Antoniskrg Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα, είμαι και εγώ ένας από τους νέους χρήστες Android και μέσα από το forum μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το πρώτο μου φλασάρισμα :) !!! Σκέφτομαι να περάσω την leaked 4.1.2 από την 4.0.3 που έχω τώρα. Έχω όμως κάποιες απορίες: 1. Αξίζει να την περάσω ή να κάνω downgrade σε 2.3.6 ? 2. Στην 4.1.2 οι επαφές και το τηλέφωνο ανοίγουν γρηγορότερα σε σχέση με την 4.0.3 που μου έχει σπάσει τα νεύρα ?? 3. Αν περάσω την 4.1.2, επειδή δεν είναι official, τις επαφές μου θα μπορέσω να τις ξανασυγχρονίσω από το KIES ? 4. Στην 4.1.2 τα μηνύματα σε ελληνικά στέλνονται σε 160 χαρακτήρες? 5. Το sales code τελικά τί είναι? Αν δεν μπορεί δηλ. να το γυρίσω σε EUR τί πρόβλημα υπάρχει??? Συγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά θέλω να ξέρω αν αξίζει να μπώ ή όχι σε αυτή τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εχω τρελο διλλημα απ'το πρωι αλλα λεω τελικα να περιμενω λιγο ακομα για τη cyanogen.. πιστευω οτι θα διορθωθουν καποια προβληματακια που πιθανον υπαρχουν σ'αυτην την πρωτη εκδοση και στο τελος θα γινει η rom που δυσκολα θα αποχωριστει καποιος για να παει στην official 4.1.2, τοτε νομιζω θα ειναι και η πιο καταλληλη στιγμη. Δυσκολευομαι πολυ να ξεκινησω και τα διαδικαστικα του CFroot, του triangle away και τα λοιπα και τα λοιπα..:o Μάκη μας δούλευεις τελικά. Τεσπα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Όσες φορές είχα δοκιμάσει cyanogen στο παρελθόν καμία δεν δεχόταν το swype το οποίο είναι must για μένα.... Να υποθέσω το ίδιο ισχύει και τώρα; :confused: Όχι αλλα εγώ δουλεύω το μαμά πληκτρολόγιο που έχει gestures και είναι μια χαρά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Εγώ την έβαλα πριν λίγο τελικά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Θα το φορτίσω το βράδυ και δω αύριο πως θα πάει και η μπαταρία. Πάντως πολύ καλό φαίνεται. Μου λείπουν λίγο κάποιες εφαρμογές της Samsung όπως αυτή της μουσικής αλλά θα τα βολέψουμε... Η λειτουργία usb mass storage δεν υπάρχει πλέον? Edited December 19, 2012 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Τελικά περασα απο lpy σε leaked jb.έμεινα εκει μια βδομαδα.δοκιμασα omega γοα δυο μερες.πηγα σε lq2.τελικα πισω σε lpy.η καλύτερη σε θεμα μπαταριας και θερμοκρασίας.περιμένω την official jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Φυσικά στα stweaks, έχεις το απολλο που είναι καλύτερο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Μάκη μας δούλευεις τελικά. Τεσπα Σε καμμια των περιπτωσεων, απλα ακουω γνωμες και επιρρεαζομαι αρκετα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπέρα, είμαι και εγώ ένας από τους νέους χρήστες Android και μέσα από το forum μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το πρώτο μου φλασάρισμα :) !!! Σκέφτομαι να περάσω την leaked 4.1.2 από την 4.0.3 που έχω τώρα. Έχω όμως κάποιες απορίες: 1. Αξίζει να την περάσω ή να κάνω downgrade σε 2.3.6 ? 2. Στην 4.1.2 οι επαφές και το τηλέφωνο ανοίγουν γρηγορότερα σε σχέση με την 4.0.3 που μου έχει σπάσει τα νεύρα ?? 3. Αν περάσω την 4.1.2, επειδή δεν είναι official, τις επαφές μου θα μπορέσω να τις ξανασυγχρονίσω από το KIES ? 4. Στην 4.1.2 τα μηνύματα σε ελληνικά στέλνονται σε 160 χαρακτήρες? 5. Το sales code τελικά τί είναι? Αν δεν μπορεί δηλ. να το γυρίσω σε EUR τί πρόβλημα υπάρχει??? Συγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά θέλω να ξέρω αν αξίζει να μπώ ή όχι σε αυτή τη διαδικασία. Για μένα περνά μια 4.0.4 (την σκανδιναβικη εχω εγώ κι είμαι αρκετά ευχαριστημένος).Η 4.1.2 έχει κάποια θέματα και δεν την συνιστώ!Έχει προβλήματα με την μπαταρία και αρκετά bugs.Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ smooth και πάει το κινητό σε άλλο επίπεδο με όλα αυτα τα extra χαρακτηριστικά που έχουν προσθέσει!Την είχα 1 εβδομάδα αλλά κάπου με χαλούσε με κάποια προβληματακια που είχε και την αφησα περιμένοντας την official 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) πριν αγορασεις καινουργια μπαταρια δεσ και αυτηνhttp://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=14664&s=1 την εχω 2 εβδομαδες πολυ ευχαριστημενος πιο φθηνη και χωρις εξτρα καπακι,απλα θελει καλο στρωσιμο και γω νομιζα οτι ειναι παραμυθενια αλλα οχι ειναι κινεζικη αλλα μια χαρα και ειναι 2100.αλλα και με την γνησια θα δεις διαφορα αν δεν σε πειραζει να αλλαξεις καπακι.και για το all share play υπαρχει τροπος σε αλλη ρομ ομως Την ειδα! δλδ δεν ειναι πιο μεγαλη σε μεγεθος; μπαινει στο κινητο οπως ειναι; αν ναι, η τιμη της ειναι πολυ καλη. Ελπιζω μονο να μην εχουμε καμια εκρηξη... :p Επισης, οταν λες καλο στρωσιμο εννοεις...;; Edited December 20, 2012 by djfotisl7 συμπληρωματικη ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 μην φοβασε την εχω δοκιμασει.και αν θες για το αll share play πεσ μου να σου πω τι να βαλεις βασικα, ειμαι σε διλημμα για το αν θα δοκιμασω καποια custom 4.2.1 ή αν θα περιμενω την official jb. Η leaked που ειμαι τωρα ειναι πολυ καλη, γρηγορη, smooth και μονο απ'τη μπαταρια εχω παραπονο. Φανταζομαι οτι η official θα ειναι ακομα καλυτερη. To allshare play ομως πως μπαινει σε custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 βασικα, ειμαι σε διλημμα για το αν θα δοκιμασω καποια custom 4.2.1 ή αν θα περιμενω την official jb. Η leaked που ειμαι τωρα ειναι πολυ καλη, γρηγορη, smooth και μονο απ'τη μπαταρια εχω παραπονο. Φανταζομαι οτι η official θα ειναι ακομα καλυτερη. To allshare play ομως πως μπαινει σε custom; Όλα τα παρακάτω εφόσον είσαι rooted. Πήγαινε με root explorer και κάνε την αντιγραφή από τη θέση data/app/ η system/app/ (αναλόγως που την έχει η ρομ σου). Κάνε επικόλληση οπουδήποτε αλλού στην sdcard για να την έχεις πρόχειρη και εγκατέστησε την σε οποιαδήποτε άλλη custom rom θες (stock based rom, οι cm δεν υποστηρίζουν νομιζω). Αν δεν γίνεται η εγκατάσταση πέρασε την με αντιγραφή/επικόλληση και πάλι σε μια από τις θέσεις που προείπα δίνοντας σωστά permissions, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Υπόψη πως εάν η εν λόγω εφαρμογή είναι συστήματος (system/app/) μπορεί να χρησιμοποιεί libraries του συγκεκριμενου λογισμικού άρα εάν λείπουν από τη ρομ σου δεν θα δουλέψει. Γνώμη μου, πάρε backup τη ρομ που έχεις τώρα από recovery και δοκίμασε οποία ρομ θες, αν δεν σου αρέσει απλά επανέφερε το backup σου και θα είναι όλα όπως πριν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) βασικα, ειμαι σε διλημμα για το αν θα δοκιμασω καποια custom 4.2.1 ή αν θα περιμενω την official jb. Η leaked που ειμαι τωρα ειναι πολυ καλη, γρηγορη, smooth και μονο απ'τη μπαταρια εχω παραπονο. Φανταζομαι οτι η official θα ειναι ακομα καλυτερη. To allshare play ομως πως μπαινει σε custom; βασοντας αυτην που ειναι καστομ 4.1.2 xxlsjhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686 αυτην εχω εγω την lite kai πιο κατω θα δεις yparxei zip με τα removes apk μεσα εκει ειναι και το all share.Και με τον πιο πανω τροπο γινεται Edited December 20, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Έχω την εντύπωση ότι το Allshare play το κατεβάζεις δωρεάν και μέσα από το Samsung Apps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Έχω την εντύπωση ότι το Allshare play το κατεβάζεις δωρεάν και μέσα από το Samsung Apps Άρα το ξεφτυλισα με το τρόπο που πρότεινα.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Να μην ορκιστώ, αλλά ας μπει ένας να το επιβεβαιώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) δεν νομιζω οτι καtεβαινει απο σαμσουνγκ ειναι 3 apk και τα κανεις επικολληση στο preload app kai sto system app η τα φλασαρεις απο cwm kai fix permissions μετα.απο οτι βλεπω ομως υπαρχει μεσα στο play store και μαλιστα μολις εκανα και μια ενημερωση. Edited December 20, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ερώτηση: Πέρασα την CM10.1 από εδώ αλλά βγήκε πάλι καινούρια έκδοση. Πως βάζω την καινούρια χωρίς να χρειαστεί στήσιμο από την αρχή? Γίνεται να το περάσω μέσω recovery πάνω από την παλιά? Χρειάζεται κάποιο wipe? Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ερώτηση: Πέρασα την CM10.1 από εδώ αλλά βγήκε πάλι καινούρια έκδοση. Πως βάζω την καινούρια χωρίς να χρειαστεί στήσιμο από την αρχή? Γίνεται να το περάσω μέσω recovery πάνω από την παλιά? Χρειάζεται κάποιο wipe? Thanks!! Δεν χρειάζονται τα wipes όταν ανανεωνεις CM.. Περνάς το zip σε recovery και install zip.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Στην cm10.1 ισχυει αυτο που λενε με τις γραμμες οταν streamareis video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Στην cm10.1 ισχυει αυτο που λενε με τις γραμμες οταν streamareis video? Απο που ρε φίλε; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Δες εδω, ποστ ν524. Εγω δεν την εχω βαλει ακομα. Βασικα καποιο bug γεικως εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τα έχουμε γράψει πολλές φορές πιο πίσω.... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Περασα την cm10.1 , δεν βρισκω επιλογη να αλλαξω το wallpaper στην lockscreen. Δεν γινεται να το αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Έχεις πατημένο το δάχτυλο και σε βγάζει επιλογές ή πηγαίνεις στην συλλογή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Mεσα απο τη συλλογη παταω "ορισμος εικονας ως" και εχει τις επιλογες για φοντο και εικονα επαφης μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts