευταια nightly και εκανα εκαθαριση στον media scanner, το αφησα πανω απο μια ωρα μεχρι να τελειωσει το scan. Μολις τελειωσε το αφησα κανα 20 λεπτο να ειμαι σιγουρος και μετα εκανα ενα reboot, μετα το boot scannare για 6 λεπτα και μετα τελος. Ξερω γω μηπως επειδει εχω παρα πολλα mp3 και εικονες ισως να ηθελε πολυ ωρα την πρωτη φορα και ποτε δεν το αφησα να τελειωσει. Εχω περιπου 20-25gb σε εικονες,βιντεο και mp3. Τωρα δειχνει να εστρωσε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Έχει βγει καινούργιος Dorimanx 9.14. Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Τον εχω βαλει απο τη μερα που βγηκε και ολα δουλευουν μια χαρα. Μπαταρια στο 25% 2h30m οθονη και αρκετο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μπαταρια στο 25% 2h30m οθονη και αρκετο wifi. Και το θεωρείς καλό αυτό; Εκτός αν η μπαταρία σου είναι στα τελευταία της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Η 1ωρα ειναι με wifi browsing. Δηλαδη εσυ με φουλ φωτεινοτητα ποσο βγαζεις? Και 1.30 ωρα μουσικη με bluetooth headset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Dorimanx 9.14 Έχει να κάνει με τη χρήση, το στήσιμο κτλ. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την JellyBam v5.0.0; http://www.androidsfinest.org/jellybam-v5-0-0-jelly-bean-4-2-1-for-samsung-galaxy-s2-i9100/Είναι καλή; Την έχει κανένας; Έχω καιρό να διαβάσω μέσα στο φόρουμ λόγω φορτωμένου προγράμματος εργασίας και δεν έχω δει αν κάποιος την έχει αναφέρει... Έχω την Pulse του Στράτου εδώ και κάποιους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Ξέρει κανείς τι παίζει με την Jelly;;; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την JellyBam v5.0.0; http://www.androidsfinest.org/jellybam-v5-0-0-jelly-bean-4-2-1-for-samsung-galaxy-s2-i9100/Είναι καλή; Την έχει κανένας; Έχω καιρό να διαβάσω μέσα στο φόρουμ λόγω φορτωμένου προγράμματος εργασίας και δεν έχω δει αν κάποιος την έχει αναφέρει... Έχω την Pulse του Στράτου εδώ και κάποιους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Ξέρει κανείς τι παίζει με την Jelly;;; Έχει βγει η 7.6 φίλος Dorimanx 9.14 Έχει να κάνει με τη χρήση, το στήσιμο κτλ. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος.. +1 ίσως ότι καλύτερο έχει βγάλει ο ντορι Edited April 20, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έχει βγει η 7.6 φίλος Είμαι πολύ πίσω.... :O Έχεις ακούσει κάτι; Να την βάλω;;; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Είμαι πολύ πίσω.... :O Έχεις ακούσει κάτι; Να την βάλω;;; Δεν ξέρω,ο Gringo την έχει.Εγώ φοράω root box Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δεν ξέρω,ο Gringo την έχει.Εγώ φοράω root box H Root Box τι λέει;;;;; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 H Root Box τι λέει;;;;; Μια χαρά... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μια χαρά... Μπορείς να μου πεις ποια είναι η τελευταία έκδοση της; Εσύ αυτήν φοράς; Από XDA;;;; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Η 1ωρα ειναι με wifi browsing. Δηλαδη εσυ με φουλ φωτεινοτητα ποσο βγαζεις? Και 1.30 ωρα μουσικη με bluetooth headset. Με φουλ φωτεινότητα διαρκώς δεν ξέρω... δεν κάθισα ποτέ τόσο πολύ κάτω από τον ήλιο για να την εξαντλήσω. Πάντως με φωτεινότητα ~30% βγάζει άνετα 4+ ώρες με 2 ημέρες αναμονή. Να σου έφαγε τόσο πολύ μπαταρία το bluetooth δε νομίζω... edit: sofos_5 από περιέργεια σε ποιά ROM και με ποιόν kernel είσαι; Edited April 21, 2013 by DevotedAngel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts