vitriolis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλημέρα,παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν custom rom αν η φωτογραφική τους κάνει ζουμ από το πλαϊνό κουμπί όπως παλιά με την stock rom, γιατί εμένα τώρα με πλαϊνό κουμπί βγάζει φώτο και ζουμ κάνει μόνο όταν πιάνω την οθόνη όπως όταν ανοίγουμε τις φώτο.Το έχει αντιμετώπιση κανείς άλλος αυτό;Τι κωδικό πατάω στον dialer για να δω το firmware για να δω θέλει update.Λέτε να είναι κάποια settings και μα μην τα βλέπω; Είμαι με criskelo v22 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλημέρα,παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν custom rom αν η φωτογραφική τους κάνει ζουμ από το πλαϊνό κουμπί όπως παλιά με την stock rom, γιατί εμένα τώρα με πλαϊνό κουμπί βγάζει φώτο και ζουμ κάνει μόνο όταν πιάνω την οθόνη όπως όταν ανοίγουμε τις φώτο.Το έχει αντιμετώπιση κανείς άλλος αυτό;Τι κωδικό πατάω στον dialer για να δω το firmware για να δω θέλει update.Λέτε να είναι κάποια settings και μα μην τα βλέπω; Είμαι με criskelo v22 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ή παράθεση έγινε διπλή κατα λαθος παρακάλω να την σβήσουν οι admin Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 απ οτι φαινεται δεν ειναι συμβατο για την συσκευη μας δοκιμασα ολα τα απκ απο το xda δοκιμασα να το κατεβασω απο το μαρκετ αλλα τπτ ευχαριστω παντως Συγγνώμη βασικά σε ταλαιπώρησα χωρίς λόγο... " requires a kernel with ums enabled and modules for ntfs/hfs/hfs+ etc. " Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλημέρα,παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν custom rom αν η φωτογραφική τους κάνει ζουμ από το πλαϊνό κουμπί όπως παλιά με την stock rom, γιατί εμένα τώρα με πλαϊνό κουμπί βγάζει φώτο και ζουμ κάνει μόνο όταν πιάνω την οθόνη όπως όταν ανοίγουμε τις φώτο.Το έχει αντιμετώπιση κανείς άλλος αυτό;Τι κωδικό πατάω στον dialer για να δω το firmware για να δω θέλει update.Λέτε να είναι κάποια settings και μα μην τα βλέπω; Είμαι με criskelo v22 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk φιλε μου αυτο δεν ειναι καποιο προβλημα αλλα ειναι ενα mod για την καμερα ετσι ωστε να μπορεις να βγαζεις φοτο και με τα volume κουμπια καταλαβες ειναι για καλητερα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) φιλε μου αυτο δεν ειναι καποιο προβλημα αλλα ειναι ενα mod για την καμερα ετσι ωστε να μπορεις να βγαζεις φοτο και με τα volume κουμπια καταλαβες ειναι για καλητερα!!!!Ξερεις πως να το επαναφερω στην πρηγουμενη λειτουργεια του; Edited October 10, 2011 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ξερεις πως να το επαναφερω στην πρηγουμενη λειτουργεια του; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 Λογικα αυτο το mod θα δουλεψει στην Criskelo. :) Βεβαια εχει αναφερθει εδω πως χρηστες της Criskelo χρησιμοποιουν την κουζινα του Leomar διχως προβληματα οποτε ισως μπορεις να το κανεις κι απο κει. Ας το επιβεβαιωσει καποιος. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Δεν έχει σημασία το sales code αλλά η βάση της ρομ... [......] Αυτό για το σήμα και αυτονομία δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Δεν παίζει κάποιο ρόλο το sales code. Αν έχεις XEU τώρα, γενικά δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Tην Καλησπερα μου σε ολους και σε εσενα καλε μου φιλε karlesg....!!! Πολυ ωραια και κατανοητη η επισημανση σου....!!! Εχεις απολυτο δικιο οτι το Sales code δεν παιζει κανεναν ρολο στην αυτονομια, για το σημα,,,ομως,,,εισαι απολυτα σιγουρος....????? Νομιζω πως υπαρχει συσχετισμος....( κανε μια αρνητικη επιβαιβεωση στο ερωτημα μου αν εισαι 100% σιγουρος) Edited October 10, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 Λογικα αυτο το mod θα δουλεψει στην Criskelo. :) Βεβαια εχει αναφερθει εδω πως χρηστες της Criskelo χρησιμοποιουν την κουζινα του Leomar διχως προβληματα οποτε ισως μπορεις να το κανεις κι απο κει. Ας το επιβεβαιωσει καποιος.Εβαλα του patatoman και είναι εντάξει τελικα από την κουζίνα του Leomar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Tην Καλησπερα μου σε ολους και σε εσενα καλε μου φιλε karlesg....!!! Πολυ ωραια και κατανοητη η επισημανση σου....!!! Εχεις απολυτο δικιο οτι το Sales code δεν παιζει κανεναν ρολο στην αυτονομια, για το σημα,,,ομως,,,εισαι απολυτα σιγουρος....????? Νομιζω πως υπαρχει συσχετισμος....( κανε μια αρνητικη επιβαιβεωση στο ερωτημα μου αν εισαι 100% σιγουρος) Το μόνο που μπορεί να σου επηρεάσει το σήμα είναι το baseband/modem αφού αυτό αφορά το radio κομμάτι του κινητού..Η μόνη πληροφορία που περιέχεται στο CSC είναι οι ρυθμίσεις για τα access point names και πληροφορίες για συγκεκριμένο software που μπορεί να αφορά συγκεκριμένες χώρες ανάλογα το που "δείχνει" το CSC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδια μια ερωτηση. Ποιος ειναι ο cf-root για κινητο με αριθμο κατασκευης BOKG2? Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 εχει τρεις με KG2 και υπαρχει ενα μπερδεμα:confused::confused: Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδια μια ερωτηση. Ποιος ειναι ο cf-root για κινητο με αριθμο κατασκευης BOKG2? Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 εχει τρεις με KG2 και υπαρχει ενα μπερδεμα:confused::confused: Ευχαριστω! λαθος λινκ δεν θα κατεβασεις τιποτα απο εκει γιατι απλα δεν εχει τιποτα σε BOKG2 διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ειδικα το post 3 και κατεβασε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101671 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Έχω 2 μπαταρίες για το Galaxy. Μία 1650Mha ( την κλασσική ) και μία 2000Mha ( αυθεντική ) . Και τις αλλάζω συχνά. Μήπως είναι λάθος ; Φοράω Leomar 2.7.1 με τον kernel του Τούρκου 1.7 ( Αν και σκέφτομαι να φλασάρω τον Cf- Root ). Χρειάζεται μήπως κάθε φορά που τις αλλάζω καλιμπράρισμα ; Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Έχω 2 μπαταρίες για το Galaxy. Μία 1650Mha ( την κλασσική ) και μία 2000Mha ( αυθεντική ) . Και τις αλλάζω συχνά. Μήπως είναι λάθος ; Φοράω Leomar 2.7.1 με τον kernel του Τούρκου 1.7 ( Αν και σκέφτομαι να φλασάρω τον Cf- Root ). Χρειάζεται μήπως κάθε φορά που τις αλλάζω καλιμπράρισμα ; Εγώ που τις αλλάζω κάθε μέρα, δεν κάνω καλιμπράρισμα. Αλλά όπως και να 'χει kernel του Τούρκου κάνει μόνος του καλ/μα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εγώ που τις αλλάζω κάθε μέρα, δεν κάνω καλιμπράρισμα. Αλλά όπως και να 'χει kernel του Τούρκου κάνει μόνος του καλ/μα. Όντως, αλλά αν θέλω να αλλάξω σε CF-Root ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 λαθος λινκ δεν θα κατεβασεις τιποτα απο εκει γιατι απλα δεν εχει τιποτα σε BOKG2 διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ειδικα το post 3 και κατεβασε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101671 Αυτος ειναι ο ενας τροπος για να κανει κανεις root. Επειδη οι οδηγοι γραφουν οτι μπορουμε να κανουμε και με τον αλλο τροπο (cf-root) γι' αυτο και τον αναζητησα σ' αυτο το λινκ! Αν τωρα θελω να περασω πχ. την criskelo ή την omega που θελουν cf- root και cwm θα μπορω με αυτον τον kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) καλημερα παιδες θυμηστε μου πως διαβαζει usb sticks σε ntfs μορφη.... Με σκάλωσες κ έκατσα κ έβγαλα άκρη :P Καταρχήν Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη - Εντοπισμός Σφαλμάτων = τικαρισμένο. Κατά δεύτερον πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Gscript (αν δεν το έχεις ήδη περασμένο). Έπειτα κάνεις add τα ακόλουθα scripts : Mounting : insmod /mnt/sdcard/modules/fuse.ko mkdir /mnt/sdcard/usbStorage/usb_ntfs sleep 1 ntfs-3g /dev/block/sda1 /mnt/sdcard/usbStorage/usb_ntfs Unmounting : umount /mnt/sdcard/usbStorage/usb_ntfs rmmod fuse Εγώ άλλαξα και τα permissions στο /dev/block/platform/ γιατί αφού έτρεχα το αρχικό script μου έβγαζε πρόβλημα (αφού τρέξεις το script θα σου εμφανίσει 2 αρχεία στο /dev/block/platform/ το sda κ το sda1, αυτά στην ουσία ήθελα να έχουν full permissions γι'αυτό κ έδωσα σε όλο το platform φάκελο εγώ) Τέλος θα παρατηρήσεις στο quickpanel πως θα αρχίσει να διαβάζει τον εξωτερικό κ αν πας sdcard/UsbStorage/sda1 θα βρεις τον εξωτερικό σκληρό σου. Ελπίζω να ήμουν κάπως κατανοητός :p αλλιώς πες μου να το καθαρογράψω με περισσότερες λεπτομέρειες κ βήματα. Απόδειξη : Edited October 10, 2011 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 μηπως εβαλε κανεις CyanogenMod-7.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 διάβασα το στικυ για το πως να κάνεις root, αλλά βρήκα ενα άλλο ενδιαφέρον τρόπο, το Z4root. εδω πληροφορίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1285854 Τι να προτιμήσουμε όσοι έχουμε βάλει την μαμά 2.3.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Με σκάλωσες κ έκατσα κ έβγαλα άκρη :P Καταρχήν Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη - Εντοπισμός Σφαλμάτων = τικαρισμένο. Κατά δεύτερον πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Gscript (αν δεν το έχεις ήδη περασμένο). Έπειτα κάνεις add τα ακόλουθα scripts : Mounting : Unmounting : Εγώ άλλαξα και τα permissions στο /dev/block/platform/ γιατί αφού έτρεχα το αρχικό script μου έβγαζε πρόβλημα (αφού τρέξεις το script θα σου εμφανίσει 2 αρχεία στο /dev/block/platform/ το sda κ το sda1, αυτά στην ουσία ήθελα να έχουν full permissions γι'αυτό κ έδωσα σε όλο το platform φάκελο εγώ) Τέλος θα παρατηρήσεις στο quickpanel πως θα αρχίσει να διαβάζει τον εξωτερικό κ αν πας sdcard/UsbStorage/sda1 θα βρεις τον εξωτερικό σκληρό σου. Ελπίζω να ήμουν κάπως κατανοητός :p αλλιώς πες μου να το καθαρογράψω με περισσότερες λεπτομέρειες κ βήματα. Απόδειξη : Περασα τα script, αλλα οταν τρεχω το mount μου βγαζει error not found κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Tην Καλησπερα μου σε ολους και σε εσενα καλε μου φιλε karlesg....!!! Πολυ ωραια και κατανοητη η επισημανση σου....!!! Εχεις απολυτο δικιο οτι το Sales code δεν παιζει κανεναν ρολο στην αυτονομια, για το σημα,,,ομως,,,εισαι απολυτα σιγουρος....????? Νομιζω πως υπαρχει συσχετισμος....( κανε μια αρνητικη επιβαιβεωση στο ερωτημα μου αν εισαι 100% σιγουρος) ακριβώς όπως τα είπε ο giannisr ρίξτε μια ματιά και σε αυτή την εφαρμογή https://market.android.com/details?id=com.netmanslab.sa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παιδιά όταν φορτίζετε πλήρως την μπαταρία στα πόσα mV φτάνει? Εμένα πήγαινε μέχρι 4190 και τώρα πηγαίνει μέχρι τα 4198 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 κάποιος εύκολος αυτόματος τρόπος που να δουλεύει δεν υπάρχει για το θέμα με τα ntfs ώστε να τα διαβάζει? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Με σκάλωσες κ έκατσα κ έβγαλα άκρη :P Καταρχήν Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη - Εντοπισμός Σφαλμάτων = τικαρισμένο. Κατά δεύτερον πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Gscript (αν δεν το έχεις ήδη περασμένο). Έπειτα κάνεις add τα ακόλουθα scripts : Mounting : Unmounting : Εγώ άλλαξα και τα permissions στο /dev/block/platform/ γιατί αφού έτρεχα το αρχικό script μου έβγαζε πρόβλημα (αφού τρέξεις το script θα σου εμφανίσει 2 αρχεία στο /dev/block/platform/ το sda κ το sda1, αυτά στην ουσία ήθελα να έχουν full permissions γι'αυτό κ έδωσα σε όλο το platform φάκελο εγώ) Τέλος θα παρατηρήσεις στο quickpanel πως θα αρχίσει να διαβάζει τον εξωτερικό κ αν πας sdcard/UsbStorage/sda1 θα βρεις τον εξωτερικό σκληρό σου. Ελπίζω να ήμουν κάπως κατανοητός :p αλλιώς πες μου να το καθαρογράψω με περισσότερες λεπτομέρειες κ βήματα. Απόδειξη : καλησπερα δε πετυχε τα εκανα ολα τα βηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 κάποιος εύκολος αυτόματος τρόπος που να δουλεύει δεν υπάρχει για το θέμα με τα ntfs ώστε να τα διαβάζει? Νομίζω κάτι ετοιμάζει o Γιάννης(ioathe) στη νέα έκδοση της Omega rom του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 μηπως εβαλε κανεις CyanogenMod-7.1 ? Εγώ προσπαθώ αλλά αφού κανω ολα τα βήματα, στην επανεκκίνηση κολλάει στο λογότυπο για κάποιο λόγο...έχω κάνει nandroid και επανήλθε και το ψάχνω περαιτέρω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts