jpsih Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 και εγω με XXKI4 και checkrom.. νεα πνοη στο κινητο.. παιχνιδι παλι με kernels για να δουμε που θα κινηθει η αυτονομια.. Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε : οταν θα περασω καινουργια stock rom οποια ρυθμιση και αν ειχα θεσει για ενεργοποιηση /απενεργοποιηση του Η , Η+ μεσω της εντολης *#301279# με την καινουργια ρομ αυτο επανερχεται στο προεπιλεγμενο ( ξανα ενεργοποιηση το Η οπως ερχεται απο το εργοστασιο ) ?? κανεις ;;; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδιά βοήθεια!!!! εχτές το βραδυ πήγα να κάνω μια διαγραφή σε όλα στο κινητό και πήγα ο έξυπνος και πάτησα μέσα από το clockmod format σε όλα 1-1 σε όλα και από εκκινεί την στιγμή δεν μου ανοίγει δεν περνάει καινούριο λογισμικό με το odin δεν κάνει tpt και με τα πολλά πολλά που έχω προσπαθήσει και έχει κολλήσει τώρα μου βγάζει ένα σύμβολο όταν πάω να το ανοίξω που δείχνει ένα κινητό με έναν υπολογιστή και καλά να συνδέονται με ένα καλώδιο και από πάνω ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό πείτε μου το διέλυσα το κινητό?? υπάρχει καμια λύσει η πάει για πέταμα σας παρακαλώ είμαι απεγνωσμένος και τρελαμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδιά βοήθεια!!!! εχτές το βραδυ πήγα να κάνω μια διαγραφή σε όλα στο κινητό και πήγα ο έξυπνος και πάτησα μέσα από το clockmod format σε όλα 1-1 σε όλα και από εκκινεί την στιγμή δεν μου ανοίγει δεν περνάει καινούριο λογισμικό με το odin δεν κάνει tpt και με τα πολλά πολλά που έχω προσπαθήσει και έχει κολλήσει τώρα μου βγάζει ένα σύμβολο όταν πάω να το ανοίξω που δείχνει ένα κινητό με έναν υπολογιστή και καλά να συνδέονται με ένα καλώδιο και από πάνω ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό πείτε μου το διέλυσα το κινητό?? υπάρχει καμια λύσει η πάει για πέταμα σας παρακαλώ είμαι απεγνωσμένος και τρελαμένος Δεν ξέρω τι ακριβώς κατάφερες να σβησεις άλλα δοκίμασε το εξής.. Ξανά εγκατάσταση του original firmware της Samsung μέσω Odin (δυστυχώς είμαι ήδη στο δρόμο για δουλειά και δεν μπορώ να σε παραπέμψω σε κάποιο λινκ), μετά cfroot σύμφωνα με τον οδηγό του Saliez και φλασαρισμα της ρομ που θες.. Καλή επιτυχία! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδιά βοήθεια!!!! εχτές το βραδυ πήγα να κάνω μια διαγραφή σε όλα στο κινητό και πήγα ο έξυπνος και πάτησα μέσα από το clockmod format σε όλα 1-1 σε όλα και από εκκινεί την στιγμή δεν μου ανοίγει δεν περνάει καινούριο λογισμικό με το odin δεν κάνει tpt και με τα πολλά πολλά που έχω προσπαθήσει και έχει κολλήσει τώρα μου βγάζει ένα σύμβολο όταν πάω να το ανοίξω που δείχνει ένα κινητό με έναν υπολογιστή και καλά να συνδέονται με ένα καλώδιο και από πάνω ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό πείτε μου το διέλυσα το κινητό?? υπάρχει καμια λύσει η πάει για πέταμα σας παρακαλώ είμαι απεγνωσμένος και τρελαμένος σε recovery η download mode μπαίνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 σε recovery η download mode μπαίνει? Για να του δείχνει υπολογιστές και τριγωνακια μάλλον download mode νομίζω.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Για να του δείχνει υπολογιστές και τριγωνακια μάλλον download mode νομίζω.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk στο download μονο τριγωνακι εχει γιαυτο ρωτησα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Δεν ειναι το download mode απλα επειδη λειπει ο bootloader βγαζει το τριγωνακι αυτο οταν παει να το ανοιξει. Μπες σε download mode και flashare ενα full firmware με bootloader και θα δουλεψει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 στο download μονο τριγωνακι εχει γιαυτο ρωτησα... Συγγνώμη αν φάνηκα προσβλητικός.. Έχω να μπω σε download mode τόσο καιρό που έχω ξεχάσει τι δείχνει (thx clockwork mode) :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Συγγνώμη αν φάνηκα προσβλητικός.. Έχω να μπω σε download mode τόσο καιρό που έχω ξεχάσει τι δείχνει (thx clockwork mode) :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σωστά κι εγώ το ίδιο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 μπαίνει μονο σε download mode, το άλλο το εικονίδιο με το τριγωνάκι είναι κάτι καινούριου δεν το έχω ξαναδεί και μου το εμφανίζει ότι άλλο και αν κάνω είτε πάω να το ανοίξω είτε πάω να το βάλω στην φόρτιση είτε πάω να το βάλω σε clockmode. τώρα όσο αφορά το odin συνδέεται κανονικά ξεκινάει κανονικά διαδικασία και κολλάει σε διαφορετικά σημεία κάθε φορα αλλα δεν ολοκληρώνεται ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Συγγνώμη αν φάνηκα προσβλητικός.. Έχω να μπω σε download mode τόσο καιρό που έχω ξεχάσει τι δείχνει (thx clockwork mode) :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk οχι ρε μαν σιγα το πραγμα.... μπαίνει μονο σε download mode, το άλλο το εικονίδιο με το τριγωνάκι είναι κάτι καινούριου δεν το έχω ξαναδεί και μου το εμφανίζει ότι άλλο και αν κάνω είτε πάω να το ανοίξω είτε πάω να το βάλω στην φόρτιση είτε πάω να το βάλω σε clockmode. τώρα όσο αφορά το odin συνδέεται κανονικά ξεκινάει κανονικά διαδικασία και κολλάει σε διαφορετικά σημεία κάθε φορα αλλα δεν ολοκληρώνεται ποτε ξανα πέρνα τους drivers απο το kies...κλείσε απο τον task manager οτι εχει σχεση με το kies και ξαναδοκιμασε... αν μπαίνει σε cwm(home+power+vol up) κανε κ ενα factory reset πριν ξαναδοκιμασεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Παίδες καλημέρα... Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει firmware KI4 2.3.5??? Έχω μπερδευτεί λίγο γιατί εγώ βρίσκω μόνο ΚΙ4 2.3.4 και ΚΙ8 2.3.5... Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Υπάρχει κάποιος οδηγός για Compile/Decompile Rom's ?? Συγγνώμη για το off-topic αλλά όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ένα pm :) Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 μπαίνει μονο σε download mode, το άλλο το εικονίδιο με το τριγωνάκι είναι κάτι καινούριου δεν το έχω ξαναδεί και μου το εμφανίζει ότι άλλο και αν κάνω είτε πάω να το ανοίξω είτε πάω να το βάλω στην φόρτιση είτε πάω να το βάλω σε clockmode. τώρα όσο αφορά το odin συνδέεται κανονικά ξεκινάει κανονικά διαδικασία και κολλάει σε διαφορετικά σημεία κάθε φορα αλλα δεν ολοκληρώνεται ποτε Γενικα τα Samsung ειναι πολυ δυσκολο να γινουν τουβλα. Aφου μπαινει σε download mode δεν υπαρχει κανενας λογος αγχους. Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε, αλλα διορθωνεται. Κανε μια επανεκινηση στον υπολογιστη σου και δοκιμασε να φλασαρεις απο αλλη θυρα usb. OXI hub. Αν αποτυχει αυτο πηγαινε σε αλλο pc. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Δοκιμαστε την alpha rom.ειναι βασισμενη στην XXKI4(2.3.5),εχει hardware acceleration(super smooth ui) και πολλα αλλα.το link ειναι στην υπογραφη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος, αυτό το jkay μόνο συντομεύσεις από τα προγράμματα παίρνει? Γιατί σε προηγούμενη έκδοση είχε κ συντόμευση για φακό απ'ευθείας. Πως μπορεί να γίνει πάλι? Και ακόμη το ξεκλείδωμα της οθόνης θέλω να το βάλω σε άλλη θέση. Πως μπορώ να το κάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) Δοκιμαστε την alpha rom.ειναι βασισμενη στην XXKI4(2.3.5),εχει hardware acceleration(super smooth ui) και πολλα αλλα.το link ειναι στην υπογραφη μου Πραγματικα καλε φιλε ***pan24*** εχεις κανει μια παρα,παρα,μα παρα πολυ καλη δουλεια...!!!!!! :!: Εισαι αξιος : ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΤΙΩΝ...!!!!!! Μπραβο σου...!!!!!!!!! Παλικαρι μου......!!!!!!!!!! Να εισαι καλα και Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!! Την προτεινω και εγω ανεπιφυλακτα...!!!!! *EDIT*/ Να σκεφτεις οτι την εχω -flasharei- απο χθες το βραδυ....!!! Και εχω εντυπωσιαστει...!!! Στο < Τiming > μου εκανες το λαθακι...!!! Οταν ο ΙΤΑΛΟΣ τα'ιζει περιπου το ιδιο,ξερεις καλα τι θα συμβει....!!! Edited October 23, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πραγματικα φιλε ***pan24*** εχεις κανει μια παρα,παρα,μα παρα καλη δουλεια...!!!!!! :!: Εισαι αξιος : ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΤΙΩΝ...!!!!!! Μπραβο σου...!!!!!!!!! Παλικαρι μου......!!!!!!!!!! Να εισαι καλα και Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!! Την προτεινω και εγω ανεπιφυλακτα...!!!!! *EDIT*/ Να σκεφτεις οτι την εχω -flasharei- απο χθες το βραδυ....!!! Και εχω εντυπωσιαστει...!!! Στο < Τiming > μου εκανες το λαθακι...!!! Οταν ο ΙΤΑΛΟΣ τα'ιζει περιπου το ιδιο,ξερεις καλα τι θα συμβει....!!! ευχαριστω για τα καλα σου λογια.καθυστερησα λιγο γιατι ειχα αρχησει να στηνω σε KI8 και μετα προεκυψε λαβρακι η KI4.αν βρεις καποιο bug η κατι που δεν σου αρεσει γραψτο στο thread για να βγαλω την εκδοση 1.0 απαλαγμενη απο καθε bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια δοκιμασα το νεο χακ του κρισκελο απο την κουζινα του λεομαρ για την καμερα μας... για δειτε λιγο το βιντεο! ειναι τραβηγμενο διπλα στο ηχειο...ακριβως.....:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια δοκιμασα το νεο χακ του κρισκελο απο την κουζινα του λεομαρ για την καμερα μας... για δειτε λιγο το βιντεο! ειναι τραβηγμενο διπλα στο ηχειο...ακριβως.....:):) το εβαλα και εγω.. στο βιντεο δεν ειδα διαφορα. στον ηχο ειναι πιο καθαρο στο θορυβο αλλα ειναι πιο ψηλα τα πριμα. δηλαδη σε δυνατο ηχο τα ακουω πιο καθαρα αλλα με λιγοτερο μπασο νομιζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε : οταν θα περασω καινουργια stock rom οποια ρυθμιση και αν ειχα θεσει για ενεργοποιηση /απενεργοποιηση του Η , Η+ μεσω της εντολης *#301279# με την καινουργια ρομ αυτο επανερχεται στο προεπιλεγμενο ( ξανα ενεργοποιηση το Η οπως ερχεται απο το εργοστασιο ) ?? υπαρχει καποιος που να ξερει; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 φλασαρα το blue monkey στη καινουργια λεομαρ και κερδισα ενα ωραιο bootloop :lol: ενας χαμος γινετε στο thread...ολοι εχουν προβληματα...εγω περα απο το bootloop δεν βρηκα κατι...ολα δουλευουν αψογα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εγω εβαλα blue monkey και μετα στα καπακια red monkey και δουλευει κομπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εγω εβαλα blue monkey και μετα στα καπακια red monkey και δουλευει κομπλε... θα κανω full wipe φλασαρισμα ξανα τη ρομ και εγκατασταση το θεμα...αντε να δουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts