g4ssecca Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 (edited) Οπότε λες να την δοκιμάσω ε.. Μπορείς να μου πεις την διαδικασία του φλασαρίσματος; ..Επίσης έχω κρατήσει backup εφαρμογές και δεδομένα (επαφές, sms, ρυθμίσεις κτλ) με το titanium ..θα γίνει κανονικά η επαναφορά; .. Edit: ok την φλάσαρα. :) Edited April 15, 2012 by g4ssecca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Έχει κανείς δοκιμάσει αυτήν την ROm?¨Εχει πολυ ενδιαφέρον λίστα με fixes και τροποποιήσεις ενώ παράλληλα είναι slim rom... XWLP7- Dynamic v1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1582217 Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 για το Tapatalk δοκιμασε να Κανεις refresh your favorites μεσα απο την εφαρμογη μηπως και φτιαξει Και πάλι τίποτα δυστυχώς..... http://dl.dropbox.com/u/5066093/2012-04-15%2022.52.49.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Και πάλι τίποτα δυστυχώς..... http://dl.dropbox.com/u/5066093/2012-04-15%2022.52.49.png Ανανέωση στο tapatalk έχεις κάνει από το μαρκετ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 για το Tapatalk δοκιμασε να Κανεις refresh your favorites μεσα απο την εφαρμογη μηπως και φτιαξει Σβήσε από τα αγαπημένα το myphone κ ξαναβάλτο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 (edited) Οπότε λες να την δοκιμάσω ε.. Μπορείς να μου πεις την διαδικασία του φλασαρίσματος; ..Επίσης έχω κρατήσει backup εφαρμογές και δεδομένα (επαφές, sms, ρυθμίσεις κτλ) με το titanium ..θα γίνει κανονικά η επαναφορά; .. Edit: ok την φλάσαρα. :) Κοιτα με τις επαναφορες απο Titanium εχω ακουσει διαφορα οπως το οτι μπορει να κολησουν καποιες εφαρμογες η ακομα κ το τηλεφωνο.. Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ισχυει:( Εννοω παντα για αλλαγη μεταξυ διαφορετικων ρομ και οχι απο uptade σε update μιας συγκεκριμενης Edited April 15, 2012 by manosf23 Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Σβήσε από τα αγαπημένα το myphone κ ξαναβάλτο μετά. Ok τα κατάφερα.... Ευχαριστώ. Για το άλλο το θέμα του συγχρονισμού καμιά ιδέα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Φιλε μου εγω εχω δοκιμασει την AOKP του bezke (ουσιαστικα εχουν ιδια βαση με την CM9 με περισσοτερο customization) και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Απο μπαταρια μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι... Εχθες κατα τις 2 το μεσημερι το εβγαλα απο την φορτιση και με αρκετη χρηση το εβαλα να φορτισει πριν 20 λεπτα(τωρα που γραφω ειναι 9:25 το βραδυ) και ειχε και 25% Η συγκεκριμένη ROM χρησιμοποιεί και τους 2 πυρήνες ,η έχει απενεργοποιήσει τον ένα πυρήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά αν θέλουμε να περάσουμε πάλι official rom τι διαδικασία ακολουθούμε; ..Γίνεται να την περάσουμε όπως περνάμε την custom; .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 παιδια εκανα το gps fix του GEOX σε επισημη ICS 4.0.3 αλλα μετα δεν εβρισκε καθολου το gps προφανως το fix ειναι μονο για 2.3.Χ παιζει κατι αντιστοιχο για τις ICS ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά αν θέλουμε να περάσουμε πάλι official rom τι διαδικασία ακολουθούμε; ..Γίνεται να την περάσουμε όπως περνάμε την custom; .. Έχει δική του διαδικασία... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 παιδια εκανα το gps fix του GEOX σε επισημη ICS 4.0.3 αλλα μετα δεν εβρισκε καθολου το gps προφανως το fix ειναι μονο για 2.3.Χ παιζει κατι αντιστοιχο για τις ICS ROM? Tι πρόβλημα έχει το GPS της LPS που φοράς; Χρειάζεσαι κάποιο fix? Btw, κανένα fix για gingerbread δεν κάνει σε ice cream sandwich.... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Η συγκεκριμένη ROM χρησιμοποιεί και τους 2 πυρήνες ,η έχει απενεργοποιήσει τον ένα πυρήνα Οχι οχι χρησιμοποιουνται και οι 2 πυρηνες κανονικα(οποτε χρειαζονται φυσικα) Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Tι πρόβλημα έχει το GPS της LPS που φοράς; Χρειάζεσαι κάποιο fix? Btw, κανένα fix για gingerbread δεν κάνει σε ice cream sandwich.... δεν το δοκιμασα ιδιαιτερα για να σου πω απλα επειδη το fix της 2.3 ηταν πολυ καλο ειπα να το βαλω απο την αρχη αλλα δεν εκανε τελικα. Τωρα που εχω τα μαμα αρχειακια θα το δοκιμασω και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά, από official IceCream ποια προτίνεται ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 ρε μαγκες καμια aokp δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο? δοκιμασε κανενας μηπως την τελευταια resurrection να πει εντυπωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 σκεφτομαι να κανω dual boot 8α αντιμετοπισω προβληματα με την σταθεροτητα του κινητου μου?εχω την omega v10 παρα πολυ καλη και σκεφτομαι να βαλω και καποια αλλη ποια μου πρωτεινεται ισαξια της?καποιος που εχει κανει dual boot να μου περιγραψει την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Φιλε μου εγω εχω δοκιμασει την AOKP του bezke (ουσιαστικα εχουν ιδια βαση με την CM9 με περισσοτερο customization) και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Απο μπαταρια μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι... Εχθες κατα τις 2 το μεσημερι το εβγαλα απο την φορτιση και με αρκετη χρηση το εβαλα να φορτισει πριν 20 λεπτα(τωρα που γραφω ειναι 9:25 το βραδυ) και ειχε και 25% Να σε ρωτήσω με την rom του bezke την sd card την αναγνωρίζει γιατί σε εμένα δεν την διάβαζε και αυτό συμβαίνει σε κάθε Aopk rom 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 ρε μαγκες καμια aokp δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο? δοκιμασε κανενας μηπως την τελευταια resurrection να πει εντυπωσεις? Την πέρασα το πρωί και όλα δείχνουν όπως πάντα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Την πέρασα το πρωί και όλα δείχνουν όπως πάντα μια χαρά να φανταστω οτι ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 να φανταστω οτι ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει? δυστυχώς δεν έχει. Χρειάζομαι την βοήθεια σας, έχω την Resurrection Remix ics v1.4 και όταν ενώνω το κινητό με το pc μου (ubuntu 12.04) εμφανίζεται μονο η εσωτερική μνήμη .Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί και η εξωτερική ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) ρε μαγκες καμια aokp δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο? δοκιμασε κανενας μηπως την τελευταια resurrection να πει εντυπωσεις? Αυτο γιατι το ics android keyboard απο default δεν εχει ελληνικα δυστυχως, ακομα δεν δοκιμασα να παρω το stock πληκτρολογιο απο καποια samsung official ics μηπως δουλεψει, θα το δω. Να σε ρωτήσω με την rom του bezke την sd card την αναγνωρίζει γιατί σε εμένα δεν την διάβαζε και αυτό συμβαίνει σε κάθε Aopk rom 4.0.4. Αν πας mnt/emmc με καποιον root explorer θα βρεις την εξωτερικη σου καρτα. Παλια ηταν mnt/sdcard/external_sdcard. Edit : Τωρα ξαναδιαβασα το post σου, αν εννοεις την εσωτερικη μνημη δοκιμασε να την κανεις mount απο recovery αν κ μου κανει εντυπωση αυτο που λες. δυστυχώς δεν έχει. Χρειάζομαι την βοήθεια σας, έχω την Resurrection Remix ics v1.4 και όταν ενώνω το κινητό με το pc μου (ubuntu 12.04) εμφανίζεται μονο η εσωτερική μνήμη .Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί και η εξωτερική ? Αν ψαξεις λιγο στο thread της Resurrection θα βρεις εναν οδηγο που σου δινει μια εντολη να τρεξεις σε terminal ωστε να στην αναγνωριζει, 2 λεπτα δουλεια ειναι αλλα ειμαι απο κινητο κ δεν εχω προχειρο το link. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Edited April 17, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Να σε ρωτήσω με την rom του bezke την sd card την αναγνωρίζει γιατί σε εμένα δεν την διάβαζε και αυτό συμβαίνει σε κάθε Aopk rom 4.0.4. Οχι αυτο συμβαινει μονο στην καινουρια build AOKP(build 32). Εγω φοραω την 31 με το update 12/04 και την διαβαζει κανονικα... Την ειχα βαλει και εγω και μολις ειδα το προβλημα την εβγαλα και ξαναγυρισα στην 31 μεχρι να διορθωθει το προβλημα Και για οσους ειπαν πριν για το ελληνικο πληκτρολογιο, εμενα ειχε και η build 31 και η build 32... Edited April 17, 2012 by manosf23 Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Αν ψαξεις λιγο στο thread της Resurrection θα βρεις εναν οδηγο που σου δινει μια εντολη να τρεξεις σε terminal ωστε να στην αναγνωριζει, 2 λεπτα δουλεια ειναι αλλα ειμαι απο κινητο κ δεν εχω προχειρο το link. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 2200 και κατι ποστ :) εκανα search για ubuntu linux external memory αλλα τιποτα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Οκ μαγκες ευχαριστω...σκεφτομουν να δοκιμασω τη resurrection αλλα χωρις ελληνικα δεν....παραμενω με cm9 που εχει και ελληνικα και αναγνωριζει κανονικα την external οταν το συνδεω στο pc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts