Sofos_5 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 CAM FW: SCEF02 Σ'ευχαριστώ :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εγω CAM FW: OCEF02 μετα απο update απο το samsung apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εγω CAM FW: OCEF02 μετα απο update απο το samsung apps παρατήρησες κάποια διαφορά? Βίντεο στα 1080p τραβάει χωρίς να κολλάει η να χάνει το autofocus ? στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό παρατήρησες το θέμα που υπάρχει με το ροζ σε άσπρο φόντο? Λίγα ρωτάω ε? :P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Τι fw έχετε στη κάμερα ? ( *#34971539# είναι ο κωδικός ) OCED11 (Χωρίς να ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό...) Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Τι fw έχετε στη κάμερα ? ( *#34971539# είναι ο κωδικός ) OMEF01 Τι σημαίνει; Ποιό είναι το νεότερο; Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω τί γινεται.. Εχω περασει την latest LeoMar75 Revolution 2.7.1-ΧΧΚΙ3, περασα κανονικοτατα και το KitchenPro CheckROM και επιλεγω καποια πραγματακια για δοκιμες.. Πχ Ice Cream Sanwich Theme (bingbanghd and leomar), Samsung Widget Weather Clock, efs backup, etc... Παταω απο το μενου "apply", τα κατεβαζει, παω μετα στον CheckROM_REVO φακελο, επιλεγω να κανω install το καθενα, κανει το reboot του, και μετα δε βλεπω καμια αλλαγη! Ουτε εχει αλλαξει το theme, ουτε βλεπω καποια νεα εφαρμογη... Πως διαλο τα βαζω αυτα δλδ? Μηπως θελει ξηλωμα ο LauncherProPlus? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω τί γινεται.. Εχω περασει την latest LeoMar75 Revolution 2.7.1-ΧΧΚΙ3, περασα κανονικοτατα και το KitchenPro CheckROM και επιλεγω καποια πραγματακια για δοκιμες.. Πχ Ice Cream Sanwich Theme (bingbanghd and leomar), Samsung Widget Weather Clock, efs backup, etc... Παταω απο το μενου "apply", τα κατεβαζει, παω μετα στον CheckROM_REVO φακελο, επιλεγω να κανω install το καθενα, κανει το reboot του, και μετα δε βλεπω καμια αλλαγη! Ουτε εχει αλλαξει το theme, ουτε βλεπω καποια νεα εφαρμογη... Πως διαλο τα βαζω αυτα δλδ? Μηπως θελει ξηλωμα ο LauncherProPlus? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο? Tην καινουρια rom την περασες η μονο την kitchen εφαρμογη εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Tην καινουρια rom την περασες η μονο την kitchen εφαρμογη εβαλες? Την LeoMar75 Revolution 2.7.1-ΧΧΚΙ3 εννοεις? Ναι, αυτην εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Την LeoMar75 Revolution 2.7.1-ΧΧΚΙ3 εννοεις? Ναι, αυτην εχω Οχι εχει βγει η checkrom revolution 1.0-XXKI4. Ισως γι αυτο δε σου δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω τί γινεται.. Εχω περασει την latest LeoMar75 Revolution 2.7.1-ΧΧΚΙ3, περασα κανονικοτατα και το KitchenPro CheckROM και επιλεγω καποια πραγματακια για δοκιμες.. Πχ Ice Cream Sanwich Theme (bingbanghd and leomar), Samsung Widget Weather Clock, efs backup, etc... Παταω απο το μενου "apply", τα κατεβαζει, παω μετα στον CheckROM_REVO φακελο, επιλεγω να κανω install το καθενα, κανει το reboot του, και μετα δε βλεπω καμια αλλαγη! Ουτε εχει αλλαξει το theme, ουτε βλεπω καποια νεα εφαρμογη... Πως διαλο τα βαζω αυτα δλδ? Μηπως θελει ξηλωμα ο LauncherProPlus? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο? Πήγαινε στις ρυθμίσεις της kitchen και έλεγξε τα settings να είναι στη 2.7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω τί γινεται.. Εχω περασει την latest LeoMar75 Revolution 2.7.1-ΧΧΚΙ3, περασα κανονικοτατα και το KitchenPro CheckROM και επιλεγω καποια πραγματακια για δοκιμες.. Πχ Ice Cream Sanwich Theme (bingbanghd and leomar), Samsung Widget Weather Clock, efs backup, etc... Παταω απο το μενου "apply", τα κατεβαζει, παω μετα στον CheckROM_REVO φακελο, επιλεγω να κανω install το καθενα, κανει το reboot του, και μετα δε βλεπω καμια αλλαγη! Ουτε εχει αλλαξει το theme, ουτε βλεπω καποια νεα εφαρμογη... Πως διαλο τα βαζω αυτα δλδ? Μηπως θελει ξηλωμα ο LauncherProPlus? Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο? Έχεις διαλέξεις θέματα που δεν δουλεύουν με τη ρομ που έχεις αλλά με την καινούρια checkrom revolution. Από τις ρυθμίσεις άλλαξε τον server. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημέρα σε όλους. Έχω περάσει μέσω odin την ΚΙ8 (Σκανδιναβική). Χθες που συνδέθηκα στο kies αναγνώρισε μεν το κινητό και το τρέχον firmware, αλλά μου έγραψε ότι δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της έκδοσης. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί? (p.s. έχω αλλάξει το sales code από cos σε eur μετά την αναβάθμιση, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καλημερααα!!παιδιά ξέρει κανεις πως αλλάζουν τα εικονίδια στο dock του stock launcher; η πρέπει να αλλάξω αναγκαστικά launcher; αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος κατά την γνώμη σας..ο go launcher δεν ξέρω δεν μου γέμιζει το μάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παρατήρησες κάποια διαφορά? Βίντεο στα 1080p τραβάει χωρίς να κολλάει η να χάνει το autofocus ? στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό παρατήρησες το θέμα που υπάρχει με το ροζ σε άσπρο φόντο? Λίγα ρωτάω ε? :P Καμια εντελως. Το ροζ υπαρχει ακομα σε ασπρο φοντο και το video χανει το autofocus. Θελει πολυ αργες κινησεις. Κολλημα στα video δεν ειχα ουτε πριν ουτε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καλημερααα!!παιδιά ξέρει κανεις πως αλλάζουν τα εικονίδια στο dock του stock launcher; η πρέπει να αλλάξω αναγκαστικά launcher; αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος κατά την γνώμη σας..ο go launcher δεν ξέρω δεν μου γέμιζει το μάτι.. Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ο Go Launcher. Δεν χανεις τιποτα να τον δοκιμασεις. Οσον αφορα τα εικονιδια, αν εννοεις απλως να τα αλλαξεις και να βαλεις αλλες εφαρμογες στη θεση του, πατας το κουμπακι που σου ανοιγει τις εφαρμογες, μετα πατας το αριστερο κουμπι Μενου και απο εκει επιλεγεις Edit. Μετα αρκει να συρεις ενα απο τα εικονιδια στο dock και θα αντικαταστησει το παλιο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Βρήκα αυτό το topic, μιλάει για προβλήματα στις κάμερες κτλ κ κάνουν διάφορες δοκιμές. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098834 Διάφορες Εκδόσεις Fw Cam : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18028075&postcount=1097 OCED11 (Χωρίς να ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό...) Έχεις OCED11_30.04.2011.zip , νομίζω έχει βγει αναβάθμιση κ είναι το OCEF02_09.06.2011.zip. Αν είσαι ευχαριστημένος 8α σου πρότεινα να μην το αλλάξεις κ τζάμπα πειραματίζεσαι. OMEF01 Τι σημαίνει; Ποιό είναι το νεότερο; Για τη δική σου έκδοση κάμερας έχεις το νεότερο Fw. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημέρα σε όλους. Έχω περάσει μέσω odin την ΚΙ8 (Σκανδιναβική). Χθες που συνδέθηκα στο kies αναγνώρισε μεν το κινητό και το τρέχον firmware, αλλά μου έγραψε ότι δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της έκδοσης. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί? (p.s. έχω αλλάξει το sales code από cos σε eur μετά την αναβάθμιση, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Παιδιά κάποιος που να γνωρίζει? please? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ο Go Launcher. Δεν χανεις τιποτα να τον δοκιμασεις. Οσον αφορα τα εικονιδια, αν εννοεις απλως να τα αλλαξεις και να βαλεις αλλες εφαρμογες στη θεση του, πατας το κουμπακι που σου ανοιγει τις εφαρμογες, μετα πατας το αριστερο κουμπι Μενου και απο εκει επιλεγεις Edit. Μετα αρκει να συρεις ενα απο τα εικονιδια στο dock και θα αντικαταστησει το παλιο. οχι εννοω μονο την εμφανιση των εικονιδιων...εχει κατι themes αυτο το γκο ρε γαμοτο φενετε πολυ παιδικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδιά κάποιος που να γνωρίζει? please? οταν θα δωθει επισημα στην ελλαδα θα στο αναγνωρισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Έχεις OCED11_30.04.2011.zip , νομίζω έχει βγει αναβάθμιση κ είναι το OCEF02_09.06.2011.zip. Αν είσαι ευχαριστημένος 8α σου πρότεινα να μην το αλλάξεις κ τζάμπα πειραματίζεσαι. Πράγματι είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω καμία πρόθεση να το πειράξω. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture110681 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ενω φτανω στην διαδικασια να ανοιξω το ODIN και συνδεω το κινητο με το usb και επιλεγω μεσα στις εφαρμογες αυτα που λετε μου βγαζει το μυνημα: Deveice is NOT connected!please connect the USB cable and try again... το εβγαλα το ξανα εβαλα και τπτ... οποιος μπορει ας βοηθησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) καλησπερα... υπαρχει καποιος τροπος να κανω unroot στο galaxy sII χωρις τη χρηση odin η γενικα χωρις τη χρηση υπολογιστη? ο λογος ειναι οτι επειδη το προβλημα που εχει και θα παει για εγκυηση εχει να κανει με μπαταρια (μαλλον) φοβαμαι οτι στην επανεκινηση μηπως δεν ανοιξει και γινει μπρικακι.. χτεσ το βραδυ καπως μου επεσαν κανα 2-3 σταγονες νερο πανω στην οθονη του κινητου, αφου το σκουπισα το αφησα με 98% μπαταρια. την επεσα για υπνο, σημερα το πρωι στο 32%.. μπαινω στο battery usage κενη ολη η λιστα, το γραφικο το δειχνει κανονικα, αλλα.. δειχνει επισης οτι φορτιζε ολη τη νυχτα.. τελος παντων να μην τα πολυλογω, το κλεινω παω να το ανοιξω και μου βγαζει ενα θερμομετρο και την μπαταρια να φορτιζει.. σε download mode δεν μπορω να μπω, μπαινει στο download αλλα δεν μου βγαζει πατηστε για να συνεχισετε να δω τον counter.. το κινητο δεν αναβει παρα μονο κρατωντας το vol up+power+home για να μπω σε recovery και να πατησω reboot device.. εκανα και ολα τα wipe και αλλαξα rom μηπως εφταιγε αυτο... τα ιδια.. οταν ειναι κλειστο το κινητο, δειχνει οτι φορτιζει ας μην εχω φορτιστη συνδεδεμενο.. ανοιχτο που ειναι δειχνει οτι συνεχιζει να φορτιζει, και λεει στο πανω μερος mtp-conected.. αλλες φορες παλι δεν το βγαζει καθολου αλλα συνεχιζει να φορτιζει. Edited October 25, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 υπαρχει τροπος για unroot χωρις τη χρηση odin? εχω ανοιξει ενα θεματακι οποιος γνωριζει να μου απαντησει εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 δε νομιζω να γινετε unroot χωρις odin...η τουλαχιστον δεν εχω δει εγω κατι τετοιο... δεν ξερω μηπως με usb jig καταφερεις κατι.. με το s2 root app δοκιμασες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 δε νομιζω να γινετε unroot χωρις odin...η τουλαχιστον δεν εχω δει εγω κατι τετοιο... δεν ξερω μηπως με usb jig καταφερεις κατι.. και τι κανω? να το διακυνδυνευσω?καποιες φορες οταν κανω restart, μου βγαζει ενα τριγωνακι και ενα θερμομετρο διπλα το οποιο αναβοσβηνει.. και εκει μενει.. δεν ανοιγει.. αν πατησω το power button απλα κλεινει και και το ξαναβγαζει και πρεπει να μπω σε recovery και να κανω απο κει reboot για να ανοιξει.. γιαυτπο και φοβαμαι το unroot με την επανεκινηση? ξερουμε ποτε κανει επανεκινηση? εννοω ξεκιναει η διαδικασια, κανει επανακινηση κατα τη διαρκεια η αφου τελειωσει η διαδικασια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts