babill2004 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Να επανέλθω λιγάκι με το θέμα των hands free και τη χαμηλή απόδοση. Λύνεται μεσω του service menu προσωρινά (ανεβάζοντας την ένταση) αλλά μετά απο reset χάνεται πάλι. Είμαι με το αρχικό firmware, μια χαρά, εκτός αυτού του (σοβαρού) θέματος και φυσικά της ροζίλας ... Έχουν διορθωθεί με τα νέα firmwares ή να περιμένω ακόμη? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Γεια σας 3 θέματα και ελπίζω να μπορέσετε να μου δώσετε απαντήσεις: Vodafone S GII, 2.3.4 ! sd card inside. 1:) Το κινητό μερικές φορές (κυρίως όταν ανοίγει) κολλάει και κάνει μόνο του restart.... 2:) η μπαταρία κρατά κοντά στις 10 ώρες αλλά ακούστε το παράξενο. Όταν είμαι στην Αγγλία (με αγγλική ΣΙμ 02) κρατάει με το ζώρι 8 ωρές. Στην Ελλάδα με vodafone φτάνει 12ώρω. Στο Hong Kong κοντά στις 10. Γιατί αυτη διαφορά? 3:) Έχει χαλάσει ο σένσορας και οι φωτογραφίες που βγάζω με φως είναι ΧΑΛΙΑ. θέλω να το επσιτρέψω με εγγύσηη. Πώς μπορώ να κάνω ΜΠΑΚ όλα τα στοιχεία με τις εφαρμογές και μετά restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ορθόν, η αναβάθμιση έχει να κάνει καθαρά με το KIES και όχι με την εκάστοτε συσκευή. απλα εχω προσεξει οτι οταν κανουν αναβαθμιση στο kies μετα απο λιγες μερες κανουν και στο κινητο ετσι μου φαινεται δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 απλα εχω προσεξει οτι οταν κανουν αναβαθμιση στο kies μετα απο λιγες μερες κανουν και στο κινητο ετσι μου φαινεται δηλαδη Σκέψου ότι το ίδιο KIES χρησιμοποιείται από όλες τις Samsung συσκευές, λες να αναβαθμιστούν όλες οι συσκευές τώρα; Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 To θεμα με τις διαφημισεις δεν ξερω πως προεκυψε αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο. Αποφασισα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα μου ζηταει εναν κωδικο samsung. Ποιον εννοει; :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 To θεμα με τις διαφημισεις δεν ξερω πως προεκυψε αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο. Ποιο θέμα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 απλα εχω προσεξει οτι οταν κανουν αναβαθμιση στο kies μετα απο λιγες μερες κανουν και στο κινητο ετσι μου φαινεται δηλαδη αυτο που λες γινετε συνηθος με το ios οπου πριν απο αναβαθμιση γινετε πρωτα update του itunes... δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο και με το kies Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ποιο θέμα; :confused: Εκανα ενα ποστ χθες που ανεφερα κατι για ενα περιεργο αστερακι που παραπεμπει σε διαφημισεις και εμφανιζεται εδω και μερικες μερες στη γραμμη ειδοποιησεων μου στο Galaxy SII. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Γεια σας 3 θέματα και ελπίζω να μπορέσετε να μου δώσετε απαντήσεις: Vodafone S GII, 2.3.4 ! sd card inside. 1:) Το κινητό μερικές φορές (κυρίως όταν ανοίγει) κολλάει και κάνει μόνο του restart.... 2:) η μπαταρία κρατά κοντά στις 10 ώρες αλλά ακούστε το παράξενο. Όταν είμαι στην Αγγλία (με αγγλική ΣΙμ 02) κρατάει με το ζώρι 8 ωρές. Στην Ελλάδα με vodafone φτάνει 12ώρω. Στο Hong Kong κοντά στις 10. Γιατί αυτη διαφορά? 3:) Έχει χαλάσει ο σένσορας και οι φωτογραφίες που βγάζω με φως είναι ΧΑΛΙΑ. θέλω να το επσιτρέψω με εγγύσηη. Πώς μπορώ να κάνω ΜΠΑΚ όλα τα στοιχεία με τις εφαρμογές και μετά restore? Το 1 και το 3 πάνε μαζί.Αφού θα πάει για αντικατάσταση θα φτιάξουν και τα restart :) Backup-Restore εγώ παίρνω με το Titanium, αλλά αυτό προυποθέτει root και μετά usb jig πριν την επιστροφή. Για το θέμα της μπαταρίας, να ξέρεις ότι τα δίκτυα δεν είναι όλα ίδια.Ένα μεγάλο ρόλο τον παίζει η ισχύς του δικτύου.Αν π.χ. είναι χαμηλό το σήμα, το τηλέφωνο ανεβάζει ισχύ για να έχει καλύτερη λήψη.Τι σημαίνει αυτό;Κατανάλωση μπαταρίας. Άρα σε μέρη που το σήμα είναι δυνατό και καθαρό, έχουμε και καλύτερη οικονομία στη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εκανα ενα ποστ χθες που ανεφερα κατι για ενα περιεργο αστερακι που παραπεμπει σε διαφημισεις και εμφανιζεται εδω και μερικες μερες στη γραμμη ειδοποιησεων μου στο Galaxy SII. :( Και σε μένα εμφανίστηκε κάποια στιγμή και εξαφανίστηκε πριν προλάβω να κάνω τίποτα. Πήγα μετά στις εφαρμογές και βρήκα εγκατεστημένη μια εφαρμογή "Ad κάτι (δε θυμάμαι ακριβώς)" και είχε ως εικονίδιο το κλασσικό πράσινο android.Την απεγκατέστησα και μέχρι στιγμής δε μου έχει εμφανίσει τίποτα.Δε ξέρω αν ήταν αυτό, γιατί μόνο μια φορά μου εμφανίστηκε, οπότε θέλει παρακολούθηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εκανα ενα ποστ χθες που ανεφερα κατι για ενα περιεργο αστερακι που παραπεμπει σε διαφημισεις και εμφανιζεται εδω και μερικες μερες στη γραμμη ειδοποιησεων μου στο Galaxy SII. :( Και σε μένα εμφανίστηκε κάποια στιγμή και εξαφανίστηκε πριν προλάβω να κάνω τίποτα. Πήγα μετά στις εφαρμογές και βρήκα εγκατεστημένη μια εφαρμογή "Ad κάτι (δε θυμάμαι ακριβώς)" και είχε ως εικονίδιο το κλασσικό πράσινο android.Την απεγκατέστησα και μέχρι στιγμής δε μου έχει εμφανίσει τίποτα.Δε ξέρω αν ήταν αυτό, γιατί μόνο μια φορά μου εμφανίστηκε, οπότε θέλει παρακολούθηση. Αναφερθηκε χθες η εφαρμογη airpush detect, αν την εγκαταστησετε θα σας πει ποια εφαρμογη προκαλει αυτες τις διαφημισεις. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εκανα ενα ποστ χθες που ανεφερα κατι για ενα περιεργο αστερακι που παραπεμπει σε διαφημισεις και εμφανιζεται εδω και μερικες μερες στη γραμμη ειδοποιησεων μου στο Galaxy SII. :( Ανοιξε το Samsung apps πατα το αριστερο κουμπι αφης και επελεξε το AD προτιμησεις διαφημ. Δες εαν ειναι ενεργοποιημενο και ξετικαρε το. Περιμενω να μας πεις νεα στο θεμα σου μετα απο το παραπανω Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Και σε μένα εμφανίστηκε κάποια στιγμή και εξαφανίστηκε πριν προλάβω να κάνω τίποτα. Πήγα μετά στις εφαρμογές και βρήκα εγκατεστημένη μια εφαρμογή "Ad κάτι (δε θυμάμαι ακριβώς)" και είχε ως εικονίδιο το κλασσικό πράσινο android.Την απεγκατέστησα και μέχρι στιγμής δε μου έχει εμφανίσει τίποτα.Δε ξέρω αν ήταν αυτό, γιατί μόνο μια φορά μου εμφανίστηκε, οπότε θέλει παρακολούθηση. Το Αγνωστες Πηγες στις ρυθμισεις εφαρμογων ειναι ξε-τικαρισμενο παντως. Στις εγκατεστημενες εφαρμογες βρισκω ενα ''Kobo'' 4,54ΜΒ και ''PressReader'' 5,33MB που δεν τα εβαλα εγω. Σας λενε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Επειδη ειδα στις προηγουμενες σελιδες μιλουσατε για μπαταρια.. Με μετρια χρηση, μιαμιση ωρα μουσικη, wifi+browsing ανα διαστηματα, λιγες κλησεις, καποια ρεσταρτ γιατι περασα νεο θεμα κτλ μου βγαζει 2 μερες. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Στις εγκατεστημενες εφαρμογες βρισκω ενα ''Kobo'' 4,54ΜΒ και ''PressReader'' 5,33MB που δεν τα εβαλα εγω. Δεν τα έβαλες εσύ γιατί προϋπήρχαν στην stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Καλησπέρα, θέλω να βάλω τον Go Launcher EX για να έχουν scroll κάποιες εφαρμογές που θέλω (agenda). Διάβασα όμως ότι (γενικά) οι έχτρα launchers καταναλώνουν πολύ μπαταρία. H εμπειρία σας τί λέει; ευχαριστώ, Edited December 2, 2011 by blekos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ρε παιδια, ξερει να μου πει καποιος τι χανω αν κανω root και περασω καποια custom rom; Το τι κερδιζω ειναι προφανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ρε παιδια, ξερει να μου πει καποιος τι χανω αν κανω root και περασω καποια custom rom; Το τι κερδιζω ειναι προφανες... Χάνεις την εγγύηση , αλλά κι αυτό παρακάμπτεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ρε παιδια, ξερει να μου πει καποιος τι χανω αν κανω root και περασω καποια custom rom; Το τι κερδιζω ειναι προφανες... Την εγγύηση (μέχρι να επαναφέρεις stock rom/kernel και μηδενίσεις τον custom binary με το usb jig). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Καλησπέρα, θέλω να βάλω τον Go Launcher EX για να έχουν scroll κάποιες εφαρμογές που θέλω (agenda). Διάβασα όμως ότι (γενικά) οι έχτρα launchers καταναλώνουν πολύ μπαταρία. Οι εμπειρία σας τί λέει; ευχαριστώ, Λίγο-πολύ με τους launchers θα έχεις παραπάνω κατανάλωση.Τα καλούδια πληρώνονται :happy: Δοκιμάζεις μόνος σου και βλέπεις. Κάτι που ο άλλος το βλέπει ως τρελή κατανάλωση για σένα μπορεί να είναι αμελητέο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Την εγγύηση (μέχρι να επαναφέρεις stock rom/kernel και μηδενίσεις τον custom binary με το usb jig). Αν κάνω μόνο root και δεν περάσω custom root η εγγύηση ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αν κάνω μόνο root και δεν περάσω custom root η εγγύηση ισχύει; Root=πάπαλα εγγύηση :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Λίγο-πολύ με τους launchers θα έχεις παραπάνω κατανάλωση.Τα καλούδια πληρώνονται :happy: Δοκιμάζεις μόνος σου και βλέπεις. Κάτι που ο άλλος το βλέπει ως τρελή κατανάλωση για σένα μπορεί να είναι αμελητέο. :) Εαν σε 1 ώρα καταναλώσει πχ 50% τότε δεν είναι αμελητέο... Εαν σε 24 ώρες σου "φάει" 10% τότε είναι λίγο (θα έχεις βρει και πρίζα μέχρι τότε :P ) Ααχ αυτά τα καλούδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εαν σε 1 ώρα καταναλώσει πχ 50% τότε δεν είναι αμελητέο... Εαν σε 24 ώρες σου "φάει" 10% τότε είναι λίγο (θα έχεις βρει και πρίζα μέχρι τότε :P ) Ααχ αυτά τα καλούδια Οπότε όπως λένε "μια δοκιμή θα σας πείσει" :lol: Δοκίμασε έναν launcher στις "δικές" σου σύνθήκες λειτουργίας.Είναι το πιο αξιόπιστο τεστ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts