makis206 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα. Ξαφνικά στα μηνύματα στη μανισια εφαρμογή μου γράφει με μικρά ενώ μέχρι τώρα το είχα ρυθμίσει να γράφει με κεφάλαια. Το πρόβλημα με τα μικρά είναι με τη κωδικοποίηση και έτσι δεν εμφανίζεται σωστά στον παραλήπτη. Θυμάται κανείς που είναι ακριβώς η ρύθμιση ; Εμένα πάντως χρειάζεται κάθε φορά που μπαίνω να γράψω ένα νέο μήνυμα να πατάω δυο φορές το caps lock για να μένουν τα γράμματα πάντα κεφαλαία, ίσως φταίει και το ότι χρησιμοποιώ το google keyboard βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα. Ξαφνικά στα μηνύματα στη μανισια εφαρμογή μου γράφει με μικρά ενώ μέχρι τώρα το είχα ρυθμίσει να γράφει με κεφάλαια. Το πρόβλημα με τα μικρά είναι με τη κωδικοποίηση και έτσι δεν εμφανίζεται σωστά στον παραλήπτη. Θυμάται κανείς που είναι ακριβώς η ρύθμιση ; Όπως είσαι στα μηνύματα σου... Αριστερό κουμπί-ρυθμίσεις-Εισαγωγή λειτουργίας-αλφάβητο GSM... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Όπως είσαι στα μηνύματα σου... Αριστερό κουμπί-ρυθμίσεις-Εισαγωγή λειτουργίας-αλφάβητο GSM... ;) Ευχαριστώ πολύ Τόλη! Το έχω ήδη ενεργοποιημενο αυτό. Το είχα κάνει εξ αρχής αλλά τώρα πλέον πρέπει να πατήσω διπλό κλικ το βελάκι στα αριστερά του πληκτρολογιου και το κάνω άσπρο δηλαδή μόνιμα κεφάλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 επειγον παιδια..!!το τηλεφωνο το πρωι το βρηκα κλειστο.καποια εφαρμογη μου ρουφηξε την μπαταρια και εκλεισε. το εβαλα για φορτιση αλλα δεν βλέπει την καρτα sim.εκανα εποανεκινηση 3 φορες αλλα τζιφος.παταω ενεργ/ση δικτυου και μου λεει βαλτε καρτα sim του παροχου. τι να κανω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Βγάλε την κάρτα, καθάρισε τις επαφές και δοκίμασε πάλι. Μετά, δοκίμασε με κάποια άλλη κάρτα, μήπως το πρόβλημα είναι στην κάρτα κι όχι στο τηλέφωνο (και γι αυτό σου έφαγε την μπαταρία) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 δειχνει οκ.το παρακολουθω και ενημερωνω.να`σαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια η cyangenmod 10.2 εχει καποιο προβλημα με την εστιαση της καμερας? Δυσκολευεται αρκετες φορες να εστιασει σωστα. Επισης οταν ανοιγω το μενου των κλησεων με βγαζει παντα στο πληκτρολογιο και οχι στο αρχειο κλησεων οπου το ειχα αφησει ετσι τελευταια φορα. Μπορουμε να αναφερουμε καπου σφαλματα στην εταιρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια η cyangenmod 10.2 εχει καποιο προβλημα με την εστιαση της καμερας? Δυσκολευεται αρκετες φορες να εστιασει σωστα. Επισης οταν ανοιγω το μενου των κλησεων με βγαζει παντα στο πληκτρολογιο και οχι στο αρχειο κλησεων οπου το ειχα αφησει ετσι τελευταια φορα. Μπορουμε να αναφερουμε καπου σφαλματα στην εταιρία? Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382579 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Σπαω το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω. έχω ένα s2 με 2 γίγα χώρο συσκευής, 16giga ενσωματωμένη και μια κάρτα εξωτερική sd 2 giga γεμίζει με apps ο χώρος συσκευής, τα μεταφέρω στην εξωτερική sd γεμίζει κι αυτή, και μένει κενός και αναξιοποίητος ο χώρος των 16 γιγα ενσωματωμένη. Πως μπορώ να διαλέγω που αποθηκεύονται τα apps κ οι φωτογραφίες;;; Το κινητό είναι unrooted με 4.1.2 με εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μπορείς να το κάνεις repartition και να χρησιμοποιήσεις τα 16 σαν internal για τις εφαρμογές. Επίσης κάποιες camera apps σου επιτρέπουν να διαλέξεις που θα αποθηκεύουν τις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σπαω το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω. έχω ένα s2 με 2 γίγα χώρο συσκευής, 16giga ενσωματωμένη και μια κάρτα εξωτερική sd 2 giga γεμίζει με apps ο χώρος συσκευής, τα μεταφέρω στην εξωτερική sd γεμίζει κι αυτή, και μένει κενός και αναξιοποίητος ο χώρος των 16 γιγα ενσωματωμένη. Πως μπορώ να διαλέγω που αποθηκεύονται τα apps κ οι φωτογραφίες;;; Το κινητό είναι unrooted με 4.1.2 με εργοστασιακές ρυθμίσεις. Όπως είπε ο φίλος παραπάνω το κάνεις repartition και ξενοιάζεις! Είναι πολύ εύκολο... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ωραία παιδιά να το κάνω, ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξαναφλασάρω τη ρομ; Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Ωραία παιδιά να το κάνω, ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξαναφλασάρω τη ρομ; λοιπόν πρεπει να βρεις το αρχείο .pit για το μέγεθος του partition που επιθυμείς και να το φλασάρεις μαζί με την stock rom μέσω Odin Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538947 Edited January 12, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλημέρα σε όλους, Ζητώ συγνώμη γιατί ξέρω ότι αυτό που θα ρωτήσω έχει ξανασυζητηθεί, πάει καιρός όμως και παρά την αρκετή ώρα που ξόδεψα στην αναζήτηση δεν κατάφερα να το εντοπίσω. Εντελώς ξαφνικά, όταν πλέον δέχομαι κλήση ή μήνυμα, ακούγεται συγχρόνως αυτή η σπαστική φωνή που εκφωνεί "εισερχόμενη κλήση από..." κλπ κλπ. Συγκεκριμένα αυτό άρχισε απο χθες Έλεγξα διάφορες ρυθμίσεις, προσβασιμότητα talkback η οποία είναι ανενεργή, πάγωσα με titanium talkback και φωνητικές οδηγίες, απεγκατέστησα το svox και γενικά δοκίμασα διάφορα σενάρια, χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης από προσβασιμότητα>έξοδος κειμένου σε ομιλία, έχω απενεργοποιημένη τη λειτουργία οδήγησης. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω το εξής παράξενο πρόβλημα με το κινητό: πριν λίγες ημέρες (και φορώντας custom ROM) διαπίστωσα πως ανοίγοντας την εφαρμογή της κάμερας όλα δούλευαν καλά για 5 περίπου δευτερόλεπτα. Μετά το χρονικό διάστημα αυτό, εμφανίζονταν ροζ έντονες γραμμές μέχρι που γίνεται ροζ και μετά μαύρη όλη η οθόνη. Τη στιγμή εκείνη όμως, περιστρέφοντας την οθόνη, περιστρέφονται κανονικά τα τριγύρω εικονίδια της εφαρμογής, αλλά δεν "τραβάει" φωτογραφία. Δοκιμασία να βάλω την επίσημη ROM αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως απο την αρχή που ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας, είναι μαύρη η οθόνη, οποτε και ξανάβαλα την custom ROM που είχα. Και την custom συμβαίνει αυτό που ανέφερα αρχικά, πρωτα δευτερόλεπτα όλα μια χαρά (μέχρι και φωτο τράβηξα!!!) και μετα ροζ γραμμές και μαυρίλα... Το τελευταίο που δοκιμασία μιας που δεν είμαι σίγουρος αν είναι hardware ή software το πρόβλημα μου, ηταν να ανοίξω το κινητό και να διαπιστωσω πως στο module της κάμερας κάτι φαίνεται να "κουνάει" μέσα στον φακό, σαν να παίζει δηλαδή απο τη θέση του και την κινηση αυτή την καταλαβαίνεις εαν κουνησεις λίγο έντονα το ίδιο το module. Είμαι ενα βήμα πριν ψωνίσω το module, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό το πρόβλημα; Έχετε ακουστά για κάποιο αξιόπιστο e-shop για αγορά camera part. Ευχαριστώ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skelos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 [quote=alexanderpalamas;5115392 Η μπαταρια ειναι imitation δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο. με ημιτατιον μπαταρια οταν αδειαζει τελειως το τηλεφωνο δεν φορτιζει ουτε ανοιγει μετα ... προσωπικα το λυνω το προβλημα αφηνοντας το αρκετες ωρεσ να φορτησει... φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skelos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 εχς αγορασει απο το ebay ενα back cover μαζι με το brezel για να αλλαξω χρομα στο κινητο μου . Βρικα ενα video στο youtube και θελω να ρωτησω αν το εχει κανει κανενας http://www.formymobile.co.uk/galaxys2disassembly.php#.UtLadNJ_tEA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλημέρα , Προχτές και εν μέσω σύγχυσης έσβησα το φάκελο με τις Φωτογραφίες στο Galaxy S2 . Υπάρχει τρόπος Ανάκτησης τους ? Η συσκευή δεν είναι Root και δεν σκοπεύω να την κάνω . ( επειδή δεν το κατέχω ... :-( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderpalamas Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 με ημιτατιον μπαταρια οταν αδειαζει τελειως το τηλεφωνο δεν φορτιζει ουτε ανοιγει μετα ... προσωπικα το λυνω το προβλημα αφηνοντας το αρκετες ωρεσ να φορτησει... φιλικα Η μπαταρια ηταν στο 50κατι τις εκατο.Οσο για τη rom ειναι η official 4.1.2 . Το κινητο το πηγα σε τεχνικο και δε καταφερε ουτε εκεινος να το κανει να ανταποκριτηει σε οτιδιποτε. Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 εχω το cyberon voice commander,με το οποιο δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα στις εκδοσεις 4.03,4.04. απο τοτε που εβαλα την 4.1.2,δεν μπορει να δουλεψει σωστα με το bluetooth και μου εχει κοψει τα χερια. στις προηγουμενες εκδοσεις firmware,πατωντας συνεχεια το κουμπι το handsfree bluetooth,οπλιζε κατευθειαν η εφαρμογη και της εδινα εντολες. στην 4.1.2,δεν οπλιζει και μπορω να δωσω εντολες μονο αφου ανοιξω μανιουαλ την εφαρμογη. το cyberon voice commander,εχει παρει 2 ή τρεις ενημερωσεις μετα την κυκλοφορια της 4.1.2,αλλα δυστηχως δεν ελυσαν το προβλημα. το εχει καποιος αλλος να δωσει λυση,ή εστω εαν υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη με υποστηριξη Ελληνικων να κανω την δουλεια μου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εχω ενα προβλημα με ορισμενα site. Δεν εμφανιζει ολους τους χαρακτηρες. Στην εικονα που ανεβαζω ειμαι με dolphin. Το ιδιο ομως μου παρουσιαζει και με τον δικο του browser. Καμια ιδεα ? Τρεχω cyanogenmod 10.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εχω ενα προβλημα με ορισμενα site. Δεν εμφανιζει ολους τους χαρακτηρες. Στην εικονα που ανεβαζω ειμαι με dolphin. Το ιδιο ομως μου παρουσιαζει και με τον δικο του browser. Καμια ιδεα ? Τρεχω cyanogenmod 10.2. Δοκίμασε να αλλάξεις font συστήματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις font συστήματος. Δεν βλεπω να εχει αλλες γραμματοσειρες, μονο το μεγεθος μπορω να πειραξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Με αλλαγή των fonts (πώς γίνεται αλήθεια; CM11 φοράω), παίζει να γλιτώσουμε και από το ενοχλητικότατο με τους τόνους στις λέξεις που έχουν όλα τα γράμματα κεφαλαία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 εχω το cyberon voice commander,με το οποιο δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα στις εκδοσεις 4.03,4.04. απο τοτε που εβαλα την 4.1.2,δεν μπορει να δουλεψει σωστα με το bluetooth και μου εχει κοψει τα χερια. στις προηγουμενες εκδοσεις firmware,πατωντας συνεχεια το κουμπι το handsfree bluetooth,οπλιζε κατευθειαν η εφαρμογη και της εδινα εντολες. στην 4.1.2,δεν οπλιζει και μπορω να δωσω εντολες μονο αφου ανοιξω μανιουαλ την εφαρμογη. το cyberon voice commander,εχει παρει 2 ή τρεις ενημερωσεις μετα την κυκλοφορια της 4.1.2,αλλα δυστηχως δεν ελυσαν το προβλημα. το εχει καποιος αλλος να δωσει λυση,ή εστω εαν υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη με υποστηριξη Ελληνικων να κανω την δουλεια μου? ευχαριστω Απ' όσο θυμάμαι, όσο ήμουν σε 4.2.1, δούλευε κανονικά. Δοκίμασε απεγκατάσταση, διαγραφή του pairing, reboot, επανεγκατάσταση, reboot και pairing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts