aris1976 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 παιδια οσοι εχετε viber και ice rom σας δουλευει το συγκεκριμένο προγραμμα σωστα η οχι??? γιατι σε μενα κανει "νερα"..στο Note μου... Και σε μένα.... Αν δεν έχω το συγχρονισμό ανοιχτό δε μου έρχεται πότε μήνυμα ενώ με τη GB δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 βλεπω βγηκε η SuperOSR παλια αγαπημενη rom εποχης desire,θα την δοκιμασω να δω τι λεει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει θεμα με τη βεντεοκληση? Η αν επηρεαζει πχ το οτι εχω απεγκαταστηση το gtalk κτλ? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) βλεπω βγηκε η SuperOSR παλια αγαπημενη rom εποχης desire,θα την δοκιμασω να δω τι λεει Θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου γιατί σε εμένα δεν μου έκατσε καλά. Τις τελευταιες εβδομαδες,ειμαι με VK-ROM και εχει ησυχασει το κεφαλι μου. Συμφωνώ απόλυτα αλλά και του Goatrip 4.5.2 είναι πολύ καλή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν την ανεβάζει στο xda αλλά σε δικό του site και θέλει εγγραφή και είναι στα Γερμανικά. Το site είναι http://www.goa-roms.de/ Edited April 23, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Τις τελευταιες εβδομαδες,ειμαι με VK-ROM και εχει ησυχασει το κεφαλι μου. ¨Εχεις δουλέψει androidlost;Ξέρεις αν δουλεύει στην VK?Φοράω την Dynamic Slim 1.3 και ενώ έχει τρελλή διάρκεια μπαταρίας κατι έχει αφαιρέσει και δεν δουλεύει αυτή η εφαρμογή.. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 προς το παρων δοκιμαζω τις τελευταιες nightlies και δυσκολα θα παω αλλου,πολυ καλη και clean δουλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) ¨Εχεις δουλέψει androidlost;Ξέρεις αν δουλεύει στην VK?Φοράω την Dynamic Slim 1.3 και ενώ έχει τρελλή διάρκεια μπαταρίας κατι έχει αφαιρέσει και δεν δουλεύει αυτή η εφαρμογή.. Οχι φιλε μου,δεν το χω δοκιμασει με την VK ROM.Γενικα ειναι αρκετα εξειδικευμενο αυτο που ζητας.Κανε ενα backup του συστηματος σου,φορα την vk και δοκιμασε.Πλεον με τον ROM manager ειναι παιχνιδακι.Μπορεις να χρησιμοποιησεις εναλλακτικα και τα,App2zip και τον Apk batch installer. Edited April 24, 2012 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά είμαι με checkrom και θέλωω να ρωτήσω τα εξής. Αν πάω σε ICS θα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές που έχω τώρα θα δουλεύουν ή κάποιες μπορεί να μη δουλεύουν Το viber μου βγάζει σφάλμα κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο (viber has crashed) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά είμαι με checkrom και θέλωω να ρωτήσω τα εξής. Αν πάω σε ICS θα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές που έχω τώρα θα δουλεύουν ή κάποιες μπορεί να μη δουλεύουν Το viber μου βγάζει σφάλμα κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο (viber has crashed) Απο οτι γνωρίζω οι περισσότερες δουλεύουν ,βέβαια υπάρχουν και κάποιες που θα έχουν προβλήματα και δεν θα ειναι ακόμα συμβατές Το viber αναβαθμίστηκε για ICS αν δεν κάνω λαθος απο τελη φεβρουαριου (22/02) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στην original rom που μας βγάζει σήμερα, μπορούμε να κάνουμε root? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στην original rom που μας βγάζει σήμερα, μπορούμε να κάνουμε root? Φυσικά. Οδηγίες στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ GPS FIX που εχω ανεβάσει ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ GINGERBREAD!!! ΣΕ ICS ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ path UART_DRIVER=/dev/ttySAC1 Το πλήρες gps.conf ΓΙΑ ICS ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ NTP_SERVER=chronos.asda.gr NTP_SERVER=ntp.databank.com.gr NTP_SERVER=ntp.asda.gr NTP_SERVER=ntp.ntua.gr NTP_SERVER=clock.auth.gr NTP_SERVER=ntp.hol.gr NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=/data/xtra.bin AGPS=/data/xtra.bin AGPS=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin AGPS=http://derekgordon.com/gps-files/bin/xtra.bin XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_4=http://derekgordon.com/gps-files/bin/xtra.bin DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE DEFAULT_USER_PLANE=TRUE DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE INTERMEDIATE_POS=1 ACCURACY_THRES=3000 QOS_ACCURACY=50 QOS_TIME_OUT_AGPS=95 QOS_TIME_OUT_STANDALONE=80 QosHorizontalThreshold=1000 QosVerticalThreshold=500 AssistMethodType=1 AgpsUse=1 AgpsServerType=1 AgpsServerIp=3232235555 AgpsMtConf=0 AgpsMtResponseType=1 SUPL_HOST=FQDN SUPL_HOST=lbs.geo.t-mobile.com SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_SECURE_PORT=7275 SUPL_NO_SECURE_PORT=3425 SUPL_TLS_HOST=FQDN SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert CURRENT_CARRIER=common PHONE_TYPE=UMTS REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1 C2K_HOST=c2k.pde.com C2K_PORT=1234 ΚΑΙ ΤΟ sirfgps.conf ΓΙΑ ICS #CSR SiRF plc #PROJECT_NAME : white Space is not allowed #UART_DRIVER : Uart Driver Path #RESET_GPIO : Reset GPIO Driver Path #ONOFF_GPIO : OnOff GPIO Driver Path #EXTERNAL_LNA : 1 - use External LNA, 0 - use Internal LNA only #REF_CLOCK_26MHZ: 1 - use 26MHz TCXO, 0 - use 16.369MHz TCXO #UART_BAUD_RATE : 0 - 115200bps 1 - 230400, 2 - 460800, 3 - 57600 #FREQUENCY_AIDING : 0 - Disable, 1 - Enable #SENSOR_AIDING : 0 - Disable, 1 - Enable #SET_ID_IMSI : 1 - Use IMSI for SET ID, 0 - Use MSISDN for SET ID, especially for Japan Network Operators #DEBUGGING_FILES : 0 - no log file, 1 - log files enabled #SSL_ENABLED : 0 - SSL Disabled, 1 - SSL Enabled #CERTI_VERSION : 0 - TLSv1 , 1 - SSLv3 , 2 - SSLv23 #CP_RESPONSETIME : 0 - no priority, 1 - resposne priority time, 2 - resposne priority position ,3 - resposne priority use entire response time #REAIDING=20 #CONTROL_PLANE : 1 - CP Enabled, 0 - CP Disabled, for MP3 player or PND #ATT_NETWORK_OPERATOR : 1 - for AT&T, 0 - for other network operator #SGEE : 1 - SGEE ENABLE 0 - SGEE DISABLE PROJECT=SAMSUNG_S5PC210 UART_DRIVER=/dev/ttySAC1 RESET_GPIO=/sys/devices/virtual/sec/gps/GPS_nRST/value ONOFF_GPIO=/sys/devices/virtual/sec/gps/GPS_PWR_EN/value REAIDING=20 EXTERNAL_LNA=1 REF_CLOCK_26MHZ=1 UART_BAUD_RATE=2 FREQUENCY_AIDING=1 SENSOR_AIDING=1 SET_ID_IMSI=1 DEBUGGING_FILES=0 SSL_ENABLED=1 CERTI_VERSION=1 CP_RESPONSETIME=3 CONTROL_PLANE=1 ATT_NETWORK_OPERATOR=0 ICS_NETWORK_OPERATOR=0 EMC_ENABLE=1 CIQ_ENABLE=1 SGEE=1 CGEE=1 LOG_PATH=/data θα παρακαλούσα εαν κάποιος mod μπορει να μου στείλει με pm με το email του ώστε να του στείλω και το .zip αρχείο που έχει όλο το mod για cwm εγκατασταση αυτόματα το οποίο έχει μέσα και το SuplRootCert που χρειάζεται , για να το ανεβάσει έτσι ώστε όλοι οι rooted να μπορουν να κάνουν την δουλεία τους με ένα click. Σημείωση κουμπώνει πολύ πιο γρήγορα στο ics... H stock ελληνική LP7 έχει (vodafone) τις παρακάτω ρυθμίσεις εαν κάποιος θέλει να ξαναγυρίσει στις