MaGeLaNoS Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Με το Google Maps τι γινεται βρε παιδια?Γιατι λεει οτι εχει ενημερωση αλλα δεν ειναι διαθεσιμη για την χωρα μας.Καμια ιδεα? Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Με το Google Maps τι γινεται βρε παιδια?Γιατι λεει οτι εχει ενημερωση αλλα δεν ειναι διαθεσιμη για την χωρα μας.Καμια ιδεα? Απεγκατέστησε το update του market από μενού-ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών και η παλαιά έκδοση του θα σου κάνει το update στο Google Maps. Μετά θα ξαναπεράσει από μόνο του το update του market πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Απεγκατέστησε το update του market από μενού-ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών και η παλαιά έκδοση του θα σου κάνει το update στο Google Maps. Μετά θα ξαναπεράσει από μόνο του το update του market πάλι. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ολα καλα! Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 κοίταξε μήπως στις επιλογές της κάμερας έχει μπει το outdoor visibility στη θέση on. Γιατί αυτό δίνει έξτρα φωτεινότητά στην οθόνη ώστε να την βλέπεις κάτω από πολυ ήλιο, και αυτό πού βγάζεις δεν είναι αυτό πού βλέπεις... Αν είναι στο on, βάλε το στο off. Hi agiorgitis. Με την extra φωτεινότητ έπαιξα και στο on και στο off θεωρόντας ότι δίνει extra φωτεινότητα στο φωτο και όχι μόνο στη προεπισκόπιση. Πάντος το έμαθα και αυτό τώρα που δεν το ήξερα και σε ευχαριστώ. Δεν έχω λύση στο πρόβλημα αλλά να 'στε καλά που μπαίνετε στο κόπο και απαντάτε. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της φώτο αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι ότι άλλο βλέπω στη προεπισκόπιση και άλλο στη φώτο. Αν τουλάχιστον είχε ίδιο αποτέλεσμα δε θα με χαλούσε τόσο. Anyway... TNX baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια η μπαταρια πως ανταποκρινεται? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Φιλε μου πολυ καλη η εφαρμογη αλλα δε μου λες...αγορασες gb για το dropbox και το box η μηπως ειναι απο την προσφορα για το ios? Sent from my iphone 4 Απο την προσφορά ειναι.:lol: δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Δυστυχώς εδω που βρίσκομαι εγω οι ταχύτητες στο Ίντερνετ ειναι προπολεμικες και δεν μπορω να αποθηκεύω μαζεμένα αρχεία πολλών gb γιατι θα μου πάρει όλη την νύχτα με 0,250 Mbps στο upload.:mad: Θα το χρησιμοποιήσω για να ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο που λίγα λίγα ανεβαίνουν σχετικά γρήγορα. Edited October 24, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια η μπαταρια πως ανταποκρινεται? Εμενα παρα πολυ καλα με μετρια χρηση μου κραταει 2 μερες με πολυ λιωσιμο 1 μερα.Να πω ομως οτι εχω την 2.3.3 stock rom και χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μιλάω ότι πέφτει το brightness πολυ. Και αν το έβλεπα από τη προεπισκόπιση τότε θα μπορούσα από τις ρυθμίσεις να το φέρω στα ίσα του. Τώρα που βλέπω αλλο στη προεπισκόπιση και άλλο το τελικό αποτέλεσμα δε ξέρω τι να πρωτορυθμίσω. Εκανα και την αναβάθμιση του firmware μέσω του kies αλλά και πάλι δε βλέπω να διορθώθηκε τπτ. baxy Αφου εχεις εντοπισει τις συνθηκες που στο κανει , αμα αυξησεις την φωτεινοτητα σ αυτες τις συνθηκες λογικα θα ειναι οκ Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Απεγκατέστησε το update του market από μενού-ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών και η παλαιά έκδοση του θα σου κάνει το update στο Google Maps. Μετά θα ξαναπεράσει από μόνο του το update του market πάλι. Απίσπευτο. Τι να πω. Ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ.:clap: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Στο google maps χρειαζεται ακομα να κατεβαζεις χαρτες online για να κανεις πλοηγηση η το εχουν κανει και offline? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλημέρα. Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς? Φοράω CM 7.1 και κάνω Shutdown να φορτίσω με το SG κλειστό. Μετά από λίγα δεύτερα αυτό ανοίγει? Όσες φορές και να το κάνω τα ίδια. Κάνω κάτι λάθος ή είναι της CM? το συνδεεις κλειστο; ή το κλεινεις μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Στο google maps χρειαζεται ακομα να κατεβαζεις χαρτες online για να κανεις πλοηγηση η το εχουν κανει και offline? On line κατεβάζει χάρτες. Απλώς στις τελευταίες εκδόσεις, μέσω του labs, σου δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης μια περιοχής και offline χρησιμοποίησή της. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 On line κατεβάζει χάρτες. Απλώς στις τελευταίες εκδόσεις, μέσω του labs, σου δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης μια περιοχής και offline χρησιμοποίησή της. Οταν λεμε περιοχης? Μπορουμε να αποθηκευσουμε και ολη την Αττικη ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Οταν λεμε περιοχης? Μπορουμε να αποθηκευσουμε και ολη την Αττικη ας πουμε? Ναι μπορούμε. Θα πας Περισσότερα-Εργαστήρια-Προαποθήκευση και θα ενεργοποιήσεις. Μετά πατώντας παρατεταμένα πάνω στο χάρτη αποθηκεύεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 το συνδεεις κλειστο; ή το κλεινεις μετα; Φίλε και με τους δύο τρόπους. Είτε το συνδέσω κλειστό ανοίγει, είτε το κλείσω ενώ το έχω συνδεδεμένο, σε λίγα δεύτερα ανάβει. Άβυσσος η ψυχή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημέρα. Έχω αγοράσει το original dockStation για τη συσκευή και το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: δεν βλέπει ο υπολογιστής τη συσκευή όταν συνδέω το usb καλώδιο στην υποδοχή του DockStation, ενώ όταν το βάζω στο κινητό το βλέπει κανονικά. Επίσης ψάχνω να βρω με ποιό τρόπο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το Pc, να συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω της σύνδεσης του υπολογιστή και όχι μέσω 3G ή WiFi. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημερα παιδια.Ετσι οπως εψαχνα το κινητο πατησα στο Samsung apps μου εκανε 2 αναβαθμισεις και μετα πηγα στα games και διαπιστωσα οτι εχει κορυφαιους τιτλους παιχνιδιων γνωστης εταιρειας ΔΩΡΕΑΝ ενω στο Market πρεπει να πληρωσεις.Κατεβαζω το Asphalt 6 HD ειναι 560mb ξερει κανεις θα παιξει η τσαμπα τρωω μπαταρια;Γιατι μου φανηκε παραξενο να ειναι ΔΩΡΕΑΝ οπως και αλλα games που εχει μεσα το Samsung apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημερα παιδια.Ετσι οπως εψαχνα το κινητο πατησα στο Samsung apps μου εκανε 2 αναβαθμισεις και μετα πηγα στα games και διαπιστωσα οτι εχει κορυφαιους τιτλους παιχνιδιων γνωστης εταιρειας ΔΩΡΕΑΝ ενω στο Market πρεπει να πληρωσεις.Κατεβαζω το Asphalt 6 HD ειναι 560mb ξερει κανεις θα παιξει η τσαμπα τρωω μπαταρια;Γιατι μου φανηκε παραξενο να ειναι ΔΩΡΕΑΝ οπως και αλλα games που εχει μεσα το Samsung apps. Είναι όντως δωρεάν πολλά παιχνίδια και όχι μόνο που στο Android market τα πληρώνεις. Το παιχνίδι το έχω κατεβάσει και εγώ απο το Samsung apps και παίζει κανονικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Είναι όντως δωρεάν πολλά παιχνίδια και όχι μόνο που στο Android market τα πληρώνεις. Το παιχνίδι το έχω κατεβάσει και εγώ απο το Samsung apps και παίζει κανονικά. Ευχαριστω φιλε.Παιζει κανοικα παω να κατεβασω και αλλα τωρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημέρα. Έχω αγοράσει το original dockStation για τη συσκευή και το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: δεν βλέπει ο υπολογιστής τη συσκευή όταν συνδέω το usb καλώδιο στην υποδοχή του DockStation, ενώ όταν το βάζω στο κινητό το βλέπει κανονικά. Επίσης ψάχνω να βρω με ποιό τρόπο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το Pc, να συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω της σύνδεσης του υπολογιστή και όχι μέσω 3G ή WiFi. Από που το έχεις αγοράσει;; έχεις κάποιο λινκ;; Η συσκευή νομίζω δεν υποστηρίζεται να παίρνει ιντερνετ απο το pc εκτός αν είναι συνδεδεμένη στο router (wifi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Από που το έχεις αγοράσει;; έχεις κάποιο λινκ;; Η συσκευή νομίζω δεν υποστηρίζεται να παίρνει ιντερνετ απο το pc εκτός αν είναι συνδεδεμένη στο router (wifi). Από το Πλαίσιο, το έχει ετοιμοπαράδοτο, δεν θυμάμαι τιμή ακριβώς, γύρω στο 50ρικο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Η συσκευή νομίζω δεν υποστηρίζεται να παίρνει ιντερνετ απο το pc εκτός αν είναι συνδεδεμένη στο router (wifi). Όντως έτσι είναι (δυστυχώς). Μόνο με wifi μπορεί να πάρει internet (εκτός δικτύου κινητής εννοείται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παιδια οταν συνδεω το γαλαξια στο kies μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση αυτης της συσκευης γιατι??? μηπως επηδη εβαλα χειροκινητα την 2.3.5 εγινε τιποτα και τωρα δεν το βλεπει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Όντως έτσι είναι (δυστυχώς). Μόνο με wifi μπορεί να πάρει internet (εκτός δικτύου κινητής εννοείται). Το άλλο πρόβλημα που έχω, που δεν βλέπει ο υπολογιστής τη συσκευή όταν συνδέω το usb καλώδιο στην υποδοχή του DockStation, ενώ όταν όταν το βάζω στο κινητό το βλέπει κανονικά; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Αν και έχω dock (όχι original) δεν το έχω δοκιμάσει αυτο, το έχω μόνιμα σε φορτιστή :lol: Έχω περάσει το καλώδιο πίσω από το γραφείο και δεν βολεύει το βάλε-βγάλε, έχω και άλλο καλώδιο για "απ' ευθείας" σύνδεση με το PC, οπότε....... Το βράδυ στο σπίτι όμως θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts