efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ειχα βρει απο καποιο αλλο μελος αυτην εδω τη λιστα οπου μπορεις να δεις ποιες εφαρμογες μπορεις να αφαιερεσεις χωρις να δημιουργησεις προβλημα στο κινητο.μπορεις να την βρεις στο λινκ που παραθετω: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvlfcJre0cW3dFVCcEdEaHFJMVRWVm5SWWdNUHpmamc&hl=el#gid=0 Χρήσιμη λίστα ευχαριστώ πολύ... έχω βγάλει ήδη κάποιες και θα βγάλω κι άλλες να τρέχει αέρα!:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Εγώ χθες είχα μία "περίεργη" εμπειρία... είχα βάλει το κινητό το βράδυ για φόρτιση και κατά τις 0400 το έβγαλα από την πρίζα και απλά πάτησα το home και είδα ότι είχε φορτίσει πλήρως.... το πρωί το τηλέφωνο ήταν κλειστό με αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι και ευτυχώς ξύπνησα κανονικά μάλλον από συνήθεια.. Οπότε, 1) γιατί είχε κλείσει και 2) Γιατί έδειχνε η μπαταρία του 85% ???? Χθες εγκατέστησα διάφορες εφαρμογές όπως widgetlocker (το οποίο το έβγαλα..) και το Navigon το οποίο δεν τρέχει και μάλλον κάτι έκανε με το wifi...έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Επίσης, αν το κινητό είναι κλειστό δεν χτυπά το ξυπνητήρι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Και μενα τοσες μερες αντεξε:lol:, ελεγα να περιμενω πρωτα για κανα usb jig αλλα δεν αντεξα. Παντως με την μπαταρια εχω ενα θεματακι, οποτε περιμενω και γω να δω καποια απαντηση στο ερωτημα σου. Τι θεματάκι έχεις με την μπαταρία? Τι είναι το usb jig?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παιδια πηρα το τηλ απο αγγλια και ειναι κλειδωμενο στη ο2. Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω? γίνεται χωρις root? Γίνεται αλλά πρέπει να φλασάρεις μέσω ODIN μία άλλη ROM όπως περιγράφεται στον σχετικό οδηγό (επίσημα firmwares και οδηγίες εγκατάστασης) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ερωτηση παιδες ,καποια στιγμη ειχα κανει με στοκ ρομ εναν αριθμο block list που εχει μονο του το τηλ(δε θυμαμαι πως) πως γινεται τωρα να δω τους μπλοκαρισμενους αριθμους ή να τους βγαλω απο τη block list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ερωτηση παιδες ,καποια στιγμη ειχα κανει με στοκ ρομ εναν αριθμο block list που εχει μονο του το τηλ(δε θυμαμαι πως) πως γινεται τωρα να δω τους μπλοκαρισμενους αριθμους ή να τους βγαλω απο τη block list Settings> Calls> Call Rejection> Black list. Αλλα αν εχεις αλλαξει rom νομιζω πως χανονται. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Εγώ χθες είχα μία "περίεργη" εμπειρία... είχα βάλει το κινητό το βράδυ για φόρτιση και κατά τις 0400 το έβγαλα από την πρίζα και απλά πάτησα το home και είδα ότι είχε φορτίσει πλήρως.... το πρωί το τηλέφωνο ήταν κλειστό με αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι και ευτυχώς ξύπνησα κανονικά μάλλον από συνήθεια.. Οπότε, 1) γιατί είχε κλείσει και 2) Γιατί έδειχνε η μπαταρία του 85% ???? Χθες εγκατέστησα διάφορες εφαρμογές όπως widgetlocker (το οποίο το έβγαλα..) και το Navigon το οποίο δεν τρέχει και μάλλον κάτι έκανε με το wifi...έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Επίσης, αν το κινητό είναι κλειστό δεν χτυπά το ξυπνητήρι??? 85% εδειχνε το πρωι που το ανοιξες???αν ειναι ετσι ισως να εφαγε σκαλωμα καμια εφαρμογη και να ετρεχε απο πισω(το να σου πεσει 15% μπαταρια το βραδυ δεν ειναι φυσιολογικο παντως).τωρα γιατι εκλεισε ειναι ενα θεματακι.μια φορα μονο εμενα εκανε ενα κουλο αλλα στην ουσια εκανε reboot.και για το τελευταιο ερωτημα σου οχι.οταν ειναι κλειστο δεν χτυαπει το ξυπνητηρι.κατι παλια Nokia το εκαναν αυτο :lol: Μπορεις να βαζεις το κινητο σε flight mode αν θελεις, οπου χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι και καταναλωνει και λιγοτερη μπαταρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 85% εδειχνε το πρωι που το ανοιξες???αν ειναι ετσι ισως να εφαγε σκαλωμα καμια εφαρμογη και να ετρεχε απο πισω(το να σου πεσει 15% μπαταρια το βραδυ δεν ειναι φυσιολογικο παντως).τωρα γιατι εκλεισε ειναι ενα θεματακι.μια φορα μονο εμενα εκανε ενα κουλο αλλα στην ουσια εκανε reboot.και για το τελευταιο ερωτημα σου οχι.οταν ειναι κλειστο δεν χτυαπει το ξυπνητηρι.κατι παλια Nokia το εκαναν αυτο :lol: Μπορεις να βαζεις το κινητο σε flight mode αν θελεις, οπου χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι και καταναλωνει και λιγοτερη μπαταρια :) Ναι ακριβώς έτσι... μάλλον κάτι το σκάλωσε και έκλεισε...το iphone που είχα νομίζω ότι άνοιξε, καλά δεν υπάρχει θέμα απλά ήθελα να το φορτίσω κλειστό κανα δυο φορές ακόμα για να νοιώθω ότι στρώνω καλά την μπαταρία...για GPS εσύ τι προτείνεις να έχω? το Aura είναι καλό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ναι ακριβώς έτσι... μάλλον κάτι το σκάλωσε και έκλεισε...το iphone που είχα νομίζω ότι άνοιξε, καλά δεν υπάρχει θέμα απλά ήθελα να το φορτίσω κλειστό κανα δυο φορές ακόμα για να νοιώθω ότι στρώνω καλά την μπαταρία...για GPS εσύ τι προτείνεις να έχω? το Aura είναι καλό?? Με GPS δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ.2 προγραμματακια εχω χρησιμοποιησει.Το NDrive και το Sygic.Ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.Το Aura δεν το γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Με GPS δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ.2 προγραμματακια εχω χρησιμοποιησει.Το NDrive και το Sygic.Ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.Το Aura δεν το γνωριζω ΤΟ Sygic έχω ακούσει είναι καλό.. μήπως μπορείς να μου πεις αν έχει τα ονόματα δρόμων, πόλεων κτλ στα Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ΤΟ Sygic έχω ακούσει είναι καλό.. μήπως μπορείς να μου πεις αν έχει τα ονόματα δρόμων, πόλεων κτλ στα Ελληνικά? Ναι ολα στα ελληνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Έπαιζα χθες με το blacklist αλλά δεν δείχνει να δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ναι ολα στα ελληνικα :) Α, τι καλά θα το περάσω το απόγευμα από το σπίτι... τώρα πήζω στην δουλειά! Πάλι καλά δηλαδή, ευχαριστώ φίλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Έπαιζα χθες με το blacklist αλλά δεν δείχνει να δουλεύει... Κανονικα δουλευει.το δοκιμασα μολις τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Α, τι καλά θα το περάσω το απόγευμα από το σπίτι... τώρα πήζω στην δουλειά! Πάλι καλά δηλαδή, ευχαριστώ φίλος! Δεν κανει τιποτα.Να ξερεις οτι επισης η εκδοση που εχει το μαρκετ ειναι δοκιμαστικη για 7 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Δεν κανει τιποτα.Να ξερεις οτι επισης η εκδοση που εχει το μαρκετ ειναι δοκιμαστικη για 7 μερες ναι γι αυτό το κατέβασα από το κινητοism.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Κανονικα δουλευει.το δοκιμασα μολις τωρα. Eπιβεβαιωνω. Plus εχει το θετικο (αντιθετα με τις υπολοιπες 3rd party apps του ειδους) πως δεν ακουγεται ουτε η αρχη του ηχου συνδεσης στη συσκευη του καλουντα (οποτε δεν καταλαβαινει πως τον αποφευγεις). Thumbs up for sammy σε αυτο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπερα παιδια, εχω ελαχιστες ημερες το s2 και εχω μπερδευτει με την μνηνη που διαθετει. Αυτα τα 16GB που εχει ενσωματωμενη μνημη πως μπορω να την διαχειριστω? γιατι αυτα που κατεβαζω αλλα και τις φωτογραφιες τα βαζει στη μνημη τηλεφωνου. Στην διαχειριση εφαρμογων που παω για μετακινηση των εφαρμογων μου εχει την επιλογη μονο για την καρτα μνημης. Οντως εχω&εγω το ιδιο προβλημα&δεν εχω παρει ακομα εξωτερικη sd card.Μπορει καποιος να μας πει πως περναμε τις εφαργογες στη "μεγαλη μνημη(εσωτερικη)" &οχι στη μνημη τηλ?Πρεπει πρωτα να κανουμε καποια διεργασια σε αυτη τη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Οντως εχω&εγω το ιδιο προβλημα&δεν εχω παρει ακομα εξωτερικη sd card.Μπορει καποιος να μας πει πως περναμε τις εφαργογες στη "μεγαλη μνημη(εσωτερικη)" &οχι στη μνημη τηλ?Πρεπει πρωτα να κανουμε καποια διεργασια σε αυτη τη μνημη? Εγώ έχω 32άρα μνήμη Sd και φυσικά του τηλεφώνου... όταν κάνεις USB mount μπορείς να επιλέξεις σε ποια μνήμη να αποθηκεύσεις δεδομένα... όταν πάλι εγκαθιστάς κάποια εφαρμογή νομίζω μπορείς να επιλέξεις μέσα από τον installer που να εγκατασταθεί η εφαρμογή χωρίς όμως να είμαι σίγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 κάτσε το βρήκα... εδώ λέει ότι εγκαθιστάς και στην συνέχεια μπορείς μέσα από τις εφαρμογές στις ρυθμίσεις να μετακινείς σε sd την εφαρμογή που εγκατέστησες... http://www.galaxys2forums.com/samsung-galaxys2-general-discussion/how-can-i-install-apps-in-sd-card-in-s2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Υπάρχει κάποιο καλώδιο κατά προτίμηση κάποιο φθηνό από το ebay όπου θα μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με την τηλεόραση και να παίξω κάποιο παιχνίδι; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 http://cdn.macnn.com/news/1111/samsunggalaxysii-pinklg.jpg http://www.electronista.com/articles/11/11/09/samsung.makes.odd.pink.galaxy.s.ii.available/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Εγώ έχω 32άρα μνήμη Sd και φυσικά του τηλεφώνου... όταν κάνεις USB mount μπορείς να επιλέξεις σε ποια μνήμη να αποθηκεύσεις δεδομένα... όταν πάλι εγκαθιστάς κάποια εφαρμογή νομίζω μπορείς να επιλέξεις μέσα από τον installer που να εγκατασταθεί η εφαρμογή χωρίς όμως να είμαι σίγουρος... Προσωπικα εχω κατεβασει 2-3εφαρμογες &δε μου εχει ζητησει που να γινει η εγκατασταση.Τις βαζει κατευθειαν στη μνημη τηλ.Απο εκει&περα να μετα σε καθε εφρμογη λεει μεταφορα σε καρτα αλλα εννοει την προσθετη sd που μπορεις να τοποθετησεις.Το ιδιο λεει &το link που εδωσε ο efthimis 31 αν δεν κανω λαθος εννοει την καρτα sd pου βαζουμε εμεις Αν ξερει καποιος να μας πει πως γινεται η χρηση της μεγαλης εσωτερικης μνημης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 το galaxy s2 μπορει να δωσει 3g ιντερνετ σε ipad1 wifi only?? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπερα, Απο χτες ειμαι και γω κατοχος (επιτελους) του S2 Εχω ομως προβλημα με το go chat που πιστευω ειναι το καλητερο προγραμμα για sms. Το προβλημα ειναι οτι οταν ξεκιναω την συνταξη απο 160 χαρακτηρες παει με ενα μονο γραμμα στους 60 και ετσι σε μεγαλο sms στελνει 2-3 μονο του. αυτο πως μπορω να φτιαξω? Να συμπληρωσω εχω βαλει και το go keyboard αλλα δεν φταιει αυτο γιατι στο εργοστασιακο προγραμμα δεν το κανει αυτο. ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts