Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Εχω την XWK14-2.3.4 και θελω να γυρισω πισω στην KF3-2.3.3.

Πως γινεται;Aς μου απαντηση καποιος.Ευχαριστω.

Edited by Rospy7

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρέπει να την περάσεις μέσω Odin.

Προφανώς κάποιο πρόβλημα σου δημιουργεί.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να δεις αν σταματήσουν τα προβλήματα.

Διαφορετικά αν είναι να την περάσεις με Odin, γιατί δεν βάζεις την XWKJ2 που έχει ελληνικά και είναι 2.3.5?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά πέρασα το Go Launcher EX για να το δοκιμάσω και όταν πάω να βάλω τον καιρό στην οθόνη λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Κανένα καλό πρόγραμμα που να διαβάζει Power point (PPS), γιατί όσα έχω κατεβάσει δεν......

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά πέρασα το Go Launcher EX για να το δοκιμάσω και όταν πάω να βάλω τον καιρό στην οθόνη λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Κανένα καλό πρόγραμμα που να διαβάζει Power point (PPS), γιατί όσα έχω κατεβάσει δεν......

Φτιάξε μια νέα κενή σελίδα και βάλτο εκεί.

Μετά πάτησε επίμονα πάνω του και επέλεξε αλλαγή διαστάσεων.

Μίκρυνε το και μετά μετέφερε το στην αρχική σου σελίδα.

Σε μένα έχει πρόβλημα. Μόλις το μικρύνω το μπλε φόντο χάνεται από τις άκρες. Γι αυτό χρησιμοποιώ διάφανο φόντο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να δεις αν σταματήσουν τα προβλήματα.

Διαφορετικά αν είναι να την περάσεις με Odin, γιατί δεν βάζεις την XWKJ2 που έχει ελληνικά και είναι 2.3.5?

Ευχαριστω.Οχι απλα η συσκευη ειναι branded Cosmote και επειδη δεν εβγαζε αναβαθμιση το kies εβαλα την KF3

και επιτοπου εβγαλε αναβαθμιση την XWK14-2.3.4 και επειδη διαβασα καποια προβληματακια που εχει η 2.3.4 ειπα

να ρωτησω σε περιπτωση που κανει διαφορα.Αλλα εκανα full wipe με καθαρο εδαφος για να πεσει καλα η 2.3.4

μεχρι στιγμης που την εχω κανα 4 ωρο δεν εχει δημιουργησει κατι ολα μια χαρα.

Edited by Rospy7

Ευχαριστω.Οχι απλαι η συσκευη ειναι branded Cosmote και επειδη δεν εβγαζε αναβαθμιση το kies εβαλα την KF3

και επιτοπου εβγαλε αναβαθμιση την XWK14-2.3.4 και επειδη διαβασα καποια προβληματακια που εχει η 2.3.4 ειπα

να ρωτησω σε περιπτωση που κανει διαφορα.Αλλα εκανα full wipe με καθαρο εδαφος για να πεσει καλα η 2.3.4

Αν σου παρουσιάσει κάτι πέρασε αυτη που σου είπα XWKJ2 τα έχει όλα ελληνικα και έχει sales code EUR όπως αυτη που πέρασες.

πληροφοριακα το samsung apps εχει το hot pursuit

sent from my galaxy S II

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Παιδιά υπάρχει κάτι που να έχω περισσότερες επιλογές χρόνου στην "Αναβολή" υπενθυμίσεων απο το ημερολόγιο πέρα των επιλογών "Αναβολή" και "Ματαίωση" ?

Κάτι σε "Αναβολή 5 λεπτά" "Αναβολή 1 ώρα" κ.λ.π

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Android 4.0 ICS is a significant update because it brings together Android’s tablet and phone interfaces in a unified environment. Android 4.0 give user better multitasking powers, and those filtered down to the browser, which now has better support for tabs, improved HTML5 and other design tweaks.

Google sent the source code for its Android 4.0 system update to developers in early November and now developers can start their effort to build custom ROMs for our favorite devices such as Samsung Galaxy S2! The port is available thanks to Matriak31, a developer on XDA. The port is still based SDK 4.0, and still remain functions limitation. Take a look at the video below,

Αυτα ειναι ICS 4.0 για το πυραυλακι μας και βιντεακι.

Ευχαριστω.Οχι απλα η συσκευη ειναι branded Cosmote και επειδη δεν εβγαζε αναβαθμιση το kies εβαλα την KF3

Αν σου παρουσιάσει κάτι πέρασε αυτη που σου είπα XWKJ2 τα έχει όλα ελληνικα και έχει sales code EUR όπως αυτη που πέρασες.

Ελπιζω να μην παρουσιαση τιποτα αλλα αν παει κατι στραβα θα βαλω αυτη που μου πρωτεινης.;)

Έχω KI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware και ενδιαφέρομαι να την περάσω είναι εύκολο να μου πεις από που θα την κατεβάσω και αν είναι καλύτερη από αυτήν που έχω?

καλησπερα αν βαλω το GO SMS Pro πως απενεργοποιω μετα το μαμα προγραμα με τα μυνηματα????

το κανει το ιδιο το go sms pro!

εχει επιλογη που απενεργοποιεί το μαμα προγραμμα!

αν δεν το κανει πας μαμα-επιλογες και απενεργοποίηση ειδοποιήσεων και τελος!

Έχω KI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware και ενδιαφέρομαι να την περάσω είναι εύκολο να μου πεις από που θα την κατεβάσω και αν είναι καλύτερη από αυτήν που έχω?

XWKJ2

Firmware info

PDA:XWKJ2

PHONE: XXKI4

Date: 21/10/2011

Android 2.3.5

XEF (France): http://www.multiupload.com/JY77YIHMPI

XWKJ2 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/DDKCBP8PHD

Password: intratech@XDA

Για οδηγίες πως φλασαρουμε και λοιπά θα βρεις εδω στο φόρουμ.

Δεν χρειαζεται να κανεις wipe θεών θα σου σβυσει τίποτα.

Επειδη δεν το εκανα έτσι, δοκίμασε το, αλλα κρατα ένα backup πρώτα αν είσαι rooted.

Σίγουρα ειναι καλυτερο build, αν κρίνω απο το ότι ελάχιστοι developers ασχολήθηκαν με την Κ18 σε αντίθεση με την JK2.

Edited by Te_salat

Android 4.0 ICS is a significant update because it brings together Android’s tablet and phone interfaces in a unified environment. Android 4.0 give user better multitasking powers, and those filtered down to the browser, which now has better support for tabs, improved HTML5 and other design tweaks.

Google sent the source code for its Android 4.0 system update to developers in early November and now developers can start their effort to build custom ROMs for our favorite devices such as Samsung Galaxy S2! The port is available thanks to Matriak31, a developer on XDA. The port is still based SDK 4.0, and still remain functions limitation. Take a look at the video below,

Αυτα ειναι ICS 4.0 για το πυραυλακι μας και βιντεακι.

Παιδιά γνωρίζεται αν τελικά με το ICS θα δούμε Hardware acceleration στο UI (οπως στα windows mobile7,Ios)?

Eχω διαβασει αρκετά σχετικά με αυτό αλλά οι απόψεις διίστανται...

Όχι πως τώρα έχουμε θέμα με το θηρίο μας αλλά όπως και να έχει υπολείπεται ένα 10% στο smoothness σε σχέση με το Ios..

The sky moves on sideways

XWKJ2

Firmware info

PDA:XWKJ2

PHONE: XXKI4

Date: 21/10/2011

Android 2.3.5

XEF (France): http://www.multiupload.com/JY77YIHMPI

XWKJ2 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/DDKCBP8PHD

Password: intratech@XDA

Για οδηγίες πως φλασαρουμε και λοιπά θα βρεις εδω στο φόρουμ.

Δεν χρειαζεται να κανεις wipe θεών θα σου σβυσει τίποτα.

Επειδη δεν το εκανα έτσι, δοκίμασε το, αλλα κρατα ένα backup πρώτα αν είσαι rooted.

Σίγουρα ειναι καλυτερο build, αν κρίνω απο το ότι ελάχιστοι developers ασχολήθηκαν με την Κ18 σε αντίθεση με την JK2.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου :)

Παιδιά γνωρίζεται αν τελικά με το ICS θα δούμε Hardware acceleration στο UI (οπως στα windows mobile7,Ios)?

Eχω διαβασει αρκετά σχετικά με αυτό αλλά οι απόψεις διίστανται...

Όχι πως τώρα έχουμε θέμα με το θηρίο μας αλλά όπως και να έχει υπολείπεται ένα 10% στο smoothness σε σχέση με το Ios..

Καλημερα παιδια . Τι ειναι το hardware acceleration??

Huawei p20 pro

Καλημερα παιδια . Τι ειναι το hardware acceleration??

Την ίδια ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ. :-)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Από όσα γνωρίζω από τους η/υ,hardware acceleration θα πει ότι κάποιες διεργασίες και εφαρμογές τις τρέχει αποκλειστικά ένα υλικό κομμάτι της συσκευής.Πχ,σε ένα παιχνίδι,τα γραφικά του μπορούν να επεξεργαστούν με την βοήθεια μόνο του επεξεργαστή και του λειτουργικού συστήματος,άρα έχουμε software rendering,ή να

επεξεργαστούν με την βοήθεια της κάρτας γραφικών άρα έχουμε hardware acceleration.Το hardware acceleration φυσικα είναι το προτιμότερο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hardware_acceleration

Πάντως το galaxy είναι απολύτως γρήγορο και τελείως ομαλό σε όλες του τις λειτουργίες από ότι βλέπω,με ή χωρίς hardware acceleration.

Από όσα γνωρίζω από τους η/υ,hardware acceleration θα πει ότι κάποιες διεργασίες και εφαρμογές τις τρέχει αποκλειστικά ένα υλικό κομμάτι της συσκευής.Πχ,σε ένα παιχνίδι,τα γραφικά του μπορούν να επεξεργαστούν με την βοήθεια μόνο του επεξεργαστή και του λειτουργικού συστήματος,άρα έχουμε software rendering,ή να

επεξεργαστούν με την βοήθεια της κάρτας γραφικών άρα έχουμε hardware acceleration.Το hardware acceleration φυσικα είναι το προτιμότερο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hardware_acceleration

Πάντως το galaxy είναι απολύτως γρήγορο και τελείως ομαλό σε όλες του τις λειτουργίες από ότι βλέπω,με ή χωρίς hardware acceleration.

Aκριβώς αυτό!Το GS2 πάει τόσο σφεράτα (εναλλαγή menu, scrolling, απόκριση δαχτύλου) λόγο 2πυρηνου επεξεργαστή.Φανταστείτε λοιπόν να μπεί στο παιχνίδι και η GPU..:cool:

Το ICS θα προσφέρει πλέον by default Hardware acceleration στις εφαρμογές,το θέμα έιναι αν η gpu θα αναλάβει την επιτάχυνση ΚΑΙ του UI...αν γίνει αυτό,τοτε θα δούμε την συσκευή μας να απογειώνεται κυριολεκτικά...:superman:

The sky moves on sideways

.

Έχοντας αγοράσει το SII μετά από το iPhone 4, θα έλεγα ότι δεν υπολείπεται καθόλου το Samsung. Ίσα-ίσα.

Αν αρχίσεις να φορτώνεις φακέλους στο iOS το σκάλωμα πάει σύννεφο. Και με JB η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Πού να είχε και widgets...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Έχοντας αγοράσει το SII μετά από το iPhone 4, θα έλεγα ότι δεν υπολείπεται καθόλου το Samsung. Ίσα-ίσα.

Αν αρχίσεις να φορτώνεις φακέλους στο iOS το σκάλωμα πάει σύννεφο. Και με JB η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Πού να είχε και widgets...

Το iphone 4 δεν είναι στο ίδιο μέτρο σύγκρισης με το sii. Το sii θα το συγκρίνεις με το 4s αυτή τη στιγμή.

Edited by achillesgk

Παράθεση από unforgiven>

Το iphone 4 δεν είναι στο ίδιο μέτρο σύγκρισες με το sii. Το sii θα το συγκρίνεις με το 4s αυτή τη στιγμή.

Απορώ που σε χάλασε η απάντηση! Με αυτό είχε ιδία πείρα και με αυτό το σύγκρινε! Ήταν απόλυτα ακριβής και δεν ήθελε να αερολογίσει!

Φιλικά Γιώργος

Παράθεση από unforgiven>

Το iphone 4 δεν είναι στο ίδιο μέτρο σύγκρισες με το sii. Το sii θα το συγκρίνεις με το 4s αυτή τη στιγμή.

Απορώ που σε χάλασε η απάντηση! Με αυτό είχε ιδία πείρα και με αυτό το σύγκρινε! Ήταν απόλυτα ακριβής και δεν ήθελε να αερολογίσει!

Δεν με χάλασε η απάντηση..Απλά θεωρώ αυτονόητο ότι το sii είναι καλύτερο από το iphone 4... η φράση θα έλεγα ότι δεν υπολείπεται καθόλου το Samsung, αδικεί το sii.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)