Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Με root explorer πατωντας παρατεταμενα πανω στο .apk επιλεγεις set permissions. Δείτε και το ES File Explorer. Είναι free και πιο πλήρης και φυσικά με όλες τις δυνατότητες για root rights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Απο περιεργεια.. Εχει δοκιμασει κανενας αυτη τη Rom? http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6EoIymltRp4%26feature%3Dplayer_embedded&feature=player_embedded&v=6EoIymltRp4&gl=GR Σου δινει και τη δυνατοτητα να διαλεξεις mobile η tablet mode (!) Δεν φαινεται ασχημη.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Απο περιεργεια.. Εχει δοκιμασει κανενας αυτη τη Rom? http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6EoIymltRp4%26feature%3Dplayer_embedded&feature=player_embedded&v=6EoIymltRp4&gl=GR Σου δινει και τη δυνατοτητα να διαλεξεις mobile η tablet mode (!) Δεν φαινεται ασχημη.. τη φοραω !! μια χαρα φενεται!!την περασα πανω απο τη cm9 πιο κερνελ λετε να περασω?να το κανω τουμπανο!!! Edited May 25, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 πέρασα από όλους τους phenomenal αλλά όλοι είχαν κάποια κολλήματα. οπότε γύρισα στον siyah ο οποίος μου φαίνεται καλύτερος και σε χρήση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Εχει ασχοληθει κανενας αρκετα με AOKP roms να του κανω 1,2 ερωτησεις? (Καποιος ο οποιος να την εχει για καθημερινη χρηση) Edited May 27, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 πέρασα από όλους τους phenomenal αλλά όλοι είχαν κάποια κολλήματα. οπότε γύρισα στον siyah ο οποίος μου φαίνεται καλύτερος και σε χρήση μπαταρίας. N.E.A.K 2.0.5 και η μπαταρία απλά δεν θα τελειώνει... οι phenomenal ειναι πολύ καλοι αλλα εχουν θεματακια και κρασαρουν... επειδη τους δοκίμασα ΟΛΟΥΣ τους kernel και εφαγα πολλες ήττες μεχρι να βρω καποιον που να μην κρασαρει ΠΟΤΕ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω το default εικονίδιο της μπαταρίας πάνω δεξιά σε stock rom ICS? Έχω δοκιμάσει πολλές φορές το UOT Kitchen αλλά δεν μπορώ να το κάνω flash από CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) N.E.A.K 2.0.5 και η μπαταρία απλά δεν θα τελειώνει... οι phenomenal ειναι πολύ καλοι αλλα εχουν θεματακια και κρασαρουν... επειδη τους δοκίμασα ΟΛΟΥΣ τους kernel και εφαγα πολλες ήττες μεχρι να βρω καποιον που να μην κρασαρει ΠΟΤΕ ... Καλημερα φιλε μου απο που κατεβασες το Ν.Ε.Α.Κ. 2.0.5. kernel? το βρηκα στο xda ανοιγω το CWM, παταω flask kernel το βρισκω, αφηνω τη διαδικασια να γινει και μου λεει no zImage found. PDA: Ι9100XWLP7 rom μαμα PHONE: I9100XXLPH CSC: I9100XXLPH Υ.Γ.: Κατεβασα το neak configurator και το neak OTA, κι απο το δευτερο βρηκα τη N.E.A.K. ICS 2.0.5 x SAMMY + MIUI κι εβαλα αυτο...εχω την εντυπωση οτι επεσαν καπως τα γραφικα οση ωρα τοδουλευω. μπορει να ειναι και ιδεα μου Επισης, 2 φορες κολλησε στο titanium backup και γενικα νιωθω το κινητο πιο αργο. Επισης, μετα το περασμα του kernel, πρεπει να κανω wipe ή οχι? Εκανα μονο wipe την μπαταρια οταν το κινητο ηταν στο 3% απο το CW Edited May 27, 2012 by stakhs Ορθογραφικο λαθος + δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 N.E.A.K 2.0.5 και η μπαταρία απλά δεν θα τελειώνει... οι phenomenal ειναι πολύ καλοι αλλα εχουν θεματακια και κρασαρουν... επειδη τους δοκίμασα ΟΛΟΥΣ τους kernel και εφαγα πολλες ήττες μεχρι να βρω καποιον που να μην κρασαρει ΠΟΤΕ ... τον εχεις σε στοκ ρομ ή σε aopk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Γεια σας... εχω την omega 4.0.4 ics και κατεβασω απο το Omega Files Kitchen θεμα το εγκαθηστω μεσω cwm και δεν μου δειχνει ολα τα εικονιδια που πρεπει πχ στην μπαρα ειδοποιησεων εκει που ενεργοποιησεις/απενεργοποιεις bluetooth-wifi και αλλα δεν τα δειχνει μηπως ξερετε αν πρεπει να κανω και κατι αλλο για να τα δειχνει??? επεισης κανω εγκατασταση battery mod παλι απο το cwm αλλα δεν το δειχνει... δειχνει το κανονικο εικονιδιο της μπαταριας.... τ φταιει και σε αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 εβαλα αυτη μου φενεται σφαιρα παει αλλα δεν εχει πολλα που εχει η cm9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601518 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 τον εχεις σε στοκ ρομ ή σε aopk? σε stock rom LP7 εχω τον neak . o 2.0.4 ειχε προβληματα ... o 2.0.5 ειναι οπως τον phenomenal σε μπαταρια με την διαφορα ότι το μενου του chainfire απο το ροοτ me to CWM (το γραναζακι ) δεν βγαζει warning με τον neak , ενω στον phenomenal βγαζει... και το CWM του neak einai ποιο καινουργιο (touch) . ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ UNDERVOLT τον neak. στο xda εχει ενα ποστ NEAK WIN που δινει ολα τα settings gia undervolt... ΕΓΩ τα εκανα στον 2.0.4 και δεν επαιξε καλα ... αλλα διαβασα οτι ο 2.0.4 ειχε προβληματα με undervolt . ΕΓΩ τον 2.0.5 ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!! οποιος δεν βαριεται μπορει να παρει τα settings του phenomenal και να τα περασει στον neak!! γινεται !! απλα εγω δεν το εκανα στον 2.0.5 γιατι ειμαι ευχαριστημενος !! ουτε κολληματα στο wifi oyte drains κανενα θεμα πανω απο μια βδομαδα τωρα σε full χρηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 N.E.A.K 2.0.5 και η μπαταρία απλά δεν θα τελειώνει... οι phenomenal ειναι πολύ καλοι αλλα εχουν θεματακια και κρασαρουν... επειδη τους δοκίμασα ΟΛΟΥΣ τους kernel και εφαγα πολλες ήττες μεχρι να βρω καποιον που να μην κρασαρει ΠΟΤΕ ... Αν αναφερεσε σε αυτον http://code.google.com/p/neak-kernel-sgs2/downloads/detail?name=N.E.A.K-2.0.5x-AOSP.zip&can=2&q= θα ηθελα να ξέρω αν είναι οκ για την ομεγα v13??? Ευχαρηστώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Αν αναφερεσε σε αυτον http://code.google.com/p/neak-kernel-sgs2/downloads/detail?name=N.E.A.K-2.0.5x-AOSP.zip&can=2&q= θα ηθελα να ξέρω αν είναι οκ για την ομεγα v13??? Ευχαρηστώ Καλησπερα παιδια.!! μια βηθεια.!!! Θελω να ξαναβαλω τον Siyah kernel,εχω τον Ν.Ε.Α.Κ 2.5 και ψιλοκολαει και απο καταναλωση οχι τιποτα φοβερο.Το θεμα ειναι ο,τι δεν μ'αφηνει να τον βαλω απο CWM το ζιπακι.Δοκιμασα και το cleanner sciptaki και απο recovery αλλα τιποτα.Δεν με αφηνει.Πωs θα τον βαλω τελικα? ευχαριστω και παλι. Aκυρο...!!! τον περασα με odin.Oλα ο.κ. Edited May 28, 2012 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά δοκίμασε κανείς την goa rom εδω το σιτε http://www.goa-roms.de/index.php?page=Index&33d812d6 Η αντιστοιχη στο note απλά πετάει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπερα παιδια.!! μια βηθεια.!!! Θελω να ξαναβαλω τον Siyah kernel,εχω τον Ν.Ε.Α.Κ 2.5 και ψιλοκολαει και απο καταναλωση οχι τιποτα φοβερο.Το θεμα ειναι ο,τι δεν μ'αφηνει να τον βαλω απο CWM το ζιπακι.Δοκιμασα και το cleanner sciptaki και απο recovery αλλα τιποτα.Δεν με αφηνει.Πωs θα τον βαλω τελικα? ευχαριστω και παλι. Aκυρο...!!! τον περασα με odin.Oλα ο.κ. η εκδοση του link ειναι για AOSP . Δεν ξερω πως θα κατσει σε μια omega και ποια Version θελει. Εγώ μιλάω πάντα για OFFICIAL STOCK ROM!!!! η omega λογικα είναι ήδη σκαλισμένη και παραμετροποιημενη διοτι είναι custom ρομ , κατα συνέπεια μονο μαλλον ζημία θα κάνετε αμα την πειράζετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Παιδιά δοκίμασε κανείς την goa rom εδω το σιτε http://www.goa-roms.de/index.php?page=Index&33d812d6 Η αντιστοιχη στο note απλά πετάει... Kαλημέρα! Μήπως έχεις να μου προτείνεις (ή κάποιος άλλος αν έχει την καλοσύνη) καμία close to stock rom για Galaxy S2? Μιλάω για ics και θέλω να έχει όσο καλύτερη συμπεριφορά γίνεται, είναι για κάποιο φίλο μου που απλά θέλει να την περάσει και να την χρησιμοποιεί για χρήση καθημερινή.. του είχα περάσει πριν από κάνα μήνα μια omega ics αλλά δεν του αρέσει κάνει κάποια κολλήματα δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα και αν κάτι διορθώθηκε... ίσως και κάποια pre-rooted stock??? Ευχαριστώ πολύ! H GoatRip πραγματικά πετάει σε note και είμαι σίγουρος ότι θα τρέχει και στο S2 σίγουρα καλά... εγώ θα την δοκίμαζα!!! Τίποτα βρε παιδιά??? Edit: Βρήκα όλα οκ... Edited May 29, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδες, αυτο ο fix για το μικροφωνο στην πρωτη σελιδα, δουλευει σε ics? Να υποθεσω οτι διορθωνει την χαμηλη ενταση του ηχου κλησης, οταν αρχιζει να χτυπαει το κινητο? Και μια ακομα ερωτηση. Πριν λιγο καιρο ειχα flash αρει το ics domination theme. Αυτο για να το αφαιρεσω, πρεπει να ξαναφλασαρω την ics rom απο την αρχη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 μολις δοκιμασα κ μολις μπεις στο υπομενου με τον κωδικο δεν εχει το μενου audio στο βημα 5 στην ics:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδες, αυτο ο fix για το μικροφωνο στην πρωτη σελιδα, δουλευει σε ics? Να υποθεσω οτι διορθωνει την χαμηλη ενταση του ηχου κλησης, οταν αρχιζει να χτυπαει το κινητο? Και μια ακομα ερωτηση. Πριν λιγο καιρο ειχα flash αρει το ics domination theme. Αυτο για να το αφαιρεσω, πρεπει να ξαναφλασαρω την ics rom απο την αρχη? Οπως σου εγραψε και ποιο πανω (nikaki71) δεν δουλευει για ics .. Θα μπορουσες να γυρίσεις στην rom που ησουν αν ειχες κάνει ενα nadroid backup πριν περασεις την καινουργια custom rom Aν θελεις να περάσεις official ics το κάνεις με odin (factory rest επιβαλεται) αλλιως για custom rom φλασαρεις κανονικά με cwm recovery Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 μολις δοκιμασα κ μολις μπεις στο υπομενου με τον κωδικο δεν εχει το μενου audio στο βημα 5 στην ics:( Οπως σου εγραψε και ποιο πανω (nikaki71) δεν δουλευει για ics .. Θα μπορουσες να γυρίσεις στην rom που ησουν αν ειχες κάνει ενα nadroid backup πριν περασεις την καινουργια custom rom Aν θελεις να περάσεις official ics το κάνεις με odin (factory rest επιβαλεται) αλλιως για custom rom φλασαρεις κανονικά με cwm recovery Σε gb την χαμηλη ενταση στον ηχο κλησης την διορθωνει παιδια...?? Το βημα 5 ειναι...?? Ευχαριστω. Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Aν θελεις να περάσεις official ics το κάνεις με odin (factory rest επιβαλεται) αλλιως για custom rom φλασαρεις κανονικά με cwm recovery Επειδη δεν καταλαβα για το δευτερο σκελος της ερωτησης μου, σχετικα με το theme. Εχω περασμενη την ics 4.0.3 lp7, απλα επειδη μου αρεσε το συγκεκριμενο theme που δινει αλλα χρωματα και χαρακτηρα στο ui γενικοτερα, το περασα μεσω cwm. Αν θελησω να το βγαλω το Theme και να εχω το μενου μανισιο, πως το αλλαζω αυτο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Επειδη δεν καταλαβα για το δευτερο σκελος της ερωτησης μου, σχετικα με το theme. Εχω περασμενη την ics 4.0.3 lp7, απλα επειδη μου αρεσε το συγκεκριμενο theme που δινει αλλα χρωματα και χαρακτηρα στο ui γενικοτερα, το περασα μεσω cwm. Αν θελησω να το βγαλω το Theme και να εχω το μενου μανισιο, πως το αλλαζω αυτο? Συγνώμη δεν ειχα καταλάβει !!! Ναι .... ξαναφλασαρεις την rom και ειναι όλα κανονικά Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ρε παιδια θυμαμαι απο οταν ειχα το desire,desire hd,sensation ειχα περασει ρομ πριν καν κυκλοφορησουν...απορω πως αφου εχει κυκλοφορησει η ρομ για το s3 γιατι δεν εχει γινει ακομα ported στο S2...ετσι παραπονο κανω:D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Θελω καποιο θεμα στην "Omega_v2.0_AOKP_build_35_ICS_4.0.4" οπου να φαινεται σαν την "Omega_ICS_v13_Black_Blue_XWLPD" εχω βρει ενα θεμα που μοιαζει αλλα δεν το δειχνει οπως πρεπει, δειχνει τα μισα απ οσα λεει οτι εχει... υπαρχει τροπος να ενεργοποιουντε καπως...;; πλιζ βοηθηστε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts