Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μερικές μέρες το ραδιόφωνό του galaxy έχει πολλά παράσιτα, σε σημείο που δεν μπορώ να πιάσω κανέναν σταθμό. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; Η έκδοση μου είναι η 2.3.5.

Δεν έχω αλλάξει τα ακουστικά και γενικά δεν έχω κάνει κάτι που να δικαιολογεί το παραπάνω πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποια εφαρμογή που έβαλα από το market; :mad:

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να καθαρίσεις την υποδοχή των ακουστικών και δοκίμασε να αλλάξεις ακουστικα να δεις αν βελτιώνονται τα πράγματα. Παντως ΔΕΝ ευθύνεται κάποια εφαρμογή για τα παράσιτα..

Παιδιά, τι κάνω για να εμφανιστεί το Φ στο Tapatalk;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Θεωρητικά αν είναι αγορασμένο δεν θα είχες κανένα πρόβλημα.

Παιδακια ομορφα, επειδη εχω βαρεθει το ndrive και τελευταια με εχει εκθεσει αρκετες φορες οσον αφορα στις διαδρομες του, ποιο προτεινετε; Αληθεια το Navigon δουλευει στην 4.0.4;;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση GPS και δεν έχω κάνει ΤΟΣΕΣ δοκιμές, αλλά το iGO το έχεις δοκιμάσει;

Navigon πάντως στην 4.0.3 δουλεύει κανονικά..

Για δες και το don't panic, έχω δοκιμάσει πολλά αλλά είναι το ποιο βολικό και γρήγορο

Πάνε βάλε ρε φίλε την ics, ακόμα με GB....

Swyped from my SII using tapatalk

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση GPS και δεν έχω κάνει ΤΟΣΕΣ δοκιμές, αλλά το iGO το έχεις δοκιμάσει;

Και το myway και το primo δουλευουν στην ics. Το iGO primo ειναι η καλυτερη εφαρμογη για μενα.

Sygic, Navigon δουλεύουν, με προσωπική επιλογή το Navigon.

Εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα προγραμματα Gps.Και το iGO οντως ειναι δυνατο. Αλλα κατι μου τη σπαει..ισως ειναι τα χρωματα.

Το navigon δεν με εχει απογοητευσει ποτε, ουτε απο σπιρταδα, ουτε απο εναλλακτικες διαδρομες, ουτε απο θεμα κλειδωματος. Αφου λοιπον ειναι συμβατο με 4.0.4 θα το δοκιμασω.

Για δες και το don't panic, έχω δοκιμάσει πολλά αλλά είναι το ποιο βολικό και γρήγορο

Το don't panic η αληθεια ειναι οτι δεν το χω δοκιμασει.Αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια.:)

Μπορει να του δωσω μια ευκαιρια.

Και το myway και το primo δουλευουν στην ics. Το iGO primo ειναι η καλυτερη εφαρμογη για μενα.

θενξ αγορινα.Θα το κοιταξω.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάνε βάλε ρε φίλε την ics, ακόμα με GB....

Μέχρι και πριν λίγο καιρό η 4.0.3 είχε πολλά προβλήματα. Τώρα που βγήκε η 4.0.4 και είναι πιο σταθερή θα την δοκιμάσω. Πάντως με την ics ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα, αν οφείλεται στο λειτουγικό και δεν είναι κάτι άλλο, (hardware).

Toυ εκανες reboot και δεν εστρωσε? Αφου αναβαθμισες να φανταστω δεν εκανες επαναφορα εργοστασιακων μιας και αν δεν εισαι ρουτ δε μπορεις να κανεις full backup.Οταν λες κολαει τι ακριβως εννοεις?Μενει κολημενο το wifi προσπαθωντας να ανοιξει/κλεισει η δεν συνδεεται?Το πρωτο το ειχα στη 4.0.3 και τις περισσοτερες ηθελε επανακινηση,στη 4.0.4 δε το ξανα'δα.Αν δεν συνδεεται κανε κι ενα restart το μοντεμ σου.

επανερχομαι στο θεμα αφου παιδευτικα με πολλα εκτος απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σκεφτηκα πριν την κανω να βγαλω την μπαταρια για κανα 5 λεπτο και μετα οτου θαυματος ολα καλα,δεν ξερω τι να πω ειχε φαει σκάλωμα.

η εμπειρια μεχρι τωρα με την 4.0.4 γενικα ειναι καλη ,καλυτερη απο την 4.0.3

ειναι

ποιο γρηγορο

δεν λαγκαρει

νομιζω εχει καλυτερη διαχειριση της μπαταριας

λοιπουν τα γερμανικα απο το μενου

νομιζω εχει ποιο χοντρή γραμματοσηρα

βγαινει το ενοχλητικό κειμενο απο την οθονη ξεκλειδώματος

ενω τελος επιτέλους έβαλαν ποσοστό στην μπαταριά

αυτα εκ πρώτης εαν διαπιστώσω κάτι άλλο θα επανερθω.

Καλησπέρα. Θα θίξω ένα πρόβλημα που έχουν αναφέρει και άλλοι στο παρελθόν χωρίς καποια ουσιαστική λύση. Το κινητό, ιδιαίτερα μετα την αναβάθμιση σε ics παρουσιάζει τα εξής από θέμα σήματος δικτύου: οταν βρεθέις ας πούμε σε κάποιο υπόγειο (χώρος χωρίς σήμα) και μέινεις αρκετή ωρα εκεί ώσπου να χαθεί το σήμα, όταν θα ξαναβγέις ας πούμε πάλι απο το υπόγειο παρότι οι μπάρες θα δείχνουν να γεμίζουν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση, αφού σου βγαίνει το γνωστο "μη εγγεγραμένο στο δίκτυο". Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα όλες τις φορές αλλά σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες. Το θέμα είναι πως μέχρι να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κλήση μπορεί να περάσουν και 10 λεπτά και παραπάνω πολλές φορες. Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτό είναι άκρως ενοχλητικό ειδικά όταν χρειάζεσαι το κινητό στη δουλειά σου. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη smartec μου είπαν το εξής: Αν έχετε μου λέει το κινητό σε 3g γυρίστε το σε 2g , κάτι που έκανα και ως τώρα φαίνεται να δουλευεί. Γιατί όμως να πρεπει κάθε φορά που χρειάζομαι γρήγορο internet να πρεπει να γυρνάω σε 3g και μετά παλι σε 2g??? Τελικά είναι πρόβλημα του τηλεφώνου η του δικτύου. Το τηλέφωνο είναι branded cosmote και το δικτυο μου wind. Πέρασα πρόσφατα το τελευταίο update της ics και πάλι τα ίδια.. Εχει κανείς καταφέρει να βγάλει ακρη με αυτό το θέμα???

Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα.

παιδια τα φωτα σας χρειαζομαι θελω να μετακινισω στον γαλαξια ολες της επαφες μου απο το γκουγλε στην μνημη του τηλεφονου καμια ιδεα πως γινεται αυτο???

Καλησπερα.

SOS !!!

Εκανα αναβαθμηση στο S2 μου το οποιο εχει πανω την resurection rom 4.0.3 στον apex launcher και τωρα μου βγαζει συνεχεια σγαλμα οτι σταματησε να δουλευει το apex και δεν μπαινει καθολου στο κεντρικο μενου ...δεν μπορω να κανω τιποτα.

πατοντας πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης μου βγαζει σαν επιλογη το recovery.μπορω απο εκει μεσα να κανω τιποτα??

ευχαριστω.

Καλησπερα.

SOS !!!

Εκανα αναβαθμηση στο S2 μου το οποιο εχει πανω την resurection rom 4.0.3 στον apex launcher και τωρα μου βγαζει συνεχεια σγαλμα οτι σταματησε να δουλευει το apex και δεν μπαινει καθολου στο κεντρικο μενου ...δεν μπορω να κανω τιποτα.

πατοντας πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης μου βγαζει σαν επιλογη το recovery.μπορω απο εκει μεσα να κανω τιποτα??

ευχαριστω.

Δοκίμασε clear cache και clear dalvik cache

Edited by StratosGR

Καλησπερα.

SOS !!!

ευχαριστω.

κανε wipe data /factory reset στο μενού recovery

edit δοκίμασε πρώτα αυτο που σου ειπε ο Στράτος

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασε clear cache και clear dalvin cache

κανε wipe data /factory reset στο μενού recovery

edit δοκίμασε πρώτα αυτο που σου ειπε ο Στράτος

Παιδια με αυτα χανω τιποτα απο το κινητο μηνυματα εικονες και τα λοιπα??

δηλαδη γυριζει σε στοκ μορφη?

Παιδια με αυτα χανω τιποτα απο το κινητο μηνυματα εικονες και τα λοιπα??

δηλαδη γυριζει σε στοκ μορφη?

Με αυτά που σου είπα όχι.

Ναι, αυτό :)

Φιλε μου Στρατο εκανα και τα 2 ενα ενα εκανε κατι στις εφαρμογες κατα την εκκινηση και παλι το ιδιο σγαλμα ο απεχ .να σου πω οτι ειχα πατησει ο εξυπνος σαν προεπιλογη τον απεχ.

Φιλε μου Στρατο εκανα και τα 2 ενα ενα εκανε κατι στις εφαρμογες κατα την εκκινηση και παλι το ιδιο σγαλμα ο απεχ .να σου πω οτι ειχα πατησει ο εξυπνος σαν προεπιλογη τον απεχ.

Δεν το γλυτώνεις μου φαίνεται το factory reset .

Samsung galaxy s21+

Η rom είχε μέσα τον APEX;

Δεν το γλυτώνεις μου φαίνεται το factory reset .

με το factory reset τι σβηνεται απο μεσα??

Δεν ειπαρχει τροπος απο το recovery να σβησω τον apex και οταν ξεκινησει παλι να με ρωτησει ετσι και αλιως εχω και τον nova μεσα.

Η rom είχε μέσα τον APEX;

ναι Στρατο και εκανα την αναβαθμηση που βγηκε σημερα ελεγε οτι βασιζεται σε jelly bin.

Επισης η rom ειναι 4.0.4

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)