Arxegonos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Και εμένα την 2.3.4 μου πέρασε πάντως. Ερώτηση: α)κάποιος τρόπος να αφαιρέσουμε αυτά τα Hubs και τα χαζά που τρέχουν όλη την ώρα μόνιμα? πχ και το facebook τρέχει συνέχεια ενω δεν θέλω και οι χάρτες κτλ.. β) Μετά την αναβάθμιση επειδή χάνονται ρούτ ισχύει και πάλι η εγγύηση του ή το καταλαβαίνουν πάλι ότι είχε παίξει 'πείραγμα'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Και εμένα την 2.3.4 μου πέρασε πάντως. Ερώτηση: α)κάποιος τρόπος να αφαιρέσουμε αυτά τα Hubs και τα χαζά που τρέχουν όλη την ώρα γίνεται? πχ και το facebook τρέχει συνέχεια ενω δεν θέλω και οι χάρτες κτλ.. β) Μετά την αναβάθμιση επειδή χάνονται ρούτ ισχύει και πάλι η εγγύηση του ή το καταλαβαίνουν πάλι ότι είχε παίξει 'πείραγμα'? hubs κ τετοια νομιζω μονο με το ροοτ μπορουν να φυγουν απο τη μεση.κ μενα με ενοχλει το facebook που ειναι μονιμα online. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 καλημερα σε ολους.εχω διαβασει τοσα πολλα για την φορτιση της μπαταριας....να τελειωνει να μην πεφτει κατω απο 10% ,20-30% φορτιση.....τελικα πιο ειναι το ιδανικο;υπαρχει κατι επίσημο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θέλω να το ρωτήσω καιρό και όλο το ξεχνώ. Ένα μικροφωνάκι που βγάζει στο Αγγλικό πληκτρολόγιο μόνο τι ρόλο παίζει; Το πατώ και μου λέει σφάλμα σύνδεσης. Την 2.3.5 την έχω κατεβάσει, αλλά πως θα την περάσω μόνος, μια που μέχρι τώρα όλα γινόταν μέσω kies αυτόματα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θέλω να το ρωτήσω καιρό και όλο το ξεχνώ. Ένα μικροφωνάκι που βγάζει στο Αγγλικό πληκτρολόγιο μόνο τι ρόλο παίζει; Το πατώ και μου λέει σφάλμα σύνδεσης. Την 2.3.5 την έχω κατεβάσει, αλλά πως θα την περάσω μόνος, μια που μέχρι τώρα όλα γινόταν μέσω kies αυτόματα. Είναι οι φωνητικές λειτουργίες του κινητού. Λειτουργούν μόνο στα αγγλικά αλλά πρέπει να έχεις ενεργή σύνδεση στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 μετα απο καμια 80αρια φλασαρισματα κατεληξα οτι το καλυτερο ειναι πριν απο αλλαγη ρομ η πριν απο update να γινετε παντα full wipe.... δεν λεω οτι αν δεν γινει wipe θα εχει καποιος προβλημα αλλα για να ειστε 100% σιγουροι οτι ολα πηγαν καλα και δεν θα σας βγαλει κατι στην πορεια... και φυσικα να κανετε freeze ολα τα αχρηστα η με εναν root explorer να διαγραφετε απο τον φακελο system>app οτι δεν χρειαζεστε αλλα με προσοχη... το οτι στελνω απο το iphone δεν νομιζω να σας κανει να μη παρετε στα σοβαρα τα λεγομενα μου... :rolleyes: Sent from my iphone 4 Εννοείται ότι θα στέλνεις από το iphone. Αφού το δικό μας το έχεις όλο σε φλασάρισμα.Πιο πολύ είσαι στο CMW μενού παρά μέσα στη ρομ:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 hubs κ τετοια νομιζω μονο με το ροοτ μπορουν να φυγουν απο τη μεση.κ μενα με ενοχλει το facebook που ειναι μονιμα online. Το facebook αν πατησεις το μενου έχει logout. Ποτε περιμενουμε την αναβαθμιση σε ICS , εστω και ανεπίσημα ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχός του gs2 και εχω κάνει αναβαθμίσει σε 2.3.4 δεν είμαι root . Μετά την αναβαθμίσει εχω ένα πρόβλημα με το social hub και συγκεκριμένα με το fb, δεν κάνει αναβαθμίσει update και βγάζει το μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπάθησε αργότερα. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπερα παιδια εχετε να μου προτεινεται μια καλη θηκη;Ωστε να μην υπαρχουν προβληματα θερμοκρασιας και προβληματα στον ηχο (χαμηλη ενταση). Περιμενω να το παραλαβω αυριο για αυτο.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 καλησπερα!! εγω μ'αυτη την θηκη ειμαι super. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-Puro-Galaxy-S-II-SAMSI9100SBLK.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 ξερεις κανεις αν κανω wipe data/ factory με το συνδιασμο πληκτων γιατι δεν μου σβηνονται τα αρχεια απο την συσκευη αποθηκευσης usb ? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 καλησπερα!! εγω μ'αυτη την θηκη ειμαι super. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-Puro-Galaxy-S-II-SAMSI9100SBLK.htm Thanks!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Φίλε μήπως εννοείς ότι θες να γράψεις 160 χαρακτήρες με "μικρά" γράμματα; Διότι μόνο κεφαλαία Ελληνικά μπορείς να γράψεις 160. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Έχουμε ιδέα πότε θα έρθει η KI8 στα ελληνικά SGS2 ? Βλέπω το link που έχει βάλε ο saliez στα ελληνικα firmwares για την KI8 , αλλά η απορία μου είναι αν θα ήταν καλύτερα να βάλω την ΚΙ4 και να περιμένω να γίνει το επίσημο update σε ΚΙ8 ή να βάλω ΚΙ8 και θα την αναγνωρίσει το kies σαν επίσημη όταν με το καλό κυκλοφορήσει και εδώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 ξερεις κανεις αν κανω wipe data/ factory με το συνδιασμο πληκτων γιατι δεν μου σβηνονται τα αρχεια απο την συσκευη αποθηκευσης usb ? Υποθετω οτι απλα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...Ετσι κι αλλιως εχει διαφορετικη επιλογη format sdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Υποθετω οτι απλα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...Ετσι κι αλλιως εχει διαφορετικη επιλογη format sdcard νομιζα οτι τα σβηνει ολα :( παιδια το κινητο μου εβγαλε για 5-6 δευτερολεπτα ολη την οθονη κιτρινη ενω πηγαινα να κατεβασω το dropbox απο το μαρκετ. μετα επανηλθε. η συσκευη 5 ωρες πριν ειχε γινει wipe data , με ολοκαινουργιες ρυθμισεις. στο τηλεφωνο ειχα εγκαταστησει εφαρμογες μονο tapatalk whatsapp messenger οταν εγινε το συμβαν. το ειχα και στην φορτιση . εκεινη την στιγμη το φορτιζα κιολας . να σημειωσω πως την στιγμη που εγινε κιτρινη η οθονη εκανα screen shot. αλλα μολις επανηλθε την φωτο την εβλεπα κανονικα με τα φυσικα της χρωματα. ξερεις κανεις να μου πει γιατι συνεβη αυτο ; αυτη ειναι η κιτρινιλα που λεγατε τοσο καιρο ; Edited October 13, 2011 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ρε παιδια αυριο θα παραλαβω το S2 και δεν ξερω με ποια εκδοση θα μου ερθει μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τελευταια official εκδοση και πως μπορω να την κανω απο μονος μου;Το kies ειναι το αντιστοιιχο lg update tool;Ημουν κατοχος Lg 2Χ και εχω χασει αρκετα επεισοδια αν και διαβασα και της 42 σελιδες εχω μπερδευτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπερα παιδια εχετε να μου προτεινεται μια καλη θηκη;Ωστε να μην υπαρχουν προβληματα θερμοκρασιας και προβληματα στον ηχο (χαμηλη ενταση). Περιμενω να το παραλαβω αυριο για αυτο.Ευχαριστω. εγώ πήρα αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος... http://www.ebay.com/itm/380371880929?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 νομιζα οτι τα σβηνει ολα :( παιδια το κινητο μου εβγαλε για 5-6 δευτερολεπτα ολη την οθονη κιτρινη ενω πηγαινα να κατεβασω το dropbox απο το μαρκετ. μετα επανηλθε. η συσκευη 5 ωρες πριν ειχε γινει wipe data , με ολοκαινουργιες ρυθμισεις. στο τηλεφωνο ειχα εγκαταστησει εφαρμογες μονο tapatalk whatsapp messenger οταν εγινε το συμβαν. το ειχα και στην φορτιση . εκεινη την στιγμη το φορτιζα κιολας . να σημειωσω πως την στιγμη που εγινε κιτρινη η οθονη εκανα screen shot. αλλα μολις επανηλθε την φωτο την εβλεπα κανονικα με τα φυσικα της χρωματα. ξερεις κανεις να μου πει γιατι συνεβη αυτο ; αυτη ειναι η κιτρινιλα που λεγατε τοσο καιρο ; όχι καμία σχέση, η κιτρινίλα εμφανίζεται στην αριστερα πλευρα της οθόνης με χαμηλή φωτεινότητα σε γκρι-άσπρο φόντο αλλά πλέον εχει διορθωθεί με τις περισσότερες αναβαθμίσεις. Αυτό που λες εσύ κάποιο κόλλημα θα έφαγε, και μένα μου έχει τύχει μία φορά να πρασινίσει για λίγα δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ρε παιδια αυριο θα παραλαβω το S2 και δεν ξερω με ποια εκδοση θα μου ερθει μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τελευταια official εκδοση και πως μπορω να την κανω απο μονος μου;Το kies ειναι το αντιστοιιχο lg update tool;Ημουν κατοχος Lg 2Χ και εχω χασει αρκετα επεισοδια αν και διαβασα και της 42 σελιδες εχω μπερδευτει. Το πιο πιθανό είναι, αν είναι ελληνικό, να έρθει με 2.3.3. Αφού εγκαταστήσεις το KIES στον υπολογιστή σου θα κάνει αναβάθμιση σε 2.3.4. Αν είναι ευρωπαϊκό μπορεί να κάνει αναβάθμιση και σε 2.3.5. Με γεια να το χαρείς όπως το χαιρόμαστε όλοι μας. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εμενα παντως ειναι με την BOKG2 (αυτα τα branded της cosmote - ασχετα αν εχω vodafone...) και update ακομη δεν μου χει βγαλει το KIES. (stuck with 2.3.3!!) Σημερα βεβαια μπριζοθηκα για customROM, μετα απο πολυυυ διαβασμα και κουβεντα, για "του δικου μας" την OMEGA! Αν και προς το παρον δεν εχω δει κανενα προβλημα στη συσκευη με αυστηρη κριση κ πολλη χρηση!! Εκτος του οτι καθυστερει 2 δευτερολεπτα να "ξυπνησει" η οθονη απο οταν ειναι κλειδωμενο και πατησω το Power ή to Homebutton... Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 όχι καμία σχέση, η κιτρινίλα εμφανίζεται στην αριστερα πλευρα της οθόνης με χαμηλή φωτεινότητα σε γκρι-άσπρο φόντο αλλά πλέον εχει διορθωθεί με τις περισσότερες αναβαθμίσεις. Αυτό που λες εσύ κάποιο κόλλημα θα έφαγε, και μένα μου έχει τύχει μία φορά να πρασινίσει για λίγα δευτερα δηλαδη να μην ανυσυχω; εγκεφαλικο επαθα.. Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εννοείται ότι θα στέλνεις από το iphone. Αφού το δικό μας το έχεις όλο σε φλασάρισμα.Πιο πολύ είσαι στο CMW μενού παρά μέσα στη ρομ:lol: δεν το ειπα γιαυτό απλα κάποιοι μπορεί να μην παίρνουν στα σοβαρά τα λεγόμενα σου οταν αναφέρεσαι σε κατι που εχει σχεση με την samsung αλλα γράφεις απο iphone η απο ipad..... ναι το άκουσα κ αυτό... :blink: sorry για το off... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Μου την έχει δώσει η 2.3.4! Πριν από λίγο πάλι μου σκόρπισε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές έξω από τους φακέλους για 2η φορά. Προχθές έκανα 1 μέρα να τις τακτοποιήσω! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!:mad: Τους έστειλα email σχετικά και να μου πούνε πως μπορώ να περάσω την 2.3.5 που μου είπαν ότι υπάρχει. Ποιος μπορεί να μου πει αν δεν βγάλω άκρη με την samsung πως θα περάσω την Αυστραλιανή (θυμάμαι καλά;) 2.3.5; Την έχω κατεβάσει, αλλά θα ήθελα και ένα οδηγό για το πως περνιέται! Το έχω ρωτήσει ξανά αλλά απάντηση δεν πήρα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Μου την έχει δώσει η 2.3.4! Πριν από λίγο πάλι μου σκόρπισε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές έξω από τους φακέλους για 2η φορά. Προχθές έκανα 1 μέρα να τις τακτοποιήσω! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!:mad: Τους έστειλα email σχετικά και να μου πούνε πως μπορώ να περάσω την 2.3.5 που μου είπαν ότι υπάρχει. Ποιος μπορεί να μου πει αν δεν βγάλω άκρη με την samsung πως θα περάσω την Αυστραλιανή (θυμάμαι καλά;) 2.3.5; Την έχω κατεβάσει, αλλά θα ήθελα και ένα οδηγό για το πως περνιέται! Το έχω ρωτήσει ξανά αλλά απάντηση δεν πήρα. σκανδιναβικη νομιζω ειναι η 2.3.5 αλλα εχει φουλ εληνικα την εχω βαλει εγω ειναι πανευκολο ακολουθησε της οδηγιες κατα γραμα εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts