WassUp Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 'Εχει κανείς το firmware BOKE1 (Android 2.3.3); Ανοίγει και σε άλλους το Vlingo (Voice talk) με μονό click του Home button μια κάθε τόσο ή έχει πρόβλημα το κουμπί μου; Κανονικά ανοίγει με διπλό κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Εγώ πιστεύω πως πραγματικά smartphones είναι τα symbian. Τα android και τα iphone είναι περισσότερο pocket PC's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Για να έχω ειδοποίηση από google mail ότι έχω νέο μήνυμα, πρέπει να δουλέψω με το social hub? Με την stock εφαρμογή δεν μου έρχεται ειδοποίηση και κάνω refresh εγώ. Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Για να έχω ειδοποίηση από google mail ότι έχω νέο μήνυμα, πρέπει να δουλέψω με το social hub? Με την stock εφαρμογή δεν μου έρχεται ειδοποίηση και κάνω refresh εγώ. Are you tapatalking to me? οχι δεν πρεπει να εχεις social hub εμενα μου ερχεται μονο με την stock οποτε εχω email Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 1) ΟΛΑ τα smartphones (το νόκια που αναφέρεις δεν είναι smartphone ;)) ακριβώς επειδή είναι smartphones και τρέχουν λειτουργικό σύστημα πρέπει να είναι ανοιχτά για να λειτουργήσει το ξυπνητήρι. Σκέψου το σαν έναν Η/Υ, θα μπορούσε να εκτελέσει μια εργασία εάν τον έκλεινες? Internet browsing, remote disk mounting, email, applications σχεδον για τα παντα, gps, file managing, wifi/bluetooth/3g connectivity + διαλειτουργικοτητα + ποσα αλλα.. Οχι δεν ειναι smartphone βρε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Επειδή αυτό με τα symbian και το ξυπνητήρι είναι ωραίος μύθος να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία. Στο Ν80 που είχα έβαζες το ξυπνητήρι το έκλεινες και χτυπούσε. Αφού όμως έκλεινε μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η μπαταρία έπεφτε; Μάλλον γιατί δεν έκλεινε πραγματικά... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Επειδή αυτό με τα symbian και το ξυπνητήρι είναι ωραίος μύθος να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία. Στο Ν80 που είχα έβαζες το ξυπνητήρι το έκλεινες και χτυπούσε. Αφού όμως έκλεινε μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η μπαταρία έπεφτε; Μάλλον γιατί δεν έκλεινε πραγματικά... εγω προσωπικα δεν το κλεινω ποτε το κινητο.. καθε βαραδυ ακομη και στο 85% να ειναι η μπαταρια θα μπει στο φορτιστη ποτε δεν ξερεις τι θα γινει τη επομενη και ποσο θα χρειαστεις το κινητο.. οσο για το κλειστο κινητο.. δεν με εχουνε παρει πανω απο 2 φορες καταλαθως νυχτα να με ξυπνησουν στα 12 χρονια που εχω κινητο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 εγω προσωπικα δεν το κλεινω ποτε το κινητο.. καθε βαραδυ ακομη και στο 85% να ειναι η μπαταρια θα μπει στο φορτιστη ποτε δεν ξερεις τι θα γινει τη επομενη και ποσο θα χρειαστεις το κινητο.. οσο για το κλειστο κινητο.. δεν με εχουνε παρει πανω απο 2 φορες καταλαθως νυχτα να με ξυπνησουν στα 12 χρονια που εχω κινητο... Μια απο τα ιδια και εγω . αν και καπου διαβασα οτι το τηλεφωνο πρεπει να κλεινει για λιγο ωστε να ξεκουραζεται . Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Μια απο τα ιδια και εγω . αν και καπου διαβασα οτι το τηλεφωνο πρεπει να κλεινει για λιγο ωστε να ξεκουραζεται . Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω Κοιτα, απο τεχνικης πλευρας ισχυει! Πρεπει να κλεινει λογω επεξεργαστη.. να μην δουλευει συνεχως. αλλα, απ την αλλης οτι προβλημα βγαλει που οφειλεται σε αυτο το θεμα, θα βγει μετα απο 3-4 χρονια (αν βγει)... μια φορα ομως εχω κρατησει κινητο πανω απο 9-10 μηνες (το 3210)!! εδω μωρε δεν κλεινω ποτε το Pc.. 5 χρονια ασπροπροσωπος, μονο restart κανει για ενημερωσεις και αν κατι κολησει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondros Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Ως νέότατος χρήστης του S2, παρατήρησα ότι όταν συνδέσω τον φορτιστή με το τηλέφωνο κλειστό και στη συνέχεια το ενεργοποιήσω, το τηλέφωνο είναι μονίμως εκτός δικτύου κινητής (το WiFi δουλεύει κανονικά). Για να συνδεθεί με το δίκτυο, πρέπει να αποσυνδέσω τον φορτιστή και να κάνω restart. Αυτό αποτελεί πρόβλημα ή είναι κατασκευαστική ιδιαιτερότητα της συσκευής ; Παρακαλώ για την απάντηση κάποιου "συναδέλφου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Για να σε κατατοπίσω λιγάκι να σου πω 2 πράγματα. 1) ΟΛΑ τα smartphones (το νόκια που αναφέρεις δεν είναι smartphone ;)) ακριβώς επειδή είναι smartphones και τρέχουν λειτουργικό σύστημα πρέπει να είναι ανοιχτά για να λειτουργήσει το ξυπνητήρι. Σκέψου το σαν έναν Η/Υ, θα μπορούσε να εκτελέσει μια εργασία εάν τον έκλεινες? 2) Κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία σου. Φυσικά δεν το συζητάω για 4-5 μέρες που σου έβγαζε το Νοκια αλλά 2 μέρες με νορμάλ χρήση (wifi, browsing, mail, sms, κλήσεις κτλ) θα πρέπει να σου βγάλει. Υπολόγισε ~4 ώρες χρήση οθόνης σε όλα αυτά. Τώρα για να σου κρατάει 1 μέρα, 2 πράγματα ισχύουν. Ή το σκίζεις στην χρήση :lol: ή κάποια(κάποιες) εφαρμογή σου ρουφάει την μπαταρία από το background. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά περί του θέματος με λίγο ψάξιμο θα βγάλεις άκρη. Koίτα το ξέρω οτί υπάρχει αυτό το θέμα με το ξυπνητήρι, αλλά απλά απορώ γιατί είναι τόσο δύσκολο να το κάνουν να λειτουργεί, απορώ δηλαδή αν είναι τεχνολογικά αδύνατο. Τώρα σχετικά με την μπαταρία, λες οτί μπορεί κάποια εφαρμογή από το BACKROUND μου ρουφάει την μπαταρία. Πως μπορώ να το ελέγξω αυτό; Αν μπώ στην διαχείριση εργασιών και επιλέξω την επιλογή RAM και μετά πατήσω εκκαθάριση μνήμης, τότε μου λέει οτί έκλεισαν π.χ. 16 εφαρμογές, ή 22 εφαρμογές ή κτλ. Αυτές τις εφαρμογές εννοείς; Το θέμα είναι οτί εγώ αυτές τις εφαρμογές που απασχολούν την RAM, πρέπει ανα 5-10 λεπτά να μπαίνω να επιλέγω εκκαθ. μνήμης γιατί βλέπω οτί ανά λίγα λεπτά και ενώ δεν έχω ανοίξει κάτι μετά μου λέει οτί π.χ. έκλεισαν 6 εφαρμογές, ή 8 κτλ. Αυτές οι οι 6 ή οι 8 που λειτουργούν(αυτόματα από οτί καταλαβαίνω) μου τρώνε μπαταρία; και αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος να τις απενεργοποιήσω μόνιμα; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Mόνιμα μπορείς να τις απενεργοποιείς με το App Quarantine. Aλλά ο τρόπος φιλοσοφίας του android είναι να έχει όσο περισσότερες ανοιχτές εφαρμογές στη μνήμη. Αν εσύ πάς κάθε λίγο και τις κλείνεις, τρώς περισσότερη μπαταρία. Το κόλπο είναι να παγώσεις (με το παραπάνω πρόγραμμα) όσες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι, ωστε όλες όσες τρέχουν στη μνήμη να είναι αυτές που χρησιμοποιείς καθημερινά. Και ενα κειμενάκι απο την google. The OS itself automatically removes programs from memory as memory is needed. The OS may also preload applications into memory which it thinks might soon be needed. Having lots of available empty memory is not a good thing. It takes the same amount of power to hold "nothing" in memory as it does to hold actual data. So, like every other operating system in use today, Android does its best to keep as much important/likely-to-be-used information in memory as possible. As such, using the task manager feature of SystemPanel to constantly clear memory by killing all apps is strongly NOT RECOMMENDED. This also applies to any other task killer / management program. Generally speaking, you should only "End" applications if you see one which is not working correctly. The "End All" feature can be used if your phone/device is performing poorly and you are uncertain of the cause. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Mόνιμα μπορείς να τις απενεργοποιείς με το App Quarantine. Aλλά ο τρόπος φιλοσοφίας του android είναι να έχει όσο περισσότερες ανοιχτές εφαρμογές στη μνήμη. Αν εσύ πάς κάθε λίγο και τις κλείνεις, τρώς περισσότερη μπαταρία. Το κόλπο είναι να παγώσεις (με το παραπάνω πρόγραμμα) όσες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι, ωστε όλες όσες τρέχουν στη μνήμη να είναι αυτές που χρησιμοποιείς καθημερινά. Και ενα κειμενάκι απο την google. Στο Market αυτή η εφαρμoγή που λες όταν πάω να την καταβάσω μου λέει σε παρένθεση(ο τίτλος της) ROOT. Άρα πρέπει να είμαι RooT για την λειτουργήσω, ε; Δυστυχώς δεν είμαι. Οπότε από ότι κατάλαβα δεν είναι καθόλου ΟΡΘΟ να μπαίνω ανα τακτά χρονικά διαστήματα στη διαχείριση εργασιών και να κάνω εκκαθ. μνήμης RAM. Τότε πώς να ελέγξω τις εφαρμογές του παρασκηνίου όμως; Το Task Killer κάνει κάτι αντίστοιχο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Task killer = διαχείριση εργασιών ρε συ. Απλά ειναι μεταφρασμένο στα ελληνικα... το ίδιο μενου ειναι. Τότε πώς να ελέγξω τις εφαρμογές του παρασκηνίου όμως; Μονο με root. 10 λεπτά διαδικασία ειναι για να το κάνεις... Δεν είναι κάτι δυσκολο. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Task killer = διαχείριση εργασιών ρε συ. Απλά ειναι μεταφρασμένο στα ελληνικα... το ίδιο μενου ειναι. Μονο με root. 10 λεπτά διαδικασία ειναι για να το κάνεις... Δεν είναι κάτι δυσκολο. Rooting = freedom και ειδικά στο s2 ακόμα κι εγώ που δεν είχα ουδεμία σχέση με android το έκανα στην 5η μέρα και φυσικά ποτέ δεν το μετανιωσα...μόνο τα back ups που μπορείς να κανείς, να μην έχεις διαφημίσεις στις εφαρμογές και να βγάζεις ότι εφαρμογή δεν γουσταρεις απο τις προεγκατεστημενες είναι αρκετά..και φυσικά θα ανακαλύψεις και αλλά πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλησπερα γνωριζει καποιος video player που να διαβαζει τα srt??Γιατι αναγκαζομαι να ψαχνω συνεχεια movies με ενσωματωμενους υποτιτλους. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλησπερα γνωριζει καποιος video player που να διαβαζει τα srt??Γιατι αναγκαζομαι να ψαχνω συνεχεια movies με ενσωματωμενους υποτιτλους. για δες τον MX Video Player Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 για δες τον MX Video Player τον εχω αλλα μονο για να μου δειχνει τους ενσωματωμενους υποτιτλους Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλησπερα γνωριζει καποιος video player που να διαβαζει τα srt??Γιατι αναγκαζομαι να ψαχνω συνεχεια movies με ενσωματωμενους υποτιτλους. Και ο προεπιλεγμενος player του κινητου διαβαζει .srt, αρκει να εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο. Πχ. Video.avi κ Video.srt. Αν δεν στους βγαζει κ παλι κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη κ θα στους βγαλει (υποθετω πως στις ρυθμισεις εχεις επιλεξει εμφανιση υποτιτλων). Κατι αλλο τωρα, οποιος εχει μεγαλη εμεπειρια σε προγραμματα gps αν μπορει ας μου στειλει ενα pm να μου προτεινει τι και πως γιατι το google maps αρχισε να μην με βολευει.. Επισης, υπαρχει προγραμμα gps το οποιο μπορει να αποθηκευσει τον χαρτη της Ελλαδας πχ κ οταν ανοιξω το gps και του ζητησω να με παει με φωνητικες οδηγιες καπου να το κανει χωρις χρηση internet? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Για να έχω ειδοποίηση από google mail ότι έχω νέο μήνυμα, πρέπει να δουλέψω με το social hub? Με την stock εφαρμογή δεν μου έρχεται ειδοποίηση και κάνω refresh εγώ. Are you tapatalking to me? οχι δεν πρεπει να εχεις social hub εμενα μου ερχεται μονο με την stock οποτε εχω email Πως γίνεται εμένα να μην με ειδοποιεί; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση; Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Και ο προεπιλεγμενος player του κινητου διαβαζει .srt, αρκει να εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο. Πχ. Video.avi κ Video.srt. Αν δεν στους βγαζει κ παλι κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη κ θα στους βγαλει (υποθετω πως στις ρυθμισεις εχεις επιλεξει εμφανιση υποτιτλων). Κατι αλλο τωρα, οποιος εχει μεγαλη εμεπειρια σε προγραμματα gps αν μπορει ας μου στειλει ενα pm να μου προτεινει τι και πως γιατι το google maps αρχισε να μην με βολευει.. Επισης, υπαρχει προγραμμα gps το οποιο μπορει να αποθηκευσει τον χαρτη της Ελλαδας πχ κ οταν ανοιξω το gps και του ζητησω να με παει με φωνητικες οδηγιες καπου να το κανει χωρις χρηση internet? Ευχαριστω εκ των προτερων. φυσικα.. παρα πολλα,ndrive, igo, dont panic, sygic, navigon κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Και ο προεπιλεγμενος player του κινητου διαβαζει .srt, αρκει να εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο. Πχ. Video.avi κ Video.srt. Αν δεν στους βγαζει κ παλι κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη κ θα στους βγαλει (υποθετω πως στις ρυθμισεις εχεις επιλεξει εμφανιση υποτιτλων). Κατι αλλο τωρα, οποιος εχει μεγαλη εμεπειρια σε προγραμματα gps αν μπορει ας μου στειλει ενα pm να μου προτεινει τι και πως γιατι το google maps αρχισε να μην με βολευει.. Επισης, υπαρχει προγραμμα gps το οποιο μπορει να αποθηκευσει τον χαρτη της Ελλαδας πχ κ οταν ανοιξω το gps και του ζητησω να με παει με φωνητικες οδηγιες καπου να το κανει χωρις χρηση internet? Ευχαριστω εκ των προτερων. εγω εχω igo και ειμαι υπερ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλυτερος ο player της συσκευης η mx player?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλυτερος ο player της συσκευης η mx player?? δοκιμασε και τους δυο και θα κρινεις εσυ ποιος ειναι καλυτερος δες και τον mobo player Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλυτερος ο player της συσκευης η mx player?? Εγω εχω τον mvideoplayer και ειναι σουπερ.Μπορεις να αλλαξεις και το μεγεθος των υποτιτλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts