Jump to content

hondros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

hondros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ως νέότατος χρήστης του S2, παρατήρησα ότι όταν συνδέσω τον φορτιστή με το τηλέφωνο κλειστό και στη συνέχεια το ενεργοποιήσω, το τηλέφωνο είναι μονίμως εκτός δικτύου κινητής (το WiFi δουλεύει κανονικά). Για να συνδεθεί με το δίκτυο, πρέπει να αποσυνδέσω τον φορτιστή και να κάνω restart. Αυτό αποτελεί πρόβλημα ή είναι κατασκευαστική ιδιαιτερότητα της συσκευής ; Παρακαλώ για την απάντηση κάποιου "συναδέλφου".
  2. Επειδή πρόκειται να αγοράσω το 5140i, μπορεί κάποιος φίλος από την παρέα μας να μου πει, αν η μνήμη του τηλεφωνικού καταλόγου του 5140i είναι συνεχής ή με θέσεις ; Κάποιος (από τη Nokia) μου είπε ότι έχει 500 θέσεις των τεσσάρων πεδίων τηλεφωνικής καταχώρησης, αλλά μου πέταξε και ένα ''νομίζω'', που με χάλασε. Πήρα άλλον (Nokia Shop), μπας και διασταυρώσω την πληροφορία, αλλά σώθηκα !!! Και αυτός ήταν διακοσμητικό στοιχείο στο μαγαζί !!! Συνοπτικά ρωτάω : Μπορώ να έχω 500 ονόματα καταχωρήσεων με 4 τηλέφωνα ανά καταχώρηση, δηλαδή 500 Χ 4 = 2000 συνολικά τηλεφωνικούς αριθμούς ; Αν υπάρχει εξάρτηση της μνήμης του τηλεφωνικού καταλόγου, από τυχόν αποθηκευμένο υλικό στη μνήμη (SMS, ringtones κλπ), ποιά είναι αυτά που μειώνουν τελικά τη χωρητικότητα του τηλεφωνικού καταλόγου ; Τέλος, τα Ελληνικά δουλεύουν κανονικά ; Κάπου διάβασα στο forum ότι τα φόρτωνε η Nokia έναντι 15 €. Συνεχίζει να ισχύει αυτό ; Ευχαριστώ :confused:
  3. Παιδιά, έχω πάρει ένα μεταχειρισμένο V600 και δεν μπορώ να βρω άκρη με μερικές λειτουργίες του. Στη Motorola που απευθύνθηκα, μου έχουν πει ότι τους ερχόταν στο κεφάλι εκείνη την ώρα. Οι απορίες μου είναι : 1. SETTINGS - NETWORK - NETWORK SETUP - SPEED (τι ρυθμίζεται με αυτό ;) 2. SETTINGS - NETWORK - NETWORK SETUP - CALL DROP TONE (τι γίνεται αν το κάνω on και τι αν το κάνω off ;) 3. Στο menu της λήψης φωτό (MAIN MENU - MULTIMEDIA - CAMERA - PICTURES SETUP) τι γίνεται με το AUTO REPEAT και τι με το SHUFFLE ; Αν μπορεί κανείς, ας βοηθήσει Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...