αρχικές gps.conf NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 και sirfgps.conf #CSR SiRF plc #PROJECT_NAME : white Space is not allowed #UART_DRIVER : Uart Driver Path #RESET_GPIO : Reset GPIO Driver Path #ONOFF_GPIO : OnOff GPIO Driver Path #EXTERNAL_LNA : 1 - use External LNA, 0 - use Internal LNA only #REF_CLOCK_26MHZ: 1 - use 26MHz TCXO, 0 - use 16.369MHz TCXO #UART_BAUD_RATE : 0 - 115200bps 1 - 230400, 2 - 460800, 3 - 57600 #FREQUENCY_AIDING : 0 - Disable, 1 - Enable #SENSOR_AIDING : 0 - Disable, 1 - Enable #SET_ID_IMSI : 1 - Use IMSI for SET ID, 0 - Use MSISDN for SET ID, especially for Japan Network Operators #DEBUGGING_FILES : 0 - no log file, 1 - log files enabled #SSL_ENABLED : 0 - SSL Disabled, 1 - SSL Enabled #CERTI_VERSION : 0 - TLSv1 , 1 - SSLv3 , 2 - SSLv23 #CP_RESPONSETIME : 0 - no priority, 1 - resposne priority time, 2 - resposne priority position ,3 - resposne priority use entire response time #REAIDING=20 #CONTROL_PLANE : 1 - CP Enabled, 0 - CP Disabled, for MP3 player or PND #ATT_NETWORK_OPERATOR : 1 - for AT&T, 0 - for other network operator PROJECT=SAMSUNG_S5PC210 UART_DRIVER=/dev/ttySAC1 RESET_GPIO=/sys/devices/virtual/sec/gps/GPS_nRST/value ONOFF_GPIO=/sys/devices/virtual/sec/gps/GPS_PWR_EN/value EXTERNAL_LNA=1 REF_CLOCK_26MHZ=1 UART_BAUD_RATE=2 FREQUENCY_AIDING=0 SENSOR_AIDING=0 SET_ID_IMSI=1 DEBUGGING_FILES=0 SSL_ENABLED=0 CERTI_VERSION=0 CP_RESPONSETIME=2 CONTROL_PLANE=1 ATT_NETWORK_OPERATOR=0 ICS_NETWORK_OPERATOR=0 SGEE=0 EMC_ENABLE=0 LOG_PATH=/data Edited April 25, 2012 by GeoX ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ειναι ευκολο καποιος να ανεβασει το μοντεμ lps?? Αλλα σε ζιπ για cwm οχι σε .tar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ειναι ευκολο καποιος να ανεβασει το μοντεμ lps?? Αλλα σε ζιπ για cwm οχι σε .tar Ορίστε. Enjoy... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ΤΟ MOD για το GPS για το ICS , flash zip ΕΔΩ-----> http://www.multiupload.nl/HXV7LS75YF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 To mod ισχύει και για custom roms ics η μόνο για την επίσημη? Αν το βάλω στη vk θα δουλέψει η θα έχω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 To mod ισχύει και για custom roms ics η μόνο για την επίσημη? Αν το βάλω στη vk θα δουλέψει η θα έχω θέμα? Για όλες κάνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ταπεινή μου άποψη αλλά η καλύτερη AOKP Rom αυτή τη στιγμή και τις έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403044 O Νeophyte για όσους δεν τον ξέρουν έφτιαχνε φοβερές ρομ για το desire.Συνεχίζει έτσι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 To mod ισχύει και για custom roms ics η μόνο για την επίσημη? Αν το βάλω στη vk θα δουλέψει η θα έχω θέμα? Το Mod του GPS είναι ανεξάρτητο απο ROM... είναι για όλες τις ICS του galaxy s2 . Απο εκεί και πέρα εαν θελετε και για αλλα android τηλεφωνα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με τη προϋπόθεση ότι θα αλλάζετε με έναν text editor τα settings αναλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Ξέρει κανείς που είναι το Swype η με τι όνομα είναι στις ICS roms?Προσπαθώ να το κάνω extract από stock lp8 και μερικές custom roms (Sensation,Dynamic,VK) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό στον φάκελό /System/apk ?? Btw δοκίμασα την VK και μου φανήκε υπερβολικά αργή σε σχέση με την Dynamic αν και όμορφη.Το androidlost δεν έχω ακόμα καταφέρει να το τρέξω σε custom rom.Κάτι που αφαιρούνε το σκοτώνει και είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα... Edited April 26, 2012 by minos197 Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_E_M_1999 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Καλημερα παιδια.Μολις πριν λιγο καιρο αγορασα το SGII.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την συσκευη.Παει σφαιρα και σιγουρα ειναι μερα με την νυχτα με το SE Xperia X1 που ειχα. Χτες εγινε επιτελους και η πολυαναμενομενη αναβαθμιση στην εκδοση 4.0.3.Ολα καλα και κανενα προβλημα.Πριν την αναβαθμιση ειχα αρκετα προβληματα με το ΚIES και την επικοινωνια με το PC.Τωρα βρισκει το τηλ αμεσως και χωρις προβληματα. Θελω λοιπον να ομορφυνω λιγο το τηλ.Διαβασα τον οδηγο για το root.Προφανως εμενα με αφορα η διαδικασια η 3η που λεει για το ICS.Οκ θα προσπαθησω να την κανω.Μετα τι επεται για να αλλαξω ROM?ποια η ολη διαδικασια?Μπορει καποιος να μου την εξηγησει με απλα βηματα ωστε να ξερω τι να ψαξω και τι να διαβασω? Να συμπληρωσω επισης οτι στον οδηγο για προσθηκη νεας ROM αναφερεται οτι πρεπει να γινει root με το CFROOT.Ποια μεθοδο τελικα πρεπει να ακολουθησω? Γιατι διαβαζα για kernels και αλλα διαφορα που με μπερδεψαν λιγο... Ευχαριστω για το ν χρονο σας! Edited April 27, 2012 by R_E_M_1999 προσθηκη αποριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλημερα παιδια.Μολις πριν λιγο καιρο αγορασα το SGII.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την συσκευη.Παει σφαιρα και σιγουρα ειναι μερα με την νυχτα με το SE Xperia X1 που ειχα. Χτες εγινε επιτελους και η πολυαναμενομενη αναβαθμιση στην εκδοση 4.0.3.Ολα καλα και κανενα προβλημα.Πριν την αναβαθμιση ειχα αρκετα προβληματα με το ΚIES και την επικοινωνια με το PC.Τωρα βρισκει το τηλ αμεσως και χωρις προβληματα. Θελω λοιπον να ομορφυνω λιγο το τηλ.Διαβασα τον οδηγο για το root.Προφανως εμενα με αφορα η διαδικασια η 3η που λεει για το ICS.Οκ θα προσπαθησω να την κανω.Μετα τι επεται για να αλλαξω ROM?ποια η ολη διαδικασια?Μπορει καποιος να μου την εξηγησει με απλα βηματα ωστε να ξερω τι να ψαξω και τι να διαβασω? Να συμπληρωσω επισης οτι στον οδηγο για προσθηκη νεας ROM αναφερεται οτι πρεπει να γινει root με το CFROOT.Ποια μεθοδο τελικα πρεπει να ακολουθησω? Γιατι διαβαζα για kernels και αλλα διαφορα που με μπερδεψαν λιγο... Ευχαριστω για το ν χρονο σας! Μόλις τροποποίησα λίγο τον οδηγό, βάζοντας τα της ics πρώτα. Δεν έχει σημασία ποια μέθοδο θα ακολουθήσεις, από τη στιγμή που είσαι root γίνονται τα πάντα. Αλλά συγκεκριμένα στη περίπτωσή σου, μιας και θα βάλεις custom rom δε σ'ενδιαφέρει να έχεις διαφορετικό kernel, και η μέθοδος cf-root θα ήταν πιο εύκολη, αποφεύγεις κάποια βήματα μιας και το cwm recovery είναι ενσωματωμένο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Υπάρχει αλλο notification led καλύτερο απο το Noled? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά έβαλα το Dynamic custom. Όλα δουλεύουν πααρα πολύ καλά. Έχω μόνο ένα θέμα. Η φωτεινότητα της οθόνης δεν πάει πολύ χαμηλά. Φταίει το kernel? καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_E_M_1999 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ωραια.....εγινε το 1ο root στο τηλεφωνακι μου.Ευχαριστω πολυ τον Tyxerakia για την βοηθεια του και τον χρονο που μου διεθεσε....τωρα αντε να ψαξουμε για κανα ROM.καμια καλη προταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts