enigma84 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Να κανω μια - γενικοτερη - ερωτηση, ετσι κουβεντα να γινεται... :p Συναδελφος με το Galaxy S3 περασε (επισημα) απο την 4.0.4 στην 4.1 χωρις factory reset, χωρις κανενα wipe... οι εφαρμογες ολες στην θεση τους κλπ.κλπ. Απ'οτι λεει, ολα δουλευουν ρολοϊ... Σ'εμας λες να ισχυει? Οταν περασα απο την 4.0.3 στην 4.0.4 τα βρηκα ολα ετοιμα & πολυ μου αρεσε...!!!:D:D:D Aν το κινητό το βλέπεις μια χαρά, μην κάνεις. Εγώ έκανα όμως μιας και είχα κάτι κολλήματα. Μετά το factory reset δεν ξαναείδα κόλλημα και έπεσε παραδόξως και η ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) οπιος εχει odex ρομ την 4.1.2 και οχι custom kai θελει να δοκιμασει το καινουργιο μοντ to direct dial eδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997919 κοινως περνει αυτοματα τηλεφωνο οταν εμφανισεται ενασ αριθμος στη οθονη.kai για οπιον ακουει μουσικη υπαρχει και το volume rocker mod που με σβηστη οθονη αλλαζεισ τραγουδια.επισης 4shortcuts στην lockscreen Edited November 21, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μολις ρυθμισα το κινητο ενος φιλου.....Εβαλα συντομευση για καμερα αλλα για βιντεο δεν βλεπω κατι...Αν γινεται απο το ιδιο εικονιδιο πως γινεται ? Ευχαριστω. θελεις να γιρναει ηκαμερα σε βιντεο μοντ η θες συντομευση για να τραβας βιντεο?αν ειναι το δευτερο νομιζω δεν υπαρχει,αν το πρωτο υπαρχει μεσα στην καμερα δεξια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 χάρη στη βοήθεια του Στράτου, είμαι με επίσημη 4,0,4. το ''βουτυράκι '', όμως αρνείται επίμονα να εγκατασταθεί, ουτε με 1,85 , ούτε με 3,04. τι να κάνω ? να την κατεβάσω απο αλλού ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 χάρη στη βοήθεια του Στράτου, είμαι με επίσημη 4,0,4. το ''βουτυράκι '', όμως αρνείται επίμονα να εγκατασταθεί, ουτε με 1,85 , ούτε με 3,04. τι να κάνω ? να την κατεβάσω απο αλλού ? Αφού ξεμπρικάρισε πάλι καλά. Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Για δοκίμασέ το για λίγο διάστημα χωρίς την κάρτα μνήμης ή με άλλη διαφορετική... Εδώ και δύο ημέρες χωρίς την SD card μια παλιά transcend 4gb δεν έχει κολλήσει καθόλου. Αγόρασα σήμερα μια 8gb Sandisk 30mb/sec και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα. εχω προβλημα με την μπαταρια μου και θελω να την calibra-ρω. Για να το κανω αυτο πρεπει να γινω root. Εαν γινω root, την calibra-ρω και δεν καταφερει να αλλαξει κατι, μετα αν γινω un-root, και το παω στο σερβις, θα εχω προβλημα εγγυησης (μετρητης-τριγωνακι...κατι που να φαινεται οτι το ειχα κανει) ? ευχαριστω. υγ: απο οσο καταλαβα με το calibration σβηνονται στατιστικα δεδομενα απο το λειτουργικο για την μπαταρια και αποκταει νεα. Εκανα hard-reset - to factory settings/wipe, αυτο δεν εκανε το ιδιο? δηλαδη δεν σβηστηκαν τετοιου ειδους δεδομενα?? Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εδώ και δύο ημέρες χωρίς την SD card μια παλιά transcend 4gb δεν έχει κολλήσει καθόλου. Αγόρασα σήμερα μια 8gb Sandisk 30mb/sec και βλέπουμε... Τρομερή κάρτα. Αυτή έχω και εγώ σε 32gb στο κινητό. Αλλά μην περιμένεις 30mb/sec γιατί το κινητό δεν έχει υποστήριξη UHS. ΣΕ USB 3.0 ports και UHS reader, τα φτάνει και τα ξεπερνάει ελαφρά. Στο δικό μας δουλεύει σαν class 10 πραγματικά όμως και όχι σαν κάτι άλλες class 10 που είναι χειρότερες και απο class 2 στις δοκιμές που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 θελεις να γιρναει ηκαμερα σε βιντεο μοντ η θες συντομευση για να τραβας βιντεο?αν ειναι το δευτερο νομιζω δεν υπαρχει,αν το πρωτο υπαρχει μεσα στην καμερα δεξια Ευχαριστω.Το δευτερο ηθελα αλλα θα συμβιβαστω με το υπαρχων. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μια ερώτηση που πιθανόν έχει ήδη τεθεί και απαντηθεί στο παρελθόν όμως δεν κατάφερα να βρω κάτι.. Πως μπορούμε να βρούμε την ημερομηνία κατασκευής της συσκευής μας;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 να ρωτησω κατι που ισως εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να βρω που. πως μπορουμε να ξερουμε αν η συσκευη εχει αυτο το ''κακο'' τσιπακι που υπαρχει κυνδυνος να μπρικαρει το τηλεφωνο κατα την μη επισημη αναβαθμιση ????? θελω να αγορασω την συσκευη και θελω να ξερω αν υπαρχει πιθανοτητα να πεσω σε μια τετοια συσκευη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) να ρωτησω κατι που ισως εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να βρω που. πως μπορουμε να ξερουμε αν η συσκευη εχει αυτο το ''κακο'' τσιπακι που υπαρχει κυνδυνος να μπρικαρει το τηλεφωνο κατα την μη επισημη αναβαθμιση ????? θελω να αγορασω την συσκευη και θελω να ξερω αν υπαρχει πιθανοτητα να πεσω σε μια τετοια συσκευη..... Κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή απ'το Play, κάνεις τον έλεγχο που χρειάζεσαι και μετά αν θες τη διαγράφεις. Βέβαια αν μιλάς για καινούργια συσκευή τότε δυστυχώς αυτό δεν μπορείς να το δεις από κάπου. Και το "περίεργο" τσιπ πάντως να έχει δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστη η συσκευή, το μόνο που θέλει προσοχή είναι στο να μην κάνεις factory reset από recovery (κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα απ'τις "ρυθμίσεις" εξάλλου) σε ορισμένα μόνο firmwares (στην 4.0.4 συγκεκριμένα, κάτι ακούγεται και για τη νέα 4.1.2 που είναι leaked ακόμα, δεν έχει δωθεί επίσημα δηλαδή). Κατά τ'άλλα δεν θα έχεις ν'αντιμετωπίσεις κάτι τραγικό. Αν δεν κάνω λάθος εντοπίστηκαν παρόμοια τσιπ ακόμα και στο ολόφρεσκο Galaxy Note II. Με λίγη προσοχή όμως δεν θα έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα. Edited November 22, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ευχαριστω για την απαντηση. Να σου πω την αλήθεια ψηνομαι να το παρω μιας και το βρισκω σε πολυ καλη τιμη (300€) και δεν ειμαι απο αυτους που κανουν διαφορα στα κινητα τους ...απο αυτα που διαβαζω όμως βλεπω οτι με την επισημη 4.0.4 το τηλεφωνο βελτιωνεται αισθητα και με την pre release ακομη 4.1.2 απογειωνεται. οποτε στην αρχη τουλαχιστον δεν το βλεπω για να το πειραξω. θα μεινει στο επισημο . τωρα αργοτερα και αν σταματησει να υποστιριζεται απο sammy τοτε σιγουρα μελοντικες εκδοσεις android που δεν θα μπορουν να περαστουν επίσημα (μαλον απο την 4.1.2 και μετα) παρα μονο ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ θα αναγκαστω να τις περασω και εγω μεσω πλαγιας οδου. για αυτο και ρωταω λεπτομερειες. με την 4.0.4 ποσο κρατα η μπαταρια με μετρια χρηση ?? Γιατι με την ανεπισημη 4.1.2 δεν τα παει καθολου καλα (ελπιζω να αλλάξει αυτο οταν βγει επισημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ευχαριστω για την απαντηση. Να σου πω την αλήθεια ψηνομαι να το παρω μιας και το βρισκω σε πολυ καλη τιμη (300€) και δεν ειμαι απο αυτους που κανουν διαφορα στα κινητα τους ...απο αυτα που διαβαζω όμως βλεπω οτι με την επισημη 4.0.4 το τηλεφωνο βελτιωνεται αισθητα και με την pre release ακομη 4.1.2 απογειωνεται. οποτε στην αρχη τουλαχιστον δεν το βλεπω για να το πειραξω. θα μεινει στο επισημο . τωρα αργοτερα και αν σταματησει να υποστιριζεται απο sammy τοτε σιγουρα μελοντικες εκδοσεις android που δεν θα μπορουν να περαστουν επίσημα (μαλον απο την 4.1.2 και μετα) παρα μονο ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ θα αναγκαστω να τις περασω και εγω μεσω πλαγιας οδου. για αυτο και ρωταω λεπτομερειες. με την 4.0.4 ποσο κρατα η μπαταρια με μετρια χρηση ?? Γιατι με την ανεπισημη 4.1.2 δεν τα παει καθολου καλα (ελπιζω να αλλάξει αυτο οταν βγει επισημα). όλα παίζουν ρόλο. Η Pulse και nikpapakos τα πάνε μια χαρά στην αυτονομία. Ρωτάς όμως πόσο κρατάει η μπαταρία. Χοντρικά θα σου πω 5 ώρες αναμμένη οθόνη. Συνεχή χρήση δηλαδή. με πολύ κανονική χρήση (πολύ ομιλία, ιντερνετ, tapatalk, email,sms, καθόλου παιχνίδια) στις 17-19 ώρες ήθελε φόρτισμα. Αν το βράδυ το έκλεινα ή το έβαζα σε flight τότε ίσως να έβγαζε μέχρι το επόμενο βράδυ. Αναμένη οθόνη περί τις 2 με δυόμιση ώρες. Με μέτρια χρήση έβγαζε και την 2η μέρα πιο άνετα. 1 με μιάμιση ώρα η οθόνη Απο εκεί και πέρα στο πόσο κρατάει σε κανονικούς ρυθμούς δεν νομίζω ότι θα πάρεις κάποια σωστή απάντηση. Παίζει ρόλο πόσο σήμα έχεις εκεί που θα είσαι. Όσο λιγότερο τόσο λιγότερο θα κρατάει και η μπαταρία. Παίζει ρόλο πόση χρήση κάνεις, τι χρήση, αν χρησιμοποιείς GPS, αν θα έχεις ενεργοποιημένο συνέχεια το 3G ή αν θα το γυρνάς σε 2G. Αν θα έχεις ενεργοποιημένους συγχρονισμούς, ποιους και πόσους. τι προγράμματα θα έχεις στο κινητό που κάθε τόσο θα το ξυπνάνε για να κάνουν κάτι (πχ καιρός). Απάντηση εντός λογικής μάλλον δεν είναι δυνατόν να παρεις στο πόσο κρατάει. Απλά ενημερωτικά κράτα ότι και η Pulse και η Nikpapakos τα πάνε πολύ καλά. Ακόμα καλύτερα σε Gingerbread βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) με την 4.0.4 ποσο κρατα η μπαταρια με μετρια χρηση ?? Γιατι με την ανεπισημη 4.1.2 δεν τα παει καθολου καλα (ελπιζω να αλλάξει αυτο οταν βγει επισημα). Εντελώς σχετικό το "μέτρια χρήση" μιας και είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν την κατανάλωση αλλά χοντρά χοντρά υπολόγισε 1,5 μέρα με stock rom, εννοείται ότι μπορείς να το "στεγνώσεις" σε κάτι λιγότερο από 1 μέρα όπως επίσης και να το κρατήσεις χωρίς φόρτιση για κάτι περισσότερο από 2,5 με 3. Εγώ με την Samsung 2000mah μπαταρία έβγαλα και κάτι λιγότερο από 5 μέρες κάποια στιγμή, συνήθως φορτίζω ανά 2,5 μέρες όμως. Η οθόνη του δίνει και καταλαβαίνει πάντως.:p Να σου πω την αλήθεια κι επειδή δοκίμασα την leaked 4.1.2, δεν παρατήρησα κάτι τρελό στην κατανάλωση. Ίσως λίγο περισσότερο από την 4.0.4 αλλά όχι κάτι τρελά αξιόλογο.. βέβαια την είχα για 3-4 μέρες μόνο οπότε δεν μπορώ να βγάλω και τα πιο ασφαλή συμπεράσματα.. Σαν συσκευή πάντως αξίζει με 1000 που λένε.:) Edited November 22, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Jelly Bean 4.1.2:1)δεν μπορω να ορίσω με τίποτα ως φοντο αρχικης και οθονη κλειδώματος συγκεκριμένες φωτογραφίες..το αντιμετωπίζει κανεις αλλος;2)στο status bar μπορω να ορισω αλλους διακοπτες εκτος απο αυτους που εχει;δλδ πχ ο διακοπτης wifi μπορει να αλλαξει με τον airplane mode;3)αν η μπαταρια στην επισημη δε βελτιωθει νομίζω οτι ολα τα καλα που εχει η 4.1.2 θα πανε χαμένα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εντελώς σχετικό το "μέτρια χρήση" μιας και είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν την κατανάλωση αλλά χοντρά χοντρά υπολόγισε 1,5 μέρα με stock rom, εννοείται ότι μπορείς να το "στεγνώσεις" σε κάτι λιγότερο από 1 μέρα όπως επίσης και να το κρατήσεις χωρίς φόρτιση για κάτι περισσότερο από 2,5 με 3. Εγώ με την Samsung 2000mah μπαταρία έβγαλα και κάτι λιγότερο από 5 μέρες κάποια στιγμή, συνήθως φορτίζω ανά 2,5 μέρες όμως. Η οθόνη του δίνει και καταλαβαίνει πάντως.:p Να σου πω την αλήθεια κι επειδή δοκίμασα την leaked 4.1.2, δεν παρατήρησα κάτι τρελό στην κατανάλωση. Ίσως λίγο περισσότερο από την 4.0.4 αλλά όχι κάτι τρελά αξιόλογο.. βέβαια την είχα για 3-4 μέρες μόνο οπότε δεν μπορώ να βγάλω και τα πιο ασφαλή συμπεράσματα.. Σαν συσκευή πάντως αξίζει με 1000 που λένε.:) η δικια μου χρηση ειναι μονο τηλεφωνα περιπου 15-20 λεπτα την ημερα και αντε λιγο σκαλισμα στην αρχη μονο σε 2G . τα υπολοιπα (σμσ , wifi , παιχνιδια , gps ) τα χρησιμοποιω αραια και που οποτε δεν τα υπολογιζω ... A και κατι τελευταιο . το κινητο θα ερθει με εκδοση 2.3 οταν το συνδεσω στο ΚΙΕΣ θα μου βγαλει την 4.0.4 ή την 4.0.3 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) A και κατι τελευταιο . το κινητο θα ερθει με εκδοση 2.3 οταν το συνδεσω στο ΚΙΕΣ θα μου βγαλει την 4.0.4 ή την 4.0.3 ??? Λογικά πάντα.. αν είναι unbranded θα σου βγάλει την 4.0.3, αν είναι της Cosmote ή της Vodafone (δεν θυμάμαι για Wind) θα σου δώσει 4.0.4. Σε λίγο καιρό αναμένουμε official jelly bean πάντως, αν θες να περιμένεις λίγο.. πάντα όμως υπάρχει και η λύση του Odin ή της custom.:) Εdit: Με 2.3 και 300ευρώ; Μεταχειρισμένη βρήκες ή κάποια που βρίσκεται αρκετό καιρό σε stock σε κάποιο μαγαζί; Οι τελευταίες -καινούργιες- συσκευές έρχονται με 4.0.3 προεγκατεστημένη, για να έχει 2.3 μέσα μήπως είναι λίγο παλιά η συσκευή; Κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένη, μήπως είναι πολλά τα 300; Πριν λίγες μέρες αγόρασε φίλος μου συσκευή λίγων μηνών (με 4.0.3 προεγκατεστημένη) με 250.. Edited November 22, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 απο μαγαζι ολοκαινουρια. unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 απο μαγαζι ολοκαινουρια. unbranded Εντύπωση μου κάνει η 2.3, ίσως γι'αυτό και η χαμηλή τιμή όμως. Όχι ότι θά'χεις και κανένα πρόβλημα.. εσύ ξέρεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 απο μαγαζι ολοκαινουρια. unbranded Πως το ξέρεις οτι θα είναι με αυτήν την έκδοση (2.3...)?? Έκτος και αν ειναι stock αρκετών μηνών ...κάτι που δεν νομίζω με την ζήτηση που έχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εντύπωση μου κάνει η 2.3, ίσως γι'αυτό και η χαμηλή τιμή όμως. Όχι ότι θά'χεις και κανένα πρόβλημα.. εσύ ξέρεις.:) Η τιμή είναι χαμηλή γιατί όπου να ναι τόσο θα έχει, λογικό είναι να πέσει όταν ήδη έχουν αρχίσει να ρίχνουν τη τιμή του S3. Το 2.3 λογισμικό υποδεικνύει πως είναι πιο παλιά η συσκευή πράγμα όμως που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί, απλά θα σε βάλει σε περισσότερες διαδικασίες για να του περάσεις τη πιο καινούργια έκδοση λογισμικού (κάτι που θα έκανες έτσι και αλλιώς γιατί και η 4.0.3 που έχουν τα πιο καινούργια μοντέλα είναι ξεπερασμένη και έχει κάποια μικροπροβληματα οπότε έτσι κι αλλιώς πηγαίνεις είτε για 4.0.4 επίσημη, είτε 4.1.2 ανεπίσημη.) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Jelly Bean 4.1.2:1)δεν μπορω να ορίσω με τίποτα ως φοντο αρχικης και οθονη κλειδώματος συγκεκριμένες φωτογραφίες..το αντιμετωπίζει κανεις αλλος;2)στο status bar μπορω να ορισω αλλους διακοπτες εκτος απο αυτους που εχει;δλδ πχ ο διακοπτης wifi μπορει να αλλαξει με τον airplane mode;3)αν η μπαταρια στην επισημη δε βελτιωθει νομίζω οτι ολα τα καλα που εχει η 4.1.2 θα πανε χαμένα..:) για το φόντο δοκίμασε μέσα απο τις ρυθμίσεις - οθόνη - φόντο και κάντο με το μαμά gallery, δουλεύει κανονικά. Όχι στο bar τα shortcut δεν αλλάζουν, αλλά όπου να ναι θα βγεί κάποιο mod που θα σου επιτρέπει αλλαγές (px jkay framework αν ποτέ το βγάλει ο μαν Ειλικρινά η μπαταρία μαν αν δείς τι τρέχει απο πίσω και πόσα test δεν είναι περίεργο που πάει έτσι. Το αν θα φτάσει ποτέ τις τελευταίες ics ή ακόμα καλύτερα τις ginger πραγματικά μου φαίνεται αδύνατο μιας και πλέων δουλεύουν πολλά περισσότερα πράγματα απο πρίν. Εκτός και αν τα απενεργοποιήσεις όλα (πχ google now, smart stay και όλους τους άλλους αισθητήρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 να εξηγησω τα τις τιμης.το παιρνω σε τετοια τιμη γιατι δουλευει ενας φιλος σε μαγαζι και δεν θα βγαλει τοσο μεγαλο κερδος, η 2,3 εκδοση την λεει στο σιτε του μαγαζιου (οπως και οτι εχει ORION CHIP αντι EXYNOS και CPU dual core 1ghz ) ΑΛΛΑ ειναι τΑ specs απο οταν πρωτοεμφανιστηκε στην Ελλαδα και δεν εχουν ανανεωσει την σελιδα . Εξαλλου το τηλ δεν το εχει ετοιμοπαραδοτο θα χρειαστουν 2-3 μερες. Aν εχει πανω την 4,0,3 τελικα μπορω με ODIN να περασω την επισημη 4,0,4 χωρις κατι ιδιαιτερο (root πχ) σωστα ??? ή θα χρειαστει και κατι αλλο???γιατι διαφορετικα θα πρεπει να περασω μεσω ΚΙΕΣ την 4,03 και μετα με ODIN την 4,0,4 ετσι?? και μετα την 4,1,2 παλι με ΟΔΙΝ?? Αυτη ειναι η σωστη σειρα?? αυτο που με εχει κολλησει απο το να το παρω ειναι το θεμα της μπαταριας ..... τωρα εχω το SAMSUNG WAVE S8600 και με την χρηση που του κανω (στο προηγουμενο ποστ μου ) η μπαταρια μου κραταει τουλαχιστον 4 μερες ( κλειστο τα βραδια 12μμ -8 πμ ) . αν αυτο μου βγαζει 3 μερες ειμαι οκ. .... μου ειναι πολυ σπαστικο να το φορτιζω καθε βραδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) να εξηγησω τα τις τιμης.το παιρνω σε τετοια τιμη γιατι δουλευει ενας φιλος σε μαγαζι και δεν θα βγαλει τοσο μεγαλο κερδος, η 2,3 εκδοση την λεει στο σιτε του μαγαζιου (οπως και οτι εχει ORION CHIP αντι EXYNOS και CPU dual core 1ghz ) ΑΛΛΑ ειναι τΑ specs απο οταν πρωτοεμφανιστηκε στην Ελλαδα και δεν εχουν ανανεωσει την σελιδα. ΦΡΕΝΟ!:X :lol: Σ'αυτήν την περίπτωση μιλάμε για το GT-I9100G και όχι για το GT-I9100! Εδώ θα βρεις τις διαφορές τους.. αν και απ'ότι φαίνεται μάλλον θα πρέπει να το παραλάβει πρώτα για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά σε τι συσκευή αναφέρεται.. Σε περίπτωση που είναι το "G" όμως, μάλλον άκυρα ότι λέγαμε μέχρι πρότεινος.. και το θέμα που θα πρέπει να απευθυνθείς για αναβαθμίσεις/root κλπ κλπ (αν βέβαια το παραγγείλεις και σου φέρει το "G") είναι αυτό εδώ..;) Προσωπικά θα έπαιρνα το "σκέτο" και θα το έψαχνα πριν δώσω τα 300 (προσωπική άποψη και μόνο χωρίς να σημαίνει ότι δεν τα αξίζει το "G")..:) αυτο που με εχει κολλησει απο το να το παρω ειναι το θεμα της μπαταριας ..... τωρα εχω το SAMSUNG WAVE S8600 και με την χρηση που του κανω (στο προηγουμενο ποστ μου ) η μπαταρια μου κραταει τουλαχιστον 4 μερες ( κλειστο τα βραδια 12μμ -8 πμ ) . αν αυτο μου βγαζει 3 μερες ειμαι οκ. .... μου ειναι πολυ σπαστικο να το φορτιζω καθε βραδυ... Εάν το κλείνεις το βράδυ (μπορείς να το βάζεις και σε airplane mode για εξοικονόμιση ενέργειας) δεν θα έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τις καθημερινές φορτίσεις, ανάλογα πάντα και τη χρήση. Σ'αυτήν την περίπτωση το "G" θα "κάτσει" ελαφρώς καλύτερα στην περίπτωσή σου νομίζω, ο επεξεργαστής του έχει λιγότερες απαιτήσεις από τη μπαταρία.. ας επιβεβαιώσουν ή ας ακυρώσουν οι γνώστες αυτό που λέω.. :) Edited November 22, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts