Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi Konsniper και ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό που λές δε παίζει στη συγκεκριμένη περιπτωση. Σαφώς και αφήνω το τετραγωνάκι να γίνει πράσινο. Δε τίθεται τέτοιo θέμα. Αλλωστε λάθος εστίαση θα έδινε και θαμπή φώτο. Και ούτε καφέ-μαυρο πλαίσιο παίζει. Μιλάω ότι πέφτει το brightness πολυ. Και αν το έβλεπα από τη προεπισκόπιση τότε θα μπορούσα από τις ρυθμίσεις να το φέρω στα ίσα του. Τώρα που βλέπω αλλο στη προεπισκόπιση και άλλο το τελικό αποτέλεσμα δε ξέρω τι να πρωτορυθμίσω. Εκανα και την αναβάθμιση του firmware μέσω του kies αλλά και πάλι δε βλέπω να διορθώθηκε τπτ.

Πάντως αφορά μόνο το συγκεκριμένο έτσι όπως το περιέγραψα γιατί σε άλλη φάση της ημέρας με περισσότερη φωτεινώτητα δε βλέπω κάτι λάθος (ή δε πρόσεξα καλα).

Αν έχει κάποιος να πεί κάτι εδώ είμαι για να ακούσω

ΤΝΧ

baxy

Για δοκίμασε να δεις τις φωτογραφίες στο pc. Πιστεύω ότι θα διαπιστώσεις ότι τελικά στην οθόνη του pc οι φωτογραφίες δείχνουν όπως θα έπρεπε ενώ στην οθόνη του κινητού είναι σκοτεινές. Τουλάχιστον εγώ όταν παρατήρησα αυτό που λες διαπίστωσα ότι στο pc έδειχναν σωστά. Προφανώς για κάποιο λόγο όταν το κινητό διαβάζει την φωτογραφία από αρχείο "διορθώνει" προς το πιό σκοτεινό τα χρώματα. Ίσως δεις μια βελτίωση αν επιλέξεις στο ρυθμίσεις -> οθόνη --> λειτουργία οθόνης --> τυπική ή ταινία (εφόσον το έχεις ήδη στο "δυναμικό")

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω το ιδιο ''προβλημα'' ειχα και τελικα ειναι οπως τα λεει ο φιλος παραπανω, ειχε να κανει με την φωτεινοτητα της οθονης, οταν απενεργοποιησα την αυτοματη φωτεινοτητα και τη ρυθμισα χειροκινητα(περιπου στη μεση της μπαρας που εμφανιζει) η φωτογραφιες φαινονταν κανονικα και οχι σκοτεινες.....

Με τη συσκευή στη βάση και το usb συνδεδεμένο από το dock προς το PC, τότε δεν βλέπει το κινητό. :blink:

Δοκίμασε στην ίδια θύρα USB να το συνδέσεις απ΄ευθείας με καλώδιο. Αν δουλέψει κάτι φταίει με το dock. Αν όχι, δοκίμασε σε

άλλη θύρα.

Αφου εχεις εντοπισει τις συνθηκες που στο κανει , αμα αυξησεις την φωτεινοτητα σ αυτες τις συνθηκες λογικα θα ειναι οκ

LOL καλο kprse. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα λοιπόν είναι ότι αλλο βλέπεις και άλλο πέρνεις στη φώτο. Δε μπορείς να παίζεις κάθε φορά με αυτά. Να αυξομειώνεις φωτεινότητες με την ελπίδα ότι τελικά θα έχεις φωτεινή φωτογραφία.

Τέλος πάντον ας μη συνεχίσουμε αυτό το θέμα, φαίνεται ότι δεν έχει λύση.

Ασχετο με το παραπάνω αλλά ας το αναφέρω τώρα που έπιασα το πληκτρολόγιο. Μετά την αναβάθμιση στην official 2.3.4 - KI4 με ευχαρίστηση είδα ότι αλλαξε το χαμηλό επίπεδο της μπαταρίας που απενεργοποιούσε τη camera. Ενώ πρίν λίγο πιο κάτω από το 20% δεν άφηνε καθόλου πρόσβαση στη cam, τώρα πλέον απλά απενεργοποιεί το flash και τη camera την απενεργοποιεί σε αρκετά χαμηλότερο ποσοστό μπαταρίας. Επίσης κατά τη φωτογράφιση κάνει και ένα τσαλιμάκι με eye flash effect.

αυτά πρός το παρόν

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

ξεκιναει η διαδικασια ενεργοποιησεις αλλα μενει εκει,μετα απενεργοποιητε μονο του

Φιλε μου να ξερεις οτι απο προεπιλογη στο bluetooth δεν εισαι ορατος και οταν γινεσαι ορατος μεσα απο τις ρυθμισεις ειναι μονο για καποια δευτερολεπτα μηπως ειναι αυτο το θεμα σου?τσεκαρε το

sent from my galaxy S II

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Δοκίμασε στην ίδια θύρα USB να το συνδέσεις απ΄ευθείας με καλώδιο. Αν δουλέψει κάτι φταίει με το dock. Αν όχι, δοκίμασε σε

άλλη θύρα.

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Απ'ευθείας το βλέπει το pc κανονικά.Δοκίμσα να συνδέσω και σε άλλη θύρα, αλλά κάνει τα ίδια. Η πλάκα είναι ότι φορτίζει κανονικά.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Παιδιά κατεβάζω την KG1 από το samfirmware γιατί από το Kies δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με τίποτα. Τι άποψη έχετε? Να την βάλω?

Παιδιά κατεβάζω την KG1 από το samfirmware γιατί από το Kies δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με τίποτα. Τι άποψη έχετε? Να την βάλω?

Ειναι αρκετα παλια ROM αυτή .

Άνοιξα το KIES (μια φορά κάθε 2-3 εβδομάδες το ανοίγω), και αφού βρήκε updates για τον εαυτό του (τα έβαλα),

μου έβγαλε/πρότεινε νέο διαθέσιμο f/w

PDA:KI4/PHONE:KI1/CSC:KI2(EUR)

Εννοεί XXKI4 δηλαδή 2.3.5? Αν ναι, θα το βάλω γιατί το περίμενα (είμαι ακόμα σε 2.3.3 stock + cfroot) δεν ήθελα να

βάλω τα διάφορα ΝΕΕ κλπ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Ξέρει κανείς?

Καλησπερα παιδια πηρα και γω το ασπρο!!!Ολα καλα εκτος απο οτι το συνδεω στο kies και μου ζηταει κατι drivers CDC SERIAL λεει.Τι ειναι αυτα?Παταω την επιλογη αναζητηση στο ιντερνετ για να βρει drivers,δε βρισκει τιποτα.2)Δε μπορω να συωδεθω μεσω wifi σπιτι μου,ολο παει να συνδεθειι και αποσυνδεεται αμεσως.Καμια συμβουλη?!Please help!!!!!!!!!!!!

Μόλις ψάχνει στο windows update για να βρεί οδηγούς, δεν βρίσκει καθόλου; Ή αργεί να βρεί και το κλείνεις εσύ;

Γιατί και σε μενα, στο windows update, βρήκε τους οδηγούς μετά απο κανα 10λεπτο...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Άνοιξα το KIES (μια φορά κάθε 2-3 εβδομάδες το ανοίγω), και αφού βρήκε updates για τον εαυτό του (τα έβαλα),

Εννοεί XXKI4 δηλαδή 2.3.5? Αν ναι, θα το βάλω γιατί το περίμενα (είμαι ακόμα σε 2.3.3 stock + cfroot) δεν ήθελα να

Ναι, 2.3.5 είναι, την έχω βάλει εγώ πριν μερικές μέρες απο το kies. Μια χαρά ειναι - κανένα πρόβλημα...

ΥΓ: Στο δικό μου δεν είχε EUR αλλα XEO. Ξεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ναι, 2.3.5 είναι, την έχω βάλει εγώ πριν μερικές μέρες απο το kies. Μια χαρά ειναι - κανένα πρόβλημα...

ΥΓ: Στο δικό μου δεν είχε EUR αλλα XEO. Ξεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση...

Γιατί νομίζω ότι είναι 2.3.4 ;

Γιατί νομίζω ότι είναι 2.3.4 ;

επειδη και εμενα το kies μου εβγαλε πως υπαρχει η παραπανω αναβαθμηση μπορει καποιος που την εχει η καποιος που ξερει σιγουρα να μας πει αν οντως ειναι η 2.3.4 η 2.3.5 ?? γιατι αν ειναι η 2.3.4 τα πιασαμε τα λεφτα.... βοηθεια μας!

Huawei p20 pro

η XWKI4 ειναι 2.3.4

η XXKI4 ειναι 2.3.5

αυτη που σας εβγαλε λογικα ειναι η 2.3.4

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

επειδη και εμενα το kies μου εβγαλε πως υπαρχει η παραπανω αναβαθμηση μπορει καποιος που την εχει η καποιος που ξερει σιγουρα να μας πει αν οντως ειναι η 2.3.4 η 2.3.5 ?? γιατι αν ειναι η 2.3.4 τα πιασαμε τα λεφτα.... βοηθεια μας!
η 2.3.4 ειναι και σε μενα δεν εχει κανενα προβλημα ,φυσικα περιμενα την 2.3.5 μιας και ειναι απο expansys αλλα δεν ερχεται

η 2.3.4 ειναι και σε μενα δεν εχει κανενα προβλημα ,φυσικα περιμενα την 2.3.5 μιας και ειναι απο expansys αλλα δεν ερχεται

το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιζει το γ**** ολοκληρο το pda για να καταλαβουμε ποια ειναι...

parafron ευχαριστουμε :)

εν το μεταξυ εμενα μεσω ΟΤΑ δεν μου βγαζει την αναβαθμιση. μεσω kies ομως μου την βγαζει . τι κουλο ειναι αυτο ; τι φταει ;

Edited by tasosp1984
Huawei p20 pro

Έχω βάλει στο κινητό την παρακάτω εφαρμογή για να ενεργοποιείτε το bluetooth και σε λειτουργία πτήσης.

https://market.android.com/details?id=com.extendedcontrols&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5leHRlbmRlZGNvbnRyb2xzIl0.

Ενώ στην αρχή δεν δούλευε ξαφνικά και χωρίς να καταλάβω πως άρχισε να δουλεύει κανονικά. Από ένα σημείο και μετά ή μετά την αναβάθμιση σε 3.2.4 ή μετά από αναβάθμιση του συγκεκριμένου προγράμματος δεν μπορεί πλέον να ενεργοποιήσει το bluetooth σε λειτουργία πτήσης. Έχει κανείς καμιά άποψη ή αν υπάχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλεία;; Έχω και το easy switch πληρωμένο αλλά και εκεί τα ίδια.

Θέλω να αγοράσω το παρακάτω παιχνίδι το οποίο έπαιζα πολύ όταν ήμουνα πιτσιρικάς και δεν μπορώ να το αγοράσω όπως γίνεται με άλλα προγράμματα. Δεν μου βγάζει μήνυμα σφάλματος κτλ. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού;

https://market.android.com/details?id=com.dreamstep.wDonkeyKongWidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5kcmVhbXN0ZXAud0RvbmtleUtvbmdXaWRnZXQiXQ..

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιζει το γ**** ολοκληρο το pda για να καταλαβουμε ποια ειναι...

parafron ευχαριστουμε :)

εν το μεταξυ εμενα μεσω ΟΤΑ δεν μου βγαζει την αναβαθμιση. μεσω kies ομως μου την βγαζει . τι κουλο ειναι αυτο ; τι φταει ;

Ναι, thanks parafron, κι εγώ είχα μια υποψία ότι αποκλείεται να είναι η ΧΧΚΙ4 (2.3.5). Δεν θα τη βάλω γιατί:

1. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη 2.3.3

2. Διαβάζω ότι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τη 2.3.4 (πχ κάνει μαντάρα τους φακέλους/εικονίδια κλπ).

Γεια σας

Ρε παιδια, μετα την αναβαθμιση σε 2.3.4 μου εχει κανει αρκετες φορες "restart" απο μονο του, το κανει και σε εσας?

Χριστόφορος

Γιατι οταν ειμαι στην καμερα και το γυρναω σε βιντεο ζοομαρει αυτοματα???

Γιατί το έχεις μάλλον σε 1080p HD όπου τραβάει βίντεο με συγκεκριμένο zoom κ δεν μπορείς να το πειράξεις.

ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο;

Huawei p20 pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)