poison21 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ολα αυτα που μου γραφεις τα εχω κανει, αλλα δεν θυμαμαι στην 4, 0, 4 τοσο γρηγορο drain.Τεσπα προσπαθω να αποφυγω το full wipe γαιτι εχω q και τις ρυθμισεις ιντερνετ τις περνας μονος σου και μεχρι τωρα μονο στην 4.0.3 μου τις περναςι και εχω ιντερνετ οποτε γοα να παω εδω που ειμαι φλασαρα 4.0.3 μετα 4.0.4 και μετα μεσω update την 4.1.2 χρονοβορο αλλα δεν βρηκα αλλη λυση για να μου δουλευουν τα data.:(:( Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ολα αυτα που μου γραφεις τα εχω κανει, αλλα δεν θυμαμαι στην 4, 0, 4 τοσο γρηγορο drain.Τεσπα προσπαθω να αποφυγω το full wipe γαιτι εχω q και τις ρυθμισεις ιντερνετ τις περνας μονος σου και μεχρι τωρα μονο στην 4.0.3 μου τις περναςι και εχω ιντερνετ οποτε γοα να παω εδω που ειμαι φλασαρα 4.0.3 μετα 4.0.4 και μετα μεσω update την 4.1.2 χρονοβορο αλλα δεν βρηκα αλλη λυση για να μου δουλευουν τα data.:(:( Ομολογω οτι δεν το καταλαβα αυτο με τα data... Γιατι περνας τις ρυθμισεις μονος σου????? :confused::confused::confused: Οσο για το full wipe, μην ρισκαρεις να περνας "χυμα" απο την μια rom στην αλλη, θα εχεις προβληματα, οχι απαραιτητα αμεσα ορατα... Χιλιες φορες να χασεις λιγο χρονο να ξαναστησεις το τηλεφωνο, παρα να γινουν αργοτερα να νευρα σου κουρελια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ναι και εγώ έχω εδω και καιρό αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102&page=4 και μπαίνει σαν δεύτερο πληκτρολόγιο οπότε έκανα freeze το system γιατί το βρήκα χειρότερο. Το καινούργιο swype τι λέει σε σχέση με το 3; Αλήθεια, όταν εγκαταστήσουμε ένα νέο πληκτρολόγιο χρειάζεται να κάνουμε freeze το εργοστασιακό; Συνεχίζει δήλαδή να τρέχει απο "πίσω"; Δυστυχώς δεν μπορώ να το συγκρίνω με το S3, δεν έχω δει πως δουλεύει εκεί.. στο S2 πάντως τρέχει άψογα όπως δείχνει μέχρι στιγμής!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οχι δεν έλεγα στο S3, αλλά την έκδοση 3 (ναι η καινούργια έκδοση πήγε προς τα πίσω). :confused: Freeze δεν χρειάζεται να κάνεις, αλλά γιατί να το έχεις να τρέχει αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 ιδιες ειναι, απλα η Νορβηγικη εχει παρει συν δυο ενημερωσεις, και εχει φτασει στην LSN πλεον. Η LSN εχει καποιο διαφορετικό τρόπο για root? έκανα την αναβάθμιση και πλέον το SuperSU δεν με βρίσκει root και δεν τρέχει. Κάνω πάλι τα ίδια όπως για την LSD? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Freeze δεν χρειάζεται να κάνεις, αλλά γιατί να το έχεις να τρέχει αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις; Έχεις δίκιο, φαντάζομαι ότι το κάνω από ρυθμίσεις και εφαρμογές, σωστά; Να το κάνω και για το Swype που υπήρχε προεγκατεστημενο;:) Κάτι ακόμα, ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω μέσα του την παύλα, την έχει βρει κάποιος; Edit: τη βρήκα :p Η LSN εχει καποιο διαφορετικό τρόπο για root? έκανα την αναβάθμιση και πλέον το SuperSU δεν με βρίσκει root και δεν τρέχει. Κάνω πάλι τα ίδια όπως για την LSD? Τα ίδια κάνεις (αν εννοείς τον kernel του philz)αλλά αυτή τη φορά θα σου βγάλει το καινούριο superuser και όχι το superSU..;) Edited April 24, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τα ίδια κάνεις (αν εννοείς τον kernel του philz)αλλά αυτή τη φορά θα σου βγάλει το καινούριο superuser και όχι το superSU..;) Ok, έγινα πάλι χωρίς πρόβλημα! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ομολογω οτι δεν το καταλαβα αυτο με τα data... Γιατι περνας τις ρυθμισεις μονος σου????? :confused::confused::confused: Οσο για το full wipe, μην ρισκαρεις να περνας "χυμα" απο την μια rom στην αλλη, θα εχεις προβληματα, οχι απαραιτητα αμεσα ορατα... Χιλιες φορες να χασεις λιγο χρονο να ξαναστησεις το τηλεφωνο, παρα να γινουν αργοτερα να νευρα σου κουρελια... Γιατι στην Q εισαι σε περιαγωγη και πρεπει να βαλεις χειροκινητα τις ρυθμισεις ιντερνετ,αστα ειχα σπασει τα νευρα μου μεχρι να βρω τι φταιει. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Βγήκε η τελική έκδοση του Swype στο play store. Στη συσκευή μας, που έχει ενσωματωμένο το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θα ενημερωθεί, ή όχι; ρωτάω μιας και έχω σβήσει την προεγκατεστημένη έκδοση και δεν ξέρω, και χρησιμοποιώ την beta που υπήρχε μέχρι σήμερα. Εγώ έχω την beta, έχει καμία διαφορά; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εχω περάσει την 4.1.2 (LSN) και βρήκα το πρώτο πράγμα που δε μ'αρέσει. Βλέπω ότι ο τρόπος που μπάινει το φόντο και τη lock screen και στο background αλλαξε, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να επιλέξεις ολόκληρη την εικόνα και επίσης στο background δεν έχει πια το εφε που "απλώνει" η εικόνα σε όλες τις σελίδες. Αλλάζει άραγε αυτό; Ή μήπως κάνω κατι λάθος; Δυστυχώς δεν... μονο με κάποιον άλλο launcher θα καταφέρεις κάτι καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Για εξηγηστε το λιγο περισσοτερο αυτο ρε παιδια 'η αν εχετε ποσταρετε κανενα βιντεο για να δουμε τι εννοει το παιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Για εξηγηστε το λιγο περισσοτερο αυτο ρε παιδια 'η αν εχετε ποσταρετε κανενα βιντεο για να δουμε τι εννοει το παιδι. Εννοεί ότι στην jelly bean όταν θες να βάλεις ένα wallpaper σου δίνεται μόνο η δυνατότητα που θα δεις στη φωτο παρακάτω. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις μόνο ότι εμφανίζεται στο κέντρο του πλαισίου επιλογής (στο κέντρο του μπλε χρώματος δηλαδή) και φυσικά το wallpaper παραμένει σταθερό και δεν κυλάει όσο αλλάζεις οθόνες στα widgets. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει στον touchwiz της jelly bean και φυσικά με άλλον launcher μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Όταν με το καλό την εγκαταστήσεις θα το δεις και στην πράξη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Γιατι το εκαναν ετσι ομως ρε παιδια και δεν αφησαν οπως ηταν μεχρι τωρα? Σε αυτο το θεμα μπορω να πω οτι αντι να το φτιαξουν το χαλασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Γιατι το εκαναν ετσι ομως ρε παιδια και δεν αφησαν οπως ηταν μεχρι τωρα? Σε αυτο το θεμα μπορω να πω οτι αντι να το φτιαξουν το χαλασαν. Αυτό το έχουμε πει εμείς μήνες τώρα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θα ήθελα να μάθω αν το καλύπτει η εγγύηση να χαλάσει το handsfree σε δύο μηνών τηλέφωνο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θα ήθελα να μάθω αν το καλύπτει η εγγύηση να χαλάσει το handsfree σε δύο μηνών τηλέφωνο. Ευχαριστώ Αν δεν έχει κοπεί ή εξωτερική φθορά, είναι νομίζω 6 μήνες η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι, δεν έχει εξωτερική φθορά. Θα πάρω αύριο την SMARTEC να δω τι θα μου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Εννοεί ότι στην jelly bean όταν θες να βάλεις ένα wallpaper σου δίνεται μόνο η δυνατότητα που θα δεις στη φωτο παρακάτω. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις μόνο ότι εμφανίζεται στο κέντρο του πλαισίου επιλογής (στο κέντρο του μπλε χρώματος δηλαδή) και φυσικά το wallpaper παραμένει σταθερό και δεν κυλάει όσο αλλάζεις οθόνες στα widgets. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει στον touchwiz της jelly bean και φυσικά με άλλον launcher μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Όταν με το καλό την εγκαταστήσεις θα το δεις και στην πράξη.;) Γι αυτο βαζεις την Omega v23 η οποιαδηποτε προηγουμενη και μεσα απο τις ρυθμισεις του omega settings τικαρεις την επιλογη για να ρολλαρει και το wallpaper. Fits13, το ιδιο προβλημα θυμαμαι ειχε και ενας φιλος με το samsung galaxy s3 στην jelly bean και αν δε κανω λαθος το ελυσε με καποιο modακι. Μιλαω παντα για το wallpaper scrolling που φαινεται να λειπει απο την 4.1.2 σε ολες τις samsung συσκευες με αυτη την εκδοση λογισμικου. Για μας δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο Mod, αλλα στο xda ολο και κατι θα παιζει. Αλλιως, omega. Edited April 25, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Η λύση για το πρόβλημα του wallpaper είναι άλλη rom; Χάθηκαν οι launchers; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δυστυχώς δεν... μονο με κάποιον άλλο launcher θα καταφέρεις κάτι καλύτερο.. Ευτυχώς στην gallery της 4.2 το αλλάξανε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Η λύση για το πρόβλημα του wallpaper είναι άλλη rom; Χάθηκαν οι launchers; :p Ετσι ακριβως! Γιατι κολλατε στο Touchwiz? Εχετε δει τον Nova? (και οχι μονο...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannana Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μέχρι λοιπόν να βάλω την Omega (πρέπει να το πάρω απόφαση) ή να αλλάξω launcher, βρήκα προσωρινά την εφαρμογή Image 2 wallpaper που τουλάχιστον σου επιτρεπει να μπορεις να επιλέξεις όλη την εικόνα που θες είτε για background ειτε για lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μέχρι λοιπόν να βάλω την Omega (πρέπει να το πάρω απόφαση) ή να αλλάξω launcher, βρήκα προσωρινά την εφαρμογή Image 2 wallpaper που τουλάχιστον σου επιτρεπει να μπορεις να επιλέξεις όλη την εικόνα που θες είτε για background ειτε για lockscreen. Θα σου προτεινα να αλλαξεις launcher αμεσα, ανεξαρτητα απο την εφαρμογη που αναφερεις και την οποια custom rom βαλεις... Θα δεις την "υγεια" σου γενικοτερα, οι επιλογες που εχουν οι ανεξαρτητοι launchers ειναι η μερα με την νυχτα συγκριτικα με το Touchwiz... Aσε που αν γενικως δεν εχεις μεγαλη εμπειρια, μην μπλεξεις με φλασαρισματα... ακομα!!! Αληθεια, εισαι root? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannana Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ειμαι ροοτ αλλά θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα :p ! Αλλά τον νοβα σκοπεύω να τον βάλω άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
difragos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Υπαρχει και τρόπος να κάνεις μια εικόνα set as wallpaper μέσω της εφαρμογής Backgrounds HD. Ετσι θα σου δοθούν οι επιλογες που ζητας και με τον στοκ launcher. Παράθεση Doctor...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts