Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρακαλω τη βοηθεια σας! μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω τις επαφες απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο?μολις το πηρα κ δεν εχω ιδεα!:(

ευχαριστω

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παρακαλω τη βοηθεια σας! μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω τις επαφες απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο?μολις το πηρα κ δεν εχω ιδεα!:(

ευχαριστω

τις επαφες σου τις εχεις σ΄ ενα αρχειο vcf;

Κάνω restore με το kies και έχει κολλήσει εδώ και δέκα λεπτά στην επαναφορά μουσικής στο 1398/2594 αρχείο στο 14%. το έκανε και εχτές όπου τότε διέκοψα την ανάκτηση γιατί βιαζόμουν να φύγω. Τι να κάνω να περιμένω να προχωρήσει ή να το σταματήσω?

Τέλεια...τώρα το απίθανο πρόγραμμα kies κόλλησε γενικότερα...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
angeldust

πως μπορω να δω που αποθηκευεται το αντιγραφο ασφαλειας απο το kies? πρεπει να εχω κανει 2 αντιγραφα και θελω να διαγραψω το ενα.

παιδιά κατέβασα την lph να περάσω μέσω ΟDIN και στην αποσυμπίσεση βλέπω αρχείο tar.md5. Σκέτο .tar δεν έπρεπε να είναι. Το κάνω rename σε .tar και αποσυμπιέζω αλλά δεν έχει μέσα αρχείο phone, etc. έχει μόνο sbl, modem και τέτοια. μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Παίδες δεν ξέρω γενικά τί παίζει με την αναβάθμιση,αλλά εγώ έχω τεράστια προβλήματα.Κολλάνε το πάντα,τρελό λάγκ,μου έσβησε όλα τα sms(όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας),κάθε 3 κ λίγο βγάζει μνμ ότι το GSU σταμάτησε να λειτουργεί κ πολλά άλλα!!Ούτε να κάνω τερματισμό κλήσης δεν μπορώ κάποιες στιγμές.Μπορώ να γυρίσω με κάποιο τρόπο στην προηγούμενη έκδοση?Μήπως να την ξαναπεράσω?Τι σκατά ρε γμτ,δεν θέλω να κάνω hard reset κ να ξαναστήνω το τηλ απο την αρχή...
:mobile:

παιδιά κατέβασα την lph να περάσω μέσω ΟDIN και στην αποσυμπίσεση βλέπω αρχείο tar.md5. Σκέτο .tar δεν έπρεπε να είναι. Το κάνω rename σε .tar και αποσυμπιέζω αλλά δεν έχει μέσα αρχείο phone, etc. έχει μόνο sbl, modem και τέτοια. μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Όχι, έτσι το βάζεις στο Odin, ως .tar.md5. Mόνο του, στο PDA.

Παίδες δεν ξέρω γενικά τί παίζει με την αναβάθμιση,αλλά εγώ έχω τεράστια προβλήματα.Κολλάνε το πάντα,τρελό λάγκ,μου έσβησε όλα τα sms(όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας),κάθε 3 κ λίγο βγάζει μνμ ότι το GSU σταμάτησε να λειτουργεί κ πολλά άλλα!!Ούτε να κάνω τερματισμό κλήσης δεν μπορώ κάποιες στιγμές.Μπορώ να γυρίσω με κάποιο τρόπο στην προηγούμενη έκδοση?Μήπως να την ξαναπεράσω?Τι σκατά ρε γμτ,δεν θέλω να κάνω hard reset κ να ξαναστήνω το τηλ απο την αρχή...

Λυπάμαι φίλε μου αλλά το έχουμε πει 100 φορές, ότι είναι τις περισσότερες φορές απαραίτητο το hard reset για να γίνει σωστά η αναβάθμιση. Γι'αυτό υπάρχει το root και το titanium, για να κάνεις backup και να μη χρειάζεται να χάσεις πολύ ώρα στήνοντας.

- Alex

Performing a factory data reset using dialpad

Warning ~ no turning back after key in.

Bring up dialpad.

Key in *2767*3855#

Finally, SGS2 will be rebooted and factory data reset.

Ξέρει κανεις τι εννοει και τι κανει αυτο που λεει?

"Warning ~ no turning back after key in."

Performing a factory data reset using dialpad

Warning ~ no turning back after key in.

Bring up dialpad.

Key in *2767*3855#

Finally, SGS2 will be rebooted and factory data reset.

Ξέρει κανεις τι εννοει και τι κανει αυτο που λεει?

"Warning ~ no turning back after key in."

Eννοεί με το που θα πατήσεις το τελευταίο # , θα αρχίσει η διαδικασία αυτόματα, και δεν έχει επιστροφή. Θα τα χάσεις όλα.

- Alex

φλάσαρα με odin την LPH αλλά και αυτή δεν λειτουργεί σωστά. Δεν υπάρχει τηλ. Πάω να κάνω κλήση και λέει "Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο". Και στις ρυθμίσεις->ήχοι έχει την επιλογή ήχος και δόνηση" στα γερμανικά. Και με το power button κλείνει απευθείας. οΥτε επιλογές για fligh mode, silent mode και τέτοια. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι γίνεται?

παιδιά λίγο τις γνώσεις σας θα ήθελα. έκανα ενημέρωση την τελευταία έκδοση και έχω ένα μικρό προβληματάκι από λάθος δικό μου.

από το κινητό κατέβασα την έκδοση αλλα δεν την έκανα εγκατάσταση από εκεί αφού θυμήθηκα ότι καλύτερα να έκανα ένα μπακάπ πρωτα.to σύνδεσα στο pc και έκανα το μπακάπ και έκανα την αναβάθμιση από το pc.

η αναβάθμιση έγινε κανονικά και όλα δουλεύουνε τέλεια,αλλα στο κινητό έχω την ειδοποίηση να κάνω ενημέρωση λογισμικού τι να κάνω να φύγει αυτή? ο μονος τρόπος είναι να ξανά κάνω εγκατάσταση,τι προτείνεται?

παιδιά λίγο τις γνώσεις σας θα ήθελα. έκανα ενημέρωση την τελευταία έκδοση και έχω ένα μικρό προβληματάκι από λάθος δικό μου.

από το κινητό κατέβασα την έκδοση αλλα δεν την έκανα εγκατάσταση από εκεί αφού θυμήθηκα ότι καλύτερα να έκανα ένα μπακάπ πρωτα.to σύνδεσα στο pc και έκανα το μπακάπ και έκανα την αναβάθμιση από το pc.

η αναβάθμιση έγινε κανονικά και όλα δουλεύουνε τέλεια,αλλα στο κινητό έχω την ειδοποίηση να κάνω ενημέρωση λογισμικού τι να κάνω να φύγει αυτή? ο μονος τρόπος είναι να ξανά κάνω εγκατάσταση,τι προτείνεται?

aνοιξε την ειδοποιηση και δηλωσε τη χωρα και αμεσως θα φυγει

Η Ηχογράφηση κλήσεων τελικά δεν λειτουργεί στο παγωτό; Μόνο αν κάνουμε root;

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παιδια Θέμα.

Απο custom ICS OMEGA έβαλα το firmware για gingerbread απο Odin ....και το κινητό με βγάζει στο ανθρωπακι που το πατάς για ρυθμίσεις κατά το πρώτο boot αλλά πέταει σύνεχεια error unexpedectly.....Δεν μπορει να ανοίξει το wizard.

Tι να κάνω;;;

Παιδια Θέμα.

Απο custom ICS OMEGA έβαλα το firmware για gingerbread απο Odin ....και το κινητό με βγάζει στο ανθρωπακι που το πατάς για ρυθμίσεις κατά το πρώτο boot αλλά πέταει σύνεχεια error unexpedectly.....Δεν μπορει να ανοίξει το wizard.

Tι να κάνω;;;

το ίδιο θέμα έχω. έβγαλα την 4 για τα θέαμτα που είπα πρίν και πέρσασ την 2.3.5 και μου βγάζει το ίδιο...

καλησπέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι: Είμαι στην αναμονή για το παγωτό (αν και δεν ξέρω αν θα προχωρήσω αμέσως στην αναβάθμιση μόλις δω το update) αλλά ως τώρα πάπαλα...

Έχω: PDA: KJ2 / PHONE: KI4 / CSC: KJ1 (XEF) . Το κινητό το είχα αγοράσει από το Internet. Είναι θέμα χρόνου να μου εμφανιστεί το update ή παίζε κάτι άλλο;

Δημήτρης

LUCAS HOOD

καλησπέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι: Είμαι στην αναμονή για το παγωτό (αν και δεν ξέρω αν θα προχωρήσω αμέσως στην αναβάθμιση μόλις δω το update) αλλά ως τώρα πάπαλα...

Έχω: PDA: KJ2 / PHONE: KI4 / CSC: KJ1 (XEF) . Το κινητό το είχα αγοράσει από το Internet. Είναι θέμα χρόνου να μου εμφανιστεί το update ή παίζε κάτι άλλο;

Η ΧΕF είναι Γαλλική και σύμφωνα με την λίστα εδώ η αναβάθμιση έρχεται σύντομα ... , είναι σε κατάσταση " έγκρισης" !! (""→ Update on "Test Mode", waiting Approval."") Αν βιάζεσαι και θες να το κάνεις άμεσα, ρίξε ένα βλέφαρο εδώ και κάνε το μόνος σου!;) (Βάλε την LP7) Και γω το ίδιο κινητό με σένα έχω, αλλά λέω να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να μου την βγάλει αυτόματα... :-)

Η ΧΕF είναι Γαλλική και σύμφωνα με την λίστα εδώ η αναβάθμιση έρχεται σύντομα ... , είναι σε κατάσταση " έγκρισης" !! (""→ Update on "Test Mode", waiting Approval."") Αν βιάζεσαι και θες να το κάνεις άμεσα, ρίξε ένα βλέφαρο εδώ και κάνε το μόνος σου!;) (Βάλε την LP7) Και γω το ίδιο κινητό με σένα έχω, αλλά λέω να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να μου την βγάλει αυτόματα... :-)

Μερβεγιέ!!! Θα περιμένω τότε να βγει για να την κάνω κανονικά. Το πρώτο Galaxy το είχα ταράξει στα φλασαρίσματα με το Odin οπότε τώρα λέω ας μείνω στα "επίσημα". Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου.

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Παιδια Θέμα.

Tι να κάνω;;;

Θα βρεις στο google τον παλιο boot loader η κατέβασε τον απο εδω http://db.tt/gBVBzRDI. Ξεζιπαρεσε το αρχειο και περνα το tar μέσω Odin. Θα μπεις σε recovery και θα κανείς wipe user data και wipe case.

Μετα θα μπουταρει κανονικα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νομιζω μετά το update ότι μου φαγε καμια 200mb χωρο απο τα 2 giga του βασικου αποθικευτικου η κανω λαθος? Και ενω δεν εχω καποιο προβλημα, αν κάνω hard reset τωρα μετα την αναβαθμηση και επαναφερω παλιο backup (πριν το update) η νεο (μετα την αναβαθμηση) θα μου ελευθερωση καποιο χωρο η θα κερδισω κατι? και αν ναι ποιο απο τα 2 backup να επαναφερω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα βρεις στο google τον παλιο boot loader η κατέβασε τον απο εδω http://db.tt/gBVBzRDI. Ξεζιπαρεσε το αρχειο και περνα το tar μέσω Odin. Θα μπεις σε recovery και θα κανείς wipe user data και wipe case.

Μετα θα μπουταρει κανονικα.

φίλε έχω και γω το ίδιο θέμα, αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνεις. περνάω των bootloader με οδin και μετά πώς κάνω τα υπόλοιπα?

το αρχείο αυτό τοu bootloader το βάζω στο οdin sto PDA ή στην επιλογή bootloader??

Edited by jjuuveve

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)