efarmostis Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Βρεθηκε μηπως λυση στο bug με το εικονιδιο του σηματος? Όχι. Και στον aldebaran,θα έχει φούλ σήμα.:lol: Παράθεση Pulse ROM 1.4 jkay 13.4.1 + [THEME]*ICE CREAM SANDWICH v1.8*EMPIRE* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Η 7.4 δουλεύει απροβλημάτιστα,ακόμα και για καθημερινή χρήση,πολύ καλύτερη από την 7.3 .Δεν έχω πρόβλημα με τις επαφές.Βασικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.:) Προσπαθω απο χθες να την κατέβασω αλλα τίποτα. Η σέρνεται η διακόπτεται στην μέση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παιδια ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος να το πω αυτο αλλα εχει σχεση με την κινηταρα μας και δεν κρατιεμαι! δοκιμαστε ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ DATA στο κινητο σας την εφαρμογη vrisko με την τελευταια "μονταρισμενη" εκδοση του google maps που υποστηριζει δωρεαν πλοηγηση στην χωρα μας! πραγματικα ο συνδυασμός δεν "υπαρχει" προχθες εψαχνα μια acs σε ενα απο τα χωριά εδω πανω στον εβρο! ανοιξα την εφαρμογη και το gps εκανα αναζητηση και μου την βρηκε! με τηλεφωνα και ολα τα σχετικα! αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο! διπλα στην τελευταια εκδοση της εφαρμογης εχει επιλογη στο να σε παει το google maps με πλοηγηση! πατας την επιλογη και αυτοματα ανοιγει το google maps "φορτώνει" η πλοηγηση και εισαι ετοιμος!(δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο!!!) πραγματικα R E S P E C T .... :) επαθα πλακα! νομιζω οτι δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο απο χαρτες στο κινητο σου!(παντα αν εχεις data το ξαναλεω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Απο ταχυτητα τι λεει η 7.4 σε σχεση με τις 2.3.x?lag καθολου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Προσπαθω απο χθες να την κατέβασω αλλα τίποτα. Η σέρνεται η διακόπτεται στην μέση. http://www.4shared.com/zip/S6Vu72KE/RessurectionV74remixics403_XXL.html? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Απο ταχυτητα τι λεει η 7.4 σε σχεση με τις 2.3.x?lag καθολου? Η CM9 που δοκιμασα ηταν καλυτερη σε ολους τους τομεις αλλα δεν δουλευει βιντεο και youtube. Η 7.4 καλη αλλα εχει καποια κολληματα σε καποιες εφαρμογες, λειπουν τα ελληνικα απο το στοκ πληκτρολογιο, ειχα αρκετα fc με τις επαφες.. Γενικα για εμενα ηταν μια δοκιμη και πισω στην ωμεγα! Δεν ειναι ακομα για καθημερινη χρηση. Προσωπικη αποψη γιατι πολλοι στο xda την παρουσιαζουν αψογη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Έχετε δοκιμάσεις καθόλου τον N.E.A.K. kernel? Στο κινητό μου είναι ο πιο smooth, μαζί με τον void.echo που έχω δοκιμάσει. Για μπαταρία θα περιμένω, αλλά μέχρι τώρα καλύτερη μπαταρία είχα με phenomenal (speedmod με undervolt) και void. Ο void έχει σίγουρα την ελάχιστη κατανάλωση στην αναμονή, αλλά με ανοιχτή οθόνη ο phenomenal τρώει λίγο λιγότερη. Ο siyah 2.6.8 επίσης ήταν λιγότερο smooth απο void.echo και απο neak. Θα δω και με τον neak πως πάει η μπαταρία. Ίσως παίζει ρόλο τελικά το μέγεθος των kernels, γιατί και αυτός και ο void είναι οι μικρότεροι σε mb. Πάντως cfroot/stock δεν έχω δοκιμάσει. Όσοι έχετε δοκιμάσει και custom και cfroot, είναι πιο smooth ο stock; Πέρα απο σταθερότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Από στοκ και CF root δεν νομίζω ότι είναι πιο smooth από void echo..(τον οποίο φορούσα μέχρι χτες για ένα μήνα περίπου)..όμως..δοκίμασε το εξής...βάλε πάλι syiah και governor lulzactive..κατέβασε και την εφαρμογή touch move του tegrak από μάρκετ και βάλε τιμή 0..σε αυτό το set μου δίνει το ίδιο και λίγο καλύτερο smoothness από void..από μπαταρία είναι νωρίς για να κρίνω.. Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Η CM9 που δοκιμασα ηταν καλυτερη σε ολους τους τομεις αλλα δεν δουλευει βιντεο και youtube. Η 7.4 καλη αλλα εχει καποια κολληματα σε καποιες εφαρμογες, λειπουν τα ελληνικα απο το στοκ πληκτρολογιο, ειχα αρκετα fc με τις επαφες.. Γενικα για εμενα ηταν μια δοκιμη και πισω στην ωμεγα! Δεν ειναι ακομα για καθημερινη χρηση. Προσωπικη αποψη γιατι πολλοι στο xda την παρουσιαζουν αψογη!! Γιώργο συμφωνώ για CM9, η ομάδα είναι πολύ μπροστά γενικά και καινοτομούν σε κάθε βήμα τους γιατί τροποποιούν source κώδικα και εκεί είναι τα δύσκολα...Να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να φορεθεί το CM9 σε όσες συσκευές μπορούν..Για την 7.4 είπες οτι έχει κολλήματα, για δώσε κανα παράδειγμα γιατί ψήνομαι να την βάλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Απο ταχυτητα τι λεει η 7.4 σε σχεση με τις 2.3.x?lag καθολου? Αλεξ την δοκίμασα. Καλη αλλα δεν την εμπιστευομαι για καθημερινή χρήση. Χρειαζεται οπωσδήποτε εντελως καθαρο στήσιμο. Ούτε καν τα δεδομένα των εφαρμογών με titanium δεν πρέπει να ριξεις γιατι παρουσιάζονται restarts και παγωματα. Αν δε, κανεις το λάθος και ριξεις ρυθμίσεις συστήματος όπως bookmarks, πάντα με το titanium, γίνεται χαμός. Θέλησα να περάσω μόνο τα bookmarks και μετα δεν ξεκιναγε ο browser. Κολλάνε και έκανε restart για να επανέλθει η συσκευη. Άρα το μόνο που μπορείς να ριξεις ειναι οι εφαρμογές χωρις τα δεδομένα τους. Κατα τα αλλα το καθαρο ICS δείχνει πιο γρήγορο. Βέβαια δεν έψαξα να δω μήπως έχει μαγειρεμενο kernel. Θέλει να ασχοληθείς πολυ και βαριέμαι. Έχω στήσει την συσκευη μου τρομερα και εκτός αυτου φοβάμαι μην φάει κανά κόλλημα έν ώρα εργασίας. Πιστεύω οτι δεν πρόκειται πριν το Πάσχα να έχουμε κάποια πολυ καλη official εκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Γιώργο συμφωνώ για CM9, η ομάδα είναι πολύ μπροστά γενικά και καινοτομούν σε κάθε βήμα τους γιατί τροποποιούν source κώδικα και εκεί είναι τα δύσκολα...Να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να φορεθεί το CM9 σε όσες συσκευές μπορούν..Για την 7.4 είπες οτι έχει κολλήματα, για δώσε κανα παράδειγμα γιατί ψήνομαι να την βάλω.. Λοιπόν, εγώ είχα πρόβλημα με τις επαφές δε μπορούσα ούτε να εισαγω ούτε να διαγραψω γιατί έκλεινε η εφαρμογή. Είχα fc στο tapatalk, έλειπε η ελληνική γλώσσα από το πληκτρολόγιο, το γνωστό bug με το εικονίδιο από το σήμα και όταν γυρνούσα την γλώσσα συστήματος στα ελληνικά είχα παραμόρφωση στη μουσική και στο εικονίδιο αθορυβης λειτουργίας στην status bar. Αυτα, κάποια σημαντικα κάποια λιγότερο αλλά όταν συνηθίζεις στην omega δύσκολα πας έστω και σε ics. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited January 21, 2012 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Αλεξ την δοκίμασα. Καλη αλλα δεν την εμπιστευομαι για καθημερινή χρήση. Χρειαζεται οπωσδήποτε εντελως καθαρο στήσιμο. Ούτε καν τα δεδομένα των εφαρμογών με titanium δεν πρέπει να ριξεις γιατι παρουσιάζονται restarts και παγωματα. Αν δε, κανεις το λάθος και ριξεις ρυθμίσεις συστήματος όπως bookmarks, πάντα με το titanium, γίνεται χαμός. Θέλησα να περάσω μόνο τα bookmarks και μετα δεν ξεκιναγε ο browser. Κολλάνε και έκανε restart για να επανέλθει η συσκευη. Άρα το μόνο που μπορείς να ριξεις ειναι οι εφαρμογές χωρις τα δεδομένα τους. Κατα τα αλλα το καθαρο ICS δείχνει πιο γρήγορο. Βέβαια δεν έψαξα να δω μήπως έχει μαγειρεμενο kernel. Θέλει να ασχοληθείς πολυ και βαριέμαι. Έχω στήσει την συσκευη μου τρομερα και εκτός αυτου φοβάμαι μην φάει κανά κόλλημα έν ώρα εργασίας. Πιστεύω οτι δεν πρόκειται πριν το Πάσχα να έχουμε κάποια πολυ καλη official εκδοση. Κώστα έχει μαλλιάσει η γλώσσα και στο νήμα των cyanogen για το γεγονός οτι δεν πρέπει να κάνουν restore εφαρμογές με data αλλά δεν ακούνε και οι ίδιες ερωτήσεις επαναλαμβάνονται...:p Λοιπόν, εγώ είχα πρόβλημα με τις επαφές δε μπορούσα ούτε να εισαγω ούτε να διαγραψω γιατί έκλεινε η εφαρμογή. Είχα fc στο tapatalk, έλειπε η ελληνική γλώσσα από το πληκτρολόγιο, το γνωστό bug με το εικονίδιο από το σήμα και όταν γυρνούσα την γλώσσα συστήματος στα ελληνικά είχα παραμόρφωση στη μουσική και στο εικονίδιο αθορυβης λειτουργίας στην status bar. Αυτα, κάποια σημαντικα κάποια λιγότερο αλλά όταν συνηθίζεις στην omega δύσκολα πας έστω και σε ics. Ευχαριστώ George...Το θέμα με την ελληνική γλώσσα ξεπερνιέται και το swiftkey x (θεωρώ οτι είναι το καλύτερο...έχει απίστευτα καλή πρόβλεψη λέξεων )..Το fc με tapatalk είναι θέμα...Θα επανέλθω αν την βάλω...Με προβληματίζει αυτό που λέει και ο Κώστας για προβληματική χρήση και εν ώρα εργασίας και γενικότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παιδια καλησπερα, μηπως ξερουμε πως να κανουμε install τον speedmod kernel γιατι μου βγαζει συνεχεια aborted....Για τον k-19..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παιδια καλησπερα, μηπως ξερουμε πως να κανουμε install τον speedmod kernel γιατι μου βγαζει συνεχεια aborted....Για τον k-19.....Απο cwm πας να τον βαλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Από στοκ και CF root δεν νομίζω ότι είναι πιο smooth από void echo..(τον οποίο φορούσα μέχρι χτες για ένα μήνα περίπου)..όμως..δοκίμασε το εξής...βάλε πάλι syiah και governor lulzactive..κατέβασε και την εφαρμογή touch move του tegrak από μάρκετ και βάλε τιμή 0..σε αυτό το set μου δίνει το ίδιο και λίγο καλύτερο smoothness από void..από μπαταρία είναι νωρίς για να κρίνω.. Sent from Galaxy Τον n.e.a.k. τελικά δεν θα τον χρησιμοποιώ. Όπως είπα είναι smooth, η μπαταρία σίγουρα δεν ήταν καλύτερη απο void εν χρήση, για deep sleep το αποκλείω, χωρίς να το δοκιμάσω πολύ, αλλά 2 φορές που έκανε fc το don't panic μου. Δοκίμασα lulzactive και όντως άλλαξε πολύ το smoothness. Και δεν το περίμενα. Εγώ βασικά το δοκιμάζω στον go launcher, στο scrolling δηλαδή πως πάει, και μετά βλέπω διαφορά στον opera, κυρίως στο ζουμάρισμα κατα το διπλό κλικ πόσο ομαλά πηγαίνει. Στα υπόλοιπα, δεν μπορώ να βρω διαφορά. Ούτε στο άνοιγμα εφαρμογών ούτε πουθενά. Στον void δεν είχα δοκιμάσει το touch move ενώ υποστηρίζεται κι εκεί. Αλλά πάλι μικρή διαφορά βλέπω, ενώ ίσως μερικές φορές να μη βολεύει το 0 sensitivity. Έχει τίποτα επιπτώσεις στη μπαταρία κτλ; Τον siyah επειδή βγάζει πολλές εκδόσεις και βλέποντας το ιστορικό, με τρομάζει, γιατί το πολύ πείραγμα μου κάθεται κάπως. Τέλος, ο cfroot και γενικά ο stock, εκτός απο τα features τύπου oc/uv/bln κτλ, χάνει και σε μπαταρία ε; @sothrhsgr: Σιγουρέψου οτι κατέβασες την CWM version και φλάσαρε τον απο CWM. Αν σου βγάλει aborted, γράψε ακριβώς τι σου βγάζει. Τον φλάσαρα όταν βγήκε κανονικά απο cwm. Edited January 21, 2012 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 έβαλα την ics 7.4,υπάρχουν αρκετά bugs μου κόλλησε 2 φορες,οταν χρησιμοποίησα τον cwn,οπως επίσης και με τους χάρτες,επισης πάγωσε για λιγο στο utube. o browser ειναι παρα πολύ καλός και smooth,αλλα εχει πρόβλημα με το flash player. το σημα τηλεφώνου ηταν καρφωμένο φουλ αλλα δεν ξέρω αν βελτιώθηκε η ληψη ή τα γραφικά:) επίσης για πρώτη φορα ειδα την στάθμη της μπαταρίας να πέφτει ενω ηταν συνδεδεμένο με το pc.... για καθημερινή χρήση το βλέπω δυσκολο να σταθεί... επιστροφή στα σίγουρα....pulse:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά σας ακούω που λέτε ότι το σήμα έχει μεγάλη διαφορά στις ice roms. Ποιο μόντεμ έχει η τελευταία έκδοση γνωρίζει κάποιος; Και αν υπάρχει κάποιο λινκ να το δοκιμάσουμε ; Sent from my SGII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά σας ακούω που λέτε ότι το σήμα έχει μεγάλη διαφορά στις ice roms. Ποιο μόντεμ έχει η τελευταία έκδοση γνωρίζει κάποιος; Και αν υπάρχει κάποιο λινκ να το δοκιμάσουμε ; Sent from my SGII Μεινε εκει ποε εισαι προς το παρον και μην ακους κανεναν Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά σας ακούω που λέτε ότι το σήμα έχει μεγάλη διαφορά στις ice roms. Ποιο μόντεμ έχει η τελευταία έκδοση γνωρίζει κάποιος; Και αν υπάρχει κάποιο λινκ να το δοκιμάσουμε ; Sent from my SGII Μεινε εκει ποε εισαι προς το παρον και μην ακους κανεναν Ψηφίζω galanakop δαγκωτό :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ψηφίζω galanakop δαγκωτό :happy: Και γω,ολα τα παγωτα που δοκιμασα ακομα και με το κπ8 μοντεμ δειχνουν καμπανα σημα 0db να καταλαβεις,οποτε η ειναι κατι τοσο optimized στο ics η ειναι τοσο μεγαλο bug Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 @tonysac: O siyah 2.6.8 με lulzative gov και λίγο, πολύ μικρό uv, δεν μου είχε καλή μπαταρία. Ξαναδίνω μια δεύτερη ευκαιρία στον neak, που είναι ο μόνος τόσο smooth όσο ο void και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 @tonysac: O siyah 2.6.8 με lulzative gov και λίγο, πολύ μικρό uv, δεν μου είχε καλή μπαταρία. Ξαναδίνω μια δεύτερη ευκαιρία στον neak, που είναι ο μόνος τόσο smooth όσο ο void και βλέπουμε. Ε κάτσε να τον δω και εγώ τον neak τότε..άλλωστε πειράματα κάνουμε:) Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ε κάτσε να τον δω και εγώ τον neak τότε..άλλωστε πειράματα κάνουμε:) Sent from Galaxy Και ο neak δεν έχει την μπαταρια του void, αλλά τουλάχιστον ήταν πιο γρήγορος απο τον siyah, και με μεγάλη διαφορα στο antuntu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Και εγω ψηφιζω neak ειναι αρκετα ποιο smooth απ'ολους , τελικα κατεβασα και speedmod επιτελους γιατι μαλλον ειχα κανει πατατα και δεν κατεβαζα σωστο αρχειο και γι'αυτο δεν μπορουσα να κανω install αλλα δεν με ενθουσιασε τοσο ,αρκετα κολληματα στο σκρολαρισμα....Οποτε πισω στο neak παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 για εμενα σε μπαταρια κορυφη ειναι ο speedmod αλλα χρειαζομαι και overclock/undervolt(τουλαχιστον) οποτε γυρισα siyah γιατι νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο για αυτο που θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts