Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά έχω εκνευριστεί με αυτό το πρόβλημα.

Το νηπιαγωγείο του μικρού μου στέλνει κάτι 2ΜΒ pdf (που έχουν αρκετά layers ομολογώ, με λουλουδάκια κλπ) και όταν το κάνω preview από gmail ή το κατεβάζω και το ανοίγω από το κινητό, ανοίγει για 4 δευτερόλεπτα και μόλις πάω να το διαβάσω μου βγάζει ένα pop up μήνυμα "not enough memory" και κλείνει.....

Προφανώς όμως και αυτό δεν ισχύει όταν η μνήμη που χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή είναι 264mb από τα 837mb

any thoughts ?????

Άλλαξε pdf reader?

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλαξε pdf reader?

παντως εχτες εγω ανοιξα κανονικοτατα με το documents to go καθως και με το office suite και με το adobe reader ενα βιβλιο pdf 42mb με 350κατι σελιδες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή έχουν γίνει corrupt τα batterystats.Αν είσαι root, μπορείς να τα σβήσεις με πολλούς τρόπους.

Αν δεν είσαι, βγάζοντας την μπαταρία για κάποια ώρα, σβήνονται και ξαναδημιουργούνται όταν την ξαναβάλεις και ανοίξεις το κινητό σου.

Ενδιαφέρον και μια που ανοίξαμε αυτή την κουβέντα να κάνω μια ερώτηση ακόμη πάνω στην παραπάνω λογική. Αν βγάλουμε την μπαταρία ενώ η μπαταρία είναι πχ στην μέση, τότε συμβαίνει κάτι με τα batterystats, οπότε καλό είναι να το αποφεύγουμε;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ενδιαφέρον και μια που ανοίξαμε αυτή την κουβέντα να κάνω μια ερώτηση ακόμη πάνω στην παραπάνω λογική. Αν βγάλουμε την μπαταρία ενώ η μπαταρία είναι πχ στην μέση, τότε συμβαίνει κάτι με τα batterystats, οπότε καλό είναι να το αποφεύγουμε;

ε και αμα σου κολησει τι θα κανεις? :P

δεν εχει θεμα, απλως αν σου κανει κολπα, μπες recovery kai delete battery stats! 2 λεπτα υποθεση! :)

EDIT: post 666! αχαχαχα

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικά έχω εκνευριστεί με αυτό το πρόβλημα.

Το νηπιαγωγείο του μικρού μου στέλνει κάτι 2ΜΒ pdf (που έχουν αρκετά layers ομολογώ, με λουλουδάκια κλπ) και όταν το κάνω preview από gmail ή το κατεβάζω και το ανοίγω από το κινητό, ανοίγει για 4 δευτερόλεπτα και μόλις πάω να το διαβάσω μου βγάζει ένα pop up μήνυμα "not enough memory" και κλείνει.....

Προφανώς όμως και αυτό δεν ισχύει όταν η μνήμη που χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή είναι 264mb από τα 837mb

any thoughts ?????

Εμένα με κάτι παρόμοιο (όχι με pdf) που μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα "not enough memory" ήταν από έλλειψη χώρου στο κινητό.Απλά επειδή η ram του κινητού και η κάρτα αποθήκευσης, είναι και τα 2 μνήμες, σε μπερδεύει η μετάφραση.

Για δες μήπως δεν έχεις χώρο.

Θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά καλύτερα να το αποφεύγεις.

ε και αμα σου κολησει τι θα κανεις? :P

δεν εχει θεμα, απλως αν σου κανει κολπα, μπες recovery kai delete battery stats! 2 λεπτα υποθεση! :)

Δεν υπάρχει η επιλογή αν δεν είσαι root

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Εμένα με κάτι παρόμοιο (όχι με pdf) που μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα "not enough memory" ήταν από έλλειψη χώρου στο κινητό.Απλά επειδή η ram του κινητού και η κάρτα αποθήκευσης, είναι και τα 2 μνήμες, σε μπερδεύει η μετάφραση.

Για δες μήπως δεν έχεις χώρο.

όχι από χώρο είμαι σούπερ. Το ελέγχω πάντα. Έχω πάαααρα πολύ και στις 3 μνήμες (internal, internal sd, external sd)

δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι συμβαίνει. Θα αλλάξω reader να ξεμπερδέυω

-----------------------------

LG G4

Δεν υπάρχει η επιλογή αν δεν είσαι root

ναι δεν το σκεφτηκα αυτο, δικιο εχεις.. αν και στην isc δεν εχω δει τετοιο προβλημα.. μονο στην gb το ειχα αντιμετωπισει και οχι μονο οταν εβγαζα μπαταρια, αλλα και καποιες φορες που εκανα επανεκινηση.. απο 50% η μπαταρια επεφτε στο 14%, χτυπαγε το "τουτ-τουτ" παρακαλουμε συνδεστε το φορτιστη σας... και στο γραφικο της μπαταριας στις ρυθμισεις υπηρχε μια κατακορυφη πτωση.. τελικα σιγα σιγα μετα αρχιζε να ξανα ανεβαινει! μεχρι να φτασει ξανα στο 50%.. :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι από χώρο είμαι σούπερ. Το ελέγχω πάντα. Έχω πάαααρα πολύ και στις 3 μνήμες (internal, internal sd, external sd)

δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι συμβαίνει. Θα αλλάξω reader να ξεμπερδέυω

οκ λύθηκε με την εγκατάσταση του adobe reader

LG G4

Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν?

Π.χ. κάτι άχρηστο για εμένα που τρέχει στο κινητό μου, είναι φωνητικές εντολές, μια κλείνει μια ξανανοίγει όποτε θέλει.

Edited by FoT1s

Π.χ. κάτι άχρηστο για εμένα που τρέχει στο κινητό μου, είναι φωνητικές εντολές, μια κλείνει μια ξανανοίγει όποτε θέλει.

Autostarts από το market.

Απαιτεί root

Σου συνιστώ να μη βάλεις ΤΙΠΟΤΑ.

Το συγκεκριμένο ανοίγει όταν πατήσεις 2 φορές συνεχόμενες το HOME.E μη το πατάς!

Σου συνιστώ να μη βάλεις ΤΙΠΟΤΑ.

Το συγκεκριμένο ανοίγει όταν πατήσεις 2 φορές συνεχόμενες το HOME.E μη το πατάς!

Ma den to pataw. anoigei opote thelei. sygkekrimena otan moy stelnoun mnm proseksa

Σου είπα πως γίνεται.

We speak Greek here

Δεν είμαι ροοτ, όπως το πήρα το κινητό, έτσι το έχω.

Σόρρυ για τα greeklish πριν, αλλά ήμουν από το κινητό.

Δεν είμαι ροοτ, όπως το πήρα το κινητό, έτσι το έχω.

Σόρρυ για τα greeklish πριν, αλλά ήμουν από το κινητό.

Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις τη λειτουργία οδήγησης

Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις τη λειτουργία οδήγησης

Πέρα από την πλάκα, μπελάς σκέτος είναι. :p

Πως το απενεργοποιώ αυτό τώρα?

Πέρα από την πλάκα, μπελάς σκέτος είναι. :p

Πως το απενεργοποιώ αυτό τώρα?

Ρυθμίσεις-είσοδος έξοδος φωνής-ρυθμίσεις κειμένου σε ομιλία.

disable είναι η λειτουργία οδήγησης.

Δες και στο μενού Προσβασιμότητα και απενεργοποίησε το αν είναι επιλεγμένο.

Στράτο ή όποιος άλλος ξέρει, στο αντίστοιχο τοπικ του i9000 υπήρχε μια λίστα με τις εφαρμογές που δεν υπάρχει πρόβλημα αν αφαιρέσεις απ το κινητό ή αν της freezaρεις. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το s2?

Αυτό εδώ λέω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvlfcJre0cW3dFVCcEdEaHFJMVRWVm5SWWdNUHpmamc&hl=el#gid=0

Στράτο ή όποιος άλλος ξέρει, στο αντίστοιχο τοπικ του i9000 υπήρχε μια λίστα με τις εφαρμογές που δεν υπάρχει πρόβλημα αν αφαιρέσεις απ το κινητό ή αν της freezaρεις. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το s2?

Αυτό εδώ λέω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvlfcJre0cW3dFVCcEdEaHFJMVRWVm5SWWdNUHpmamc&hl=el#gid=0

Υπάρχει στο xda, αλλά είμαι για καφέ έξω τώρα και δε μπορώ να σου δώσω link.

Αν δε βαριέσαι όταν γυρίσεις σπίτι πέτα το link εδώ.

Και πιες καφέ τώρα άστο κινητό :p

ΠΑΤΑ ΜΕ :lol:

Εχει καποιος στην συσκευη του καποιο call blocker που να μην δινει καθολου στιγμα οτι παιρνει τηλεφωνο καποιος που ειναι στην black list.Εχω το extreme call blocker pro αλλα προλαβαινει και ακουγεται λιγο το χτυπημα πριν το μπλοκαρει.
Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)