stabill Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 οκ ευχαριστω θα το ψαξω! μηοως ξερετε τι μπορει να συμβαινει και ετσι ξαφνικα χωρις καν να το χρησιμοποιω ανοιγοκλεινει? Εμενα μου ειχε συμβει με μια εφαρμογη τυπου Special FX, που τραβουσες βιντεο κι αυτη προσθετε εκρηξεις κλπ.κλπ. Αυτη η εφαρμογη λοιπον, προσπαθουσε να "στειλει" ειδοποιησεις με διαφημησεις κι οταν δεν ειχα wifi ή 3g ανοιχτο, "ξυπνουσε" το τηλεφωνο ανα τακτα χρονικα διαστηματα, εστω κι αν δεν μπορουσε να στειλει τιποτα... Την ξηλωσα και ησυχασε το κεφαλι μου... Μπορεις να διαπιστωσεις κι εσυ αν εχεις καποια τετοια εφαρμογη με το Air Push Detector... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 το παλιο τηλεφωνο εχει πουληθει.δεν υπαρχει.. τις εχω μεσα στις επαφες του outlook. 4.0.3 φοραγε οπως το αγορασα. με ανεπισημες δεν θελω να μπλεξω.υπαρχει επισημη νεοτερη απο την 4.0.3? Δεν μίλησα για ανεπίσημη. Επίσημο firmware είπα 4.0.4 όχι custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glxs2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) ευχαριστω το κατεβασα αλλα δεν βρηκε καμια εφαρμογη Edited November 27, 2012 by glxs2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια θα αναφερετε μερικες κατα την γνωμη σας must have εφαρμογες (πχ file - task manager , battery extender , κλπ κλπ) για το S2. μην πειτε παιχνιδια , απλα μερικες καλες δοκιμασμενες εφαρμογες που βοηθανε - αναδεικνυουν ή διορθωνουν διαφορα στην συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Δεν μίλησα για ανεπίσημη. Επίσημο firmware είπα 4.0.4 όχι custom. ααα...κατσε να το βαλω επανω στο kies και προφανως θα μου την δωσει. ευχαριστω update παντως μεσα απο το μενου του τηλεφωνου Μενού > Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημέρωση Λογισμικού > Έλεγχος για ενημερώσεις γραφει οτι δεν υπαρχει καινουργια ενημερωση. καταφερα και εκανα εξαγωγη τις επαφες μου σε csv και μετα τις ανεβασα στο gmail. εκανα συγχρονισμο επαφων,αλλα μου βγαζει τα ελληνικα...ρωσικα...τα αγγλικα,μια χαρα ειναι. τι κανω? update οκ.. αλλαξα την κωδικ/ση εξαγωγης απο το outlook και ηρθε στα ισα του. Edited November 27, 2012 by dp8 Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 ααα...κατσε να το βαλω επανω στο kies και προφανως θα μου την δωσει. ευχαριστω καταφερα και εκανα εξαγωγη τις επαφες μου σε csv και μετα τις ανεβασα στο gmail. εκανα συγχρονισμο επαφων,αλλα μου βγαζει τα ελληνικα...ρωσικα...τα αγγλικα,μια χαρα ειναι. τι κανω? Μάθε Ρώσικα :D Το KIES υποστηρίζει και εισαγωγή επαφών από CSV Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) ααα...κατσε να το βαλω επανω στο kies και προφανως θα μου την δωσει. ευχαριστω Διάβασε από εδώ τη διαδικασία για επίσημα firmware. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες του συνδέσμου που σου έδωσα. Τα firmware υπάρχουν στο τέλος της σελιδας του thread του myphone που σου έδωσα. Αν έχεις πρόβλημα εκεί γίνε συνδρομητής στη SamMobile. Επέλεξε type = > smartphone, OS=> android, model=> GT-I9100 GALAXY SII, Country => Greece (εταιρία στην οποία είσαι) και μετά send και θα σου βγάλει τα firmware που έχει η κάθε εταιρία. Edited November 27, 2012 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μάθε Ρώσικα :D Το KIES υποστηρίζει και εισαγωγή επαφών από CSV csv το ειχα αλλα σε λαθος κωδικ/ση. την αλλαξα και ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisillium1 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 φιλοι καλησπερα,υπαρχει καποια αναβαθμιση που ααφορα το λεξικο του πληκτολογιου λογο συχνων ποβληματων τ9 αλλα και κολληματων πληκτολογισης στο φορμα 3/4;; σας ευχαριστω πολυ Παράθεση crisillium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 csv το ειχα αλλα σε λαθος κωδικ/ση. την αλλαξα και ειναι οκ. αυτα δηλαδη ειναι επισημα update Που δεν τα βγαζει το Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 ααα...κατσε να το βαλω επανω στο kies και προφανως θα μου την δωσει. ευχαριστω update παντως μεσα απο το μενου του τηλεφωνου Μενού > Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημέρωση Λογισμικού > Έλεγχος για ενημερώσεις γραφει οτι δεν υπαρχει καινουργια ενημερωση. αρα, λογικα η συσκευη σου ειναι ελληνικη και unbranded, οπως και η δικη μου, οπου δεν εχουν βγαλει 4.0.4 ενημερωση.:mad: λογικα, θα ερθει απευθειας η JB, αλλα κι αυτη τη βλεπω να αργει. προσωπικα, πριν 2 μερες εβαλα τη σκανδιναβικη 4.0.4, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ειδικα στο θεμα της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 αρα, λογικα η συσκευη σου ειναι ελληνικη και unbranded, οπως και η δικη μου, οπου δεν εχουν βγαλει 4.0.4 ενημερωση. ακριβως.. προσωπικα, πριν 2 μερες εβαλα τη σκανδιναβικη 4.0.4, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ειδικα στο θεμα της μπαταριας. οποτε για να καταλαβω: η επισημη απο samsung σε ελευθερη συσκευη,ειναι η 4.0.3. απο τους παροχους κινητης,ειναι η 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 αυτα δηλαδη ειναι επισημα update Που δεν τα βγαζει το Kies? Οπότε την 4.0.4 την περνάς μέσω odin. Δες οδηγίες από το σύνδεσμο που σου έδωσα πιο πάνω. Ο φίλος πιο πάνω πέρασε την Σκανδιναβική. Εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 οποτε για να καταλαβω: η επισημη απο samsung σε ελευθερη συσκευη,ειναι η 4.0.3. απο τους παροχους κινητης,ειναι η 4.0.4 ακριβως αυτο που λεει παρακατω ο kyrgeo... Οπότε την 4.0.4 την περνάς μέσω odin. Δες οδηγίες από το σύνδεσμο που σου έδωσα πιο πάνω. Ο φίλος πιο πάνω πέρασε την Σκανδιναβική. Εσύ αποφασίζεις. και η 4.0.4 επισημη ειναι, αλλα αλλων χωρων, ή παροχων κινητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Πως βγενει απο την μπαρα ειδοποιεισεων το πληκτολογιο οταν παμε να γραψουμε κατι;;δε το βρισκω με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Πως βγενει απο την μπαρα ειδοποιεισεων το πληκτολογιο οταν παμε να γραψουμε κατι;;δε το βρισκω με τιποτα! Δεν βγαίνει και ο λογος που βρισκεται εκει ειναι για να αλλαξεις αν θες τις ρυθμισεις της πληκτρολογησης κατεβαζοντας τη μπαρα και επιλεγοντας το.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 ευχαριστω το κατεβασα αλλα δεν βρηκε καμια εφαρμογη To Air Push Detector εννοεις? Αν ειναι ετσι, τοτε εγω θα εκανα κανενα wipe cache & dalvik... δεν παει αλλου το μυαλο μου... (ισως να υπαρχει καποια εφαρμογη ακομα, απο αυτες που δεν εβγαλες εννοω, που σου δημιουργει προβλημα & δεν εχει να κανει με το Air Push Detector... δεν μπορω να φανταστω ποια, μια και δεν ξερω τι εχεις στο κινητο σου... πρεπει να το "ξεψαχνισεις" λιγακι!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δεν βγαίνει και ο λογος που βρισκεται εκει ειναι για να αλλαξεις αν θες τις ρυθμισεις της πληκτρολογησης κατεβαζοντας τη μπαρα και επιλεγοντας το.:) ευχαριστω πολλυ δεν το ηξερα!! απο εχθες ειμαι με την ωμεγα τζελυ μπειν δοκιμαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 μια βοηθεια λιγο παιδια. με ενδιαφερει η εγγραφη βιντεο στα 1080p του τηλεφωνου. δεν καιγομαι για mkv αρχεια,γιατι τα κανω stream απο τον server μου. η class4 μου κανει ή θα κανει κολληματα? γιατι στα ιδια σχεδον λεφτα,βγαινει η 32αρα class4 με την 16αρα class10. τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας να σας ρωτησω .. διαβαζω εδω οτι πολλα αρχεια δεν πανε στην εσωτερικη μεγαλη μνημη αλλα οδηγουνται σε μια μικρη εσωτερικη (2 γιγα ) ή στην εξωτερικη αν εχουμε και με γιαφορες εφαρμογες (copy2sd πχ ) κανουν μεταφορα απο την εσω στην εξω . ισχυει κατι τετοιο ή κατι τετοιο τελος παντων ??? Edited November 28, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) παιδια μου κολλησε η σελιδα και δεν προχωραει .. το κανει συχνα αυτο .. εσας???(βλεπω την σελιδα 676 και ενω υπαρχει και η 677 δεν με παει αλλα μου δειχνει παλι την αρχη της 676.) Α! και σορρυ για το off topic .... μ@@@@@α μου. Edited November 28, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) μια βοηθεια λιγο παιδια. η class4 μου κανει ή θα κανει κολληματα? γιατι στα ιδια σχεδον λεφτα,βγαινει η 32αρα class4 με την 16αρα class10. τι προτεινετε? Όσο μεγαλύτερη η κλάση, τόσο το καλύτερο. Παρόλ'αυτά, κολλήματα δεν θα έχεις με την class4. Τουλάχιστον στο δικό μου δεν είδα να παρουσιάζεται κάτι. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και τραβώντας βίντεο υψηλής ευκρίνειας στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου... που σίγουρα δεν είναι class10! Κι εγώ για μια 32άρα class4 ενδιαφέρομαι να αγοράσω όπου να'ναι. :happy: παιδια μου κολλησε η σελιδα και δεν προχωραει .. το κανει συχνα αυτο .. εσας???(βλεπω την σελιδα 676 και ενω υπαρχει και η 677 δεν με παει αλλα μου δειχνει παλι την αρχη της 676.) Α! και σορρυ για το off topic .... μ@@@@@α μου. Δεν κάνεις έναν καθαρισμό στην catch και στο ιστορικό του browser σου; Μάλλον σ'αυτό θα οφείλονται οι επαναφορτώσεις της σελίδας. Edited November 28, 2012 by WolfBack Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Στο bada που ειχα παντως μια 4 class, ειχε κολληματα στο 720 video. Τωρα με 10 class στο s3 και νωριτερα στο s2, κανενα προβλημα ακομα και 1080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Όσο μεγαλύτερη η κλάση, τόσο το καλύτερο. Παρόλ'αυτά, κολλήματα δεν θα έχεις με την class4. Τουλάχιστον στο δικό μου δεν είδα να παρουσιάζεται κάτι. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και τραβώντας βίντεο υψηλής ευκρίνειας στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου... που σίγουρα δεν είναι class10! Κι εγώ για μια 32άρα class4 ενδιαφέρομαι να αγοράσω όπου να'ναι. :happy: Δεν κάνεις έναν καθαρισμό στην catch και στο ιστορικό του browser σου; Μάλλον σ'αυτό θα οφείλονται οι επαναφορτώσεις της σελίδας. Και εμενα το εκανε αυτο πριν στον υπολογιστη! Αλλα τωρα ενταξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Όσο μεγαλύτερη η κλάση, τόσο το καλύτερο. Παρόλ'αυτά, κολλήματα δεν θα έχεις με την class4. Τουλάχιστον στο δικό μου δεν είδα να παρουσιάζεται κάτι. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και τραβώντας βίντεο υψηλής ευκρίνειας στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου... που σίγουρα δεν είναι class10! Κι εγώ για μια 32άρα class4 ενδιαφέρομαι να αγοράσω όπου να'ναι. :happy: . Στο bada που ειχα παντως μια 4 class, ειχε κολληματα στο 720 video. Τωρα με 10 class στο s3 και νωριτερα στο s2, κανενα προβλημα ακομα και 1080 τελικα μου φαινεται θα ηταν καλυτερα μια 16αρα class10. αρκετος χωρος για την δουλεια που το χρειαζομαι και σιγουρη σαν ταχυτητα. ευχαριστω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts