Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή στις άλλες γλώσσες (Αγγλικά/Πολωνικά) πάλι έχω 160 χαρακτήρες αλλά και με μικρά γράμματα! (Είμαι εξωτερικό αν παίζει ρόλο)
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο κοστος επισκευης τι λεει; Δωστε ενδεικτικες τιμες οσοι επισκευασατε κατι στο s2.

Επισης εχετε να προτεινετε που θα βρω μπαταρια γνησια και σχετικα φθηνη;

Εμενα τελευταια οταν φτανει στο 20% και σερφαρω στο ιντερνετ..τοτε μπορει να σκαλωσει να μαυρισει η οθονη και να μην επαναφερετε με τιποτα παρα μονο με βγαλσιμο μπαταριας. Το κινητο ειναι 6 μηνων..αλλα λογικο να την ακουσει η μπαταρια με καθημερινη φορτιση.

Για μπαταρια original samsung 15euro εδω:http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2225

Επειδή στις άλλες γλώσσες (Αγγλικά/Πολωνικά) πάλι έχω 160 χαρακτήρες αλλά και με μικρά γράμματα! (Είμαι εξωτερικό αν παίζει ρόλο)

Ειναι θεμα κωδικοποιησης των ελληνικων χαρακτηρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα

προσπαθω να αλλαξω ηχο στο μηνυμα, αλλα δεν με αφηνει να επιλεξω αλλο ringtone που εχω περασει στην συσκευη εκτος απο τα προεπιλεγμενα που εχει μέσα

στο ξυπνητηρι με αφησε να αλλαξω τον ηχο, αλλα ποτεκάποιες φορές παιζει τον προεπιλεγμενο και καποιες φορες αυτον που εχω προσθέσει εγω

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

καλησπερα

προσπαθω να αλλαξω ηχο στο μηνυμα, αλλα δεν με αφηνει να επιλεξω αλλο ringtone που εχω περασει στην συσκευη εκτος απο τα προεπιλεγμενα που εχει μέσα

στο ξυπνητηρι με αφησε να αλλαξω τον ηχο, αλλα ποτεκάποιες φορές παιζει τον προεπιλεγμενο και καποιες φορες αυτον που εχω προσθέσει εγω

Που εχεις τα ringtones που προσπαθεις να επιλεξεις?

Πρεπει να το βαλεις στην διαδρομη media/audio/ringtones για ηχους κλησεων ή media/audio/notifications για ηχους ειδοποιησεων κλπ.

Για ελεγξε το!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόλαβες και έκανες root το τηλέφωνο?

Αν ναι ποια ρομ φοράς?

Δεν το ζήτησα, μου το έκαναν αυτό αλλά χάρηκα γιατί ήταν χτυπημένο σε ένα δύο σημεία.

Ούτε ρουτ ούτε τπτ. Μαμά εντελώς

Καλησπέρα,

τι πρέπει να κάνω για να μη στέλνει τα μεγάλα μηνύματα σε 2 ή 3 κομμάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει χρέωση στο λογαριασμό σα να πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μηνύματα; Ο παραλήπτης το παίρνει σαν ένα μήνυμα. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Χρησιμοποιώ το Go SMS Pro. Είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου αλλά πως να ψάξω τόσες σελίδες :(:(:(:( Ευχαριστώ

Στο Go SMS Pro πας Settings, Advanced, Send Settings, τικάρεις το Enable local support και από την λίστα που έχει από κάτω επιλέγεις Greek SMS Mode. Κάνεις μια επανεκκίνηση την εφαρμογή και είσαι έτοιμος!

Καλημέρα.. Δυστυχώς έπεσε γκαντεμιά. Ενώ δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω το κινητό, μου έπεσε μια φορα κάτω χτες πάνω σε πέτρες με την οθόνη. Ετσι σε ένα σημείο έχει κάνει μια οριζόντια γραμμή η οθόνη σαν σπάσιμο. Πρέπει ναναι η εξωτερική επιφάνεια γιατί δεν φαινεται να επηρεάζει τίποτα. Ουτε αφή ουτε κανα χρώμα έχει αλλάξει ουτε τιποτα . Να φανταστείτε εγώ δεν τόχα δει το ίδιο βράδυ που έπεσε.

Εγώ πριν πέσει ήθελα να το πάω για σερβις γιατι είχε ξεβάψει πάνω πανω η θόνη εκεί που είναι η μπάρα της μπαταριας κτλ. Επειδή και άλλοι τοχαν πάει για το ίδιο θέμα, λογικά θα ήταν αλλαγή οθόνης. Τωρα με την γρατζουνιά, θα ισχύει ότι λογω του ξεβάματος αλλάζει η οθόνη ή θα μου πουν αφού έχεις την γρατζουνιά δεν γίνεται τίποτα?

Που εχεις τα ringtones που προσπαθεις να επιλεξεις?

Πρεπει να το βαλεις στην διαδρομη media/audio/ringtones για ηχους κλησεων ή media/audio/notifications για ηχους ειδοποιησεων κλπ.

Για ελεγξε το!;)

τα εχω στον φακελο τα αρχεία μου -> ringtones

το μετακινησα στο folder που λες και οκ για τα μηνηματα

στο ξυπνητηρι μου κανει εντυπωση που ενω το δειχνει οτι ηχος ειναι το Mp3 που εχω διαλεξει , παιζει μια γενικη μελωδια

αυτο θα δειξει αυριο :)

Edited by vasoula78

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Λοιπόν, όπως πολύ σωστά μου τα είπατε παιδιά ήταν θέμα οθόνης. Επαθα πλάκα πάντως με τη smartec! Το πήγα χθες μεσημεράκι, το απόγευμα το στάτους ήταν ήδη "επισκευασμένο" και σήμερα πρωί το πήρα! Πάμε πάλι να το στήσουμε τωρα...:geek:

Καλημέρα.. Δυστυχώς έπεσε γκαντεμιά. Ενώ δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω το κινητό, μου έπεσε μια φορα κάτω χτες πάνω σε πέτρες με την οθόνη. Ετσι σε ένα σημείο έχει κάνει μια οριζόντια γραμμή η οθόνη σαν σπάσιμο. Πρέπει ναναι η εξωτερική επιφάνεια γιατί δεν φαινεται να επηρεάζει τίποτα. Ουτε αφή ουτε κανα χρώμα έχει αλλάξει ουτε τιποτα . Να φανταστείτε εγώ δεν τόχα δει το ίδιο βράδυ που έπεσε.

Εγώ πριν πέσει ήθελα να το πάω για σερβις γιατι είχε ξεβάψει πάνω πανω η θόνη εκεί που είναι η μπάρα της μπαταριας κτλ. Επειδή και άλλοι τοχαν πάει για το ίδιο θέμα, λογικά θα ήταν αλλαγή οθόνης. Τωρα με την γρατζουνιά, θα ισχύει ότι λογω του ξεβάματος αλλάζει η οθόνη ή θα μου πουν αφού έχεις την γρατζουνιά δεν γίνεται τίποτα?

Δε νομιζω να μπορει καποιος να σου απαντησει με σιγουρια φιλε μου,παρα το επισημο σερβις.Αν εισαι εντος Αττικης η smarteck εχει μακραν το καλυτερο servis κατ'εμε,μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους και ενημερωσε μας κιολας αν μπορεις.

Δυστυχώς είμαι εκτός Αττικής. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν να τους το στείλω. Θα κανουν ότι μπορούν να βοηθήσουν είπαν. Αλλά και αυτοί είναι υπόλογοι φαντάζομαι στη samsung και δεν ξερω αν μπορούν να αγνοήσουν το σπασιμο. Αν και αν το κοιτάς απο πάνω κάθετα δεν φαίνεται, αλλά σε γωνία φαίνεται. Απλώς δεν ξέρω αν με συμφέρει να το στείλω με courier ή να το πάω εγώ απο κει όταν κατέβω Αθήνα. Και το λέω, μήπως απο κοντά παρακάλαγα καλύτερα!χαχα.

Αν μου πουν επισκευή με πληρωμή, κανά 200αρι πάει η οθόνη??

Λοιπόν, όπως πολύ σωστά μου τα είπατε παιδιά ήταν θέμα οθόνης. Επαθα πλάκα πάντως με τη smartec! Το πήγα χθες μεσημεράκι, το απόγευμα το στάτους ήταν ήδη "επισκευασμένο" και σήμερα πρωί το πήρα! Πάμε πάλι να το στήσουμε τωρα...:geek:

Ναι, έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση και είναι τρομερά γρήγοροι!

