Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαρηστω !!!!!!!!!!!!!!!! στο αρκ αρκοθσε απλα να πατησεις το volume button και θεωρησα ητανε το ιδιο.να ρωτησω οσων αφορα to set cpu το εχεις βαλει?και ναι τι ρυθμισεις?γιατι εμενα στο προφιλ screen off στα 500 οταν κανω κλησεις κολαει

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω ρε παιδια ενα θεμα με το λογαριασμο samsung ..δεν μου το δεχεται συμπληρωνω ολα τα κενα και μετα μου λεει αποτυχης επεξεργασια...φοραω την σκανδιναβικη 4.0.4 !!οταν κανεις factory reset σωηνεται ο λογαριασμος..?

ενταξει το προβλημα λυθηκε...!!ολα καλα!

Edited by giwrgoslalos

ευχαρηστω !!!!!!!!!!!!!!!! στο αρκ αρκοθσε απλα να πατησεις το volume button και θεωρησα ητανε το ιδιο.να ρωτησω οσων αφορα to set cpu το εχεις βαλει?και ναι τι ρυθμισεις?γιατι εμενα στο προφιλ screen off στα 500 οταν κανω κλησεις κολαει

Για να φέρεις στις αρχικές default ρυθμίσεις το SetCpu απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές επέλεξε το SetCpu και έπειτα πάτα εκκαθάριση δεδομένων.1 φορά ή 2 φορές πάτα στην εκκαθάριση μέχρι να φανεί ότι δεν μπορείς να ξανα πατήσεις στην εκκαθάριση

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

εχω ρε παιδια ενα θεμα με το λογαριασμο samsung ..δεν μου το δεχεται συμπληρωνω ολα τα κενα και μετα μου λεει αποτυχης επεξεργασια...φοραω την σκανδιναβικη 4.0.4 !!οταν κανεις factory reset σωηνεται ο λογαριασμος..?

ενταξει το προβλημα λυθηκε...!!ολα καλα!

Πως το ελυσες φιλε γιατι εχω το ιδιο προβλημα

Πως το ελυσες φιλε γιατι εχω το ιδιο προβλημα

δεν εκανα κατι μονο του εφτιαξε...παντως ο λογαριασμος δεν σβηνετε μετα απο factory

δεν εκανα κατι μονο του εφτιαξε...παντως ο λογαριασμος δεν σβηνετε μετα απο factory

Επειδή ο λογαριασμός είναι της ίδιας της Samsung και όχι κάτι που ανήκει στη συσκευή αποκλειστικά, όπως το Hotmail, το Gmail.. φαντάζομαι όμως ότι σου είχε διαγράψει το username και το password κατά το factory reset από τη συσκευή και το μόνο που χρειάστηκε μπαίνοντας στο λογαριασμό της Samsung ήταν να τα ξαναβάλεις για να κάνεις sign in, σωστά;

Πιθανόν κάποιο κόλλημα στην εφαρμογή δεν σ'άφηνε να πληκτρολογήσεις σωστά τους κωδικούς αλλά απ'ότι δείχνει μάλλον παροδικό ήταν. Ας κάνει μερικές προσπάθειες κι ο φίλος perelevas ακόμη..:)

Κατι ψιλοασχετο....Πηρα απο ενα συναδελφο χτες ενα neo v και το αναβαθμισα σε 4.0.4 και μετα root.Και παρατηρησα οτι ειχε εκδοση playstore 3.9.16 , κοιταω και το γαλαξια και βλεπω 3.8.17.Δεν αργησα να βρω το apk και ενημερωσα το γαλαξια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορεις να αφαιρεσεις τις εφαρμογες απο το ιστορικο κατεβασματος! (εκτος απο τις εγκατεστημενες) Το συνιστω.

Επειδή ο λογαριασμός είναι της ίδιας της Samsung και όχι κάτι που ανήκει στη συσκευή αποκλειστικά, όπως το Hotmail, το Gmail.. φαντάζομαι όμως ότι σου είχε διαγράψει το username και το password κατά το factory reset από τη συσκευή και το μόνο που χρειάστηκε μπαίνοντας στο λογαριασμό της Samsung ήταν να τα ξαναβάλεις για να κάνεις sign in, σωστά;

Πιθανόν κάποιο κόλλημα στην εφαρμογή δεν σ'άφηνε να πληκτρολογήσεις σωστά τους κωδικούς αλλά απ'ότι δείχνει μάλλον παροδικό ήταν. Ας κάνει μερικές προσπάθειες κι ο φίλος perelevas ακόμη..:)

δεν ξερω τι ακριβως εγινε...γω παντως βρε μακη κανονικα μπηκα στην αρχη δεν με αφηνε μου ελεγε αποτυχης συνδεση και μετα μπξκε κατευθειαν...τωρα τι κολληματα τρωει δεν ξερω..!

Κατι ψιλοασχετο....Πηρα απο ενα συναδελφο χτες ενα neo v και το αναβαθμισα σε 4.0.4 και μετα root.Και παρατηρησα οτι ειχε εκδοση playstore 3.9.16 , κοιταω και το γαλαξια και βλεπω 3.8.17.Δεν αργησα να βρω το apk και ενημερωσα το γαλαξια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορεις να αφαιρεσεις τις εφαρμογες απο το ιστορικο κατεβασματος! (εκτος απο τις εγκατεστημενες) Το συνιστω.

Δεν το είχα προσέξει αν και μου είχε ενημερωθεί το Play Store σε 3.9.16.. Μόλις έσβησα το ιστορικό των εφαρμογών.. Πότε τις είχα βάλει όλες αυτές??? :blink: :blink:

δεν ξερω τι ακριβως εγινε...γω παντως βρε μακη κανονικα μπηκα στην αρχη δεν με αφηνε μου ελεγε αποτυχης συνδεση και μετα μπξκε κατευθειαν...τωρα τι κολληματα τρωει δεν ξερω..!

Πιθανόν κάποιο πρόβλημα με τον server της Samsung.. ποιος ξέρει.. αφού τέλος καλό όλα καλά..:)

Δεν το είχα προσέξει αν και μου είχε ενημερωθεί το Play Store σε 3.9.16.. Μόλις έσβησα το ιστορικό των εφαρμογών.. Πότε τις είχα βάλει όλες αυτές??? :blink: :blink:

Είναι το ιστορικό όλων των εφαρμογών που κατέβασες (ή που είχαν προεγκατεστημένες κάποιες συσκευές σου και υπάρχουν μέσα στο Play ;)) στο παρελθόν! Πολύ βολικό το νέο feature, κάθε που αναβάθμιζα μια συσκευή ή που αγόραζα μία νέα ξεπατωνόμουνα στο scroll, τώρα έσβησα όσες δεν θα ξαναχρειαστώ και άφησα αυτές που κατεβάζω πάντα..:D

Κι ένα ακόμα νέο feature είναι ότι έχοντας srollάρει αρκετά και "μπαίνοντας" μέσα σε μία εφαρμογή, όταν ξαναβγείς από αυτή σε κρατάει στο ίδιο σημείο και δεν σε ξαναπάει στην αρχή της λίστας. (την τυραννία μου θα είδανε γι'αυτό το φτιάξανε κι αυτό :lol: )

Edit: Σχετικά με τη νέα έκδοση του Google Play έχει γίνει συζήτηση κι εδώ.:)

Edited by makis206

Έχω την official rom 4,04. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό στις επαφές. Μου βγάζει μήνυμα " ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή κάποια προβλήματα. Θα επανέλθει σύντομα" . Τι μπορεί να συμβαίνει; Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Έχω την official rom 4,04. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό στις επαφές. Μου βγάζει μήνυμα " ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή κάποια προβλήματα. Θα επανέλθει σύντομα" . Τι μπορεί να συμβαίνει; Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

δοκίμασε:Ρυθμίσεις -> Διαχείριση Εφαρμογών και από εκεί επέλεξε ένα-ένα τα Accounts & Sync, Contacts Storage και Contacts Sync Adapter και κάνε ενα Clear data & Clear Cache.

Ίσως δουλέψει . :confused:

Samsung galaxy s21+

εμενα γτ δε βγαζει οτι υπαρχει η 404 και ειμαι στην 4.03 εκδοση;

Γιατι δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμηση για την δικη σου version... Πηγαινε Ρυθμισεις \ Πληροφοριες σχετικα με το τηλ. και δες ποια ειναι η εκδοση βασικου φασματος και ο αρ. κατασκευης... προφανως η Samsung δεν εχει δωσει (ακομα) επισημη αναβαθμηση για αυτα που εχεις εσυ... Π.χ. εγω οταν ειχα την 4.0.3 ειχα LP7... Η συγκεκριμενη δεν ξερω αν εχει ερθει ακομα και τωρα... Φλασαρα την Αγγλικη με Odin και δεν ξανασχοληθηκα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα

μια ερωτηση που σιγουρα θα εχει ξαναειπωθει

εκανα προσφατα ενημερωση απο 2.3.4 σε 4.0.3 και παρατηρησα οτι δεν παιζουνε τα flash videos.

μονο με firefox beta πανε να παιξουνε αλλα μετα κρασαρει...

υπαρχει καποιος τροπος να παιξουνε με την ics ή πρεπει να συμβιβαστω?

Εγω κατεβασα τον flash player απο το site της adobe μεσω του κινητου και μετα τα επαιζε ολα... Δεν ξερω γιατι δεν το εχουν στο play store...

καλησπερα

μια ερωτηση που σιγουρα θα εχει ξαναειπωθει

εκανα προσφατα ενημερωση απο 2.3.4 σε 4.0.3 και παρατηρησα οτι δεν παιζουνε τα flash videos.

μονο με firefox beta πανε να παιξουνε αλλα μετα κρασαρει...

υπαρχει καποιος τροπος να παιξουνε με την ics ή πρεπει να συμβιβαστω?

Εγω κατεβασα τον flash player απο το site της adobe μεσω του κινητου και μετα τα επαιζε ολα... Δεν ξερω γιατι δεν το εχουν στο play store...

Προσφατα δεν ειχε ειπωθει οτι σταματαει η υποστηριξη του Flash player στο Android? Ομολογω οτι δεν εχω ασχοληθει απο τοτε με το θεμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο flash player κατεβηκε απο το Play store στις 15 Αυγουστου, παραλληλα, σταματησε και η υποστηριξη του για android, δεν προκειται να δουμε καποια αναβαθμιση δηλαδη.

επισης, η JB, την οποια περιμενουμε και για το SII, δεν υποστηριζει flash player, οποτε τερμα τα βιντεο.

και απο εκει οταν παω μου λεει "flash palyer is not supported by your device"...

δηλαδη τερμα τα live streaming? ουτε με root γινεται κατι? αμα ξαναγυρνουσα σε gingerbread?

τοτε αυτο δεν ειναι αναβαθμιση αλλα υποβαθμιση

υποβαθμιση ειναι για μενα εκει που εβλεπα βιντεο να μη μπορω πλεον

καποια στιγμη, θα γυρισει σε html5 η ολη φαση, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. το flash player ειναι κακογραμμενο και οχι ο,τι καλυτερο, αν δεν κανω λαθος το εχει παραδεχτει και η adobe.

απλα, για να μη συμβει αυτο το κενο, και να μην καταλαβει ο κοσμος τη μεταβαση απο flash player σε html5, θα επρεπε να γινει σταδιακα.

για παραδειγμα, το youtube υποστηριζει ηδη html5.

ο flash player κατεβηκε απο το Play store στις 15 Αυγουστου, παραλληλα, σταματησε και η υποστηριξη του για android, δεν προκειται να δουμε καποια αναβαθμιση δηλαδη.

επισης, η JB, την οποια περιμενουμε και για το SII, δεν υποστηριζει flash player, οποτε τερμα τα βιντεο.

Η ίδια η adobe είπε πώς ότι γινόταν στο flash και ότι δημιουρούσε ο κάθε developer, το ίδιο ακριβώς γίνεται και με την HTML5.Οπότε μην ανησυχείς για το τέρμα τα βίντεο φίλε.Θα ήταν αποτυχία να συνέβαινε κάτι τέτοιο με απλή λογική.Ήδη φοράω Rom Jelly Bean 4.1.2 και όλα παίζουν κανονικά όπως και με τον flash player ;)

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Η ίδια η adobe είπε πώς ότι γινόταν στο flash και ότι δημιουρούσε ο κάθε developer, το ίδιο ακριβώς γίνεται και με την HTML5.Οπότε μην ανησυχείς για το τέρμα τα βίντεο φίλε.Θα ήταν αποτυχία να συνέβαινε κάτι τέτοιο με απλή λογική.Ήδη φοράω Rom Jelly Bean 4.1.2 και όλα παίζουν κανονικά όπως και με τον flash player ;)

τα περισσοτερα site δεν υποστηριζουν html5 ομως ακομα. το ιδιο θα ισχυει και με τις επισημες rom; τα nexus δηλαδη, που εχουν αναβαθμιστει, παιζουν κανονικα βιντεο απο ολα τα site;

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)