Μικρό το κακό το να ξαναστήσεις το κινητό σου. Αν φυσικά ασχολείσαι με τις τροποποιήσεις του κινητού δεν είχες κρατήσει κανένα Nandroid για να το επαναφέρεις και να τελειώνεις γρήγορα και εύκολα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δυστυχώς είμαι εκτός Αττικής. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν να τους το στείλω. Θα κανουν ότι μπορούν να βοηθήσουν είπαν. Αλλά και αυτοί είναι υπόλογοι φαντάζομαι στη samsung και δεν ξερω αν μπορούν να αγνοήσουν το σπασιμο. Αν και αν το κοιτάς απο πάνω κάθετα δεν φαίνεται, αλλά σε γωνία φαίνεται. Απλώς δεν ξέρω αν με συμφέρει να το στείλω με courier ή να το πάω εγώ απο κει όταν κατέβω Αθήνα. Και το λέω, μήπως απο κοντά παρακάλαγα καλύτερα!χαχα.

Oπως το ειπες,200αρι...Κοιταξε,εφοσον το σπασιμο δεν εχει επηρεασει την οθονη και εφοσον εχει οντως προβλημα,το "τιμιο" θα ηταν να σου αναγνωρισει το προβλημα και να πληρωσεις το τζαμι ας πουμε..Αν ημουν στη θεση σου θα περιμενα για να το παραδωσω ο ιδιος στο σερβις,εφοσον το τηλεφωνο ειναι πληρως λειτουργικο..

Ναι, έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση και είναι τρομερά γρήγοροι!

Μικρό το κακό το να ξαναστήσεις το κινητό σου. Αν φυσικά ασχολείσαι με τις τροποποιήσεις του κινητού δεν είχες κρατήσει κανένα Nandroid για να το επαναφέρεις και να τελειώνεις γρήγορα και εύκολα;

Εννοείται :D! Και Titanium Backup μετά. Αλλα λίγο συμμάζεμα το θέλει... Καλά, αφού όλα πήγαν οκ δε με νοιάζει.

Πάντως konsniper, αξίζει νομίζω να τους το στείλεις. Μπορεί και να τα καταφέρουν κάπως να στο βάλουν στην εγγύηση, δεν ξέρεις!

Oπως το ειπες,200αρι...Κοιταξε,εφοσον το σπασιμο δεν εχει επηρεασει την οθονη και εφοσον εχει οντως προβλημα,το "τιμιο" θα ηταν να σου αναγνωρισει το προβλημα και να πληρωσεις το τζαμι ας πουμε..Αν ημουν στη θεση σου θα περιμενα για να το παραδωσω ο ιδιος στο σερβις,εφοσον το τηλεφωνο ειναι πληρως λειτουργικο..

Αν θυμάμαι καλά το Gorilla Glass είναι κολλημένο πάνω στην οθόνη και τα αλλάζουν όλα μαζί οπότε δεν ξέρω αν θα το περάσουν στην εγγύηση έστω και με τον "τίμιο" και σωστό τρόπο που λες. Δεν χάνει και τίποτα να το δοκιμάσει.

Εννοείται :D! Και Titanium Backup μετά. Αλλα λίγο συμμάζεμα το θέλει... Καλά, αφού όλα πήγαν οκ δε με νοιάζει.

Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κοπέλα ασχολείται με τροποποιήσεις και γι' αυτό ρώτησα επιφυλακτικά! Εύγε...!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εχω φιλο με ακριβως ιδιο προβλημα οποτε με ενδιαφέρει άμεσα το τι θα γίνει με το θέμα εγγύησης. Αν μπορείς σε παρακαλώ ενημέρωσε μας για το τι κατάφερες τελικά. Και εννοείται συνιστώ να το πας ο ίδιος μηπως πετύχεις τον ιδιο τον τεχνικο και του πεις και δυο λόγια παραπάνω.

Αν θυμάμαι καλά το Gorilla Glass είναι κολλημένο πάνω στην οθόνη και τα αλλάζουν όλα μαζί οπότε δεν ξέρω αν θα το περάσουν στην εγγύηση έστω και με τον "τίμιο" και σωστό τρόπο που λες. Δεν χάνει και τίποτα να το δοκιμάσει.

Mίλησα ακόμα με ενα επισκευαστή που δίνει στο site η samsung και μου ειπε οτι για να το περάσουν στην εγγύηση πρέπει να μην έχει τιποτα άλλο η οθόνη . Οτι θα τους το στείλει και σίγουρα θα το γυρίσουν πίσω. Τώρα όποτε κατέβω Αθήνα θα πάω στη Smartec μπας και αυτοί μπορέσουν κάτι να κάνουν διαφορετικό. 160 ευρώ μου είπε πάντως η αλλαγή εκτός εγγύησης.

Μια ερώτηση παιδιά.Έχω την Stock 4.0.3 EUR GR.Στο Kies βλέπω ότι γράφει PDA:LP7 / PHONES:LPS / CSC LPH(XEO) Αυτό τί ακριβώς σημαίνει;Μπορώ να το κάνω to CSC να είναι GR;Είδα στον οδηγό.Έγραψα έναν κωδικό που έλεγε και πάτησα κλήση άλλα μου έβγαλε κάτι για μη έγυκρο MMI κάτι τέτοιο.Γνωρίζει κανείς τι πρέπει και τί μπορώ να κάνω;Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι επειδή δεν ξέρω όταν βγεί η JB Offical αν θα μου την εμφανίσει στην ενημέρωση λογισμικού από το τηλέφωνο ή έστω και στο Kies Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Εχω την εντυπωση οτι στο s2 η οθονη δεν ειναι κολλημενη με το gorilla,απ'το s3 και μετα γινεται αυτο.

Εdit:Θυμομουν περισυ στο πρωτο μερος του νημματος να εχει αναφερθει οτι οθονη και gorilla δεν ειναι κολλημενα αλλα οντως εχει δικιο ο superuser,δεν γινεται να αντικατασταθει σκετο το τζαμι.

Edited by tzin1

να προτείνω κάτι. Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Blade. Αυτο που είχε σπάσει λεγόταν digitizer. Ακολούθησα τα εξής βήματα.

1. Youtube για να δεις πως αποσυναρμολογείται.

2. Ψάξιμο στο ebay για digitizer. Στην ουσία μπάινει από πάνω και συνδεέται με μια καλωδιοταινία.

3. Αν πιάνει το χέρι σου το παίρνεις και το φτιάχνεις με ελάχιστο κόστος.

Μετά από 2 χρόνια το blade μου δουλεύει άψογα με κόστος αν θυμαμαι καλά 30 ευρώ.

Μια ερώτηση παιδιά.Έχω την Stock 4.0.3 EUR GR.Στο Kies βλέπω ότι γράφει PDA:LP7 / PHONES:LPS / CSC LPH(XEO) Αυτό τί ακριβώς σημαίνει;Μπορώ να το κάνω to CSC να είναι GR;Είδα στον οδηγό.Έγραψα έναν κωδικό που έλεγε και πάτησα κλήση άλλα μου έβγαλε κάτι για μη έγυκρο MMI κάτι τέτοιο.Γνωρίζει κανείς τι πρέπει και τί μπορώ να κάνω;Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι επειδή δεν ξέρω όταν βγεί η JB Offical αν θα μου την εμφανίσει στην ενημέρωση λογισμικού από το τηλέφωνο ή έστω και στο Kies

Θα σου βγάλει την αναβάθμιση το Kies, μη σε ανησυχεί. Την τελευταία επίσημη Ελληνική rom έχεις και το XEO απευθύνεται και σε Ελληνικές συσκευές. Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις.:)

Εχω φιλο με ακριβως ιδιο προβλημα οποτε με ενδιαφέρει άμεσα το τι θα γίνει με το θέμα εγγύησης. Αν μπορείς σε παρακαλώ ενημέρωσε μας για το τι κατάφερες τελικά. Και εννοείται συνιστώ να το πας ο ίδιος μηπως πετύχεις τον ιδιο τον τεχνικο και του πεις και δυο λόγια παραπάνω.

να προτείνω κάτι. Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Blade. Αυτο που είχε σπάσει λεγόταν digitizer. Ακολούθησα τα εξής βήματα.

1. Youtube για να δεις πως αποσυναρμολογείται.

2. Ψάξιμο στο ebay για digitizer. Στην ουσία μπάινει από πάνω και συνδεέται με μια καλωδιοταινία.

3. Αν πιάνει το χέρι σου το παίρνεις και το φτιάχνεις με ελάχιστο κόστος.

Μετά από 2 χρόνια το blade μου δουλεύει άψογα με κόστος αν θυμαμαι καλά 30 ευρώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)